Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Άκης, 25 ετών και εδώ και 5 χρόνια σε σχέση με τη Νατάσα. Εγώ είμαι μελαχρινός, ύψος 1.80, αδύνατος με σώμα σχετικά γυμνασμένο, δε θα με περιέγραφα ως ιδιαίτερα ωραίο. Η Νατάσα είναι μια όμορφη κοπέλα με ύψος περίπου 1.65 και σώμα ανάλογο με το δικό μου. Περνάμε καλά μαζί, η σχέση μας είναι πολύ ευχάριστη και στον σεξουαλικό τομέα ταιριάζουμε καλά. Είμαι γενικά ικανοποιημένος από τη σχέση, το γεγονός όμως ότι είμαι τόσα χρόνια με την ίδια κοπέλα και μάλιστα σε μια ηλικία που οι περισσότεροι γνωστοί μου πηδάνε γκόμενες ασύστολα και οι σεξουαλικές εμπειρίες είναι από τα top θέματα συζήτησης, μου έχει αφήσει ένα παράπονο που όλο και μεγαλώνει.

Όσο καλά κι αν περνάμε με τη Νατάσα όσο περνάει ο καιρός σκέφτομαι όλο και πιο έντονα άλλες. Δεν την έχω απατήσει ποτέ, η σεξουαλική επιθυμία για γνωστές και φίλες όμως υπάρχει και πολλές φορές έχω φτάσει να το σκέφτομαι. Τις περισσότερες η επιθυμία αυτή για το «ξένο», το «διαφορετικό», καταλήγει με εμένα να τραβάω μαλακία σκεφτόμενος τις κοπέλες που με φτιάχνουν.

Πριν περίπου μια εβδομάδα με τη Νατάσα πήγαμε στο πάρτι που έκανε ένας φίλος σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής. Είχα πάει τελείως ανυποψίαστος, για ένα χαλαρό καλοκαιρινό ποτάκι, έχοντας τσεκάρει ότι θα πάνε αρκετοί φίλοι και γνωστοί. Ήμαστε ήδη περίπου μια ώρα στο μαγαζί, όταν συνειδητοποίησα μια παρουσία που άλλαξε τα πράγματα.

Η Γιώτα ήταν δύο χρόνια μικρότερή μου, μελαχρινή προς καστανή, ύψος κάτω από 1.60, με τρομερό όμως σώμα. Υπερβολικά αδύνατη, είχε όμως ποδάρες δυσανάλογα μακριές και σεξουαλικές και μια κωλάρα κόλαση! Το πρόσωπό της δεν ήταν ιδιαίτερα ωραίο, ήταν αυτό που λέμε σκυλόφατσα, ταίριαζε όμως στο υπόλοιπο σύνολο. Την ξέραμε από σχολή, είχα να τη δω κοντά έξι μήνες. Έσκασε στο πάρτι μόνη της, φορώντας ένα μαύρο φορεματάκι, πολύ κοντό. Άφηνε όλα τα μπούτια έξω, και τα μαύρα 12ποντα που φορούσε έκαναν τα πόδια της φωτιά. Το φορεματάκι ήταν αρκετά στενό για να φαίνεται το σώμα της, αλλά και αρκετά αέρινο για να φαίνεται χαλαρή.

Αν και βρισκόταν σε σχέση εδώ και δύο περίπου χρόνια, είχε έρθει μόνη της. Γενικά πρέπει να σας πω ότι δεν είναι ήσυχη κοπέλα, στη σχολή είχε πάρει πολλούς και με πολλούς λέγεται ότι έχει απατήσει και το αγόρι της, ο οποίος την περνάει 8 χρόνια και είτε δεν παίρνει χαμπάρι είτε το ξέρει αλλά δεν ενδιαφέρεται. Το σώμα και η φάτσα της δίνουν ένα τελείως πρόστυχο στυλ που καυλώνει τρομερά τα αρσενικά.

Αντιλαμβάνεστε ότι εγώ δεν αποτελούσα εξαίρεση. Μόλις την είδα ο πούτσος μου, που έτσι κι αλλιώς ήταν στα πάνω του με τόσες «καλοκαιρινές» παρουσίες τριγύρω, εκτινάχτηκε απότομα. Η κοπέλα ήταν πιο καυτή από ποτέ, ήθελε ανελέητο χούφτωμα και ξέσκισμα, να τη βάλεις κάτω και να μην την αφήνεις να πάρει ανάσα. Μόλις με είδε (η Νατάσα εκείνη τη στιγμή μιλούσε με μια φίλη της) έσπευσε να με χαιρετήσει. Με φίλησε σταυρωτά, είπαμε δύο κουβέντες και την άφησα δήθεν γιατί έψαχνα τη Νατάσα, μιας που αν έμενα λίγο ακόμα θα με έπαιρνε χαμπάρι όλο το μαγαζί.

Για καλή μου τύχη στο σημείο από το τραπέζι που καθίσαμε μπορούσα να παίρνω άνετα μάτι τη Γιώτα, οπότε για την υπόλοιπη μία ώρα το βλέμμα μου κατά βάση ήταν εστιασμένο στα πόδια της, που τα είχε πότε σταυρωμένα πότε απλωμένα. Η καύλα μου όσο περνούσε η ώρα αυξανόταν και βλέποντας πως η Νατάσα ήταν απασχολημένη και δεν ήθελε την προσοχή μου έκανα το τολμηρό βήμα. Έφυγα από το τραπέζι και πήγα στη Γιώτα, «να τα πούμε που έχω τόσο καιρό να τη δω». Αρχίσαμε να λέμε τα δικά μας, για τη δουλειά εγώ, τη σχολή που ακόμα δεν είχε τελειώσει αυτή, για παλιούς γνωστούς που είχαμε καιρό να δούμε, και ό, τι άλλο έφερε η κουβέντα. Το βλέμμα μου φυσικά δεν έφευγε από τα μπούτια και τις γάμπες της, και το πουτανάκι πρέπει να το κατάλαβε γιατί άρχισε να αλλάζει πόδι με υπερβολικά συχνό ρυθμό. Δεν έμεινε όμως εκεί. Με κοιτούσε παίζοντας με τα μαλλιά της, με ακουμπούσε δήθεν τυχαία. Σε κάποια φάση σηκώθηκε δήθεν για να πάει στο σερβιτόρο και έφερε το πόδι της μπροστά μου με τέτοιο τρόπο που το χέρι μου έπιασε το μπούτι της. Το γκομενάκι γούσταρε τρελά αλλά με τη Νατάσα μπροστά δε μπορούσα να κάνω τίποτα.

Φύγαμε με τη Νατάσα, που είχε δει τη Γιώτα αλλά δεν πήρε χαμπάρι τίποτα, κατά τις 3 και η καύλα μου συνεχίστηκε σε όλη την επιστροφή. Όταν φτάσαμε σπίτι την πήδηξα δύο φορές στη σειρά, παρόλο που ήμαστε και οι δύο πτώμα, καθ’ όλη δε τη διάρκεια σκεφτόμουν τις ποδάρες και την κωλάρα της Γιώτας. Όσο όμως κι αν απέφυγα να κλειστώ στο μπάνιο τραβώντας μαλακία η σκέψη ότι ήθελα να τη γαμήσω μου είχε καρφωθεί στο μυαλό, και δεν έφευγε.

Την επόμενη μέρα έσκασε αναπάντεχη εξέλιξη. Η Νατάσα θα έπαιρνε τελικά την άδειά της από το γραφείο νωρίτερα, οπότε έφυγε για το χωριό της. Ήταν μοναδική ευκαιρία. Βασανίστηκα αρκετά με τον εαυτό μου αν έπρεπε να το κάνω, το γεγονός όμως ότι δύο μέρες μετά η καύλα δε μπορούσε να μου φύγει κάτι έλεγε. Έστειλα μήνυμα στη Γιώτα δήθεν να τα πούμε επειδή δεν προλάβαμε καλά στο πάρτι και αυτή μου έκλεισε αμέσως ραντεβού την επομένη το απόγευμα, σε ένα μαγαζί κοντά στο σπίτι της. Τέλεια.

Πήγα στο ραντεβού, η Γιώτα ήρθε φορώντας ένα σέξι άσπρο σορτσάκι, εξίσου καυτό με το φόρεμα του Σαββάτου κι ένα φλωράλ μπλουζάκι που άφηνε την κοιλιά έξω. Στο απόμερο τραπέζι της πολυσύχναστης καφετέριας που καθίσαμε η κουβέντα πήγε απευθείας στα βαθιά. Άρχισα να της λέω για τη σχέση μου με τη Νατάσα, θετικά, αρνητικά κlp, φτάνοντας φυσικά στο επίμαχο, δηλαδή τη σεξουαλική μονοτονία μετά από τόσα χρόνια. Πήρε την πάσα για να μου πει ότι τα ίδια τραβάει κι αυτή, και να εισπράξει από μέρος μου ένα ειρωνικό γέλιο.

- Προς τι το γελάκι;

- Ε ξέρεις τώρα, πολλά λέγονται για εσένα.

- Δηλαδή;

- Λένε ότι δεν είσαι και πολύ πιστή.

- Τι να κάνω για να σου αποδείξω ότι δεν ισχύει;

- Προτιμώ να μου αποδείξεις το αντίθετο.

Δε χρειάστηκαν περισσότερα. Άπλωσα επιτέλους τα χέρια μου στα μπούτια της, που με καύλωναν τόσες μέρες και άρχισα να τη φιλάω παθιασμένα. Ένιωθα τη Γιώτα να τρέμει, ακούμπησα το μουνάκι της πάνω από το σορτσάκι και διαπίστωσα ότι ήταν μούσκεμα. Έπρεπε να φύγουμε γρήγορα. Πλήρωσα, σηκωθήκαμε όπως-όπως και φύγαμε για το σπίτι της, που ήταν δίπλα. Μόλις περάσαμε την πόρτα την άρπαξα από τα πόδια, τη σήκωσα στον αέρα και την πήγα γραμμή στο κρεβάτι της. Την πέταξα πάνω, τη γύρισα μπρούμυτα κι άρχισα να χουφτώνω τους μηρούς της. Προσπαθούσε να γυρίσει ανάσκελα αλλά δεν την άφηνα, κουμάντο θα έκανα εγώ. Της έβγαλα τις πλατφόρμες, τράβηξα το σορτσάκι της και την άφησα με το μαύρο στρινγκάκι της, που χανόταν μέσα στη θεσπέσια κωλάρα της. Άρπαξα και το μπλουζάκι της από πίσω, το τράβηξα και της το έβγαλα από το κεφάλι. Προσπάθησε πάλι να γυρίσει, μάταια. Την κρατούσα μπρούμυτα από το μαλλί, φορούσε μόνο το μαύρο στρινγκάκι και το μπεζ στράπλες σουτιέν της.

Η κωλάρα της που τόσες φορές είχα θαυμάσει σε φωτογραφίες ήταν στο έλεός μου. Χωρίς προειδοποίηση άπλωσα το μεσαίο δάχτυλο και το έχωσα στην τρυπούλα της. Ούρλιαξε, δεν το περίμενε, συνέχισα όμως, το έχωνα βαθύτερα και βαθύτερα. Ήταν πιο στενή απ’ ό, τι περίμενα, θα την ξέσκιζα οπωσδήποτε. Άρχισα να της βαράω σφαλιάρες στον κώλο και τα μπούτια. Σπαρταρούσε, το ξύλο την άναβε! Αυτή τη φορά με παρακάλεσε να την αφήσω να γυρίσει και είπα να μην της χαλάσω χατίρι.

Με το που γύρισε όρμησε στον πούτσο μου και άρχισε να τον ρουφάει. Αποδείχθηκε τρομερή τσιμπουκλού, πολλή εξάσκηση βλέπεις. Έπαιζε με τη γλώσσα της, ρουφούσε, με μάλαζε επιδέξια με τα δάχτυλά της. Δεν ήθελα όμως να χύσω ακόμα, είπαμε, εγώ κάνω κουμάντο. Την άρπαξα πάλι από τα μαλλιά και την έριξα στο στρώμα. Έσκισα το στρινγκάκι και το σουτιέν της, της άνοιξα βίαια τα πόδια και χώθηκα στο στενό μουνάκι της. Έτρεχε σα βρύση, έφτασα με τη μία πολύ βαθιά. Έβαλα τα χέρια μου στα μικρά βυζάκια της, που χωρούσαν στη χούφτα μου, και άρχισα να κουνιέμαι πάνω-κάτω. Η Γιώτα ακολουθούσε την κίνησή μου, τύλιξε τα πόδια της στη μέση μου και έβαλε τα χέρια στο λαιμό μου. Με έσπρωχνε να φτάσω βαθύτερα. Έφτασα στον πάτο της αλλά δε σταματούσα, ήμουν τέρμα καυλωμένος. Της πηδούσα το μουνί για σχεδόν ένα μισάωρο, όταν τελικά ένιωσα έτοιμος να χύσω. Βγήκα απότομα και της τον έδωσα στο στόμα. Δεν άφησε ούτε σταγόνα.

Έγειρα στην άλλη πλευρά του κρεβατιού. Το σεξ με άλλη γυναίκα πλην της Νατάσας με είχε ξυπνήσει. Ένιωθα ταύρος, λιοντάρι, δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Τελικά το χρειάζεσαι το ξενοπήδημά σου. Η Γιώτα δίπλα είχε τελειώσει ήδη τρεις φορές και φαινόταν εξουθενωμένη. Εγώ ήθελα κι άλλο, να πάρω και το κωλαράκι της, με παρακάλεσε όμως να το αφήσουμε εκεί γιατί σε μια ώρα περίπου περίμενε το αγόρι της. Δε βαριέσαι, είπα, ας μην πάρω το ρίσκο. Ντύθηκα, τη φίλησα κι έφυγα.

Η Νατάσα δεν έχε επιστρέψει ακόμα από την άδεια, την περιμένω σε καμιά εβδομάδα. Δε νιώθω όσες τύψεις περίμενα που την απάτησα, ούτε φαίνεται να με κατάλαβε. Στο κάτω- κάτω όλοι λένε ότι χρειάζεται ενίοτε. Η Γιώτα μου έστειλε ότι πέρασε καλά και ευχαριστεί. Ίσως σε μια εβδομάδα να μπορέσω να κανονίσω πάλι κάτι. Να ξεσκίσω και το κωλαράκι της που μου έμεινε απωθημένο.




Copyright protected OW ref: 158980



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).