Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Έχοντας διαβάσει αρκετές ιστορίες σε αυτή τη σελίδα αποφάσισα να γράψω κι εγώ τη δικιά μου. Η ιστορία μου αφορά τη σχέση μου με τη μητέρα ενός παιδικού μου φίλου από το σχολειό πριν 10 χρόνια, όταν εγώ ήμουν 30 χρονών και εκείνη 55 και είναι πέρα για πέρα αληθινή. Δυστυχώς η σχέση αυτή είχε διάρκεια μόνο για ένα χρόνο και έληξε σχετικά άδοξα αλλά έδωσε και στους δυο μας αρκετές στιγμές ερώτα και ηδονής.

Η Μαρία μητέρα του παιδικού μου φίλου από το σχολείο που εμείς τη φωνάζαμε θεία από ευγένεια ήταν για αρκετά χρόνια η μεγάλη μου καψούρα. Αν και ποτέ πριν δεν της το είχα εκφράσει μάλλον εκείνη το είχε καταλάβει γιατί δεν ήταν και λίγες οι φορές όταν ήμουν στο σπίτι του φίλου μου που χάζευα το πλούσιο μπούστο της καθώς εκείνη μου χαμογελούσε συνωμοτικά. Στα 55 της η Μαρία ήταν μια μιλφάρα 2 αγοριών, με πραγματικά τεράστιο στήθος και γεμάτη και στρογγυλή κωλάρα. Η χαρά όσων τους αρέσουν οι bbw κυρίες. Είχε περίπου 1.70 ύψος και πρέπει να ξεπερνούσε τα 120 κιλά χωρίς να είμαι σίγουρος. Τα χαρακτηριστικά της ήταν γενικά χοντρά, χοντρά μπράτσα, χοντρά μπούτια, μεγάλα και χοντρά δάκτυλα στα χέρια, μια κανονική νοικοκυρά που δεν είχε δουλέψει ποτέ στη ζωή της, αλλά ήξερε καλά να υπηρετεί έναν άντρα. Είχε πλούσιο μελαχρινό σπαστό μαλλί και ένα γλυκό και αγγελικό πρόσωπο με πράσινα μάτια. Ήταν πάντα μετρημένη με τον κόσμο και τυπική. Είχε μείνει χήρα εδώ και 6 χρόνια, σχετικά νέα δηλαδή γιατί είχε μικροπαντρευτεί. Ήταν πάντα στην πένα, καθαρή και μοσχομυριστή και πρόσεχε πάρα πολύ τον εαυτό της και το ντύσιμο της φυσικά, που κάποιες φορές ήταν και λίγο προκλητικό στα επίμαχα σημεία που ήξερε ότι έχει.

Η αλήθεια είναι ότι με τα χρόνια με τις σπουδές και τις δουλειά είχα απομακρυνθεί λίγο με το φίλο μου και δεν είχα βρει την ευκαιρία να τον επισκεφτώ στο σπίτι του όσο συχνά ήθελα για να δοκιμάσω την απίστευτη λεμονάδα της θείας Μαρίας. Τη θυμάμαι να στύβει τα λεμόνια και τα βυζόμπαλα της να κουνιούνται πέρα δώθε ρυθμικά, ίσως και αυτό να ήταν το μυστικό της συνταγής της και την έκανε τόσο νόστιμη. Ένα καλοκαιρινό πρωινό του Αυγούστου, στη θερινή μου άδεια και ο φίλος με παίρνει τηλέφωνο και ζητάει τη βοήθεια μου. Ήθελε να του σκανάρω μια αίτηση που έπρεπε να στείλει με mail στο λογιστή του πριν την καταθέσει στο υπουργείο. Αμέσως πέρασα από τη δουλειά του για να τον διευκολύνω και να πάρω την αίτηση ώστε να τη σκανάρω, αλλά επειδή έπρεπε να φύγει μου ζήτησε αφού τη σκανάρω να περάσω να τα αφήσω από το σπίτι του ώστε να μη χάσει χρόνο και να πάει την επόμενη νωρίς στο υπουργείο χωρίς καθυστέρηση.

Όντως μετά από μια ώρα και χωρίς να έχω προσχεδιάσει κάτι χτυπούσα το κουδούνι της θείας Μαρίας, με σκοπό να της αφήσω το χαρτί αν και είχα και μια νευρικότητα για το τι θα δω πίσω από τη πόρτα. Βλέπετε τα χρόνια είχαν περάσει και για μένα και για τη θεια Μαρία. Καθώς μου ανοίγει τη πόρτα το θέαμα που αντικρίζω είναι η θεία Μαρία φορώντας μια ρόμπα αρκετά ανοιχτή ώστε να βλέπω το αβυσσαλέο ντεκολτέ, ιδρωμένη αλλά πάντα κοκέτα όπως τη θυμόμουν.

- Δεν ξέρω αν σας είπε ο Γιώργος, της λέω, αλλά σας έφερα ένα χαρτί για την αίτηση στο υπουργείο…

και έκανα την κίνηση να της δώσω χαρτί και να φύγω αλλά εκείνη μου είπε.

- Συγγνώμη που είμαι ιδρωμένη αλλά έκανα δουλειές και έχω ανοίξει τα παράθυρα και έσκασα έχει αρκετή ζέστη σήμερα. Θα ήθελες να έρθεις μέσα για μια λεμονάδα που ξέρω ότι σου αρέσει και να σε δω και λίγο έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε βρε αγόρι μου.

Η αλήθεια ήταν πως δεν θα μπορούσα ποτέ να πω όχι. Η θεία Μαρία ήταν ο παιδικός μου έρωτας και την είχα παίξει αρκετές φορές καθώς φανταζόμουν ότι τη γαμούσα. Είχε ένα απίστευτα άσπρο δέρμα και οι βυζάρες της έγραφαν απίστευτα καλά πάνω στη ρόμπα που φορούσε ενώ από πίσω ήταν τόσο κολλητή που μπορούσες να δεις το εσώρουχο της.

Μπαίνουμε στη κουζίνα κάθομαι στο τραπέζι και εκείνη μου ετοιμάζει τη λεμονάδα. Έχω χάζευα όλη την ώρα το κορμί την μέχρι που εκείνη μου σερβίρει το ποτήρι λέγοντας μου.

- Θα τη πιεις όλη, είναι όπως την έκανα παλιά, η κλασική συνταγή.

Είχαμε αρχίσει να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων για το τι κάνω, που χάθηκα, που δουλεύω και αν έχω κοπέλα και άλλα τέτοια όμως εγώ στο μυαλό μου είχα μόνο το θεσπέσιο παχουλό της κορμί. Ξαφνικά πάνω στη κουβέντα μου λέει:

- Μιας που ήρθες, θες να με βοηθήσεις σε κάτι; Θέλω να αλλάξεις μια λάμπα στην κρεβατοκάμαρα γιατί εγώ μεγάλη γυναίκα δεν μπορώ μόνη μου και τα παιδιά όλο το ξεχνάνε.

Δέχτηκα με μεγάλη χαρά να τη βοηθήσω.

- Μισό να φέρω τη λάμπα από την αποθήκη…

και την ακούω να μπαίνει στο μπάνιο. Βγαίνοντας από το μπάνιο παρατηρώ ότι έχει αλλάξει τα μαλλιά της τα έχει πιάσει όλα πίσω με ένα κοκαλάκι και έχει βγάλει το σουτιέν που φορούσε γιατί τα βυζιά της ήταν πεσμένα και έχασκαν δεξιά και αριστερά από τη ρόμπα. Θεώρησα ότι το έχει κάνει για τη ζέστη αλλά δεν έδωσα άλλη σημασία. Βάζω τη καρέκλα κάτω από το φωτιστικό της κρεβατοκάμαρας και ανεβαίνω για να αλλάξω τη λάμπα αλλά εκείνη την ίδια στιγμή εκείνη ανοίγει τόσο τη ρόμπα της ώστε από πάνω να μου προσφέρει μια υπέροχη θέα των βυζιών της. Εγώ κολλάω κανένα 2λεπτο χωρίς να κάνω κάτι παρά μόνο να κοιτάζω τη λευκή κοιλιά της και βαθιά βυζοχωρίστρα με τις μεγάλες μαύρες θηλές της που είχαν αποκαλυφθεί, εκείνη όμως που ήταν γάτα αρχίζει να με χαϊδεύει στο αριστερό μου πόδι και να μου λέει:

- Άντε αγόρι μου άλλαξε τη λάμπα να τελειώνουμε. Φοβάσαι τα ύψη; θέλεις να σε κρατήσω;…

και κάνει μια κίνηση και με πιάνει από τον καβάλο, ο πούτσος μου ήταν ήδη σηκωμένος. Εγώ με μια κίνηση πετάχτηκα και άρχισα να βιδώνω τη λάμπα αλλά δεν κατέβηκα από την καρέκλα όσο εκείνη μου μάλαζε τον πούτσο πάνω από το παντελόνι.

- Σου αρέσει;…

με ρώτησε. Αμίλητος εγώ.

- Το ήξερα ότι θα σου αρέσει το ξέρω ότι σου αρέσω και μου αρέσει πολύ αυτό.

Αμίλητος εγώ να απολαμβάνω το τρίψιμο. Είχα παραλύσει δεν ήξερα τι να κάνω, από τη μια ήταν η μητέρα του φίλου μου, αλλά από την άλλη ήταν η παιδική μου φαντασίωση, η ονείρωξη μου, δε θα πρέπει να χάσω την ευκαιρία. Κατεβαίνω από την καρέκλα και η θεια Μαρία με πλησιάζει και αρχίζει να με φιλάει στο στόμα. Τα φιλιά της ήταν ζεστά και υγρά και αρκετά ερωτικά. Ανταποδίδω και εγώ το φιλί κάπως αμήχανα και απλώνω τα χέρια μου για να πιάσω τα τουρλωτά της κωλομάγουλα.

- Σου αρέσω;… έλεγε και ξανάλεγε… και δεν είπες ποτέ τίποτα αγόρι μου;

Αρχίζει να με γδύνει ξεκινώντας από τη μπλούζα. Εγώ σαστισμένος ακολουθώ τον ρυθμό της, έχω παραδοθεί και απλά περιμένω να δω τι θα κάνει. Αρχίζει να μου ξεκουμπώνει τη βερμούδα και μου κατεβάζει το φερμουάρ. Τώρα ξέρω πως δε μπορώ να κάνω πίσω, τώρα ξέρω ότι το παιδικό μου όνειρο θα γίνει πραγματικότητα, εκείνη τη στιγμή, σε αυτό το δωμάτιο έχω τη θεια Μαρία δική μου.

Αρχίζει να μου μιλάει ερωτικά στο αυτί να μου λέει πόσο με θέλει και πόσο καιρό έχει να πάει με άντρα. Ότι την εξιτάρει που ένας νεότερος στη ηλικία του γιου της τη θέλει ερωτικά και ότι θέλει να παραδοθεί στο σεξ με νεότερο.

Η βερμούδα μου κατεβαίνει μαζί με το εσώρουχο και ο πούτσος μου πετάγεται πέτρα καυλωμένος όσο δεν πάει. Ετσι γυμνός όπως ήμουν αρχίζω να νιώθω το άγγιγμα της θειας Μαρίας σε όλο μου το κορμί. Τα χέρια της ήταν χοντρά και αφράτα αλλά τόσο μαλακά. Έχει καταλάβει ότι έχω άγχος με όλη τη φάση και αρχίζει να μου λέει στο αυτί να χαλαρώσω και να ηρεμήσω και να το απολαύσω. Άρχισε να μου λέει πόσο της αρέσω και πόσο της αρέσει που καυλώνω μαζί της. Μου πιπίλιζε τις ρώγες για λίγο και σιγά-σιγά αρχίζει να κατεβαίνει προς τον πούτσο μου. Μου μιλούσε συνεχώς για τι θέλει να της κάνω και για τις φαντασιώσεις που έχει. Της ζητάω να βγάλει τη ρόμπα της, στην αρχή με κοίταξε χωρίς να κάνει κάτι, αλλά μετά από 1 λεπτό τη έβγαλε χωρίς άλλη σκέψη.

Ήταν μια θεά, το παχουλό της κορμί αυτό που για χρόνια ονειρευόμουν το είχα μπροστά μου γυμνό και έτοιμο για όλα. Τα τεράστια πεσμένα βυζιά της και οι χοντρές μαύρες ρώγες της ήταν μέσα στη καύλα και τα χοντρά και γεμάτα μπούτια της έκλειναν την καύλα από το μουνάκι της μαζί με ιδρώτα. Της ζήτησα να κάνει μια στροφή για να τη θαυμάσω καλύτερα και το έκανε. Δεν ήταν πλέον η θεία Μαρία αλλά το μικρό μου πουτανάκι. Με τις δίπλες της στην κοιλιά, με τη κυτταρίτιδα και το διπλοσάγονο, αλλά εγώ δεν έβλεπα καμιά ατέλεια, ήταν η θεά μου, δίκη μου, εκεί μπροστά μου, έτοιμη για όλα.

Παίρνει ένα μαξιλάρι από το κρεβάτι και το πετάει μπροστά στα πόδια μου και μου ζητάει να τη βοηθήσω να γονατίσει και να κάτσω και εγώ στο κρεβάτι.

- Προτιμώ όρθιος… της λέω.

- Όπως αγαπάς… μου είπε…

και χωρίς να χάσει λεπτό μου αρπάζει τον πούτσο και αρχίζει να τον παίζει με την παλάμη της. Έχω καυλώσει απίστευτα, αλλά εκείνη συνεχίζει να μου τον παίζει τώρα και με τα δυο χέρια. Ήταν απίστευτο… είχα τρελαθεί βογκούσα με όλη μου τη δύναμη από ευχαρίστηση και ηδονή.

- Τώρα αγόρι μου είναι καλά;

- Ναι, ναι,…

της έλεγα συνέχισε έτσι. Ξαφνικά και εκεί που δεν το περίμενα νιώθω τα υγρά της χείλη και το καυτό της στόμα γύρω από τον πούτσο μου. Εγώ ήμουν σε έξαψη, δεν καταλάβαινα που βρισκόμουν, η πίπα ήταν υγρή και απίστευτη, ρουφούσε τον πούτσο μου με μανία και τα σάλια της έπεφταν στα τεράστια βυζιά της και όλο αυτό για κάποιο λόγο ήταν ακόμα πιο καυλωτικό. Τα κόλπα που έκανε στην πίπα ήταν από άλλο πλανήτη. Τον έπαιρνε όλο στο στόμα την και με κάρφωνε στα μάτια, μια αργά και μια γρήγορα, μετά τον έφτυνε και ρουφούσε το πουτσοκέφαλο με όλη της τη δύναμη τον έπαιζε μέσα στα υγρά βυζιά της και τον πέρναγε όλο με τη γλώσσα της ως τα αρχίδια μου που με ευκολία τα πιπίλιζε στο στόμα της. Τα βογκητά της και το μουγκρητό το έκαναν όλο αυτό ακόμα πιο καυλωτικό. Η καύλα ήταν απίστευτη και ένιωθα ότι ερχόταν η ώρα να χύσω, οπότε άρχισα να μουγκρίζω δυνατά και της ζήτησα να χύσω στο πρόσωπο της και τις βυζάρες της. Εκείνη μούγκρισε αρνητικά και μου είπε.

- Μια σωστή κυρία τα πίνει όλα αγόρι μου…

και μόλις είδε ότι τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν και να μη με κρατάνε άρχισε να μου ρουφάει το πουτσοκέφαλο με όλη της τη δύναμη και τα χέρια της έσπρωχναν τους γλουτούς μου στο πρόσωπο της. Με είχε κλειδώσει και έχυσα κατευθείαν μέσα στο στόμα της και ένιωσα τα καυτά μου χύσια να βγαίνουν με ορμή από τον πούτσο μου. Το μόνο που φώναξα ήταν χύνω κάνα 2 φορές, τα είχα δώσει όλα. Τα πόδια μου πλέον δεν με βαστούσαν άλλο και έκατσα αμέσως στο κρεβάτι. Η θεία Μαρία χαμογελούσε και άνοιξε το στόμα της για να δω ότι τα έχει καταπιεί όλα.

- Δεν ήταν και άσχημα… είπε. Τα κοριτσάκια που μπλέκεις στα κάνουν αυτά αγόρι μου;

Τη βοήθησα να σηκωθεί από το πάτωμα και ξάπλωσα στο κρεβάτι. Εκείνη πήγε στη τουαλέτα και έφερε και ένα μπουκάλι με νερό από τη κουζίνα για να πιούμε.

Ξάπλωσε και αυτή στο κρεβάτι και ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη. Έκανε χιούμορ για το πόση ώρα κράτησα χωρίς να χύσω και ότι της πόνεσε το σαγόνι της από την πίπα γιατί είχε αρκετό καιρό να κάνει κάτι τέτοιο και είχε ξεμάθει. Είχε όρεξη για κουβέντα, μου είπε ότι ντρέπεται για το σώμα της και ότι όταν της είπα να βγάλει την ρόμπα σκέφτηκε να σηκωθεί και να φύγει. Ότι έχει χρόνια να πάει με άντρα και συνήθως την έβρισκε μόνο με δάχτυλο στο δωμάτιο της όταν έλειπαν τα παιδιά και πλέον έκλεισε ο κύκλος της σαν γυναίκα. Έλεγε πως αυτό που κάναμε είναι κάτι παράνομο και πως αν το μάθει κάποιος θα έχει σοβαρό πρόβλημα με τα παιδιά της και τον κοινωνικό της περίγυρο. Φυσικά εγώ της είπα ότι το σώμα της είναι αυτό που με καυλώνει αφάνταστα και ότι ήταν μια πανέμορφη μιλφάρα που πολλοί θα ήθελαν σήμερα να την τσιμπουκώσουν και να πηδήξουν, αλλά μόνο εγώ είχα την ευκαιρία.

- Δεν κάνουμε κάτι κακό εγώ είμαι ελεύθερος και εκείνη μόνη οπότε δικαιούμαστε να κάνουμε ότι θέλουμε.

Είχα μπει στο πετσί του ρόλου και ήθελα να το πάω μέχρι το τέρμα μαζί της για όσο κρατήσει όσο και αν ένιωθα και εγώ αμήχανα μετά από όλο αυτό. Είχε περάσει κανένα τέταρτο κουβέντας και ένιωθα ότι ο πούτσος μου αρχίζει πάλι να καυλώνει. Γύρισα και όπως ήταν ξαπλωμένη άρχισα να τις δίνω κάποια παθιασμένα φιλιά εκείνη σάστισε στην αρχή. Πιάνω το χέρι της και αφού το φιλάω πρώτα το βάζω να πιάσει τον πούτσο μου που είχε αρχίσει να σηκώνεται.

- Πάλι;…

μου είπε και άρχισε να μου τον παίζει. Καθόταν στο κρεβάτι απλωμένη και τα βυζιά της έχασκαν δεξιά και αριστερά από την κοιλία της και ακουμπούσαν το στρώμα, ήταν βάρια και τεράστια. Τα έπιασα και τα δυο μαζί και έβαλα τις δυο ρώγες μέσα στο στόμα μου και άρχισα να τις πιπιλάω. Τα βογκητά που άφηνε με έφτιαχναν ακόμα περισσότερο. Ενώ έπαιζε με το πούλι μου άρχισε να μου λέει:

- Θέλω να γλείψεις το γατάκι μου, δεν μου το έχουν κάνει ποτέ.

Τρελάθηκα! Άρχισα να κατεβαίνω προς στον αφαλό και στις γεμάτες μπουτάρες της καθώς την έγλειφα παντού. Της αρπάζω τα γόνατα και με μια βίαιη κίνηση της ανοίγω τα πόδια. Φορούσε ένα μαύρο στρινγκάκι που είχε χαθεί μέσα στα μουνόχειλα της και την κωλότρυπα της. Άρχισα να της δαγκώνω στο εσωτερικό των μηρών μέχρι που έφτασα σιγά-σιγά στο μουνάκι της. Ήθελα να την ευχαριστήσω όσο καλύτερα μπορούσα, ήθελα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για εκείνη. Το θέαμα ήταν εκπληκτικό. Το μουνάκι της ήταν μούσκεμα και είχε μια υπέροχη μυρωδιά, το στρινγκάκι της είχε μπει μέσα στα μουνόχειλα και τα χώριζε φυσικά. Πιπίλισα για λίγο τα μεγάλα δάχτυλα των ποδιών της και εκείνη μέσα από τα βογκητά μου φώναξε:

- Έλα αγόρι μου φάε το γατάκι μου σε παρακαλώ φάε το γατάκι μου.

Με το που ακούμπησα τη γλώσσα μου πάνω στην κλειτορίδα της ήταν σαν να τη πέρασε ηλεκτρισμός στο κορμί της. Τιναζόταν έντονα σε κάθε μου άγγιγμα, πλέον είχα βάλει όλο μου το πρόσωπο μέσα στο μουνάκι της και έγλειφα και ρουφούσα τα υγρά της χωρίς σταματημό. Εκείνη πλέον βογκούσε έντονα, πλέον δε μπορούσε να συγκρατηθεί. Προσπαθούσα να τη κρατήσω σε μια στάση αλλά μάταια εκείνη παλλόταν από ηδονή δεξιά και αριστερά. Σε μια στιγμή με τράβηξε από τα μαλλιά για να έρθω κοντά στο πρόσωπο της και μου έδωσε ένα δυνατό γλωσσόφιλο.

- Έτσι μυρίζει το μουνάκι σου θεία…

της είπα εγώ και εκείνη έγλειφε το πρόσωπο μου. Είχε γίνει κατακόκκινη και οι ρώγες τις είχαν γίνει πέτρα.

- Βάλτο μου αγόρι μου είπε σβήσε μου τη καύλα κάνε με δική σου θέλω να με γαμήσεις, αυτό δεν θες και εσύ;

Τα μάτια της είχαν γυαλίσει από τη καύλα που είχε εκείνη τη στιγμή. Έκανα μια άγαρμπη κίνηση να σηκωθώ από το κρεβάτι για να βρω προφυλακτικά όμως εκείνη δεν με άφησε.

- Που πας; 55 χρονών αγόρι μου είμαι τι φοβάσαι μη με γκαστρώσεις;… είπε. Έλα μη με αφήνεις να περιμένω, θα καώ από καύλα.

Την έβαλα να ανοίξει με τα χέρια της το μουνάκι της, της σήκωσα ψηλά τα πόδια και μπήκα μέσα με όλη μου τη δύναμη. Συνέχιζα όλο και πιο γρήγορα κάθε φορά. Πλέον η θεια Μαρία φώναζε όλο και πιο δυνατά, ήθελε να τη γαμήσω πιο δυνατά και το ζητούσε με φωνές. Εγώ κρατιόμουν από τις βυζάρες της και την κοιλιά της και τη χτυπούσα μέσα στο υγρό και παχύ μουνί της με τον πούτσο μου εκείνη είχε πιαστεί από το κεφαλάρι του κρεβατιού και μου φώναζε να μη σταματήσω. Το μουνάκι της ήταν τόσο υγρό που ο πούτσος μου δεν έβρισκε καμιά αντίσταση. Οι φωνές δυνάμωναν και εγώ ήμουν έτοιμος να χύσω. Το μέσα έξω ήταν τόσο δυνατό που τα αρχίδια μου χτυπούσαν την κωλοτρυπίδα της. Ήμασταν εκτός εαυτού και οι δύο και οι φωνές της ακούγονταν σίγουρα σε όλη τη πολυκατοικία, αλλά δε μας ένοιαζε εκείνη τη στιγμή. Τώρα είχα βάλει τα χέρια της πίσω από κεφάλι και τα κρατούσα με τα δικά μου και καθώς έμπαινα μέσα την με όλη μου τη δύναμη τη κοιτούσα μέσα στα μάτια. Το κατακόκκινο πρόσωπο της ανέβλυζε καύλα Άθως με κάρφωνε και εκείνη στα μάτια. Είχαμε χαθεί σε έναν άλλο κόσμο εκείνη τη στιγμή.

Άντεξα δεν άντεξα 10 λεπτά σφυροκόπημα και άρχισα να αδειάζω τον πούτσο μου στο μουνάκι της φωνάζοντας δυνατά ότι χύνω. Πρέπει να ήταν και η πρώτη φορά που έχυσα μέσα σε μια γυναίκα. Ήμασταν και οι δυο λαχανιασμένοι και όσο ήμουν από πάνω της μου χάιδευε συνεχώς το πρόσωπο με αγάπη. Το γαμήσι με την θεια Μαρία ήταν απίστευτο, καλύτερο και από αυτό που είχα φανταστεί, είχα ξεχάσει ότι ήταν η μάνα του φίλου μου και νόμιζα ότι γαμούσα τη καλύτερη πουτάνα της ζωής μου που δεν λέει ποτέ όχι.

Ξαπλώσαμε και οι δύο καταϊδρωμένοι στο κρεβάτι και εγώ τις έκανα κομπλιμέντα για το πόσο καλή είναι και πόσο καλά πηδιέται. Εκείνη ήταν τόσο χαρούμενη και τόσο ευχαριστημένη που μπορούσες να το δεις στο πρόσωπο της, παρόλο που μου εκμυστηρεύτηκε ότι από το άγχος της για τις φωνές και για να μη την ακούσουν δεν κατάφερε να τελειώσει. Δεν πίστευε ποτέ ότι θα υπάρχει κάποιος τόσο νεότερος που θα ήθελε να την πηδήξει έτσι. Αφού κάτσαμε για λίγο ακόμα στο κρεβάτι αποφασίσαμε ότι αυτό το ραντεβού πρέπει να τελειώσει γιατί είχε περάσει η ώρα και ο γιός της θα γύριζε σπίτι κάποια στιγμή. Πρότεινα να κάνω ένα μπάνιο και θεώρησε ότι θα ήταν καλή ιδέα να έρθει και εκείνη μαζί μου. Πλυθήκαμε και οι δυο και παίξαμε αρκετά μέσα στο μπάνιο για να γνωρίσουμε καλύτερα τα κορμιά μας. Εκεί κατάφερε να τελειώσει και εκείνη με δυο δάχτυλα μέσα στο μουνάκι της και πολλά ερωτικά φιλάκια στο στόμα από εμένα. Μετά ντύθηκα και εκείνη φόρεσε μια καθαρή ρόμπα χωρίς εσώρουχα. Εκείνη τη στιγμή της πήρα το μαύρο στρινγκ που φορούσε στο κρεβάτι και της είπα ότι αν θέλει να το πάρει πίσω θα πρέπει να με πάρει τηλέφωνο να ξαναβρεθούμε.

Κάτσαμε για λίγο στον καναπέ μέχρι να πιω τη υπόλοιπη λεμονάδα όπως είχα υποσχεθεί στη θεια Μαρία από την αρχή. Ήμασταν και οι δυο κουρασμένοι από την ένταση του πηδήματος και από τη ζέστη του Αυγούστου στην Αθήνα. Καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής μου στο σπίτι ανταλλάξαμε μερικά καυτά φιλιά και πολλά ερωτικά αγγίγματα ο ένας στον άλλο. Καθώς έφευγα μου υποσχέθηκε ότι θα με πάρει τηλέφωνο για να βρεθούμε ξανά το συντομότερο δυνατό.

- Σε θέλω ξανά…

της είπα καθώς έκλεινε τη πόρτα πίσω της. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε καταφέρει να είστε με τον παιδικό ερώτα της ζωής σας; Προσωπικά σε εμένα κράτησε ένα χρόνο με πολλές δυσκολίες και αρκετές ευχάριστες ερωτικές στιγμές που θα σας περιγράψω στη συνέχεια σε επόμενες ιστορίες.
Copyright protected OW ref: 158959Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.