Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Παραλίγο τρίο

Πέρυσι δεν ξαναμιλήσαμε με τον Γ μετά από την νύχτα πάθους που περάσαμε και προσπάθησα να το αφήσω πίσω μου. Μου έστειλε αίτημα φιλίας στο fb αλλά δεν τον είχα δεχτεί, ώσπου έγραψα την ιστορία μου εδώ, θυμήθηκα όσα είχαν γίνει και μπήκα εκείνο το βράδυ και τον έκανα φίλο. Δεν μου έστειλε μήνυμα αμέσως (όπως περίμενα), αλλά λίγες μέρες αργότερα μου έκανε κάποια like και του έκανα κι εγώ. Το ίδιο βράδυ έμεινα μέσα μέχρι αργά και μου έστειλε:

- Τι κάνεις;

- Καλά, εσύ;

- Με θυμάσαι;

- Και βέβαια, για ποια με πέρασες;

- Το είπα γιατί στην παραλία δεν μας ξαναχαιρέτησες

- Λογικό δεν είναι; Δεν ήμουν καν μόνη.

- Εντάξει λογικό. Πως περνάς;

- Καλά. Λείπουν όλοι και μπήκα.

- Ήθελα να σου στείλω αυτές τις μέρες, αλλά δεν ξέρω πότε είσαι μόνη.

- Συνήθως δεν είμαι μόνη. Σήμερα έτυχε όμως και είμαι.

- Οπότε καλά έκανα και έστειλα. Πως και με δέχτηκες μετά από τόσους μήνες;

Έκανα ένα τέταρτο να του απαντήσω, δεν ήξερα τι να πω! Να του έλεγα ότι έγραψα την ιστορία μας στο xstream.gr και τον θυμήθηκα ή ότι ετοιμαζόμουν να πάω μόνη στη θάλασσα για διήμερο; Ευτυχώς όμως του είπα το κλασικό:

- Δεν είχα δει το αίτημα φιλίας όταν το έστειλες και σήμερα έσβηνα φίλους και σε πρόσεξα. Βλέπω ήδη πήρες χρωματάκι.

- Ναι ήδη είμαι θάλασσα δύο βδομάδες και όλη μέρα πότε είμαι για ψάρεμα και πότε στο μαγαζί για δουλειά και βόλεϊ.

- Βλέπω δεν το άφησες το βόλεϊ

- Ναι το λατρεύω. Πότε θα έρθεις να παίξεις;

- Κάποια στιγμή θα έρθω, αλλά αποφεύγω το βόλεϊ.

- Γιατί; Αφού σου αρέσει!

- Ναι μου αρέσει, αλλά την τελευταία φορά έμπλεξα με τις μπύρες!

Δεν απάντησε για λίγα λεπτά και περίμενα να δω τι θα πει. Με ξάφνιασε όμως:

- Μόνη είπες ότι είσαι;

- Ναι.

Μου έκανε κλήση στην κάμερα. Τα έχασα και είπα αρχικά να μην απαντήσω, αλλά είπα μέσα μου ότι δεν είχα να χάσω κάτι και δέχτηκα τη βιντεοκλήση.

- Ω… δεχτήκατε την κλήση μου;

- Γιατί ο πληθυντικός;… του απάντησα.

- Επειδή μιλάω με μια κυρία, μου είπε.

Μιλήσαμε αρκετή ώρα και λέγαμε πιο πολύ τα ίδια και τα ίδια, ώσπου μου είπε να ανάψω κανένα φως για να με δει καλύτερα. Φορούσα ένα μαύρο τιραντέ μπλουζάκι χωρίς σουτιέν και ένα ροζ σορτσάκι αρκετά κοντό. Σηκώθηκα και άναψα το κεντρικό φως.

- Άντε μπράβο! Τόση ώρα με το ζόρι σε έβλεπα.

- Κι εγώ με το ζόρι σε βλέπω, αλλά δεν παραπονέθηκα…

του είπα και σηκώθηκε και το άναψε. Ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω και κάτω ένα μαύρο σορτς διέκρινα. Εκεί που μιλούσαμε έπεσε η μία τιράντα από το μπλουζάκι μου

- Ω… αποκαλύψεις έχουμε!

- Τι εννοείς;

- Κατέβασε και το άλλο τιραντάκι σου

- Τι;

Μάζεψα γρήγορα το τιραντάκι μου και ανέβασα το μπλουζάκι. Δεν ήμουν συνηθισμένη σε κάμερα και το έπαιζα άνετη, αλλά αυτός προσπαθούσε να δει ότι μπορούσε!

- Έλα μην το μαζεύεις, κανείς δε θα μας δει, μου είπε.

- Γι αυτό ήθελες να βάλουμε κάμερα;

- Για να μη γράφουμε το είπα. Θα προτιμούσες τέτοια ώρα να πληκτρολογείς;

- Όχι εντάξει, αλλά δε θέλω σχόλια για τις τιράντες μου γιατί θα σηκωθώ να βάλω ζακέτα.

- Σήκω, δεν με πειράζει, θα δω και τον πισινό σου έτσι!

Γέλασε δυνατά και με νευρίασε, ήξερα τι ήθελε, αλλά δεν τολμούσα να του κλείσω την κάμερα, ένιωθα ότι το ήθελα κι εγώ. Είχε πάει 01:00 και αντί να κοιμάμαι κάθομαι και μιλάω μαζί του ώρες.

- Λοιπόν θα έρθεις να σε δούμε;

- Λογικά θα έρθουμε ένα Σαββατοκύριακο για να ταιριάξουμε λίγο το σπίτι.

- Μόνη σου εννοώ, πότε θα έρθεις;

- Δε ξέρω, ίσως να έρθω πάλι μία δυο μέρες πριν έρθουν και οι άλλοι. Λογικά αρχές Ιουλίου.

- Εδώ θα είμαι και εγώ και ο Τ.

- Τι μου τον θύμησες αυτόν τώρα;

- Έλα μωρέ καλό παιδί είναι, απλά είχε πιει παραπάνω και παραφέρθηκε.

Επικράτησε σιωπή, δεν ήξερα τι να πω. Ο Τ ήταν αυτός που κόντεψε να μας χαλάσει τη βραδιά πριν ένα χρόνο, αλλά ήταν μια βραδιά που δεν ήθελα να θυμάμαι γιατί απάτησα τον άντρα μου.

- Σήκω να σε δω λίγο, μου είπα σπάζοντας την αμηχανία

Σηκώθηκα σαν υπνωτισμένη.

- Και γύρνα και πλάτη, συμπλήρωσε μόλις σηκώθηκα. Γύρισα για να με δει και τότε σηκώθηκε κι αυτός.

- Θέλεις να τον δει πως έγινε από την ώρα που ανοίξαμε κάμερα;

- Ηρέμησε! Δεν είμαστε για τέτοια...

- Πότε θα έρθεις;

- Σου είπα...

- Θες να τον δεις;… με ξαναδιέκοψε

- Όχι…

είπα, και με μια κίνηση κάνει να κατεβάσει το σορτάκι του. Δεν το κατέβασε όμως, έφτασε μέχρι την βάση του και φαινόταν ότι τον είχε ξυρίσει και τον είχε περιποιημένο. Φούσκωνε στα πλάγια και τον έπιασε. Ένα ρεύμα με χτύπησε και του είπα να σταματήσει.

- Κατέβασε τις τιράντες χωρίς να φανεί το στήθος σου, μου είπε.

Τις κατέβασα χωρίς δισταγμό και το μπλουζάκι μου στηριζόταν στις ρώγες μου που πλέον είχαν πεταχτεί.

- Έχει πάει 2 και έχουμε ξεφύγει, του είπα.

- Ναι όντως μου είπε. Υπάρχει ερωτισμός ανάμεσά μας και όταν έρθεις θα το δεις.

- Θα τον δω ή θα το δω;… του είπα πονηρά.

- Χα, χα κάνεις και παιχνιδάκια ε; Σήμερα δε θα τον δεις πάντως, μόνο από κοντά.

- Και συ δε θα δεις κάτι παραπάνω σήμερα, του είπα και ξαναέβαλα τις τιράντες κανονικά

- Θα δω ότι θέλω βασικά.

- Με τίποτα.

- Σήκω ξανά.

- Μα...

- Σήκω σου λέω!!

Σηκώθηκα και περίμενα να δω τι θα μου πει.

- Κατέβασε τις τιράντες και άσε το μπλουζάκι να πέσει.

Τον κοίταξα και πριν το ξαναπεί το έκανα.

- Τώρα μπορούμε να κλείσουμε…

μου είπε και ξαναέβαλα τη μπλούζα και μετά από λίγο σταματήσαμε την κουβέντα. Ξάπλωσα και τον σκεφτόμουν. Τις επόμενες μέρες το μυαλό μου ήταν σ αυτόν. Ένα βράδυ κι ενώ δεν ήμουν μόνη του έστειλα να δω τι κάνει. Μου είπε ότι ήταν με τον Τ και μιλούσαν για μένα. Του είπα να του στείλει χαιρετίσματα, χωρίς να νευριάσω. Την επόμενη μέρα μου έστειλε αίτημα φιλίας και ο Τ. Τον δέχτηκα και αμέσως έστειλε μήνυμα για να μου ζητήσει συγνώμη. Δώσαμε ραντεβού στην παραλία για τις αρχές Ιουλίου με την προϋπόθεση ότι θα πάω μόνη. Και πήγα μόνη για δύο βράδια αυτή τη φορά.

Έφτασαν οι μέρες για να πάω διήμερο ταξιδάκι στο εξοχικό μας εντελώς μόνη. Κανόνισα να κατέβω στο εξοχικό μας μόνη για Σαββατοκύριακο για να κάνω τα μπάνια μου. Ο καιρός δεν ήταν και τόσο καλός, αλλά έπεισα τον άντρα μου ότι ήθελα επιτέλους να ξεκουραστώ και ήξερε ότι μόνο εκεί μπορώ. Κανόνισα όλες τις δουλειές μου και έφτασε η Παρασκευή. Ετοίμασα τα πράγματά μου και άνοιξα το fb για να στείλω μήνυμα στο Γ.

- Περιμένουμε… μου είπε

- Με περιμένετε; Ποιοι;

- Εγώ και το Τ.

- Θα είναι κι αυτός;… του το έπαιξα ξινισμένη.

- Έλα ξέρω ότι μιλήσατε ένα βραδάκι και σου ζήτησε συγνώμη για την βλακεία του. Μια μπυρίτσα θα πιούμε μαζί του.

- Μπυρίτσα δεν ξαναπίνω να ξέρεις! Άντε σε κλείνω γιατί σε λίγο δε θα είμαι μόνη.

Έκλεισα τον υπολογιστή και έκανα έναν τελευταίο έλεγχο. Όλα ήταν έτοιμα. Θα πήγαινα διακοπές μόνη μου, χωρίς άγχος για τίποτα και μετά από έντονες μέρες δουλειάς. Λίγο πριν φτάσω άρχισε να χτυπάει το κινητό μου. Χωρίς να δω ποιος είναι πάτησα για να απαντήσω.

- Έφτασες;

- Ποιος είναι;

- Καλά ξέχασες την φωνή μου; ο Γ είμαι. Είχα τον αριθμό σου από πέρυσι ακόμη.

- Σε λίγο φτάνω σπίτι. Θα κατεβάσω τα λίγα πράγματα για να δούνε οι γείτονες ότι έφτασα και θα έρθω από την παραλία.

Έφτασα, κατέβασα λίγα πραγματάκια, χαιρέτησα τους γείτονες, είπαμε τα νέα μας στα πεταχτά και μπήκα μέσα για να ετοιμαστώ. Ήταν δεν ήταν 7 το απόγευμα, έκανα ντουζάκι, έβαλα το μαγιό μου (ένα άσπρο κανονικό) και ξεκίνησα με τα πόδια. Πριν φτάσω στο επόμενο στενό είδα τη μηχανή του Γ. Πλησίασα και είδα πιο πέρα τον Τ να χαμογελάει.

- Φτάσατε κυρία μου;

- Μόλις! Και ερχόμουν παραλία!

- Έλα ανέβα να σε πάω, εντολή του Γ .

Ανέβηκε, έβαλε μπροστά, ανέβηκα και κρατήθηκα από πάνω του. Ήταν κι αυτός γυμνασμένος, αλλά όχι όσο ο Γ που φέτος ήταν ακόμη πιο γραμμωμένος. Φτάσαμε στην παραλία και πήγαμε προς το μπαρ που έκανε τους καφέδες ο Γ. Μόλις με είδε κόλλησε το βλέμμα του πάνω μου, με κοίταξε από κάτω μέχρι πάνω και μου έκανε με το χέρι του νόημα να κάνω και στροφή. Δίστασα και τότε ο Τ με έπιασε από τη μέση και έκανα στροφή. Βγήκε από έξω για λίγο, χαιρετηθήκαμε και μπήκα ξανά στο μπαρ. Ένιωθα αμηχανία στην αρχή, αλλά με την κουβέντα και τον καφέ ξεχάστηκα. Δεν είχα πάρει τον άντρα μου ότι έφτασα. Πήγα προς τις τουαλέτες για να έχει ησυχία και τον κάλεσα να του πω ότι έφτανα στην παραλία για μπανάκι. Πριν κλείσω το τηλέφωνο αισθάνθηκα ένα χέρι στη μέση μου, ήταν ο Γ. Έπαθα σοκ, δεν το περίμενα. Με φίλησε απαλά στο λαιμό και πάγωσα, ο άντρας μου κάτι με ρωτούσε και δεν καταλάβαινα, ώσπου μου είπε άντε σ' αφήνω να κάνεις τις βουτιές και πριν το κλείσω το χέρι του Γ είχε φύγει από την μέση μου και είχε καρφωθεί στον κώλο μου. Αν και απόμερο το σημείο του είπα να σταματήσει να μη μας δούν. Πριν ολοκληρώσω την φράση μου να και ο Τ με την μπύρα στο χέρι.

- Να την χύσω πάνω σου όπως σου έκαναν πέρυσι;

- Ναι για να με παρηγορήσετε μετά κάτω στις ξαπλώστρες μετά;

Πριν ολοκληρώσω την φράση, έβαλε την μπύρα στο στόμα μου και άρχισα να πίνω με τη μισή να πέφτει πάνω μου. Το χέρι του Γ βρισκόταν στο στήθος μου και ο Τ κόλλησε πάνω μου και με φίλησε. Ήμουν στα χέρια τους, με είχαν βάλει ανάμεσά τους και θα μπορούσε να μας δει ο καθένας. Το χέρι του Γ κατέβηκε στην κοιλιά μου και πριν μπει στο μαγιό μου έκανα να τον σταματήσω. Ήταν ήδη αργά.

- Μαλάκα είναι ήδη υγρή, είπε στον Τ.

- Φύγαμε για σπίτι κυρία μου;… είπε ο Τ σε μένα και με ξαναφίλησε.

- Ξεκινήστε εσείς με την μηχανή και έρχομαι σε λίγο, είπε ο Γ.

Φύγαμε για το σπίτι του Γ. Στη διαδρομή έβαλε το χέρι μου για να τον χαϊδέψω πάνω από το μαγιό. Ήταν ήδη αρκετά σκληρός. Κατεβήκαμε από την μηχανή, μπήκαμε στην αυλή και άρχισε να με φιλάει. Μπήκαμε στο σπίτι, με κόλλησε πάνω στην εξώπορτα, σήκωσε το ένα πόδι μου, παραμέρισε το μαγιό μου και έβαλε το κεφαλάκι του μέσα. Μου τον έβαζε αργά-αργά και τον ένιωθα καυτό να με ανοίγει. Σήκωσε και το άλλο πόδι μου και μπήκε όλος μέσα μου. Τα υγρά μου τρέχανε πάνω στον πούτσο και με έσκιζε όλο και πιο γρήγορα. Βογγητά έβγαιναν από τα χείλη μου και αυτός τρελαινόταν όλο και πιο πολύ.

- Κοντεύω καύλα μου…

είπε, με κατέβασε από το καυλί του, με γύρισε πλάτη με τα χέρια στον τοίχο.

- Άνοιξε τα πόδια σου και με τα χέρια σου άνοιξε καλά τα κωλομέρια σου καύλα, είμαι έτοιμος να χύσω. Ένα χρόνο περίμενα αυτή τη στιγμή

Ένιωσα τα χύσια του πετάγονται πάνω μου. Μόλις τελείωσε γύρισα και με φίλησε. Εκείνη την ώρα έφτασε και ο Γ.

- Δέκα λεπτά έλειψα, τι έγινε εδώ;

- Την πήδηξα ήδη μία φορά φίλε, δεν άντεχα άλλο.

- Καλά έκανες, είπε ο Γ. Πάμε για μπανάκι μωρό μου;

- Πάμε, του είπα.

Από την ώρα που κόλλησαν και οι δυο πάνω μου δε μιλούσα, το ήθελα, ήθελα να μιλήσω να τους πω να με ξεσκίσουν τρελά, αλλά δε μου έβγαινε, γιατί φαίνεται ήδη ήθελαν να με σκίσουν.

Με ξέντυσε ο Γ, μπήκαμε στο μπάνιο και πριν αρχίσει το νερό να κυλάει πάνω μας ήδη με φιλούσε και με το χέρι του έπαιζε τρελά το μουνί μου. Δεν κράτησε πολύ το μπάνιο, βγήκαμε και ο Τ μας περίμενε στον καναπέ. Κάθισε μπροστά του και άρχισα να του κάνω πίπα. Ο Γ ήταν πίσω και με έβαλε να στηθώ στα 4.

- Το θέλω πολύ αυτό το κωλαράκι…

είπε και έπιασε την σουφρίτσα μου. Έβαλε βαζελίνη και άρχισε να με ανοίγει με το δάχτυλό του όσο εγώ πίπωνα τον Τ. Το δάχτυλό του έμπαινε όλο πλέον και η καύλα μου μεγάλωνε. Ο πούτσος του ήταν έτοιμος. Έβαλε βαζελίνη ξανά και άρχισε να μπαίνει μέσα μου. Είχα τρελαθεί από την καύλα. Είχα αφήσει το καυλί του Τ και όπως ήμουν στα 4 έπαιζα με το μουνάκι μου. Ένιωθα τα υγρά μου να τρέχουν ασταμάτητα. ο Τ με έπιασε από το κεφάλι, έβαλε το καυλί του στο στόμα μου και άρχισε να μου γαμάει δυνατά το στόμα.

- Βαλ' τη να κάτσε στο καυλί μου και παρ' την από πίσω ξανά, είπε ο Τ στο Γ.

Με σήκωσαν, ο Τ γλίστρησε αμέσως στο μουνί και ο Γ ξαναέμπαινε με προσοχή πίσω μου. Ήταν και οι δυο μέσα μου. Στην αρχή ένιωθα έντονο ανακάτεμα, αλλά μετά η καύλα μου τα κάλυψε όλα. Άρχισαν να τρέμουν τα πόδια μου και να χύνω. Μετά από λίγο έχυσε ο Γ μέσα μου και ο Τ με έβαλε να του ξαναπάρω πίπα. Μου έλεγε ότι έχυνε και εγώ του τον έγλειφα, δεν τον έβγαζα από το στόμα ώσπου μου τράβηξε το κεφάλι μου από τον πούτσο του.

Το βράδυ συνεχίστηκε με πιο χαλαρές στιγμές, αλλά με αρκετό σεξ. Η κορυφαία στιγμή του Σαββατοκύριακου ήταν όταν το μεσημέρι του Σαββάτου με πήρε τηλέφωνο ο άντρας και ο Γ ήταν μέσα μου. Καθόταν στην καρέκλα και γω πάνω του με πλάτη. Δεν κουνιόμουν όταν μιλούσα στο κινητό, τον είχα μέσα μου και με την παραμικρή κίνηση νόμιζα θα μου φύγει βογκητό.

Αν θέλετε κι άλλες λεπτομέρειες ίσως να τις γράψω σε τέταρτο μέρος.




Copyright protected OW ref: 159402



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.