Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τον περασμένο Σεπτέμβριο με την συνάδελφο μου Ειρήνη αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε personal στο γυμναστήριο μιας και θέλαμε να κάνουμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής μόνο οι δύο μας. Γυμναστής μας ήταν ο (ας τον πούμε) Άγγελος, ένας πραγματικός "Απόλλωνας". Ψηλός,γύρω στα 22, φυσικά σαν γυμναστής τούμπανο και παρά πολύ γραμμωμενος και στο πρόσωπο δεν θα τον έλεγα θεό, αλλά γοητευτικό.

Εμείς φυσικά με τέτοιο γυμναστή είχαμε έναν παραπάνω λόγο να είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας κάθε βράδυ στις 8. Είχαμε δέσει σαν τριάδα, αφού ο Άγγελος είχε καταπληκτικό χιούμορ και ήταν εξαιρετικά ομιλητικός απέναντι μας.

Ήταν αρχές Δεκεμβρίου και η Ειρήνη με ειδοποίησε ότι αρρώστησε το μωρό της και δε θα μπορούσε να έρθει στην καθιερωμένη μας προπόνηση. Αρχικά σκέφτηκα να μην πάω και εγώ, διότι πολλές ασκήσεις απαιτούσαν δύο άτομα και δεν ήξερα αν θα μπορούσα να τις κάνω. Έπειτα δεν είχα κανονίσει κάτι για το βράδυ και βαριόμουν να μείνω μόνη. Ντύθηκα, έβαλα ένα φούξια κολάν για γιόγκα, ένα ασορτι μπουστακι και από μέσα ένα φωσφοριζέ φούξια στριγκακι κορδόνι. Ετοίμασα την τσάντα μου και έφυγα. Έφτασα στο γυμναστήριο άφησα την τσάντα μου και κατέβηκα στην αίθουσα.

- Καλώς την! Που είναι το gym buddy σου;

- Αρρώστησε ο μπέμπης και έπρεπε να μείνει σπίτι. Τώρα πως θα κάνω εγώ το πρόγραμμα μόνη μου;

- Θα κάνουμε άμα είναι πόδια σήμερα, απλά επειδή δεν είσαι συνηθισμένη σε τέτοιο πρόγραμμα ίσως να αργήσεις λίγο.

Συμφώνησα να κάνω το εναλλακτικό πρόγραμμα και ξεκινήσαμε. Η ώρα πέρασε με εμένα να κάνω βαθιά καθίσματα και άλλες ασκήσεις που αναδείκνυαν το ζουμερο μου κωλαρακι και ένιωσα τα μάτια του Άγγελου να καρφώνονται πάνω μου. Μου άρεσε φυσικά αυτό, ίσως από μόνη μου να μην το προκαλούσα, αλλά δεν θα το απέφευγα κι όλας.
Άργησα πολύ να τελειώσω είχε πάει μόλις 10, κουρασμένη και καταϊδρωμένη σηκώθηκα να πάω στα αποδυτήρια για να αλλάξω. Τον καληνύχτισα αλλά η φωνή του με σταμάτησε...

- Μιά χαρά το έβγαλες το πρόγραμμα, σου αξίζει νομίζω μια επιβράβευση.

Πριν προλάβω να γυρίσω να τον ρωτήσω τι, με τράβηξε από το μπράτσο και με πέταξε πάνω σε μια μπάλα μεγάλη γυμναστικής. Ένιωσα να ζαλίζομαι και δεν κατάλαβα τι ακριβώς συνέβη. Έτσι όπως είχα πέσει ο κωλος μου ήταν στημένος μπροστά στα μάτια του και τελείως εκτεθειμένος στις καύλες του. Έσκισε εύκολα το κολάν και πετάχτηκε έξω ο κωλος μου, ήθελα να φύγω, δεν μπορούσα όμως, ήταν κανονικό τέρας ακόμα και μπροστά σε εμένα που είμαι 1,80.

- Σε παρακαλώ άφησε με θέλω να φύγω!

- Σκάσε μωρη, είπε και έδωσε ένα δυνατό χαστούκι στον κώλο, με έχεις καυλώσει τόσους μήνες με τα κολάν και τώρα που σε βρήκα μόνη σου νομίζεις θα σε αφήσω.

Κλαψουριζα και προσπαθούσα μάταια να ξεφύγω. Εκείνος παράλληλα έσκισε και το στριγκακι μου και με τα μούτρα έπεσε στον κώλο μου. Άρχισε να με γλείφει από την κλειτορίδα μέχρι τον κώλο και που και που να βάζει την γλώσσα του στο μουνάκι μου. Η εικόνα της μουρης του χωμενη στην κωλαρα μου, που έβλεπα από τον καθρέφτη δίπλα μου, με έκανε να καυλωσω και να μου φύγει κάθε ενδοιασμος. Ένιωθα σιγά σιγά το μουνάκι μου να μουσκευει. Είχα κυλήσει μπροστά με το πρόσωπο στο πάτωμα και ο κωλος μου στημένος πάνω στην μπάλα.

- Μούσκεμα είσαι μωρη καριόλα. Ήταν που δεν ήθελες.

Είχα κλείσει τα μάτια και απολάμβανα το τέλειο γλειφομούνι που μου χάριζε. Σε κάποια φάση σταμάτησε και πριν προλάβω να ανοίξω τα μάτια μου, ένιωσα τον πούτσο του να σκίζει το μουνάκι μου και να φτάνει μέχρι βαθιά ώσπου άγγιζε την μήτρα μου. Τσιριξα από πόνο. Αυτός δεν κουνήθηκε για λίγο. Έπειτα, άρχισε σιγά σιγά να κουνιέται για να τον συνηθίσω αλλά η στάση δεν βοηθούσε και εγώ σε κάθε σπρώξιμο ένιωθα την ψωλή τού να με σκίζει. Σιγά σιγά επιτάχυνε, ο πόνος παρέμεινε αλλά ήρθε και η ηδονή. Με πηδούσε δυνατά με κανονική ταχύτητα.

- Καύλα μου, ξέρεις πόσο καιρό θέλω να το κάνω, ξέρεις πόσες φορές την έχω παίξει για σένα;

- Αφού σε καυλώνω τόσο πολύ σκίσε με. Κάνε με πουτανακι σου.

- Θα σε σκίσω μέχρι να κλαίς. και ακόμα δεν τον βάζω όλο μέσα, δε χωράει στο μουνάκι σου ακόμα.

Μου τράβηξε τα μαλλιά και με πηδούσε πολύ γρήγορα, ο οργασμός δεν άργησε να έρθει και τα υγρά μου πετάχτηκαν στούς κοιλιακούς του.

Με έπιασε από τη μέση και με πέταξε στα γόνατα. Εκεί αντίκρισα τον καυλαρο που με γαμουσε. Ήταν πραγματικό τέρας, όπως και ο ίδιος. Πάρα πολύ μεγάλος και πολύ χοντρός, τα αρχιδια του και αυτά μεγάλα έτοιμα να εκραγούν από την καύλα του για μένα.

Μ τράβηξε από το κεφάλι πάνω του. Τον πήρα με δυσκολία στο στόμα μου και ξεκίνησα να τον γλείφω. Του ρουφούσα το πουτσοκεφαλο και τον κάρφωνα όσο πιο βαθιά μπορούσα στον λαιμό μου. Τον έφτανα σε σημείο που να μου κόβεται η ανάσα, τον έβγαζα τον έφτυνα και τον ξανά ρουφούσα. Που και που εγλειφα και τα αρχιδια του .

Σκύβει και ξαπλώνει από πάνω μου, τραβάει το μπουστακι μου και εμφανίζονται τα βυζιά μου, με τις ρώγες μου σκληρές και καυλωμένες, όπως κάθε κύτταρο του κορμιού μου εκείνη τη στιγμή. Ξεκίνησε να τις γλείφει και να τις δαγκώνει. Έκατσε μπροστά μου στα γόνατα και έβαλε τα πόδια μου στούς ώμους του. Εκεί ξεκίνησε το βασανιστήριο. Χωνόταν ολόκληρος μέσα μου, τόσο βαθιά που τον ένιωθα να φθάνει στο στομάχι μου.

- Τώρα μωρη καύλα τον τρως ολόκληρο. Σ' αρέσει;

Μέσα στον πόνο και στην καύλα μου κατάφερα να απαντήσω ένα "ναι". Με γαμουσε γρήγορα και με έκανε να χύνω. Όταν κουράζονται τον έβαζε μέχρι τέρμα και τον έσπρωχνε μέχρι πάλι να χύσω.

Παρατηρούσε τις εκφράσεις μου, το σώμα μου, δεν μπορούσα να διαχειριστώ το μέγεθος του και αυτος καυλωνε.

Βγήκε από μέσα μου και ο πούτσος του ήταν γεμάτος από τα υγρά μου. Τον έγλειψα ενώ τον κοιτούσα στα μάτια. Ξαφνικά του γυρνάω πλάτη, ξαπλώνω και του στήνω την κωλαρα μου.

- Έλα πάρε με.

Του είπα ενώ κουνούσα το κωλαρακι μου και τον κοιτούσα ναζιαρικα και ταυτόχρονα προκλητικά. Ήρθε από πάνω μου, μου έσκασε λίγες σφαλιάρες στον κώλο και μπήκε ξαφνικά μέσα μου. Με πηδούσε με σταθερό Ρυθμό και χουφτωνε το κωλαρακι μου. Έχυσα άλλες δύο φορές.

Με σήκωσε και με πήρε αγκαλιά, με πηδούσε στο όρθιο και εγώ δεν έπαυα να τον χύνω. Ξαπλώνει και με βάζει από πάνω του. Είχε τρελαθεί από την καύλα που το έδινα. Έκατσα από απάνω του, με άρπαξε από τη μέση και με κάρφωνε με απίστευτη δύναμη πάνω του. Φώναζα και έκλαιγα λίγο, είχα εξαντληθεί, αλλά ήθελα να συνεχίσει να με πηδάει. Έχυνα και το μουνάκι μου τρελαινόταν από την καύλα. Ξαφνικά σταματάει και έρχεται από πάνω μου. Έχυσε πάνω στο πρόσωπο μου, κάποια τα κατάπια και κάποια άλλα τρεξαν στα βυζιά και στην κοιλιά μου.

- Θέλω να σε γαμαω συνέχεια, γίνεται;

- Όταν θα είμαι ξανά μόνη.

Είχε πάει 11++, είχαμε μείνει μόνοι. Κλείδωσε και με πήγε πάνω στο τζακουζι, πλυθήκαμε και χαλαρωσαμε μαζί. Από τότε το κάναμε άλλες δύο φορές στο σπίτι μου. Του το παίζω δύσκολη και τον έχω συνέχεια στην πρίζα, έτσι με πηδάει κάθε φορά σαν λυσσασμένος.


Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου και θα ήθελα να μου πείτε στα σχόλια.




Copyright protected OW ref: 159533



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.