Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η πουτάνα η γυναίκα μου στις διακοπές (1ο μέρος)

Πέρασαν κάνα δυο μέρες από το γαμήσι με τον Κυρ Βαγγέλη ήρεμα για το Μαράκι. Μπανάκι στη θάλασσα και χαλάρωση. Αφού χαλάρωσε αρκετά άρχισε πάλι το μουνάκι της να τη τρώει για γαμήσι, δεν ήθελε όμως πάλι να γαμηθεί με το Βαγγέλη, ήθελε φρέσκο πούτσο, αυτός την παρακαλούσε βέβαια αλλά η Μαρία ήταν ανένδοτη.

Αναμμένη καθώς ήταν αποφάσισε να πάει για μπάνιο φορώντας το πιο αποκαλυπτικό της μαγιό, ένα μαύρο μπραζίλιαν που αναδείκνυε τέλεια τον τουρλωτό της κώλο και τριγωνάκι μπικίνι από πάνω. Όταν έφτασε στην παραλία όλα τα αντρικά βλέμματα στράφηκαν επάνω της. Όσο περνούσε η ώρα παρατηρούσε ότι δύο τύποι γύρω στα 45-50 που ήταν μόνοι 2 ξαπλώστρες πιο δίπλα την κάρφωναν πολύ έντονα. Εκείνη δεν έχασε χρόνο και άρχισε να τους προκαλεί παραπάνω ξαπλώνοντας στο πλάι και τουρλώνοντας τον κώλο της προς το μέρος τους. Μετά από λίγο και ενώ είχε ανάψει από το πως τη κοιτούσαν, πήγε για μια βουτιά να δροσιστεί και να τους προκαλέσει ακόμα περισσότερο περνώντας από μπροστά τους ακριβώς. Αυτοί άφησαν 5' να περάσουν και πήγαν και αυτοί προς τη θάλασσα, προς το μέρος της.

- Γεια σου, της λένε.

- Γεια σας.

- Είμαι ο Ιβάν και από δω ο φίλος μου ο Άλεξ.

Ήταν από Αλβανία.

- Εγώ είμαι η Μαρία, χάρηκα.

Όντως χάρηκε, πάντα ήθελε να πάει με Αλβανό. Συζητούσαν για λίγη ώρα λέγοντας γενικόλογα κυρίως, αυτοί έμεναν μόνιμα στην περιοχή και ασχολούνταν με αγροτικές εργασίες. Μετά από λίγη ώρα της είπε ο Άλεξ,

- Είσαι πολύ όμορφη, έχεις αναστατώσει όλη την παραλία.

- Ε τα παραλές νομίζω…

απάντησε ναζιάρικα. Το μουνάκι της έσταζε και διψούσε για τις πούτσες τους.

- Όχι αλήθεια, της λέει ο Ιβάν, να δες και μόνη σου τι έχουμε πάθει εμείς…

την πλησιάζουν, της πιάνουν τα χέρια και την βάζουν να τους πιάσει τις πούτσες μέσα από το νερό. Ήταν τέρμα καυλωμένοι, πολύ σκληροί και μεγάλοι.

- Πω, πω εγώ το χω κάνει αυτό;

- Ναι καυλιάρα μου…

της απαντά ο Ιβάν χουφτώνοντάς της παράλληλα τον κώλο. Την είχαν στριμώξει μέσα στη θάλασσα και άρχισαν να την χουφτώνουν και να τη φιλάνε μέσα στο νερό, ενώ τα χέρια τους της έπιαναν μία το κώλο, μία το υγρό μουνί της.

- Μη παιδιά όχι εδώ μας βλέπουν.

- Πάμε σπίτι μου, λέει ο Άλεξ.

Βγαίνουν έξω, μαζεύουν τα πράγματά τους γρήγορα και φεύγουν όλοι μαζί με το αμάξι του. Η Μαρία κάθισε πίσω με τον Ιβάν και φασωνόταν κανονικά, της είχε βάλει δύο δάχτυλα στο μουνί και τα γλωσσόφιλα έδιναν και έπαιρναν, ενώ η Μαρία του τον είχε βγάλει έξω και του τον έπαιζε. Έφτασαν σπίτι και με το που μπήκαν μέσα δεν την άφησαν να πάρει ανάσα, της έβγαλαν το μαγιώ αφήνοντας τη τελείως γυμνή, την έβαλαν στα 4 και άρχισε ο ένας να τη γαμάει από πίσω και ο άλλος να της γαμάει το στόμα.

- Τι πουτάνα είσαι συ, τι γαμιόλα που γαμιέσαι έτσι στα καλά καθούμενα με δύο ξένους…

της έλεγαν ενώ της έριχναν και χαστουκάκια στον κώλο. Ο Ιβάν που ήταν ο από πίσω δεν άντεξε για πολύ και έχυσε μέσα της, ενώ και η Μαρία που ήταν πολύ καυλωμένη είχε χύσει σχεδόν αμέσως. Άλλαξαν θέσεις με τον Άλεξ και τη γαμούσε πλέον αυτός από το μουνί ενώ ο Ιβάν ήρθε με τη ψωλή στο στόμα της και η Μαρία την περιποιήθηκε καθαρίζοντας την καλά από τα χύσια. Ο Άλεξ δεν άντεξε πολύ και την έχυσε και αυτός. Το μουνάκι της μπούκωσε από σπέρμα. Έκαναν ένα διάλειμμα και συνέχισαν, αυτή τη φορά την ξάπλωσε ο Ιβάν ανάσκελα και ήρθε από πάνω της γαμώντας την με όλη του τη δύναμη, ενώ ο Άλεξ παρακολουθούσε παίζοντάς τη. Η Μαρία πονούσε πολύ από την ένταση που τη γαμούσε με τη μεγάλη του ψωλή αλλά της άρεσε, έβγαζε κραυγές και αυτό τους καύλωνε περισσότερο. Ο Άλεξ που του είχε γίνει πέτρα είπε στον Ιβάν:

- Βαλ' τη να κάτσει από πάνω σου η πουτάνα να της γαμήσω εγώ τον κώλο.

Η Μαρία εκεί καύλωσε τρελά και έχυσε. Της αρέσει πολύ η διπλή διείσδυση. Έτσι και έγινε, τη γαμούσαν παρέα από κώλο και μουνί και το απολάμβανε αν και πονούσε πολύ. Έχυσε και τρίτη φορά από την καύλα της η Μαρία, αυτοί το κατάλαβαν από τις συσπάσεις του μουνιού της και της λέει ο Ιβάν:

- Πουτάνα χύνει συνέχεια το μουνάκι σου, πάρε και τα δικά μου μωρή γαμιόλα…

και της ξαναχύνει το μουνί ενώ μετά από ούτε ένα λεπτό έχυσε και ο Άλεξ μέσα στον κώλο της, ενώ παράλληλα της έριχνε ξυλιές και της τον έκανε κατακόκκινο. Άλλη μία μέρα το μουνάκι της χόρτασε πούτσο και σπέρμα και έφυγε ικανοποιημένη για το σπίτι σα μια φτηνή πουτάνα που έχει γίνει πλέον.
Copyright protected OW ref: 160466Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.