Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μετά από ένα σχετικά μεγάλο διάστημα αποχής μου από την σελίδα λόγω υποχρεώσεων, είπα να επιστρέψω και να γράψω άλλη μία ιστορία μου.

Η ιστορία αφορά την Ε, ένα καυλάκι που γνώρισα πριν από 2 χρόνια περίπου και από τότε γαμιόμαστε τακτικά. Πρώτα όμως να σας την περιγράψω. Την Ε τη γνώρισα τυχαία από το facebook χωρίς να έχουμε γνωριστεί ποτέ από κοντά. Αυτή είχε γκόμενο τότε, αλλά από τον τόνο που μιλάγαμε φαινόταν ότι την έτρωγε ο κώλος της και οι κουβέντες ας γινόταν όλο και πιο πρόστυχες. Οπότε κάποια στιγμή της έστειλα ένα dick pic για να δω αντιδράσεις. Εκείνη γούσταρε πολύ και από τότε αρχίσαμε το sexting, παίζαμε και οι 2 από skype και γενικά η φάση ήταν τέρμα καύλα. Αυτή ζει Αθήνα και εγώ Πάτρα οπότε δεν είχαμε βρεθεί ακόμα. Η Ε είναι κοντό καυλάκι αρκετά λεπτή με μια καλοσχηματισμένη κωλάρα, είναι αυτή που έχω ανεβάσει για όποιον έχει περιέργεια. Στήθος δεν έχει, αλλά έχει πολύ καυλιάρικη φωνή που σε κάνει τούρμπο πολύ εύκολα και 2 τσιμπουκοχειλάρες. Απ' όσα είχαμε πει δεν έχει κανένα ταμπού, γαμιέται σα σκυλί από παντού και έχει κάνει φάσεις και με γυναίκες, αλλά όχι μέχρι τέρμα, κάτι που θέλει σαν τρελή να κάνει. Επίσης επειδή είχε ένα σοβαρό θέμα υγείας, είχε κάνει πρόσφατα μια εγχείρηση που δεν της επιτρέπει να κάνει παιδιά πλέον. Μια μέρα ενώ μιλάγαμε και κάναμε sexting ως συνήθως, πάνω στην καύλα μου λέει:

- Πουτσαρά μου σε ένα μήνα περίπου θα έρθω πάτρα και σου έχω μια έκπληξη. Έκανα εξετάσεις για ασθένειες για να μην έχεις θέμα και θα σου τις φέρω όταν βγούνε. Θέλω 3 μέρες που θα είμαι εκεί να μου χύσεις μέσα σε όλες τις τρύπες μου.

Είναι ένα ανεκπλήρωτο όνειρο της να τη χύνουν μέσα, απ' όσο μου είχε πει. Εγώ τρελάθηκα όταν το άκουσα και αμέσως το μυαλό μου πήρε στροφές.

- Τι λες καυλάκι μου, αν το εννοείς αλήθεια αυτό θα είναι τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου, θα σε πνίξω στα χύσια όσο θα σαι εδώ.

- Ξέρεις πόσο το θέλω και ξέρεις και τι άλλο θέλω να κάνεις για μένα..

- Να βρω και άλλον ένα να σε πάρουμε παρτούζα;

- Μ… ναι μωρό μου, θέλω να με γεμίσετε παρέα.

Η τύπισσα ήταν η πιο έκφυλη πόρνη που έχω γνωρίσει μέχρι σήμερα και μου έκανε πάντα σα γατούλα, έλεγε ναι σε όλα, δεν το είχα ξανασυναντήσει ποτέ αυτό σε γκόμενα. Οπότε έτσι κi έγινε, έπιασα έναν κολλητό μου, φίλοι από μικρά παιδιά ο οποίος πάντα μου έλεγε ότι ψηνόταν για κάτι τέτοιο και το κανονίσαμε. Όταν της το είπα αυτή τρελάθηκε από την καύλα και την ίδια στιγμή μου έστειλε βίντεο να παίζει την μουνάρα της και να squirt-άρει.

Πέρασαν λοιπόν οι μέρες με πολύ ανυπομονησία και έφτασε το πουτανάκι σπίτι μου. Ήρθε, βρεθήκαμε για πρώτη φορά από κοντά και δεν υπήρχε καμία αμηχανία. Mε το που μπαίνει τη σηκώνω σαν να μην ήταν κάτι (40 κιλά ήταν εξάλλου) και είχα ήδη καυλώσει.

- Ακόμα δεν αρχίσαμε και είσαι πέτρα πουτσαρά μου; Όπως μου έταξες. Θα ξεκινήσουμε χωρίς τον φίλο σου;

- Ας μην αργούσε… θα σου δώσω το μουνί στα χέρια πουτανάκι.

- Ωραία, μου λέει, γιατί έβαζα δάχτυλο στο λεωφορείο και μόνο που δεν γάμησα το διπλανό μου, άσε με κάτω να δω τι πούτσα κουβαλάς από κοντά.

Εγώ δεν χαλάω χατίρια οπότε λύνω το κουμπί της βερμούδας και βγάζω έξω τον πρησμένο πούτσο μου. Γενικά νομίζω ότι θεωρούμαι προικισμένος έχω μια ψωλή 18.5 εκατοστά και αρκετά χοντρή.

- Ω… είναι από τις πιο ωραίες πούτσες που έχω δει, ελπίζω να μου έκανες τη χάρη και να μην τον έπαιξες τις τελευταίες μέρες, θέλω σπέρμα…

και άρχισε να τον ρουφάει σαν τρελή, νόμιζα ότι ήθελε να τον λιώσει στο στόμα της, να τον ξεριζώσει. Μου έκανε ένα βαθύ και γρήγορο τσιμπούκι και προσπαθούσε να τον πάρει όλο στο στόμα κι ας πνιγόταν. Εγώ της τράβαγα τα μαλλιά και της τον έφτανα μέχρι να ακουμπάνε τα αρχίδια μου στο σαγόνι της.

- Πάμε τώρα να σε γαμήσω πουτανάκι, μου έταξες να σε χύσω παντού…

και την πάω στο σαλόνι. Της βάζω το κεφάκι και τα χέρια να ακουμπάνε στο πάτωμα και τη λεκάνη στον καναπέ με τα πόδια πάνω στον αέρα. Εγώ παίρνω θέση από πάνω της και φτύνω τη μουνότρυπα της ώστε να τρέχουν τα σάλια πάνω της.

- Ωραία, της λέω, αυτή η στάση μου κάνει γι' αυτό που έχω κατά νου.

Αυτή με κοιτάει με απορία και καύλα και αρχίζω να βυθίζω την πούτσα μου μέσα στη μουνάρα της η οποία αν και μουσκεμένη εκ φύσεως, ήταν αρκετά στενή.

- Αχ ναι! Πιο σιγά ρε πούστη να πάρω τα μπόσικα. Τέτοιο κρέας θέλω να το συνηθίσω πρώτα.

- Όχι πουτάνα, αυτό είναι για σε γεμίσω τόσες μέρες που τα κράταγα, μετά θα αρχίσει το καλό με τον άλλο…

και άρχισα ένα σφυροκόπημα όσο μου επέτρεπε αυτή η στάση ενώ δεν κρατιόμουν καθόλου. Ήταν η πρώτη φορά που γάμησα με σκοπό να τελειώσω και ήταν υπέροχη αίσθηση… μέχρι που νιώθω μετά από λίγο ότι θα τελειώσω και βυθίζω την πούτσα μου βαθιά μέσα μέχρι τα αρχίδια στην μουνάρα της και της λέω ότι χύνω.

- Ναι γαμιά μου, δώστα μου στην μήτρα, ποτέ δεν με έχουν γεμίσει, τα θέλω επιτέλους, δώστα…

και νιώθω να πλημμυρίζω τη μουνάρα της με σπέρμα. Έχυνα σαν τρελός και αυτή τα έπαιρνε με προθυμία ενώ εγώ καύλωνα όλο και περισσότερο αντί να πέσω.

- Και τώρα πουτάνα περίμενε…

της λέω, βγάζω την πούτσα μου από μέσα της, την πιάνω από την λεκάνη και φέρνω το σώμα της προς το πρόσωπο της. Έτσι όπως ήταν ανάποδα, τα χύσια μου άρχισαν να τρέχουν έξω από την μουνάρα της, και άρχισαν να πέφτουν από την κοιλιά της προς το πρόσωπο της. Αυτή άρχισε να τα γλείφει ενώ έτρεχαν και να τα καταπίνει αχόρταγα ενώ χτυπούσε το κουδούνι πάνω στην ώρα.

- Καθαρίσου στα γρήγορα γιατί τώρα αρχίζει η παρτούζα, της λέω.

Αυτή κάθεται στον καναπέ, αρχίζει να παίρνει από την μουνάρα της ότι είχε μείνει και να το γλείφει. Εν τω μεταξύ μπαίνει ο φίλος μου, με βλέπει γυμνό και σκαλώνει λίγο, αλλά του κάνω νόημα να μπει.

- Έλα να αράξουμε του λέω στον καναπέ, να γνωρίσεις την Ε. Ο Χρήστος, η Ε.

- Γεια σου Χρήστο κάτσε εσύ από την μία ο Στάθης από την άλλη, θέλω τους γαμιάδες μου κοντά…

και κάθεται λίγο ντροπαλά στην αρχή ενώ η Ε έχει αρχίσει να μου τον παίζει και να τρίβει τον πούτσο του κολλητού μου πάνω από τα ρούχα του.

- Σε πειράζει να σε φιλήσω;… ρούφαγα χύσια πριν… τον ρωτάει.

- Όχι, τόσα χρόνια γνωριζόμαστε, σιγά.

Και αρχίζουν ένα πρόστυχο γλωσσόφιλο. Πλέον είχε καυλώσει και αυτός και μας βάραγε μαλακία ταυτόχρονα όπως ήμασταν στον καναπέ.

- Σας αρέσει πουτσαράδες μου; Θα σας αδειάσω τα αρχίδια σήμερα, θα στερέψετε. Κι εσύ καλή πούτσα έχεις, κάνει στον Χρήστο του οποίου ήταν πιο μικρή, αλλά αρκετά χοντρή.

Φεύγει από ανάμεσα μας και μας βάζει να ξαπλώσουμε, όπως όταν κάθονται 2 γυναίκες που κάνουν ψαλίδια.

- Μη ντρέπεστε, δεν θα σας βάλω να κάνετε τίποτα περίεργο, απλά θέλω να σας πάρω πίπα μαζί, η τουλάχιστον να προσπαθήσω.

Όντως βάζει τις πούτσες μας στο χέρι της, κάτι που με έκανε να νιώσω πολύ άβολα, αλλά κατευθείαν άρχισε να της γλείφει και να προσπαθεί να τις βάλει στο στόμα έτσι μαζί, πράγμα πολύ δύσκολο δεδομένου του πάχους. Είχε ξεχειλώσει το στόμα της και είχε πάρει τις άκρες μέσα περνώντας τη γλώσσα της παντού. Η καύλα ήταν απίστευτη, τόσο στενή και υγρή αίσθηση.

- Αρκετά τώρα το μουνί μου έχει πάρει φωτιά και θέλει πούτσες!

Με αυτά τα λόγια ανεβαίνει στην πούτσα μου και κοιτάει τον κολλητό μου στα μάτια όπως τη γαμούσα.

- Τι με κοιτάς, έχω κι άλλες τρύπες, έλα να στον ρουφάω όσο γαμιέμαι…

και τον σηκώνει όρθιο. Ο φίλος μου αρχίζει να της τον δίνει στο στόμα ενώ αυτή ανεβοκατεβαίνει στον πούτσο μου που ήταν πέτρα και κάνει του χαρακτηριστικούς ήχους (gagging) της πίπας. Και ενώ είχαμε βρει ρυθμό αυτή τον ρούφαγε με τόση δύναμη που καταλάβαινα ότι θα χύσει, είχε αρχίσει να κάνει και ο Χρήστος ήχους.

- Όχι έτσι, στο μουνί τα θέλω, δώστα μου εκεί!

Σηκώνεται κατευθείαν από πάνω μου όρθια στον καναπέ και σκύβει με πλάτη στον φίλο μου και κρατιέται με τα χέρια της από εμένα για να την καρφώσει ο κολλητός μου. Αυτός αν και δεν το περίμενε της τον βάζει και αρχίζει ένα σύντομο γαμήσι οπότε αρχίζει να την χύνει βαθιά όπως εγώ πριν. Σε όλη τη διάρκεια αυτή μου τράβαγε τα μαλλιά και με κοίταγε πρόστυχα ενώ είχε τη γλώσσα έξω και όταν τη χύνει χαμογελάει και μου λέει

- Σειρά σου πάλι γαμιά μου.

Ανεβαίνει πάλι στην πούτσα μου, κάθεται και εγώ νιώθω ζεστή και πλημμυρισμένη τη μουνάρα της από τα χύσια του κολλητού μου, που είχαν αρχίσει να τρέχουν πάνω μου ενώ η πούτσα μου γλιστρούσε γλυκά στη μουσκεμένη μουνάρα της και έκανε θόρυβο. Είχα τρελαθεί, η καύλα ήταν πρωτόγνωρη! Από αυτή τη σκέψη και μόνο, ότι γαμάω τη χυμένη από τον κολλητό μου τρύπα της άρχισα να χύνω κι εγώ και να τρίβω την κλειτορίδα της.

- Αχ… ναι, μαζί πουσταρά, μαζί! Να μπερδευτούν τα χύσια μας και να τα γλείφω… γεμίστε με σπέρμα…

και άρχισε να χύνει και αυτή μαζί μου σε μία έκρηξη από υγρά και σπασμούς. Ο Χρήστος είχε μείνει μαλάκας, δεν το πίστευε αυτό που γινόταν.

- Εσένα σε παραμέλησα μωρό μου το ξέρω, αλλά έχω αδυναμία στο φίλο σου.

Πάμε μέσα στο κρεβάτι και θα επανορθώσω αμέσως. Την κωλοτρυπίδα μου την έχετε αφήσει παραπονεμένη τόση ώρα.

Με αυτά τα λόγια σηκώνεται και αρχίζει να μας καθαρίζει με τη γλώσσα τις πούτσες και τα' αρχίδια ενώ προχωράει προς το δωμάτιο μου για το 2ο γύρο.

Αν σας άρεσε το 1ο μέρος της ιστορίας θα συνεχίσω με το 2ο σύντομα.




Copyright protected OW ref: 159193



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).