Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ο ταξιτζής και ο γείτονας

Στην πρώτη ιστορία είχα περιγράψει πως κατέληξε μια βραδινή έξοδος με τις φίλες μου. Πως έφτασα να κάνω σεξ με τον ταξιτζή που με πήγε σπίτι και πως το θέαμα μας έκανε και τον γείτονα να τελειώσει μαζί με μας. Μάλιστα, πριν επιστρέψω σπίτι εκείνο το βράδυ είχα δώσει μια ελπίδα στον γείτονα μας , για να με σκέφτεται. Όπως και έγινε.

Δεν είχαν περάσει πολλές μέρες από εκείνο το βράδυ με τον ταξιτζή, μονάχα τρεις. Ο πατέρας μου είχε βγει έξω για μια δουλειά που είχε και είχα μείνει μόνη με τη μαμά στο σπίτι. Η μαμά έφτιαχνε το μεσημεριανό φαγητό και εγώ χάζευα τηλεόραση όταν χτύπησε το κουδούνι μας.

- Πήγαινε να ανοίξεις σε παρακαλώ…

άκουσα αμέσως τη φωνή της μαμάς μου από την κουζίνα. Χωρίς καθυστέρηση σηκώθηκα πήγα στην πόρτα και την άνοιξα. Εκεί στεκόταν ο κ. Κώστας , ο γείτονας μας. Με το που τον είδα πάγωσα. Υπέθεσα αμέσως ότι θα είχε έρθει να συζητήσει με τους γονείς μου για το συμβάν πριν λίγες μέρες με τον ταξιτζή , πράγμα που δεν έμοιαζε λογικό να είναι ο λόγος που είχε έρθει αλλά αυτό ήταν που φοβόμουν. Έπεσα έξω. Αφού με κοίταξε από πάνω ως κάτω, το αμάνικο στενό μπλουζάκι που φορούσα και το υπερβολικά κοντό σορτσάκι μου, που μετά βίας κάλυπτε ελάχιστα τα μπούτια μου, αποφάσισε να μιλήσει.

- Τι κάνεις Αννούλα; Μήπως μπορώ να περάσω;

Εγώ δε μπορούσα να πω τίποτα και είχα μείνει κοκαλωμένη δίπλα στην ανοιχτή πόρτα καθώς ένιωθα ότι με περιεργαζόταν και προφανώς με φανταζόταν γυμνή μετά από το θέαμα που του είχα προσφέρει πριν λίγες μέρες. Η αμηχανία έσπασε όταν ήρθε η μαμά μου φουριόζα στην πόρτα.

- Άννα τι κάνεις; Που είναι οι τρόποι σου;…

είπε καθώς με παραμέρισε και ευγενικά είπε στον κ. Κώστα να περάσει μέσα. Αυτός της εξήγησε ότι είχε ένα ραντεβού με τον πατέρα μου για να συζητήσουν ένα θέμα που είχε δημιουργηθεί στη γειτονιά με τις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος που συνέβαιναν συχνά τον τελευταίο καιρό, αλλά ο πατέρας μου προφανώς, όντας πολυάσχολος, το είχε ξεχάσει. Η μαμά μου χαρούμενη που ήταν οικοδέσποινα για έναν ευπαρουσίαστο και ευγενικό γείτονα όπως ο κ Κώστας πρότεινε αμέσως να φτιάξει μερικούς καφέδες και να περιμένουμε όλοι μαζί μέχρι να γυρίσει ο πατέρας μου. Ο γείτονας μας χωρίς να παίρνει τα μάτια του από πάνω μου δέχτηκε ευχαρίστως και η μαμά μας συνόδεψε στο μπαλκόνι όπου με άφησε μόνη μαζί του και επέστρεψε στην κουζίνα για να φτιάξει τους καφέδες. Εγώ μετά από το μεθυσμένο επεισόδιο τρεις μέρες πριν ντρεπόμουν ακόμα και να κοιτάξω τον κ. Κώστα.

- Λοιπόν Αννούλα; Δεν έχει έξοδο σήμερα για να καμαρώσει πάλι η γειτονιά την κορμάρα σου;…

είπε απλώνοντας το χέρι του και χαϊδεύοντας με στο πόδι. Εγώ περίμενα ότι θα αναφερόταν αυτό το θέμα κάποια στιγμή, αλλά δεν το περίμενα τόσο απότομα και ωμά από έναν καθώς πρέπει άντρα σαν τον κ. Κώστα. Φαίνεται όμως πως κάτω από το σοβαρό παρουσιαστικό του ώριμου άντρα κρυβόταν μια άλλη προσωπικότητα. Τον κοίταξα στα μάτια για πρώτη φορά από όταν μπήκε στο σπίτι.

- Κύριε Κώστα, σας παρακαλώ πολύ να μην πείτε τίποτα σχετικά με το βραδινό συμβάν που είδατε στους γονείς μου. Ότι έκανα, το έκανα επειδή ήμουν μεθυσμένη και προφανώς δεν είχα κανένα σκοπό να με δείτε.

- Ναι , αλλά σε είδα Αννούλα. Σε είδα να γαμιέσαι με έναν ταξιτζή κάτω από το σπίτι σου και από εκείνη τη στιγμή σκέφτομαι το μουνί σου όλη την ώρα…

είπε κλείνοντας το μάτι του πονηρά. Εγώ τον κοίταξα νευριασμένη, έπιασα το χέρι του που με χάιδευε ακόμα και το έβαλα πάνω στο τραπέζι. Άθελα μου, το βλέμμα μου έπεσε πάνω στο πελώριο εξόγκωμα στο παντελόνι του που φανέρωνε ότι ήταν ήδη καυλωμένος.

- Αννούλα, καλά θα κάνεις να σταματήσεις τις αγριάδες μαζί μου και να ηρεμήσεις…

είπε χαμογελώντας.

- Αν δεν θέλεις να πω τίποτα στους γονείς σου και σε κανέναν άλλο για αυτό που είδα πρέπει να περάσεις μια δοκιμασία.

- Τι δοκιμασία;…

ρώτησα σιγανά για να μην μας ακούσει η μαμά μου που εκείνη τη στιγμή έφερε τους καφέδες. Τους άφησε πάνω στο τραπέζι και ζήτησε συγνώμη που έπρεπε να επιστρέψει στην κουζίνα γιατί όπως είπε είχε σπάσει ένα ποτήρι κατά λάθος. Προς μεγάλη μου απογοήτευση έμεινα πάλι μόνη μαζί του. Ύστερα από λίγο έσκυψε προς το μέρος μου.

- Αννούλα, για να μην πω τίποτα θα πρέπει να με κάνεις να χύσω. Τώρα. Προτού μας καταλάβει κάποιος...

ψιθύρισε. Εγώ τον κοίταξα ανέκφραστη και περίμενα να δω αν μιλούσε σοβαρά.

- Με τίποτα είπα μετά από λίγο.

- Καλά Αννούλα μου... είπε ο κ. Κώστας κοιτώντας το ρολόι του. Όπου να ναι λογικά θα επιστρέψει ο μπαμπάς σου και τότε έχασες Αννούλα…

είπε πίνοντας χαλαρά λίγο από τον καφέ του. Εγώ ένιωθα σε πλήρη σύγχυση. Δεν ήξερα τι να κάνω, όμως δεν είχα και πολλές επιλογές. Σηκώθηκα και πλησίασα το τραπέζι κατεβάζοντας το σορτσάκι μου ανοίγοντας τα πόδια μου μπροστά του και βγάζοντας το τοπάκι μου φανερώνοντας τα βυζιά μου.

- Αννούλα , είσαι ένα θαύμα της φύσης μωρό μου…

είπε ο κ. Κώστας καθώς σηκώθηκε με τη σειρά του και άρχισε να μου χουφτώνει το στήθος. Έσκυψε ανάμεσα στα πόδια μου και κόλλησε το στόμα του πάνω στο μουνί μου. Άρχισε να με γλείφει, να βάζει τη γλώσσα του μέσα μου μέχρι που αισθάνθηκα να υγραίνομαι.

- Αχ… το μωρό μου άρχισε να στάζει…

είπε καθώς σηκώθηκε ξανά και έβγαλε έξω το καυλί του και το έβαλε στην είσοδο της τρύπας μου. Άρχισε να το τρίβει στα μουνόχειλα μου. Ένιωθα ότι ήμουν μαζί με έναν πολύ έμπειρο άντρα και η αρχική άβολη κατάσταση είχε μεταμορφωθεί σε μια πολύ καυτή ατμόσφαιρα και πλέον ένιωθα πολύ άνετα. Σύντομα τον ένιωσα να μπαίνει με το καυλί του μέσα μου. Αναστενάξαμε και οι δυο.

- Είστε πολύ μεγάλος κύριε Κώστα…

είπα βογκώντας καθώς ένιωθα όλο το μήκος της πούτσας του να εισχωρεί στον μουνί μου.

- Το μουνί σου είναι τόσο υπέροχο μωρό μου, τόσο στενό και σφιχτό, αλλά σταμάτα αυτό το κύριε Κώστα…

είπε καθώς το μουνί μου γράπωνε σφιχτά το καυλί του καθώς άρχισε να με πηδάει με σταθερό ρυθμό. Με έβαλε ολόκληρη πάνω στο τραπέζι με τα πόδια μου γύρω από τη μέση του ενώ αύξανε συνεχώς το ρυθμό και ένιωθα τον οργασμό μου να πλησιάζει. Ξαφνικά ακούστηκε μια φωνή μέσα από το σπίτι.

- Αννούλα , μπορείς να έρθεις να με βοηθήσεις σε παρακαλώ;…

είπε η μαμά μου. Η πούτσα του γείτονα έμπαινε τόσο γρήγορα μέσα μου που δε μπορούσα να κρατηθώ άλλο.

- Μαμά... δε... δε μπορώ τώρα... έχουμε μια συζήτηση με τον... είπα όσο πιο καθαρά μπορούσα.

- Κώστα, χύνω...

του ψιθύρισα σιγανά καθώς το μουνί μου μούσκευε την πούτσα του, ενώ αυτός έχοντας στα χέρια του τα βυζιά μου μείωνε ρυθμό για να μη χύσει μέσα στο μουνί μου. Ο οργασμός μου τελείωσε την ίδια στιγμή που άκουσα το αυτοκίνητο του πατέρα μου να μπαίνει στο γκαράζ της πολυκατοικίας. Επέστρεψα απότομα στην πραγματικότητα. Ο Κώστας βγήκε από μέσα μου και με κοίταξε ερωτηματικά.

- Ο μπαμπάς σου Αννούλα. Τι θα κάνεις τώρα;…

είπε καθώς στεκόταν με το κατακόκκινο καυλί του μπροστά μου. Γονάτισα βιαστικά και έπιασα τα αρχίδια του με το ένα χέρι, με το άλλο του την έπαιζα γρήγορα και ένα μεγάλο κομμάτι της πούτσας του μπήκε στο στόμα μου. Άρχισα να τον τσιμπουκώνω αρκετά γρήγορα καθώς μου χάιδευε τα μαλλιά. Συνέχισα για λίγα δευτερόλεπτα ακόμα και δεν άντεξε άλλο. Βγήκε απότομα από μέσα μου και άρχισε να την παίζει μπροστά στο πρόσωπό μου και έχυνε την ίδια στιγμή που άκουσα τον πατέρα μου να μπαίνει στο σπίτι. Όλα τα χύσια του έπεσαν πάνω μου, μερικά έσταξαν στα βυζιά μου, μέχρι που άδειασε. Έφτιαξε γρήγορα το παντελόνι του, πήρε μια χαρτοπετσέτα σκούπισε τον ιδρώτα από το μέτωπο του και ήπιε μια γουλιά καφέ.

- Είσαι υπέροχη Αννούλα... είπε καθώς πήγαινε προς το εσωτερικό του σπιτιού. Θα τα ξαναπούμε σύντομα αφού πέρασες τη δοκιμασία…

συνέχισε καθώς χάθηκε πίσω από τη μπαλκονόπορτα. Πήρα με τη σειρά μου μια χαρτοπετσέτα και σκούπισα όσο καλύτερα μπορούσα το πρόσωπο μου καθώς άκουγα τον Κώστα να μιλάει με τους γονείς μου. Εγώ ένιωθα τόσο χαλαρή, τόσο ωραία που δεν ήξερα τι ακριβώς ένιωθα και γιατί, όμως ήξερα ότι ήθελα να ξαναβρεθώ μαζί του και σύντομα μάλιστα. Τους άκουσα να μιλούν για λίγο ακόμα και ύστερα ο Κώστας χαιρέτησε και έφυγε. Οι γονείς μου ήρθαν στο μπαλκόνι. Πρώτος μίλησε ο πατέρας μου.

- Άννα έμαθα κάτι πολύ ευχάριστο. είπε χαμογελώντας .

Τον κοίταξα παραξενεμένη.

- Ο γείτονας μας ο κ. Κώστας μας είπε ότι όσο ήσασταν μόνοι σας τον βοήθησες με ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το κινητό του και τον έβγαλες από περιττά έξοδα. Επίσης μας είπε ότι είσαι πολύ αξιόλογη κοπέλα και σε περιμένει μεθαύριο το απόγευμα σπίτι του να σε γνωρίσει σε μια ανιψιά που έχει στην ηλικία σου.

Πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ που δεν αποκαλύφθηκε το συμβάν με τον ταξιτζή , αλλά κυρίως ένιωσα μια ζεστασιά μέσα μου γιατί πλέον είχα δικαιολογία να ξαναβρεθώ με τον Κώστα και το γεγονός ότι το είχε προτείνει ο ίδιος, έδειχνε ότι του άρεσε όσο και μένα.

- Ωραία μπαμπά, θα πάω. απάντησα καθώς σηκώθηκα να πάω μέσα στο σπίτι γιατί ήθελα να κάνω μπάνιο. Πριν μπω στο σπίτι η φωνή της μαμάς μου με σταμάτησε.

- Άννα , έχεις κάτι άσπρο στα χείλη σου. Τι είναι;

Γύρισα πάλι προς τους γονείς μου καθώς ακούμπησα τα χείλη μου σκουπίζοντας μια σταγόνα από τα χύσια του Κώστα.

- Σκουπίσου σε παρακαλώ...

είπε ο μπαμπάς μου δίνοντας μου μια χαρτοπετσέτα. Την πήρα και σκουπίστηκα.

- Δεν είναι τίποτα μαμά. Ο κ. Κώστας είχε μαζί του μερικά γλυκά και με κέρασε. Είχαν μπόλικη κρέμα και μάλλον λερώθηκα λίγο… είπα χαμογελώντας.

- Εντάξει παιδί μου. Πήγαινε να πλύνεις τα χέρια σου τώρα για να σερβίρω το μεσημεριανό. Ελπίζω να σου άρεσε το γλυκό που σε κέρασε ο κ. Κώστας και να μη σου έκοψε την όρεξη... είπε η μαμά μου.

- Όχι μαμά μην ανησυχείς, μάλλον μου άνοιξε την όρεξη. Όσο για τη γεύση του, ήταν τόσο νόστιμο, ξετρελάθηκα. Ίσως με κεράσει ξανά μεθαύριο που θα πάω στο σπίτι του…

είπα καθώς μπήκα στο σπίτι για να πάω στο μπάνιο και φαντασιωνόμουν ήδη την επόμενη συνάντηση μου με τον Κώστα.




Copyright protected OW ref: 159513



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.