Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία μας συνεχίζεται αφού τόσο εγώ όσο και η Νικόλ θέλαμε πολύ να ξαναζήσουμε μία παρόμοια εμπειρία. Αυτή τη φορά όμως αυτό που αναζητούσαμε ήταν μία πραγματική ταπείνωση, μία υποδούλωση του εαυτού μου και παράλληλα μία ατελείωτη καύλα για τη Νικόλ. Αφού είχε περάσει αρκετός καιρός από τη μέρα που η Νικόλ έγινε η πουτανάρα τριών αντρών ήρθε η ώρα να πάμε στο επόμενο βήμα αφού τόσο εγώ όσο και η Νικόλ θέλαμε να πειραματιστούμε με το όνειρο κάθε γυναίκας. Ήθελα να δω το μουνί της να ανοίγει από μία ή περισσότερες μαύρες πούτσες. Μας άρεσε πολύ να ψάχνουμε στο διαδίκτυο για μαύρες χοντρές και μεγάλες πούτσες και πολλές φορές γαμιόμασταν βλέποντας φωτογραφίες και τσόντες με τέτοια μεγάλα εργαλεία. Δεν ήταν λίγες οι φορές που πηδιόμασταν με τη Νικόλ και μου έλεγε πόσο θα ήθελε να πιπώσει μία μαύρη ψωλή.

Αυτό ήταν κάτι που φυσικά άρεσε και σ εμένα αφού είχα την φαντασίωση να πιάσω στα χέρια μου μία πραγματικά χοντρή και μεγάλη ψωλή. Έτσι ξεκινήσαμε να ψάχνουμε τρόπους να κάνουμε πράξη και αυτή μας τη φαντασίωση. Ο καιρός περνούσε και όσες φορές κι αν πηδιόμασταν συνεχώς λέγαμε για τη φαντασίωση μας. Θυμάμαι τη Νικόλ να λέει "Τώρα όπως μου πηδάς το μουνί με το καυλάκι σου, θέλω να έρθει ένας από πίσω και να μου σκίσει το μουνί, να τεντώσουν τα μουνόχειλα μου από τη μεγάλη του πούτσα, να πηδιέμαι κι εσύ να καυλώνεις σα μαλάκας που είσαι. Θέλω να νιώσεις μία μεγάλη πούτσα να τρίβεται στο πουλάκι σου και να νοιώσεις τιποτένιος, πούστη μου. Μαλάκα… που γουστάρεις να με σκίζουν άλλοι". Της άρεσε πολύ να με βρίζει και να με ξεφτιλίζει και συχνά γινόταν άλλος άνθρωπος την ώρα του σεξ. Μου ζητούσε συνέχεια να βρω μία μεγάλη μαύρη πούτσα να την γαμήσει αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν είναι και κάτι εύκολο.

Ένα βράδυ είχαμε βγει στο κέντρο της Αθήνας με μία παρέα γνωστών, όταν στο τραπέζι που καθόμασταν ήρθε ένας ψηλός, περίπου στα 2 μέτρα, γεροδεμένος μαύρος άντρας που πουλούσε μικροαντικείμενα. Ένας φίλος τον έδιωξε ευγενικά την ίδια ώρα που η Νικόλ ήταν αφοσιωμένη στη συζήτηση με την παρέα μη δίνοντας σημασία στον γεροδεμένο νεαρό. Εγώ από την άλλη με μία γρήγορη ματιά που του έριξα πρόλαβα να δω ένα αρκετά μεγάλο εξόγκωμα στο σορτσάκι του και κοντά στο μπούτι περίπου. Αμέσως κατάλαβα ότι πρόκειται για έναν τύπο με πολύ μεγάλα προσόντα. Πέρασαν 2-3 λεπτά και τον παρατηρούσα διακριτικά ώσπου κάποια στιγμή σηκώνομαι, δήθεν για να κάνω ένα τηλεφώνημα. Άρχισα και περπατούσα στην πλατεία μιλώντας υποτίθεται στο τηλέφωνο πλησιάζοντας όλο και περισσότερο το μαύρο τύπο ο οποίος είχε απομακρυνθεί προς ένα παράδρομο. Τον είδα που άρχισε να μαζεύει τα πράγματα του αφού λογικά θα τελείωνε η βάρδια του και του έπιασα την κουβέντα. Τον ρώτησα πόσο καιρό είναι στην Ελλάδα, αν ασχολείται με κάτι άλλο και πώς τον αντιμετωπίζουν γενικότερα με σκοπό να κερδίσω την εμπιστοσύνη του και να δω παράλληλα αν πρόκειται για μαλάκα.

Δε μιλούσε πολύ καλά ελληνικά αλλά ο τρόπος του με εντυπωσίασε, ήταν πολύ φιλικός και φαινόταν αρκετά εντάξει τύπος. Μου είπε ότι είναι από το Κονγκό κι ότι ήρθε στην Ελλάδα πριν 2 χρόνια περίπου. Ζούσε στην Ομόνοια μαζί με δύο φίλους του, επίσης από την ίδια περιοχή. Εδώ πρέπει να πω ότι η σκέψη μου οργίαζε αρκετά αφού απ όσο είχα διαβάσει στο διαδίκτυο οι Κογκολέζοι έχουν κατά μέσο όρο 18.5 εκατοστά πέος και από κάποιες φωτογραφίες θυμάμαι ότι πράγματι ήταν εντυπωσιακοί. Μιλούσαμε για 5-6 λεπτά όταν τον ρώτησα αν ψάχνει κάνα μεροκάματο για να βγάλει επιπλέον χρήματα. Η απάντηση του ήταν θετική και μετά άρχισα να του λέω περισσότερα για το τι είχα στο μυαλό μου. Του έδειξα και κάποιες φωτογραφίες της Νικόλ και εκεί ήταν που εντυπωσιάστηκα. Είδα το φούσκωμα στο παντελόνι του να μεγαλώνει αισθητά και τότε κατάλαβα στο περίπου τι εργαλείο κρύβει. Έφτανε μέχρι περίπου τη μέση από τη λεκάνη στο γόνατο του και το θέαμα ήταν τέρμα ερεθιστικό. Έτσι ανταλλάξαμε τηλέφωνα και του είπα ότι θα τον ενοχλήσω σύντομα. Γυρνώντας στο τραπέζι κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα αφού έκανα πως έκλεισα το τηλέφωνο λίγο πριν καθίσω ξανά στην καρέκλα μου.

Μετά από κάμποση ώρα αφού πληρώσαμε, χαιρετηθήκαμε με τους φίλους και πήραμε το δρόμο της επιστροφής. Μέσα στο αμάξι προσπαθούσα να ερεθίσω τη Νικόλ λέγοντας της διάφορες μαλακίες και βρισιές του τύπου πώς πέρασες πουτανάκι μου; Θα πάμε σπίτι τώρα να σε σκίσω και τέτοια, ενώ παράλληλα της χούφτωνα τα μπουτάκια και το μουνάκι. Αυτή άρχισε να αναστενάζει και να μου λέει "καυλωμένο είναι το μωράκι μου; Θέλει να με γαμήσει;” και άλλα τέτοια. Μέχρι να φτάσουμε σπίτι ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα και μπαίνοντας άρχισα να τη φιλάω και να της βγάζω τα ρούχα γρήγορα. Τη σήκωσα και την πήγα μέχρι την κρεβατοκάμαρα, την πέταξα στο κρεβάτι και άρχισα να της τρίβω το μουνί και να της βάζω δάχτυλο. Το πάθος μας είχε κυριεύσει και αρχίσαμε να πηδιόμαστε σαν τρελοί. Εγώ ήμουν ανάσκελα και η Νικόλ καθόταν πάνω στο καυλί μου, χοροπηδούσε και τριβόταν με μανία. Όταν κουράστηκε λίγο έγειρε πάνω μου ώσπου τα βυζάκια της ακουμπούσαν στο στήθος μου και συνέχιζε να τρίβεται πάνω μου με το καυλί μου να ναι μέσα της. Εγώ τη χτυπούσα δυνατά τον κώλο και της έβαζα δάχτυλο στο μουνί λέγοντας της ότι θέλω να τη γαμήσει κι άλλος. Τριβόταν και μου φώναζε πόσο μαλάκας είμαι, φώναζε ότι ήθελε μία μαύρη ψωλή να της σκίσει τις τρύπες και να με ξεφτιλίζει. Αναστέναζε και έλεγε "Θέλω μία μεγάλη πούτσα να μου σκίσει την τρύπα, μία μεγάλη πούτσα να με ικανοποιήσει, να με κάνει να χύσω, να με πηδάει και να κοπανάνε τα αρχίδια του πάνω μας, πάνω στα μπαλάκια σου και στα μουνόχειλα μου, θέλω να μου κοκκινίσουν τον κώλο”.

Είχα καυλώσει απίστευτα και ήμουν έτοιμος να χύσω. Βγήκα από το μουνί της για να κερδίσω λίγο χρόνο και αρχίζω να τη φιλάω με πάθος, με γλώσσα και να γεμίζουμε τα στόματα μας σάλια, όταν την ακούω να μου λέει…

- τώρα δε θα θελες να γλείφουμε μία πούτσα μαζί; Να μπαινοβγαίνει στα στόματα μας και να τρελαίνεσαι; Να βλέπεις τα αρχίδια του πάνω σου και να γλείφουμε το πουτσοκέφαλο του;

Καύλωσα απίστευτα στη σκέψη και άρχισα να τη φιλάω λες και είχαμε μία πούτσα ανάμεσα μας. Φανταζόμουν να γλείφω μία μαύρη πούτσα και να σαλιώνω τα αρχίδια του. Απόλυτη καύλα. Αμέσως έβαλα τη Νικόλ ανάσκελα και έχυσα πάνω στα βυζιά της. Τα έτριβε σαν τρελή και έγλειφε τα χέρια της όλο καύλα. Μου τράβηξε το κεφάλι πάνω στο στήθος της και με έβαλε να γλείψω τα χύσια μου και να τη φιλήσω. Δε μπορούσα να περιγράψω την καύλα μου. Μετά από αυτό το υπέροχο γαμήσι καθήσαμε ήρεμοι και συζητούσαμε για την φαντασιώσεις μας και την ρωτούσα αν πράγματι ήθελε να ξαναμοιραστώ με άλλον ή άλλους και τι θα ήθελε να κάνει μ αυτούς. Την άκουγα να μου λέει:

- Μωράκι μου στο έχω ξαναπεί… μ' άρεσε πάρα πολύ και θα ήθελα να μου ξανασκίσουν το μουνί μου άγνωστοι. Θέλω να νοιώσω μία μαύρη χοντρή πούτσα μέσα μου, τόσο χοντρή που να μου σκίζει το μουνάκι στα δύο, να μη μπορώ να τη χωρέσω στο στόμα μου.

Αφού φιλιόμασταν και φασονώμασταν για καμία ώρα μετά κοιμηθήκαμε. Είχα χύσει τόσο πολύ που δε μπορούσε να μου ξανασηκωθεί. Το επόμενο πρωί, μέρα Σάββατο, της είπα να μην κανονίσει κάτι για να δούμε καμία ταινία και χάρηκε ιδιαίτερα γιατί με παρακαλάει πολύ καιρό να δούμε κάτι μαζί. Κατά τις 11 βγήκε για ψώνια με τις φίλες της και εγώ έμεινα μόνος στο σπίτι. Εκεί βρήκα την ευκαιρία να οργανώσω αυτό που είχα στο μυαλό μου. Πήρα το μαύρο τύπο τηλέφωνο και του είπα τα σχέδια μου για το βράδυ. Εντυπωσιάστηκε καθώς μου είπε ότι δεν περίμενε τηλέφωνο μου και πόσο μάλλον τόσο γρήγορα. Τον ρώτησα αν μπορούσε να έρθει το βράδυ κατά τις επτά οκτώ και αμέσως αποδέχθηκε την πρόσκληση μου. Του είπα όμως να φέρει και τους δύο φίλους του καθώς ήθελα η Νικόλ να απολαύσει πολλές μαύρες πούτσες κάτι που ήμουν σίγουρος ότι είχε φαντασιωθεί, αλλά συνεχώς αρνούνταν καθώς μου έλεγε ότι με το ζόρι θα χωράει μία μεγάλη μαύρη πούτσα στο μουνάκι της. Έτσι λοιπόν τους είπα να ναι κατά τις 7 κοντά στην περιοχή μας και να περιμένουν τηλεφώνημα μου.

Ήμουν αρκετά καυλωμένος στην ιδέα και ήθελα να οργανώσω τη φάση όσο καλύτερα γινόταν. Ήθελα αυτή τη φορά η Νικόλ να μην είναι προετοιμασμένη για το τι θα γίνει για να δω πώς θα αντιδράσει. Έτσι λοιπόν κατά τις 6-7 το απόγευμα της λέω να πάμε να κάνουμε μπανάκι και μετά να κάτσουμε για ταινία. Όταν μπήκαμε στο μπάνιο αρχίσαμε να φιλιόμαστε κι έτσι της είπα να περιποιηθεί ιδιαίτερα το μουνάκι της για να την πηδήξω αργότερα. Έτσι κι έγινε. Όταν βγήκαμε, έβαλα την ταινία κι έβαλα και δύο ποτάκια να χαλαρώσει το μωράκι μου. Άρχισα να τη χουφτώνω και να της φιλάω τα βυζάκια και της έλεγα μεταξύ σοβαρού και αστείου "τώρα δε θα ήταν ωραία να σε παίρνουν σάντουιτς δύο μαύροι ψωλαράδες"; Με φιλούσε και χαμογελούσε όλο νόημα. Μετά από λίγη ώρα και αφότου είχαμε καυλώσει αρκετά της είπα να πάει μέσα στην κρεβατοκάμαρα και θα έρθω σε 3 λεπτά. Φορούσε ένα προκλητικό σατέν νυχτικάκι που κάλυπτε τα απολύτως απαραίτητα. Με το που άκουσα τον ήχο της πόρτας έπιασα το τηλέφωνο και πήρα τον Σεϊλ. Η ώρα ήταν περίπου 7 και 10 και μαζί με τους φίλους του ήταν στην είσοδο της πολυκατοικίας. Πάτησα το κουδούνι να ανοίξει η πόρτα και του είπα ότι θα έχω αφήσει μισάνοιχτη την πόρτα του σπιτιού και σε 10 λεπτά ακριβώς να μπουν μέσα. Του εξήγησα πού είναι η κραβατοκάμαρα και ότι θα τους κάνω νόημα όταν θέλω να μπουν στο δωμάτιο και στη φάση μας. Έκλεισα το τηλέφωνο και πήγα μέσα στο μωρό μου!

Αρχίσαμε να φιλιόμαστε και της έγλειφα τα βυζιά και κατέβαινα προς τα κάτω στο μουνί της. Γυάλιζε αφού ήταν φρεσκοξυρισμένο. Καθόταν ανάσκελα με ανοιχτά τα πόδια και εγώ σάλιωνα το μουνί της και σκεφτόμουν ότι το προετοιμάζω για τις πούτσες που σύντομα θα έτρωγε. Με το χέρι μου έπιασα τη μάσκα ύπνου που είχε στο κομοδίνο, της την έδωσα και της ζήτησα να τη βάλει για να κάνουμε πιο όμορφες τις φαντασιώσεις μας. Εγώ συνέχιζα να της γλείφω το μουνί και με την άκρη του ματιού μου είδα ότι απ την μισάνοιχτη πόρτα τον Σειλ με τους δύο φίλους του. Τότε είπα στο μωρό μου ότι πάω να φέρω προφυλακτικό για να το έχω έτοιμο όταν την πηδήξω και αυτή έμεινε με ανοιχτά τα πόδια περιμένοντας και έτριβε τη λεκάνη της στο κρεβάτι. Έκανα νόημα στον Σειλ να μπει μέσα με τους άλλους χωρίς να κάνουν θόρυβο και του έκανα νεύμα να χουφτώνει τη Νικόλ και να αρχίζει να της κάνει γλειφομούνι. Αυτός ξάπλωσε στο κρεβάτι, έπιασε τα πόδια της Νικόλ κι έχωσε το κεφάλι του ανάμεσα της γλείφοντας και πιπιλίζοντας το μουνάκι της. Η Νικόλ άρχιζε να αναστενάζει και να μου λέει πολλά προστυχόλογα χωρίς όμως να καταλάβει ότι δεν ήμουν εγώ αυτός που την έγλειφα.

Όταν ο Σειλ σταματούσε να τη γλείφει κατά διαστήματα, της μιλούσα και της ρώταγα αν θα ήθελε να τη γλείφει άλλος και μου έλεγε…

- ναι μαλάκα μου, θέλω να χύσω στο στόμα άλλου, να πετάξω τα χύσια μου όπως ποτέ.

Σε μία στιγμή οι δύο φίλοι του που ήταν αρκετά καυλωμένοι κατέβασαν τα σορτσάκια τους και το θέαμα ήταν μοναδικό. Δύο τεράστιες μαύρες ψωλές χοντρές σαν το χέρι μου κρέμονταν επιβλητικά μπροστά τους. Τότε έκανα νόημα στον Σειλ να σταματήσει να τη γλείφει και να πάρει τη θέση του ο ένας φίλος του. Η Νικόλ όπως ήταν καυλωμένη δεν καταλάβαινε τίποτα. Έκανα νόημα στον Σειλ που ακόμη δεν είχε βγάλει το σορτσάκι του να το κατεβάσει και να έρθει κοντά στο πρόσωπο της Νικόλ. Για μια στιγμή σοκαρίστηκα. Είδα ένα τεράστιο καυλί πάνω από 23-24 πόντους και απίστευτα χοντρό να πετάγεται έξω. Το πιο εντυπωσιακό όμως ήταν τα δύο τεράστια αρχίδια του που κρέμονταν από κάτω τεντώνοντας το δέρμα του. Άρχισε να παίζει χαλαρά τον πούτσο του όσο ο φίλος του έγλειφε το μουνί της Νικόλ. Μετά έκανα νόημα στον τύπο να σταματήσει να τη γλείφει και να σηκωθεί. Ξάπλωσα ανάσκελα και έβαλα τη Νικόλ να κάτσει πάνω στον πούτσο μου που φάνταζε παιδικός μπροστά στο επιβλητικό μέγεθος των υπολοίπων. Η Νικόλ άρχισε να τρίβεται μπροστά πίσω πάνω στο καυλί μου και της έλεγα τι ωραία που θα ήταν να την πηδάει μία μαύρη πούτσα. Αυτή φώναζε:

- Είμαι πουτάνα και εσύ ο μαλάκας μου. Θέλω να φάω μαύρη χοντρή πούτσα και εσύ να με κοιτάς. Πουστάρα μου. Να με σκίζουν κι εσύ να μην κάνεις τίποτα.

Έτσι έκανα νόημα στον ένα φίλο του Σείλ να αρχίσει σιγά-σιγά να ακουμπάει την πούτσα του στο κώλο και το μουνί της Νικόλ. Αυτός ανέβηκε στο κρεβάτι και μου έκανε εντύπωση που η Νικόλ δεν κατάλαβε ότι κάποιος κουνήθηκε. Η αλήθεια ήταν ότι ήταν τόσο παθιασμένη που την δικαιολογώ. Σε λίγα δευτερόλεπτα ένιωσα το πουτσοκέφαλο του να ακουμπάει το κάτω μέρος από τα αρχίδια μου και να ανεβαίνει προς τα πάνω καταλήγοντας να ακουμπάει την πούτσα μου και παράλληλα το μουνί της Νικόλ. Εκείνη σταμάτησε απότομα όταν το κατάλαβε και εκεί ήταν που άρχισα να την πηδάω δυνατά και να της λέω συνέχισε πουτάνα μου, θα σε σκίσουμε σήμερα. Θα σε κάνω πουτανάρα πρώτη, θα γίνω ο μαλάκας σου και θα με κάνεις τον καλύτερο κερατά. Τότε η Νικόλ άρχισε να κουνιέται με μανία και ο φίλος του Σειλ άρχισε να χώνει το καυλί του μέσα στο μουνί της κάνοντας με να λιώνω από καύλα και να νοιώθω τόσο σκουπίδι. Ένοιωθα το καυλί μου να πιέζεται από τη χοντρή πούτσα του τύπου. Η Νικόλ σαν αχόρταγη πουτάνα τριβόταν με τρελή μανία και τούρλωνε τον κώλο της τρελά. Ο μαύρος είχε αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και ένοιωθα το καυλί του να τρίβεται όλο και πιο γρήγορα και τα αρχίδια του να κοπανάνε όλο και πιο δυνατά τον κώλο μου.

Ήμουν απίστευτα καυλωμένος και έκανα νόημα στον Σειλ να φέρει την ψωλή του στο πρόσωπο της Νικόλ. Τότε της έπιασα το πρόσωπο και της το γύρισα δεξιά που περίμενε η τεράστια πούτσα του Σείλ. Εκείνη σάστισε και αρχικά είχε κλειστό το στόμα αφού δεν ήξερε τι είναι. Έφερε το χέρι της κοντά και με 2 - 3 κινήσεις έπιασε την πούτσα του Σειλ. Δε μπορούσε να αγκαλιάσει ούτε τη μισή αφού το εργαλείο του ήταν πολύ χοντρό. Άρχισε να βγάζει τη γλώσσα έξω και να του γλείφει τον πούτσο όσο εγώ και ο φίλος του της πηδούσαμε το μουνί. Τον έγλειφε από τη βάση μέχρι το κεφάλι της τεράστιας πούτσας του και του τον έπαιζε με το μικρό χεράκι της. Το θέαμα ήταν απίστευτα καυλωτικό αφού έβλεπα το μωρό μου να γλείφει την τεράστια πούτσα του και να μη μπορεί να τη χωρέσει στο στόμα της! Ήταν εντυπωσιακό που το στοματάκι της δε χωρούσε ούτε το πουτσοκέφαλο του! Όσο έβλεπα τα τεράστια του αρχίδια να κουνιούνται στο ρυθμό της πίπας έλεγα προστυχόλογα στην Νικόλ και την έκανα να καυλώσει όλο και πιο πολύ και να τρίβεται όλο και πιο γρήγορα πάνω στα καυλιά μας.

- Σ' αρέσει πουτανάρα μου; Σ' αρέσει που σε σκίζει μία μεγάλη ψωλή; Δε χωράει ούτε στα χεράκια σου πουτάνα μου; Θα σ σκίσει το μουνί στα δύο. Θες να με κάνεις κερατά καύλα μου; Πιάσε και τα αρχίδια του!

Η Νικόλα συνέχισε να γλείφει την πούτσα του προσπαθώντας να την χωρέσει στο στοματάκι της αλλά μάταια! Έβλεπα το ξεκωλάκι μου να παίζει αυτό το τεράστιο καυλί ενώ παράλληλα ένιωθα τα αρχίδια του φίλου του να κοπανάνε με δύναμη τα δικά μου.

- Καύλα μου θα χύσω, δεν αντέχω…

της είπα όταν άρχισε να τρίβεται με μανία και να με κάνει να πετάω τα χύσια μου μέσα της! Αφού έχυσα και την τελευταία σταγόνα μέσα στο μουνί της, της είπα να έρθει ο τύπος που την πήδαγε και να πάρει τη θέση μου. Έτσι κι έγινε, ο τύπος σταμάτησε να της πηδάει το μουνί και ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι. Η Νικόλ έκατσε πάνω του και έβαλε σιγά-σιγά μέσα της την ψωλή του, ενώ παράλληλα δεν είχε αφήσει ούτε στιγμή την πούτσα του Σείλ από το στόμα της. Της είπα ότι θα ξεκουραστώ λίγο και θα την πηδήξω ξανά! Ώρα να γαμήσει λίγο και ο 2ος φίλος του Σειλ. Του είπα να κάνει λίγη υπομονή και προσπάθησα να ξαφνιάσω τη Νικόλ γι' άλλη μια φορά. Είπα στον Σειλ να σταματήσει για να έρθει να τη γαμήσει από το μουνί παράλληλα με τον φίλο του. Δηλαδή αυτό άκουσε η Νικόλ. Στην πραγματικότητα εγώ έκανα νόημα στον 2ο φίλο του να χώσει το καυλί του στο μουνάκι της Νικόλ ενώ η καυλωμένη πούτσα του Σειλ περίμενε εντυπωσιάζοντας με την εικόνα. Ο Μαρχι (ο 2ος μαύρος) ανέβηκε στο κρεβάτι και άρχισε να τρίβει την πούτσα του στην κωλότρυπα και το μουνί της Νικόλ και σιγά-σιγά να το ανοίγει στα δύο.

Το θέαμα ήταν το κάτι άλλο αφού το μουνί την Νικόλ είχε τεντώσει απίστευτα! Δε μπορούσα να σκεφτώ τι θα γίνει αν τη γαμήσει ο Σειχ, που είχε εμφανώς μεγαλύτερο και πιο χοντρό καυλί από τους υπόλοιπους. Άρχισαν και οι δύο να βρίσκουν ρυθμό και να την πηδάνε με μανία. Η Νικόλ φώναζε από πόνο και από καύλα και τριβόταν πάνω τους όλο και πιο γρήγορα. Τότε την πλησίασα και της έδωσα ένα τρελό γλωσσόφιλο και την έβαλα να γλείψει την ακαύλωτη πούτσα μου. Με κλειστά ματάκια έγλειφε τα αρχίδια και την πούτσα μου, προσπαθούσε να με κάνει να καυλώσω. Τότε έκανα νόημα στον Σειχ να πλησιάσει. Γονάτισα κι άρχισα να τη φιλάω με πάθος ενώ με το χέρι μου έπιασα την πούτσα του Σειχ και την έφερα κοντά. Όπως φιλιόμασταν, τράβηξα την πούτσα του Σειχ και ακούμπησε τα στόματα μας. Η Νικόλ ξαφνιάστηκε καθώς κατάλαβε ότι είναι 3 οι γαμιάδες της σήμερα. Φιλιόμασταν και γλείφαμε παράλληλα την τεράστια πούτσα του Σειλ. Το χέρι μου δε μπορούσε να αγκαλιάσει την πούτσα του και με δυσκολία του τον έπαιζα και γλείφαμε το πουτσοκέφαλο του. Οι γλώσσες μας ακουμπούσαν και το πάθος μας ήταν απίστευτο. Η Νικόλ είχε τρελαθεί και τότε ήταν η κατάλληλη στιγμή να της βγάλω τη μάσκα.

Το βλέμμα της στη θέα των μαύρων γαμιάδων της ήταν το κάτι άλλο. Άρχισε να κουνιέται σαν τρελή, η μουνότρυπα της είχε τεντώσει και το στοματάκι της έγλειφε την πούτσα του Σειχ. Συνεχίσαμε να γλείφουμε το καυλί του για αρκετά λεπτά και παράλληλα να πιπιλάμε τα φρεσκοξυρισμένα και μεγάλα αρχίδια του. Η Νικόλ τα σάλιωνε συνεχώς κι εγώ επιτέλους καύλωσα. Της χούφτωνα τα βυζιά και τον κώλο και την έβλεπα να χάνεται μέσα σε τρία καλογυμνασμένα μεγάλα μαύρα κορμιά. Έκανα νόημα στον Μαρχί να σταματήσει για να γαμήσω κι εγώ λίγο όταν με σταματάει η Νικόλ και μου λέει:

- Μαλάκα μου θέλω να το ζήσω απόψε, θέλω να με βλέπεις να πηδιέμαι σαν πουτάνα που μ' έκανες. Να πεθάνουν στο γαμήσι κι εσύ να κοιτάς. Άσε να μας ξεφτιλίσουν οι γαμιάδες που μ έφερες.

Σαν υπάκουος μαλάκας άκουσα το μωράκι μου. Άρχιζα να παίζω σιγά-σιγά το καυλί μου και κατά διαστήματα να χουφτώνω τη Νικόλ και τους γαμιάδες της. Το θέαμα ήταν απίστευτο. Η Νικόλ ανάμεσα τους έμοιαζε πολύ μικρή. Τότε πήγα στο κάτω μέρος του κρεβατιού για να βλέπω καλύτερα το σκισμένο μουνί της από τις ψωλές που τη γαμούσαν. Με δυσκολία έβλεπα το μουνάκι της, αφού τα αρχίδια τους κοπανούσαν μεταξύ τους και κάλυπταν όλη την περιοχή. Ασυναίσθητα πλησίασα το πρόσωπο μου και άρχισα με μανία να γλείφω τις μπάλες τους και να τις μαλάσω με τα χέρια μου. Έχυσα πάνω μου δίχως να το καταλάβω αλλά συνέχισα να πιπιλάω τα αρχίδια τους.

Πείτε μου αν θέλετε να σας πω και για τις υπόλοιπες στάσεις και παιχνίδια που κάναμε εκείνο το βράδυ.

Συνεχίζεται...




Copyright protected OW ref: 159820



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.