Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα στον κόσμο του XStream. Είμαι ο Δημήτρης από Θεσσαλονίκη και ήρθε η ώρα να μοιραστώ μια ακόμα ερωτική εμπειρία. Όσοι φυσικά δεν έχουν διαβάσει τα προηγούμενα 2 άρθρα (δυνατό γαμήσι (1ο μέρος) και δυνατό γαμήσι (2ο μέρος), ας το κάνουν για να μπουν στο νόημα.

Ιούνιος 2017. Μόλις είχα πάρει άδεια από τη δουλειά και ετοιμαζόμουν για το πενταήμερο αραλίκι μου. Εκεί που καθόμουν αραχτός στον καναπέ, δονείται το κινητό. Ήταν ο Γιάννης ο κολλητός μου. Πρόσφατα είχε μετακομίσει Αθήνα μαζί με την κοπέλα του λόγω δουλειάς.

- Έλα αδερφέ.

- Που είσαι Jim; Όλα καλά;

- Καλά μωρέ. Τι λέει εκεί στο νότο; Ζέστη;

- Ζέστη δεν λες τίποτα Jim. Και μιας και το ανέφερες, λέγαμε με τη Βίκυ να πάρεις το Μαράκι και να έρθετε προς τα κάτω για κάνα μπανάκι το Σ/Κ. Αν φυσικά δε δουλεύεις.

- Καλή ιδέα μωρέ, έτσι κι αλλιώς έχω άδεια, αλλά η Μαρία έχει ήδη κανονίσει με παρέα για το Σ/Κ Χαλκιδική.

- Έλα μόνος σου. Τι έχεις να χάσεις ρε; Χαλαρά θα είμαστε. Θα σε ξεναγήσουμε, θα βολτάρουμε, θα δεις κάνα καινούργιο χαμουτζίδικο κωλαράκι και θα την κάνεις.

- Καλά ρε, μέχρι το βράδυ θα σε πω. Μ' άρεσε πάντως σαν ιδέα.

Αφού χαιρετηθήκαμε η συνομιλία έλαβε τέλος. Δεν πέρασε ούτε ένα δίωρο και τον πήρα να του δώσω το ok, αφού πρώτα έπεισα (κατά περίεργο λόγω) εύκολα τη Μαρία. Αποφάσισα να πάω με το βραδινό τραίνο την Παρασκευή για να τη βγάλω λίγο πιο οικονομικά. Φυσικά σκεφτόμουν την ταλαιπωρία αλλά δεν άλλαξα γνώμη.

Η μέρα έφτασε και ο ενθουσιασμός μου για το ταξίδι ήταν απίστευτος. Κατά τις 11 παρά δέκα έκανα κίνηση να πάω προς το βαγόνι, και να σου η έκπληξη!

- Δημήτρη!

- Πλάκα με κάνεις! Τι κάνεις εδώ ρε νούμερο;

Ήταν η Όλγα. Συμμαθήτριά μου στην 2α και 3η λυκείου. Είχαμε να τα βρεθούμε πάνω από 7 χρόνια. Η Όλγα ήταν και είναι από τα πιο ελκυστικά θηλυκά που έχω συναναστραφεί. Όχι ιδιαίτερο ύψος, γύρω στο 1.65, βαμμένη ξανθιά με ένα απίστευτα στητό και στρουμπουλό κωλαράκι. Μέτριο στήθος το οποίο έφτανε σχεδόν στο στόμα της λόγω σουτιέν προφανώς. Έκφραση σκύλας από τότε που την θυμάμαι. Φορούσε ένα σκαφτό σορτσάκι τονίζοντας τα κωλομέρια της, τα οποία σχεδόν φαινόντουσαν. Από πάνω φορούσε ένα απλό μπλουζάκι με τιράντες.

- Πάω Αθήνα με τη φίλη μου τη Νατάσα. Την οποία έχω χάσει εδώ και πέντε λεπτά.

- Έλα ρε… κι εγώ Αθήνα πάω για διακοπές.

Δεν πρόλαβα πω κάτι άλλο και τσουπ έρχεται και η άλλη. Όμορφο παρουσιαστικό. Πάνω κάτω ίδιο ύψος με την Όλγα, έντονες καμπύλες αλλά πιο σαρκώδη χείλη. Φορούσε κι αυτή ένα καυλωτικό σορτσάκι, αλλά από πάνω το μπλουζάκι ήταν πιο κοντό έτσι ώστε να φαίνεται το tattoo στα πλευρά και το σκουλαρίκι στον αφαλό. Καύλες και οι δύο λοιπόν.

- Από δω ο Δημήτρης, από δω η Νατάσα. Που ήσουν εσύ μωρή;

- Γεια σου, χάρηκα (ανταλλάξαμε χειραψία). Για τσιγάρα ήμουν καλέ.

- Κορίτσια ας ανέβουμε λέω εγώ και τα λέμε πάνω. Σε λίγο κλείνουν οι πόρτες.

Καθίσαμε στο πρώτο κουπέ που βρήκαμε χωρίς καν να κοιτάξουμε τα εισιτήρια. Η Όλγα έκατσε δίπλα μου και η Νατάσα απέναντι. Το τραίνο ξεκίνησε και εμείς ήδη μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων. Θυμηθήκαμε τα παλιά και γελούσαμε σα τα χαζά. Η Νατάσα πρόσχαρη κοπελίτσα αν και δεν πολύ μιλούσε. Η ώρα πέρασε και τα μάτια άρχισαν να βαραίνουν αφού κλείσαμε και το φως στο κουπέ. Σε κάποια στιγμή ξύπνησα μετά από έναν δυνατό θόρυβο (άλλαζε μηχανή το τραίνο). Είδα την Όλγα που ήταν ξύπνια και με κοιτούσε καθώς είχε γυρίσει σχεδόν όλο της το σώμα προς τα μένα.

- Δημήτρη, να σου πω κάτι;

- Έλα πες μου.

- Να έχω λίγο ορεξούλες μωρέ κι εγώ σαν κοριτσάκι και έλεγα μήπως θες να κάνουμε καμιά μαλακία εδώ μέσα. Έτσι κι αλλιώς μπορεί να βρεθούμε μετά από 10 χρόνια πάλι. Να μη θυμόμαστε τίποτα;

Έπαθα πλάκα με το νάζι στην φωνή της. Έμεινα για λίγο παγωτό και κοίταξα κατευθείαν τη Νατάσα η οποία κοιμόταν. Συνήλθα γρήγορα και άρχισα να της χαϊδεύω το μπούτι.

- Α, ώστε αυτή είναι η απάντησή σου…

μου είπε ψιθυριστά και κατευθύνθηκε προς εμένα. Αρχίσαμε ένα γλωσσόφιλο χωρίς τελειωμό. Εγώ φυσικά είχα ανοιχτά μάτια και κοιτούσα την Νατάσα. Σε κάποια στιγμή η Όλγα ανεβάζει το χερούλι που μας χώριζε και αρχίζει να χαϊδεύει τον πούτσο μου πάνω από το τζιν την ώρα που χουφτώνω τα βυζιά της. Έχουμε καυλώσει απίστευτα. Ειδικά επειδή είναι μπροστά η Νατάσα.

- Θέλω να μου πάρεις πίπα μωρή καύλα. Θέλω να είναι αξέχαστη, μπορείς;

- Θα στον ρουφήξω μωρό μου, ναι.

Ξεκούμπωσα το τζιν και τον έβγαλα έξω.

- Ωραίο εργαλείο Δημητράκη.

- Γλείψ’ τον και άσε τα σχόλια. Δε μπορώ να περιμένω.

Άρχισε να μου παίρνει πίπα. Τον έγλειψε κατά μήκος, και τον πήρε στο στόμα της μέχρι τη μέση περίπου. Έβαλα το αριστερό χέρι στο κεφάλι της και έδινα ελαφρά ρυθμό στην τρομερή της πίπα, ενώ με το άλλο χούφτωνα το καλοστημένο κωλαράκι της. Τον έπαιζε με την γλώσσα της και τον ρουφούσε κάνοντας τον χαρακτηριστικό θόρυβο λες και ανοίγεις σαμπάνια.

- Μην κάνεις θόρυβο, θα την ξυπνήσεις μωρή καργιόλα.

- Μ’ αρέσει ο πούτσος σου μωρό μου. Στον παίρνω καλά;

- Είσαι απίστευτη ρε μωρό. Μου τον έχεις κάνει πέτρα.

Τον ξανά βάζει στο στόμα και τον ρουφάει πιο γρήγορα. Ξαφνικά σταματάει και με κοιτάζει στα μάτια.

- Θέλω να με γαμήσεις.

Την πιάνω από τα μαλλιά και χώνω την μούρη της πάλι στην πούτσα μου. Ρουφάει το κεφαλάκι και τον παίζει με το χέρι της. Μαεστρία.

- Έτσι γλείφε. Με έχεις τρελάνει καργιόλα. Θέλω να χύσω μέσα στο στόμα σου.

Σταματάει την πίπα ξανά.

- Κουμπώσου και πάμε λίγο στην τουαλέτα.

Σουλουπώθηκα στα γρήγορα και βγήκαμε από το κουπέ. Τα χείλη της γυάλιζαν στο φως του διαδρόμου από την σχεδόν δεκάλεπτη πίπα της. Μπήκαμε στην τουαλέτα χωρίς να μας δει κανείς και κλειδώσαμε.

- Δεν έχω προφυλακτικό.

- Ε, και πώς πας διακοπές στην Αθήνα;

- Θα στον βάλω σκέτο. Έτσι κι αλλιώς μου τον έχεις ακονίσει τόση ώρα.

Τη γυρνάω βίαια με πλάτη προς τα μένα, βγάζω την πούτσα μου και της κατεβάζω το σορτσάκι. Μου κουνάει το κωλαράκι της σε ρυθμό twerk. Τα έπαιξα. Παραμερίζω το μαύρο στρινγκάκι της και σκύβω προς την μουνάρα της. Την γλείφω επιδέξια στο μουνάκι. Με τα χέρια μου σπρώχνω τα κωλομέρια προς τα πάνω για να έχω καλύτερη πρόσβαση. Τη γλείφω και της αρέσει. Αυτή απλός ακουμπάει σε δυο χερούλια και το απολαμβάνει. Σηκώνομαι, τον σαλιώνω και τον βάζω μέσα. Καμία αντίσταση το μουνάκι. Η πούτσα μου μπαινοβγαίνει πολύ εύκολα. Την πιάνω από την μέση και αυξάνω ρυθμό χωρίς να την ακουμπάω για να μην κάνω θόρυβο. Ισιώνω το σώμα της χουφτώνοντας τις βυζάρες της και τη γλείφω στο λαιμό. Αναστενάζει σιωπηλά και μου πιάνει τα αρχίδια από κάτω. Συνεχίζουμε έτσι για πέντε λεπτά ακόμα.

- Θέλω να γευτώ το μουνάκι μου, μπορώ;

- Σκύψε.

Τον παίρνει στο στόμα έτσι υγρός όπως είναι από τα δικά της υγρά. Τρελαίνομαι στην θέα. Την πιάνω από τα μαλλιά και της γαμάω το στόμα κουνώντας την μέση μου και χωρίς να κουνιέται αυτή. Μετά από δύο λεπτά δεν αντέχω άλλο.

- Βγάλε την γλώσσα έξω. Θέλω να σε χύσω.

Ανοίγει το στόμα της και βγάζει την γλώσσα όσο πιο πολύ μπορεί.

- Έλα μωρό μου χύσε με. Έλα χύσε με…

με παρακαλάει καθώς την παίζω γρήγορα μπροστά στην μούρη της. Μου γλείφει το κεφαλάκι που και που και με τελειώνει.

- Πάρ' τα μωρή καργιόλα. Πάρ' τα.

Απόλαυση. Χύνω 3 με 4 καλά ξεσπάσματα αφήνοντας άσπρες λωρίδες πάνω στην γλώσσα της και λίγο στο μάγουλο. Παίζει τα χύσια με την γλώσσα της και μετά τα καταπίνει. Αγγίζει το μάγουλό της και παίρνει με το δάχτυλο ότι περίσσεψε. Γλείφει το δάχτυλο και ξανά βάζει την πούτσα μου στο στόμα της. Τον σαλιώνει και τον ξεπλένει μοναδικά.

- Είσαι απίστευτη καύλα. Πουτανάκι τότε, καρά πουτανάρα και τώρα.

Γελάει. Πλυθήκαμε και ντυθήκαμε στα γρήγορα.

- Πιστεύω να τα ξανά πούμε Δημητράκη.

Αφού γυρίσαμε στο κουπέ, η Όλγα έπεσε πάλι για ύπνο. Η Νατάσα κοιμόταν του καλού καιρού. Είχε μαζευτεί και είχε τουρλώσει το κωλαράκι της. Ωραία θέα. Μου ήρθε να το πιάσω να το αισθανθώ λίγο, αλλά δεν το τόλμησα. Η ώρα κύλησε και φτάσαμε στην πανέμορφη πρωτεύουσα. Στο σταθμό με περίμενε ο Γιάννης ενώ τα κορίτσια, αφού χαιρετηθήκαμε, θα φεύγανε με ταξί. Στο δρόμο με ρώτησε πώς ήταν το ταξίδι και που ήξερα τα κορίτσια. Του έκλεισα το μάτι και άρχισα να του περιγράφω με λεπτομέρεια για την "ταλαιπωρία" του ταξιδιού.




Copyright protected OW ref: 159192



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.