Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τα πράγματα άλλαξαν δραστικά με την έλευση της νέας διευθύντριας στην μικρή και βαρετή μέχρι τότε εταιρεία μας. Η Κα Δημητρίου, μία δυναμική γυναίκα με διορατικότητα και ηγετικές ικανότητες, επέβαλε πολύ γρήγορα το νέο καθεστώς δίχως την παραμικρή αντίρρηση από μέρους των εργαζόμενων. Αντιθέτως όλοι ένιωθαν πιο παραγωγικοί και μία αίσθηση περιπέτειας πλανιόταν στον αέρα. Η κα Δημητρίου ήταν επίσης μία πολύ όμορφη και γοητευτική γυναίκα. Ψηλή, με ραφινάτες καμπύλες, τις οποίες τόνιζε με τα ταγιέρ που φορούσε σε συνδυασμό με ψηλοτάκουνες γόβες. Είχε πλούσια μαύρα μαλλιά τα οποία έπιανε συνήθως κοτσίδα και τα λεπτά χαρακτηριστικά του προσώπου της αναδείκνυαν τα φωτεινά κατάμαυρα μάτια της. Το βλέμμα της εξέπεμπε μία αποστασιοποιημένη ευγένεια ανάμικτη με μία ανεπαίσθητη αλλά παρούσα το δίχως άλλο αυταρχικότητα. Όλοι ανεξαιρέτως οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες επεδίωκαν ασυναίσθητα μία στενότερη επαφή ή συνεργασία μαζί της, όχι επειδή απέβλεπαν σε μία επαγγελματική ανέλιξη αλλά επειδή η νέα διευθύντρια ασκούσε μία υποβόσκουσα αλλά ακατανίκητη γοητεία επάνω τους.

Έτσι κι εγώ πάντα προσδοκούσα με χαρά τα ημερήσια μίτινγκ και μπρίφινγκ και όλες αυτές οι μέχρι πρότινος και κατά τα άλλα βαρετές εταιρικές διαδικασίες είχαν πλέον γίνει οι πιο ευχάριστες στιγμές της ημέρας. Όταν δε τύχαινε να απολαμβάνουμε την παρουσία της κατ' ιδίαν λόγω κάποιας ενημέρωσης ή άλλης δουλειάς, τότε ένα χαμόγελο που κρατούσε όλη μέρα σχηματιζόταν στο πρόσωπο. Μπορούσε κανείς να διακρίνει ποιες ή ποιοι είχαν περάσει από το γραφείο της διευθύντριας μόνο και μόνο από το χαμόγελο τους.

Η θέση μου ως αναλυτής δεδομένων με ικανοποιούσε πλήρως, ήταν μία δουλειά για την οποία είχα παλέψει πολύ και προσπαθούσα να είμαι πάντα ενημερωμένος και συγκεντρωμένος ώστε να αποφεύγονται άσκοπα λάθη. Τα λάθη είναι όμως ανθρώπινα και αναπόφευκτα κι έτσι μία μικρή και ασήμαντη παράλειψη με οδήγησε στο γραφείο της Κας Δημητρίου για διευκρινήσεις. Μπαίνοντας μέσα και αγνοώντας προς στιγμή το λάθος μου είχα καλή διάθεση και ανυπομονησία να δουλέψω μαζί της και φυσικά δεν είχα φανταστεί ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα τα γεγονότα που θα ακολουθούσαν:

- Κε Μηλιώνη, περάστε, μου απευθύνθηκε χαμογελαστά, καθίστε.

Κάθισα και περίμενα για λίγο μέχρι να πάρει το βλέμμα της από την αναφορά που διάβαζε και να μου απευθυνθεί ξανά:

- Λοιπόν Κε Μηλιώνη, καταρχήν θέλω να σας διαβεβαιώσω πως είστε από τα πιο δυνατά χαρτιά της εταιρείας μας, είστε πολύ αφοσιωμένος και σοβαρός στη δουλειά σας.

- Σας ευχαριστώ Κα Δημητρίου προσπαθώ να...

πριν προλάβω να τελειώσω την πρόταση μου με διέκοψε συνεχίζοντας.

- Όμως δυστυχώς ακόμα και οι πιο σοβαροί και αφοσιωμένοι κάνουν λάθη κε Μηλιώνη...

Ξαφνικά ένιωσα κάτι σαν ηλεκτρικό ρεύμα να με διαπερνά.

- Ορίστε, εδώ στη σελίδα 4... κοιτάξτε τους αριθμούς και πείτε μου...

Παρατήρησα τους αριθμούς και διαπίστωσα πως είχε δίκιο... το χειρότερο ήταν η αίσθηση πως την απογοήτευσα. Μέσα σε λίγα λεπτά το χαμόγελο μου είχε εξαφανιστεί.

- Κα Δημητρίου, έχετε απόλυτο δίκιο, δεν ξέρω τι να πω, είναι ένα παιδικό λάθος, μία ανόητη απροσεξία που με κάνει να αισθάνομαι ακόμα χειρότερα, είπα ξεροκαταπίνοντας.

- Μην το παίρνετε τόσο βαριά, όλοι έχουμε πέσει σε λάθη μικρά ή μεγάλα, είναι ανθρώπινο. Το σημαντικό είναι να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας αλλά και το κόστος!

- Ναι φυσικά Κα Δημητρίου αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη αλλά και το όποιο κόστος, απάντησα αμέσως χωρίς να πολυκαταλαβαίνω πιο κόστος εννοούσε, επρόκειτο για μία μικρή και ασήμαντη παράλειψη, δε θα έπεφτε έξω η εταιρεία.

- Χαίρομαι που το ακούω, δείχνει όχι μόνο το ήθος σας αλλά και την αφοσίωση σας στην εταιρεία και φυσικά στη διευθύντρια σας. Θα ήθελα να αναλάβετε λοιπόν το κόστος τώρα εδώ μπροστά μου και να θεωρήσουμε το θέμα λήξαν... προς το παρόν.

Πλέον δεν καταλάβαινα καθόλου τι εννοούσε η διευθύντρια μου. Την κοιτούσα με απορία και συγχρόνως μου φαινόταν ακόμα πιο όμορφη και γοητευτική. Της απαντούσα σχεδόν μηχανικά, σαν να με είχε υπνωτίσει:

- Φυσικά Κα Δημητρίου, θα αναλάβω το κόστος, πείτε μου μόνο πως θα μπορούσα να το κάνω.

Σηκώθηκε, έκανε το γύρω του γραφείου και πήγε προς την πόρτα. Κλείδωσε και επέστρεψε προς το μέρος μου. Στάθηκε δίπλα μου και ακούμπησε τους ζουμερούς γλουτούς της στο γραφείο. Άθελα μου ένιωσα τον πούτσο μου να μεγαλώνει μέσα στο παντελόνι μου. Η θέα της ήταν άκρως καυλωτική και η ατμόσφαιρα το ίδιο.

- Κε Μηλιώνη, ξέρω ακριβώς πως θα αναλάβετε το κόστος και θέλω να πιστεύω πως δεν θα φέρετε καμία αντίρρηση. Σηκωθείτε και προχωρήστε προς την πόρτα.

Το έκανα αμέσως.

- Ωραία, τώρα θέλω να με ακούσετε προσεκτικά, πολύ προσεκτικά! Ξέρω πως έχετε καυλώσει, το βλέπω μέσα από το παντελόνι σας. Θέλω να απελευθερώσετε το καυλί σας, εδώ μπροστά μου, να κατεβάσετε το παντελόνι σας και να γονατίσετε.

Δεν πίστευα στ' αυτιά μου, η φωνή της και τα ξαφνικά πρόστυχα της λόγια με είχαν καυλώσει μέχρι εκρήξεως. Ήθελα απεγνωσμένα να βγάλω έξω τον πρησμένο μου πούτσο και να τον παίξω εκεί μπροστά για χάρη της. Αναρωτιόμουν αν είχαν τιμωρηθεί κι άλλοι εργαζόμενοι ή εργαζόμενες με τον ίδιο τρόπο. Ακολούθησα μηχανικά τις οδηγίες της κοιτάζοντας τη στα μάτια με απορία και λαγνεία. Κατέβασα το παντελόνι μου μαζί με το εσώρουχο και η τεντωμένη μου ψωλή πετάχτηκε έξω. Γονάτισα και περίμενα.

- Κε Μηλιώνη, τα πάτε άψογα μέχρι τώρα. Ακούστε λοιπόν τι θέλω από εσάς. Βλέπω πως η ψωλή σας βρίσκεται σε πλήρη στύση. Θα ήθελα τώρα να αρχίσετε να την τρίβετε, αργά-αργά. Δεν θέλω να βιαστείτε καθόλου, έχει σημασία αυτό.

Συνέχιζα να την υπακούω υπνωτισμένος. Έπιασα τον πούτσο μου κι άρχισα να τον μαλακίζω, πολύ αργά όπως μου είχε υποδείξει. Συγχρόνως την περιεργαζόμουν. Ξεκίνησα από τις ψηλοτάκουνες γόβες της στο χρώμα του δέρματος μέσα από τις οποίες ξεπρόβαλαν τα καλοσχηματισμένα πόδια της, οι τρυφερές γάμπες που κατέληγαν στους ζουμερούς και καμπυλωτούς γοφούς της, κρυμμένους μέσα στη φούστα του μπεζ ταγιέρ της. Και πιο πάνω τα χέρια της σταυρωμένα στο στήθος, τα λεπτά της περιποιημένα δάχτυλα με τα ελάχιστα μακριά βαμμένα περλέ νύχια της. Η καύλα μου γινόταν όλο και εντονότερη και λίγες σταγόνες προ σπερματικού υγρού κύλησαν από το πρησμένο μου πουτσοκέφαλο. Η κα Δημητρίου χαμογέλασε ικανοποιημένη.

- Εξαιρετικά, βλέπω πως σε λίγο θα είστε έτοιμος να χύσετε, πείτε μου κε Μηλιώνη θέλετε να χύσετε; Τι σας καυλώνει ακριβώς; Είναι μήπως το γεγονός πως είστε γυμνός και γονατισμένος μπροστά μου και τρίβετε την σηκωμένη σας ψωλή; Είναι μήπως το γεγονός πως έχετε σκεφτεί, όπως πολλοί αλλά και πολλές στην εταιρεία πως θα θέλατε να γαμήσετε την διευθύντρια σας; Έχετε φαντασιωθεί κάτι τέτοιο παίζοντας την ψωλή σας;

- Ναι το ομολογώ Κα Δημητρίου, αναφώνησα με αγωνία, ο πούτσος μου είχε πάρει φωτιά, ήμουν αρκετά κοντά στο σημείο χωρίς επιστροφή. Όμως η όμορφη διευθύντρια μου επιφύλασσε μία ακόμα μικρή έκπληξη

- Αφήστε τώρα την ψωλή σας Κε Μηλιώνη, αφήστε τη να ταλαντευτεί για λίγο στον αέρα, είναι ένα θέαμα που πάντα με ευχαριστεί.

Την υπάκουσα για μία ακόμη φορά. Με είχε καθηλώσει στην κυριολεξία, το σώμα μου είχε αρχίσει να τρέμει. Αυτή η γυναίκα θα μου χάριζε τον πιο έντονο ίσως οργασμό της ζωής μου χωρίς καν να με αγγίξει και η σκέψη αυτή με καύλωνε ακόμα περισσότερο. Η ψωλή μου σπαρταρούσε μπροστά της στο ενάμιση μέτρο που μας χώριζε, σαν να την παρακαλούσε να της χαρίσει τη λύτρωση κι εκείνη συνέχισε να στέκεται αγέρωχη, σίγουρη και ήρεμη σαν να είχε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση εκατοντάδες φορές στο παρελθόν.

- Λίγη υπομονή ακόμα κε Μηλιώνη, πλησιάζουμε στο τέλος της δοκιμασίας σας. Να ξέρετε βέβαια πως νέες πιο πολύπλοκες δοκιμασίες σας περιμένουν αν περάσετε τη σημερινή επιτυχώς. Στην αντίθετη περίπτωση ομολογώ πως θα απογοητευτώ κάπως όμως θα σας δοθεί και μία δεύτερη ευκαιρία να είστε σίγουρος. Όπως και να χει σας έχω εμπιστοσύνη και πιστεύω σε σας. Είμαι σίγουρη πως θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Είστε έτοιμος για την τελική φάση; Η ψωλή σας δείχνει πανέτοιμη πάντως.

- Ναι Κα Δημητρίου... εί... είμαι πανέτοιμος, ψέλλισα.

Ήθελα οπωσδήποτε να περάσω τη δοκιμασία με κάθε τρόπο και να δοκιμαστώ και στις επόμενες. Ποιος ξέρει τι θα ήταν, ίσως θα μου δινόταν η ευκαιρία ακόμα και να αγγίξω αυτή την πανέμορφη στο σώμα και το μυαλό γυναίκα!

- Πολύ ωραία, ακούστε με προσεκτικά τώρα . Μας χωρίζει περίπου ενάμιση μέτρο. Από εκεί που βρίσκεστε πρέπει να προσπαθήσετε να με φτάσετε με σπέρμα σας. Με άλλα λόγια θέλω να χύσετε τόσο δυνατά που έστω και μερικές σταγόνες να φτάσουν το ύψος των ποδιών μου. Πάρτε ξανά λοιπόν το όμορφο και τεντωμένο σας καυλί στο χέρι σας και σημαδέψτε καλά και με όση δύναμη μπορείτε. Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρετε. Δε θα θέλατε έστω και μ αυτόν τον τρόπο να με αγγίξετε; Να δείτε τα καυτά και πηχτά σας χύσια να πετάγονται με δύναμη πάνω μου;

- Ναι, ναι, ναι… Κα Δημητρίου, το θέλω πάρα πολύ!

- Δώστε μου τα χύσια σας λοιπόν Κε Μηλιώνη, χύστε για τη διευθύντρια σας, χύστε δυνατά και μακριά!

Μερικές τελευταίες κινήσεις του χεριού μου πάνω στη ψωλή μου ήταν αρκετές για να πυροδοτήσουν έναν εκρηκτικό οργασμό που παρόμοιο του δεν είχα ζήσει. Έτριψα το καυλί μου γρήγορα, έκανα μία απότομη παύση και σημάδεψα όσο καλύτερα μπορούσα. Το σπέρμα μου πετάχτηκε με πρωτόγνωρη δύναμη. Το κλάσμα του δευτερολέπτου μέχρι να δω που προσγειώθηκε αυτή η πρώτη ριπή μου φάνηκε αιώνας. Ένιωσα ρίγη στη σπονδυλική μου στήλη καθώς είδα τις πρώτες σταγόνες από τα χύσια μου να πέφτουν πάνω στη δεξιά γόβα της Κας Δημητρίου. Από εκεί και μετά συνέχισα να χύνω βγάζοντας πνιχτές παρατεταμένες κραυγές. Έχυνα για ώρα, τουλάχιστον οκτώ με εννέα ριπές καυτού σπέρματος άφησαν το πρησμένο μου πουτσοκέφαλο και χτύπησαν με δύναμη στο πάτωμα σχηματίζοντας ένα υγρό, παχύρρευστο μονοπάτι ανάμεσα σ' εμένα και την διευθύντρια μου. Άρχιζα σιγά-σιγά να ξαναβρίσκω την ανάσα μου. Λύτρωση και ικανοποίηση με είχαν κατακλύσει καθώς την κοιτούσα αποκαμωμένος στα μάτια.

- Μ… συγχαρητήρια κε Μηλιώνη, ήμουν σίγουρη πως θα ανταποκριθείτε στις προσδοκίες μου…

είπε καθώς ξεκίνησε να προχωράει προς το μέρος μου πατώντας πάνω στα χύσια μου και αλείφοντας τα με τις σόλες από τις γόβες της στο πάτωμα. Έδειχνε να ευχαριστιέται ιδιαίτερα αυτή τη διαδικασία. Ένιωσα ένα μικρό τσίμπημα καύλας και η ψωλή μου ταλαντώθηκε αδύναμα μία τελευταία φορά μπροστά σε αυτό το ιδιαίτερο θέαμα.

- Σας ευχαριστώ Κα Δημητρίου, είπα ξεψυχισμένα. Είμαι ευτυχής που σας ικανοποίησα και αναμένω τις επόμενες δοκιμασίες με αγωνία.

- Έκτακτα, μπορείτε να σηκωθείτε και να τακτοποιηθείτε, είπε ξεκλειδώνοντας την πόρτα. Επίσης μπορείτε να επιστρέψετε στο γραφείο σας ή να καθίστε εδώ μαζί μου στο γραφείο μέχρι να συνέλθετε πλήρως. Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως τα πήγατε ανέλπιστα καλά και πως οι νέες σας δοκιμασίες δε θ' αργήσουν. Αυτό δεν είναι του παρόντος βέβαια, σιγά-σιγά.

Σηκώθηκα αμίλητος και τακτοποίησα την ψωλή μέσα στο εσώρουχο μου. Ακόμα δεν έλεγε να μου πέσει αν και ήταν σαφώς πιο χαλαρή. Χρειαζόμουν μερικά λεπτά ακόμα πριν επιστρέψω στο γραφείο μου. Κάθισα στην καρέκλα. Ανάμικτα συναισθήματα με διαπερνούσαν. Ένιωθα ανακούφιση, βαθιά ικανοποίηση στα όρια της αλαζονείας αλλά και μία ντροπή στο βάθος καθώς επέστρεφα σιγά-σιγά στην πραγματικότητα. Η όμορφη και καλόκεφη διευθύντρια μου είχε επιστρέψει στην δουλειά της, κοίταζε την οθόνη του υπολογιστή της σιγομουρμουρίζοντας και αγνοώντας με. Λίγα λεπτά αργότερα έβγαινα από το γραφείο της για να επιστρέψω στο δικό μου, με απλανές βλέμμα κι ένα μακάριο χαμόγελο στα χείλη προσπαθώντας να κατανοήσω τι είχε μόλις συμβεί αλλά και τι με περίμενε στο μέλλον.

Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 159619Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.