Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με το Γιάννη γνωριζόμασταν από την εφηβεία. Καταγόμαστε από το ίδιο νησί αλλά μέναμε και οι δύο στο εξωτερικό σε διαφορετικές χώρες. Συναντιόμασταν τα καλοκαίρια μόνο και περνούσαμε αρκετό χρόνο μαζί. Τον γνώρισα όταν ήμουν στα 13 και κάθε καλοκαίρι πηγαίναμε βόλτες και για μπάνιο μαζί, μεγαλώνοντας κάναμε μαζί και τα πρώτα μας ξενύχτια και μεθύσια. Αν και ήμασταν πολύ κοντά ποτέ δεν μας είχε περάσει από το μυαλό να κάνουμε κάτι παραπάνω (εμένα τουλάχιστον).

Τα χρόνια πέρασαν και χαθήκαμε αρκετά. Εγώ ζω μόνιμα σε άλλο νησί για δουλειά, εκείνος στο εξωτερικό, σπάνια επισκεπτόταν το νησί (που καταγόμαστε) , έτσι είχαμε σχεδόν χάσει κάθε επαφή. Επίσης, είχα διαγράψει τον λογαριασμό μου από γνωστό μέσο επικοινωνίας οπότε του ήταν και δύσκολο να με βρει.

Τους τελευταίους μήνες άνοιξα έναν καινούριο λογαριασμό σε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και σιγά-σιγά ξεκίνησα να μαζεύω ακόλουθους. Κάποια στιγμή, χαζεύοντας τους προτεινόμενους χρήστες για ακολούθηση, εντόπισα το Γιάννη. Φυσικά χάρηκα πάρα πολύ και έσπευσα να του στείλω μήνυμα. Μιλήσαμε για λίγο εκεί και έπειτα με πήρε τηλέφωνο. Στο τηλέφωνο μιλούσαμε για ώρες εκείνη τη βραδιά. Είπαμε τα νέα μας και με ενημέρωσε πως θα έρθει Ελλάδα σε 2 εβδομάδες για 1,5 μήνα. Έπειτα από 2 εβδομάδες λοιπόν ετοιμάστηκα και πήρα το καράβι για το νησί μου. Η διαδρομή ήταν αρκετά μεγάλη όπως και η ανυπομονησία μου για να δω τον φίλο μου. Φθάνοντας, πήγα αμέσως στην καφετέρια που είχαμε δώσει ραντεβού. Ο Γιάννης ήταν εκεί και με περίμενε. Εκείνη την ημέρα μιλήσαμε πολύ, πήγαμε βόλτες στα παλιά λημέρια μας και συναντηθήκαμε και με την υπόλοιπη παρέα. Οι πρώτες μέρες κύλησαν ήρεμα. Βόλτες , παραλίες, λίγα ποτά και πολλά sleep over μαζί , δίχως να γίνει κάτι πονηρό.

Είχαν περάσει περίπου 10 μέρες. Ξύπνησα νωρίς το πρωί πήγα για τρέξιμο και μετά έβαλα το μαγιό μου και έριξα μια βουτιά στη θάλασσα, η οποία είναι ακριβώς απέναντι από το σπίτι μου. Επιστρέφοντας σπίτι άκουσα κάποιον να μου σφυρίζει. Γυρνάω και ήταν ο Γιάννης, είχε βγει στο μπαλκόνι του φορώντας μια μαύρη μόνο βερμούδα και κρατώντας ένα ποτήρι φραπέ στο χέρι.

- Λίλη κερνάω καφέ.

- Πάω να κάνω ένα ντουζάκι να φύγουν τα αλάτια και έρχομαι.

Έκανα το ντους μου, άπλωσα την κρεμούλα μου και φόρεσα ένα απλό φορεματάκι μαύρο με λουλούδια, από κάτω έβαλα ένα στρινγκ μαύρο κορδόνι, τις παντόφλες μου και έφυγα. Πήγα δίπλα και ο Γιάννης μου είχε ετοιμάσει καφέ. Αράξαμε στον καναπέ δίπλα-δίπλα και ξεκινήσαμε να χαζολογούμε. Άρχισα να τον παρατηρώ καλύτερα, δεν ήταν πια παιδάκι, είχε φτάσει στα 21. Ήταν ψηλός (1.85 περίπου) είχε ένα ελαφρώς γυμνασμένο σώμα, ξανθό ολόισιο μαλλί και λίγα τατουάζ. Το πιο όμορφο χαρακτηριστικό του ήταν τα μάτια του. Είχαν ένα συνηθισμένο καστανό χρώμα αλλά έναν μοναδικό τρόπο να σε κοιτούν. Τον είχα προσέξει πολλές φορές όταν βγαίναμε να με κοιτάει αλλά δεν έδινα σημασία. Έτσι και αλλιώς και ποιος άντρας δεν με κοιτάει, σκεφτόμουν.

Ενώ λοιπόν μιλούσαμε ερχόταν όλο και πιο κοντά μου, μέχρι που με τράβηξε πάνω του. Με κόλλησε στο σώμα του, με κοίταξε για λίγο, με τράβηξε από τον λαιμό και με φίλησε. Ξεκινήσαμε ένα καυτό γλωσσόφιλο. Με κρατούσε από τον λαιμό και χάιδευε την πλάτη και την μέση μου. Σε κάποια φάση πήγε να πιάσει τον κώλο μου και τραβήχτηκα.

- Τι κάνω; Σκέφτηκα, είναι φίλος μου γιατί να το χαλάσω;

Τη σκέψη αυτή διέκοψε η φωνή του.

- Λίλη; Τι έπαθες;

- Γιάννη... συγγνώμη αλλά αυτό δε γίνεται.

- Εντάξει!

Μου είπε και τραβήχτηκε. Εντάξει; Τί εντάξει; Σκέφτηκα... κάνεις δε μου λέει εντάξει εμένα. Για λίγη ώρα μέχρι να πάρει κάτι από έξω το σκεφτόμουν. Ήρθε πάλι και έκατσε δίπλα μου. Ξεκίνησε να μου μιλάει για άσχετα πράγματα και εγώ να μην τον προσέχω και πολύ, αφού ήμουν απορροφημένη από τις σκέψεις μου.

- Ανατολή; Πού ταξιδεύεις;

- Τίποτα μωρέ σκέφτομαι αυτό που έγινε πριν.

- Ποιό το φιλί; Σιγά μωρέ ένα φιλί ήταν, τόσο σε επηρέασε; Συγγνώμη!

- Όχι δε σκέφτομαι το φιλί, το "εντάξει" που μου είπες σκέφτομαι.

- Αφού δεν ήθελες, να σε πίεζα;

- Εμένα δεν μου λένε "εντάξει" σε τέτοιες φάσεις.

Του είπα και όρμησα πάνω του. Ξεκινήσαμε πάλι να φιλιόμαστε, αυτή τη φορά έχοντας κάτσει από πάνω του και τρίβοντας ελαφρώς το μουνάκι μου πάνω στο καυλί του. Άρπαξε με τα χέρια του τον κώλο μου κάτω από το φόρεμα και ξεκίνησε να τον σφίγγει και να τον χαστουκίζει. Τον φιλούσα στον λαιμό και τον δάγκωνα και ένιωθα τον πούτσο του να θέλει να σκίσει την βερμούδα.

Ξαφνικά όπως ήμουν από πάνω του με σήκωσε και με πήγε στο κρεβάτι. Με πέταξε με βία πάνω και με γρήγορες και δυνατές κινήσεις με έστησε στα τέσσερα. Μου σήκωσε το φόρεμα και μου δάγκωσε για λίγο το κωλαράκι. Μου έβγαλε το εσώρουχο και όπως ήμουν στημένη μου έγλειφε τον κώλο και το μουνάκι μου. Έκανε απίστευτο γλειφομούνι, ήθελα να χύσω κάθε φορά που ρουφούσε την κλειτορίδα μου αλλά δε με άφηνε. Μετά από πολύ γλείψιμο και αφού ήμουν πια τόσο υγρή μου χτύπησε δυνατά τον κώλο και με γύρισε για να τον τσιμπουκώσω. Είχε αρκετά μεγάλο και χοντρό πούτσο. Τον έφτυνα και τον τσιμπούκωνα στήνοντας πάντα την κωλάρα μου και κοιτώντας τον στα μάτια. Με έπιανε από το μαλλί και με τραβούσε πάνω του μέχρι να πνιγώ και να δακρύσω. Με τραβούσε να πάρω ανάσα και ξανά το ίδιο. Είχε τρελαθεί από την πίπα που του έκανα.

Ξαφνικά με πιάνει από τα μαλλιά με σηκώνει και με πετάει μπρούμυτα πάνω στο κρεβάτι. Ανεβαίνει από πάνω μου και χτυπάει δύο φορές δυνατά τον κώλο μου...

- Προφυλάξεις έχεις; Είπα με τρεμάμενη φωνή.

- Δυστυχώς όχι.

- Τότε δε γίνεται να...

Δεν πρόλαβα να τελειώσω την φράση και έχωσε ξαφνικά όλον του τον πούτσο μέσα στο στενό μου μουνάκι. Τσίριξα και ένα ρίγος με διαπέρασε. Κουνιόταν λίγο μέσα μου και άγγιζε τέρμα στο μουνάκι μου. Πονούσα καθώς είχα αρκετό καιρό να το κάνω και του έλεγα να σταματήσει. Μου έκλεισε το στόμα και ξεκίνησε να μου πηδάει το μουνάκι μπρούμυτα δυνατά. Φώναζα από πόνο και ηδονή. Με τράβηξε και με έβαλε να ξαπλώσω στο πλάι. Έχωσε πάλι τον πούτσο του στο υγρό και στενό μου μουνάκι και με κάρφωνε. Με κρατούσε από τα μαλλιά και με το άλλο χέρι μου χτυπούσε δυνατά το κωλαράκι μου αφήνοντας πάνω του σημάδια.

- Ξέρεις πόσες μαλακίες έχω τραβήξει για πάρτη σου τόσα χρόνια; Τώρα θα κάνω πραγματικότητα κάθε άρρωστη φαντασίωση που έχω μαζί σου.

Μου ψιθύριζε στο αφτί και με έκανε να καυλώνω περισσότερο.

- Πάρε με στα τέσσερα.

Κατάφερα και του είπα. Με κοίταξε και ανέβηκε από πάνω μου βάζοντας τα πόδια μου στους ώμους του.

- Ότι θέλω θα σου κάνω! Κατάλαβες;…

μου είπε καθώς κρατούσε τον λαιμό μου και βαρούσε χαστούκια στο προσωπάκι μου. Με γαμούσε με απίστευτη δύναμη. Νόμιζα θα με έσκιζε. Το μουνάκι μου πονούσε και έχυνε πετώντας παντού υγρά. Το απολάμβανε, και το μουνάκι μου και την καύλα που μου προσέφερε. Με τράβηξε και με πέταξε στα γόνατα. Άρχισα να τον τσιμπουκώνω και να γλείφω τα αρχίδια του. Με έβλεπε και χαμογελούσε. Που και που τον έσπρωχνε όλο μέσα στο στόμα μου και μου έκοβε την ανάσα.

Με έστησε στα τέσσερα και μπήκε αργά και βασανιστικά στο σκισμένο μου μουνάκι. Έμπαινε αργά αλλά με δύναμη, μου τον κάρφωνε μέχρι βαθιά στην μήτρα μου. Σιγά-σιγά γινόταν όλο και πιο γρήγορος. Έφτασε να με σκίζει και εγώ να φωνάζω και να κλαψουρίζω από την καύλα που δεν μπορούσα να αντέξω. Το παρακαλούσα να σταματήσει. Νόμιζα θα λιποθυμούσα. Με άρπαξε από τα μαλλιά και χτυπούσε τον κώλο μου δυνατά.

- Είμαι ο γαμιάς σου μωρή καργιόλα. Ότι θέλω θα κάνω κατάλαβες;

- Ναι γαμιά μου κατάλαβα. Σκίσε με κι άλλο.

- Γουστάρεις μωρή ε; Θα σε σκίζω κάθε μέρα, πουτανάκι μου θα σε κάνω.

Εγώ καύλωνα όταν τα άκουγα αυτά και δεν έπαυα να χύνω. Σε κάποια φάση με τραβάει από το μαλλί στα γόνατα και αρχίζει να μαλακίζεται πάνω από το πρόσωπο μου.

- Τα καταπίνεις;

- Εε... όχι...

- Ωραία! Άνοιξε το στόμα σου!

Πριν προλάβω να πω κάτι μου τον είχε βάλει στο στόμα και έχυνε. Τα κατάπια όλα, έσκυψε και με φίλησε. Με σήκωσε και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, προσπαθώντας να βρούμε τις ανάσες μας. Έπειτα, κάναμε ντους μαζί και ξεκινήσαμε για την παραλία μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά. Ευτυχώς δεν κατάλαβε κανείς τίποτα. Οι επόμενες μέρες ήταν κάπως περίεργες μέχρι την επόμενη φορά που συναντηθήκαμε με τον Γιάννη.


Γράψτε μου εάν θέλετε την συνέχεια της ιστορίας.




Copyright protected OW ref: 158980



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).