Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η γυναίκα μου το ήθελε

Αρχές Ιουλίου ο φίλος μου ο Γιάννης με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι θα έρθουν για διακοπές στη Χαλκιδική. Αυτός, η κοπέλα του και ο Δημήτρης με την κοπέλα του. Το μέρος όπου κλείσανε για να μείνουνε ήταν κοντά στο εξοχικό μου στο 2ο πόδι. Όταν το είπα στη γυναίκα μου ταράχτηκε, ήταν σαν να της ήρθε κεραμίδι! Καταλάβαινα ότι ήθελε να με ρωτήσει για το τι σκέφτομαι αλλά δίσταζε. Υπήρχε όμως έστω και κρυφά ένας ενθουσιασμός από τη μεριά της που της έβγαινε στο κρεβάτι. Οι δικές μου σκέψεις περίεργες, δεν ήξερα τι ήθελα. Επίσης δεν έδειξα ποτέ ότι αυτό που έγινε εκείνη τη μέρα το αποδέχτηκα. Ίσως βέβαια να το είχε καταλάβει γιατί μετά τους αρχικούς καυγάδες που κοντέψαμε να χωρίσουμε, στο σεξ ανέφερα το γεγονός και πηδιόμασταν απίστευτα.

Έτσι ενώ κάναμε τις διακοπές μας στο εξοχικό πέρασαν οι μέρες και τα παιδιά φτάσανε στο ξενοδοχείο τους. Η γυναίκα μου πλέον εμφανώς καυλωμένη, αλλά και αγχωμένη γιατί δεν ήξερε πως θα αντιδράσω όταν συναντηθούμε, ετοιμάστηκε να πάμε για μπάνιο όλοι μαζί. Κόκκινο μαγιό κοφτό πίσω και ένα ωραίο μαύρο καφτάνι δικτυωτό, ήταν καύλα. Όταν βγήκε της είπα «κατάλαβα….» γελώντας. Της έβαλα το χέρι μέσα στο μαγιό και ήταν ήδη μούσκεμα. Κατέβηκα και της έγλειψα το μουνάκι της και της έλεγα αν πάλι θέλει να γαμηθεί. Τότε μου είπε ότι όταν έμαθε ότι έχει και την κοπέλα του μαζί σκέφτηκε να κάνουμε παρτούζα. Έπαθα σοκ μ' αυτά που άκουγα! Έχυσε λέγοντας μου ότι πολλές φορές που γαμιόμασταν σκεφτόταν το γαμήσι που είχε φάει εκείνο το βράδυ.

Φτάσαμε στην παραλία και τα παιδιά βρίσκονταν ήδη εκεί, ο Γιάννης με την Εύη και ο Δημήτρης με τη Χριστίνα. Χαιρετηθήκαμε και ο Δημήτρης μας σύστησε τη Χριστίνα ή οποία ήταν η μόνη που δε μας γνώριζε. Η Νίκη με το Δημήτρη ήταν σα να μην είχε συμβεί τίποτα. Η Χριστίνα δεν ήταν ιδιαίτερα όμορφη, ήταν σχετικά κοντούλα, απλά με μεγαλούτσικα βυζιά που φαίνονταν πολύ ωραία από τα πλάγια του ολόσωμου μαγιό που φορούσε και με ωραίο κώλο. Ήταν δουλεμένη στο γυμναστήριο όπως φαινόταν. Ο φίλος μου ο Γιάννης μας κοιτούσε λίγο περίεργα σα να ήξερε τι είχε γίνει και κάρφωνε και πολλές φορές τη Νίκη διακριτικά βέβαια. Η Νίκη πήγε να βουτήξει όσο εγώ πλήρωνα τους καφέδες και παρατήρησα το Δημήτρη που εκείνη την ώρα άλειβε την πλάτη της κοπέλας του με αντηλιακό και το Γιάννη να κοιτάνε τον κώλο της και να γελάνε μεταξύ τους. Κατάλαβα τότε ότι ήξερε και ο Γιάννης. Το φούσκωμα στο παντελόνι τους εμφανίστηκε.

Αφού κάναμε το μπάνιο μας αποφασίσαμε να ανέβουμε πάνω προς το μπαρ γιατί ξεκινούσε ένα πάρτι. Το πάρτι ήταν πάρα πολύ ωραίο, με πολύ ωραία μουσική, πολύ ωραίες γυναίκες και άφθονο αλκοόλ. Η Νίκη μιλούσε συνέχεια με τη Χριστίνα και ο Δημήτρης έβρισκε ευκαιρία να μπαίνει ανάμεσα τους για να πει κάτι και τις αγκάλιαζε και της δυο. Οι ρώγες της Νίκης είχαν αρχίσει να φαίνονται καθώς είχε εμφανώς καυλώσει, κάτι που δεν άφησε απαρατήρητο ο Γιάννης που πήγε κι αυτός προς τα κει για να συμμετάσχει στην «κουβέντα». Η Εύη φαινόταν να ζηλεύει αλλά επειδή μας ήξερε καιρό απλά μιλούσε μαζί μου. Πάνω στο χορό, έπεφτε κανένα χουφτώματα στη Νίκη και από τους δυο «κατά λάθος», πράγμα που δε φαινόταν να ενοχλεί ιδιαίτερα τη Νίκη, που όσο περνούσε η ώρα φαινόταν πως άμα της έλεγαν να πάνε να τη σκίσουν και οι δυο θα πήγαινε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Κάποια στιγμή ίσως και από το ποτό , μου γύρισαν λίγο τα μυαλά και είπα της γυναίκας μου να φύγουμε. Η ιδέα δεν της άρεσε αλλά κατάλαβε τον εκνευρισμό μου και δέχτηκε. Στο σπίτι ήταν εμφανώς ξενερωμένη γιατί δεν είχε διάθεση για τίποτα, είπε ότι είναι πολύ ζαλισμένη και κοιμήθηκε. Εγώ έμεινα ξύπνιος και σκεφτόμουν ότι έκανα βλακεία που φύγαμε γιατί κι εγώ ήμουν πολύ καυλωμένος. Μπήκα για μπάνιο και σκεφτόμουν να τη γαμάνε και οι δυο στα βραχάκια και την έπαιξα μέχρι να χύσω.

Την άλλη μέρα το πρωί, Κυριακή, μας πήραν τα παιδιά για θάλασσα. Ετοιμαστήκαμε και πήγαμε αυτή τη φορά πρώτοι και πιάσαμε ξαπλώστρες. Η Νίκη αυτή τη φορά είχα βάλει ένα ολόσωμο μαγιό πάρα πολύ σέξι, κοφτό από πίσω και αρκετά ανοιχτό από τα πλάγια. Τα παιδιά δεν άργησαν να έρθουν και όταν είδαν τη γυναίκα μου έτσι φάνηκε ότι χάρηκαν. Εγώ κάποια στιγμή έπρεπε να φύγω γιατί θα επέστρεφα Θεσσαλονίκη γιατί την άλλη μέρα δούλευα και δεν ήθελα να με πιάσει η κλασσική κίνηση της Χαλκιδικής και η Νίκη θα καθόταν για να συνεχίσει τις διακοπές της μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο. Είπα στη γυναίκα μου άμα θέλει να καθίσει στην παραλία για να μη χαλάσει το μπάνιο της και αν μπορούν να τη γυρίσουν τα παιδιά στο εξοχικό. Εννοείται πως χάρηκε και φεύγοντας της είπα να είναι ήσυχη. Μου είπε "εννοείται μωρό μου" και μου έκλεισε το μάτι.

Εμένα με έτρωγε βέβαια μέσα μου γιατί ήξερα ότι θα έβρισκαν όλοι ελεύθερο πεδίο. Φτάνοντας Θεσσαλονίκη η γυναίκα μου, μου έστειλε μήνυμα ότι έχουν ανεβεί στο μπαρ που έχει πάρτι πάλι και περνάνε πολύ ωραία. Τα κορίτσια της παρέας απ' ότι έμαθα μετά φύγανε κάποια στιγμή για να πάνε για ντους και να ετοιμαστούν για φαγητό και μείνανε οι άντρες με τη Νίκη με την πρόφαση να τελειώσουν το ποτό και να τη γυρίσουν πίσω όπως μου υποσχέθηκαν. Κάποια στιγμή μου έστειλε μήνυμα η γυναίκα μου και μου είπε ότι περνάνε πολύ ωραία αλλά θα φύγουν σε λίγο. Από εκείνη την ώρα και για δυο ώρες δεν πήρα άλλο μήνυμα. Με πήρε τηλέφωνο μετά και μου είπε τι έγινε.

Χόρευαν και οι δυο με τη Νίκη και σε κάποια φάση ο Δημήτρης που γενικά την έπιανε σε διαφορά σημεία προσπάθησε να της βάλει το χέρι μέσα από το μαγιό. Η Νίκη αντέδρασε και του είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι πάλι και ότι τότε ήταν μεθυσμένη. Επίσης του είπε να σταματήσει να προσπαθεί να της βάλει χέρι γιατί έβλεπε και ο Γιάννης που ήταν δίπλα. Τότε ο Δημήτρης της λέει:

- Λες ο Γιάννης να μη ξέρει ότι στο έχω χύσει το κωλαράκι σου;

Η Νίκη τα έχασε αλλά ταυτόχρονα καύλωσε που ο Γιάννης που όλα τα χρόνια τη γλυκοκοίταζε ήξερε πόσο πουτανάκι είναι. Τις σκέψεις της διέκοψαν άλλη μια γύρα σφηνάκια και τότε ο ο φραγμοί άρχισαν να κάμπτονται. Τα χουφτώματα έδιναν και έπαιρναν και είχε αρχίσει και ο Γιάννης να μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι χουφτώνοντας πλέον απροκάλυπτα τον κώλο της. Ο Δημήτρης τότε είπε ότι σιγά-σιγά πρέπει να φύγουν για να μην αργήσουν πολύ.

Μπήκαν στο αμάξι του Γιάννη και ο Δημήτρης έκατσε πίσω μαζί της. Σε όλη τη διαδρομή της έβαζε χέρι και αυτή άρχισε να βογκάει σαν πουτάνα αλλά έλεγε ότι δε θέλει και ότι είναι παντρεμένη και άλλα τέτοια. Της είχε κατεβάσει το μαγιό με τα βυζιά της πλέον να είναι έξω με τις ρώγες καυλωμένες και να τις γλείφει, ενώ ο Γιάννης έπαιρνε μάτι και άπλωνε προς τα πίσω το χέρι του για να πιάσει ο,τι μπορούσε από τα πόδια της Νίκης.

Όταν φτάσανε σπίτι ανέβηκαν και οι τρεις πάνω. Τη βάλανε στον καναπέ και ο Γιάννης της είπε:

- Χρόνια ήθελα να σε γαμήσω, μας είχες κατακαυλώσει όσο ήμασταν φοιτητές…

και έβγαλε την πούτσα του έξω βάζοντας τη να του τη γλείψει ενώ ο Δημήτρης της έκανε ένα τρελό γλειφομούνι. Αφού του τη σάλιωσε καλά είπε στο Γιάννη ότι θέλει να της σκίσει το μουνί. Τον έκατσε τον καναπέ και τον καβάλησε. Ο πούτσος του γλίστρησε με ευκολία μέσα καθώς ο Δημήτρης είχε κάνει πολύ καλή δουλειά και άρχισε να χοροπηδάει πάνω του σα να είχε να γαμηθεί χρόνια. Στο μεταξύ ο Δημήτρης είχε ανέβει στον καναπέ και της τον έδινε στο στόμα. Η Νίκη ήταν σε έκσταση, φώναζε, έβριζε και τους έλεγε να την ξεκωλιάσουν και ότι είναι παρτουζιάρα και τέτοια. Ο Δημήτρης κατέβηκε από τον καναπέ και πήγε από πίσω όπου ξεκίνησε να της γλείφει τον κώλο και της είπε ότι κάτι άφησαν στη μέση την άλλη φορά. Της έβαζε δάχτυλο, την έγλειφε και προετοίμαζε τον χώρο. Προσπάθησε να της τον βάλει την ώρα που της πηδούσε το μουνί, ο Γιάννης, αλλά δεν τα κατάφερε και μόλις ο Γιάννης βγήκε από το μουνί και την έχυσε στα βυζιά, έκατσε ανάσκελα και σήκωσε ψηλά τα πόδια της.

Ο Γιάννης τη φιλούσε με πάθος στο στόμα και ο Δημήτρης σιγά-σιγά βύθιζε τον πούτσο του στο στενό κωλαράκι της. Η Νίκη φώναζε γιατί πονούσε αλλά ήταν απίστευτα καυλωμένη και το φιλί του Γιάννη τη χαλάρωνε. Της τον έχωνε με πολύ μαεστρία και τον τραβούσε να μπει κι άλλο. Μόλις μπήκε εντελώς μέσα, άρχισε σιγά-σιγά να μπαινοβγαίνει και να ανεβάζει ρυθμό. Η Νίκη άρχισε να χύνει και τα υγρά της έτρεχαν από το μουνί της. Το σκηνικό καύλωσε πάλι το Γιάννη και που της έδωσε τη πούτσα στο στόμα και άρχισε να τον ρουφάει με μανία. Ο Δημήτρης ξεκίνησε να χύνει μέσα στον κώλο της γυναίκας μου και της έλεγε ότι ο κώλος της είναι δικός του και θα τον γαμάει όποτε θέλει. Αφού βγήκε, τη θέση του πήρε ο Γιάννης ο οποίος αφού βρήκε ανοιχτό πεδίο της γαμούσε τον κώλο με απίστευτη δύναμη και η Νίκη δε σταματούσε να χύνει. Έχυσε κι αυτός μέσα στον κώλο της λέγοντας της ότι αυτό είναι για όλες της μαλακίες που έχει βαρέσει για πάρτη της. Αφού κάθισαν για λίγο στον καναπέ τα παιδιά έφυγαν για να μη ψυλλιαστούν τίποτα οι κοπέλες τους και της είπαν να ετοιμαστεί γιατί το βράδυ θα περάσουν να την πάρουν και να πάνε όλοι μαζί σε ένα κλαμπάκι.

- Να είσαι καύλα…

της είπε ο Δημήτρης.




Copyright protected OW ref: 160309



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.