Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας με λένε Geno και είμαι καιρό αναγνώστης του site. Πρόσφατα έγινα μέλος και πήρα το θάρρος να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία που έζησα πριν 2 Χρόνια όταν ήμουν 18 χρονών.

Εκείνο το διάστημα βρισκόμουν σε σχέση με μια κοπέλα 1 χρόνο μικρότερη μου και όλα κυλούσαν ομαλά. Ήταν Σάββατο απόγευμα όταν δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον κολλητό μου να βγούμε για ποτό σε γνωστό κλαμπάκι της πόλης μας το βράδυ και συμφώνησα μετά από μια ανελέητη γκρίνια της κοπέλας μου μιας που δε μπορούσε να έρθει. Πέρασε η ώρα και κατά τη 1 ήμασταν στο μαγαζί. Δεν υπήρχε πολύς κόσμος, σίγουρα κάποιοι θα το χαρακτήριζαν άδειο, αλλά πραγματικά μέσα σε μισή ώρα ασφυκτιούσαμε από τον υπερβολικό κόσμο. Καθώς έπινα το ποτό μου και σκάναρα το μαγαζί το ματιά μου καρφώθηκαν πάνω της. Ήταν ψηλή με μακριά μαύρα ίσια μαλλιά, αθλητικό σώμα με σκουλαρίκι στον αφαλό και μια τρομερή κωλάρα που σε ζάλιζε. Με κάρφωσε και αυτή και το όλο σκηνικό συνεχίστηκε για τουλάχιστον 2 ώρες. Σε κάποια φάση όντας ζαλισμένος από τον ποτό θέλησα να πάω τουαλέτα να ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπο μου. Καθώς έπλενα τα χέρια μου γύρισα και κοίταξα την πόρτα και στεκόταν αυτή.

Μου χαμογέλασε και μπήκε στις γυναικείες τουαλέτες. Γύρισα στο φίλο μου και του εξήγησα το σκηνικό που παίχτηκε και μου είπε ότι πρέπει να της μιλήσω. Την ώρα που γύριζε στην παρέα της την έπιασα από το χέρι και την τράβηξα σε μια σκοτεινή γωνία να της μιλήσω. Ήταν 22 χρονών, σπούδαζε παιδαγωγικά και γενικά σου ενέπνεε μια απίστευτη καύλα με αυτό το πονηρό της χαμόγελο και τα 2 της φλογέρα καφέ ματιά. Με αποχαιρέτησε λέγοντας μου ευγενικά πως πρέπει να γυρίσει στην παρέα της και ότι χάρηκε που τα είπαμε. Δε μπορούσα να την βγάλω από το μυαλό μου για το υπόλοιπο βράδυ. Κατά τις 5 το πρωί λιώμα παίρνω την απόφαση να τα παίξω όλα και να της πω να πάμε μια βόλτα. Δέχτηκε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Πήγαμε σε ένα ήσυχο μέρος που ήξερε και πήγαινα με παλιές καβάτζες και ούτε που κατάλαβα πως οι γλώσσες μας μπλέχτηκαν και έδιναν την δική τους μάχη. Έβαλα το χέρι μου μέσα από το μαύρο παντελόνι της και το στρινγκ της ήταν μούσκεμα. Σε κάποια φάση τραβήχτηκε απότομα, μου κατέβασε το παντελόνι και έπεσε στα γόνατα.

- Έτσι μωρή πουτάνα, ρούφα το καυλί μου, ήθελα να σε σκίσω μέσα στον κόσμο, από το πρώτο λεπτό που σε είδα σε έκοψα είσαι μεγάλη καργιόλα.

- Τι πούτσα είναι αυτή αγόρι μου, μεγάλη και χοντρή, δν χορταίνω να τη ρουφάω.

Ενώ μου τα έλεγε αυτή συνέχιζε να με κοιτάει στα μάτια και να μου κάνει ένα βαθύ γρήγορο και υγρό τσιμπούκι. Τη σταμάτησα, την σήκωσα της έβγαλα το τζιν και το λεοπάρ στρινγκάκι της και άρχισα να τρώω με μανία το μουνί της ενώ της έβαζα 2 δάχτυλα. Η καργιόλα ήταν τέρμα μούσκεμα, το μουνόχυμα της ήταν τόσο γλυκό και πολύ που έτρεχε στο πηγούνι μου. Ξαφνικά εκεί που της πιπίλαγα την κλειτορίδα μου έπιασε από το μαλλιά με έσφιξε μέσα στην καυτή μουνάρα της και άρχισε να τρέμει και να φωνάζει.

- Χύνω ρε καργιόλη, σε χύνω, χύνω μέσα στο στόμα σου.

Δεν άφησα σταγόνα να πάει χαμένη. Σηκώθηκα και αμέσως βύθισα το καυλί μου που κόντευε να σπάσει στην τρύπα της. Το μουνί της παρότι έσταζε σα σπασμένη βρύση ήταν στενό και με καύλωνε ακόμη περισσότερο. Μετά από ένα ασταμάτητο σφυροκόπημα 20 λεπτών την έβαλα να γονατίσει και έχυσα μέσα στο στόμα της. Κατάπιε και την τελευταία σταγόνα σπέρματος. Κοίταξα τον ουρανό είχε αρχίσει να ξημερώνει καλά. Ούτε που κατάλαβα πως είχε περάσει η ώρα. Μαζευτήκαμε, την πήγα σπίτι και μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα με την υπόσχεση ότι θα τα ξαναπούμε σίγουρα.

Αυτή ήταν η ιστορία μου, αν σας άρεσε ευχαρίστως να μοιραστώ μαζί σας τις καλοκαιρινές μας περιπέτειες με την καυλιάρα φοιτήτρια.
Copyright protected OW ref: 159819Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.