Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Αντικοινωνικός τουρισμός

Επιστρέψαμε στο σαλόνι του ξενώνα και η Κική έβαλε από ένα ουίσκι να πιούμε. Εκεί μου εξήγησε ότι με είχε δει από τις κάμερες ασφαλείας και μου εκμυστηρεύτηκε πως ενώ αρχικά ξεκίνησε να παίζει και εκείνη το μουνάκι της παρακολουθώντας με από το μόνιτορ, γρήγορα αποφάσισε πως ήθελε να γευτεί αυτόν τον πούτσο και έτσι ήρθε. Της είπα πως έπραξε πολύ καλά κι αφού γελάσαμε λίγο συνεχίσαμε την κουβέντα. Είχε λίγο καιρό, περίπου 2 χρόνια που είχε επιστρέψει από την Αγγλία που σπούδαζε για να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση και να βοηθήσει τη μαμά της. Ο πατέρας της, προσφάτως έφυγε από τη ζωή και άφησε στη μοναχοκόρη του την επιχείρηση. Μου είπε πως ήταν πολύ δύσκολο να ικανοποιήσει τις ορμές της χωρίς να χαλάσει το όνομα του ξενώνα στην περιοχή. Δεν υπήρχαν πολλοί σε κοντινές για εκείνη ηλικίες και πως ερωτικά δεν έβρισκε αυτό που ήθελε, μιας και δεν ήθελε να κάνει σχέση. Μου είπε πως με την Αρετή έχουν μιλήσει για το ζήτημα και κάποιες φορές εκείνη έχει επιχειρήσει να στείλει άτομα για διαμονή που τη "βοηθούσαν" στο πρόβλημα της. Εκείνες τις φορές βγάζει τα σπασμένα της όπως είπε. Για αυτό και σήμερα θέλησε να της επιστρέψει λίγη από τη χαρά που της δίνει εκείνη.

- Φάνηκε να γουστάρει τρελά τη φάση η Αρετή…

είπε η Κική και συμφώνησα κι εγώ.

- Είναι καυλιάρα γυναίκα…

είπα και συμφώνησε. Κατάλαβα πως μάλλον η μικρή, όχι μόνο δεν είχε πρόβλημα να κάνει κάτι με την Αρετή, αλλά μάλλον το γούσταρε κιόλας. Αφού τη ρώτησα τι τύπος είναι ο Κοσμάς, μου απάντησε πως είναι πιο συντηρητικός και δεν έχει και πολύ μεγάλη σχέση με την Αρετή και τις ορέξεις της. Αλλάξαμε θέμα. Μου μίλησε για δραστηριότητες που έχει να κάνουμε εκεί τριγύρω και μου είπε πως ένας πολύ καλός οικογενειακός φίλος αποφάσισε να φύγει στο εξωτερικό και της έχει αφήσει τα κλειδιά από το σπίτι του για να το προσέχει και να το συντηρεί. Το σπίτι διαθέτει πισίνα και έναν πολύ όμορφο κήπο και πως αν θέλουμε μπορούμε να πάμε για μπανάκι. Η Αρετή κι ο Κοσμάς πηγαίνουν κάθε μέρα. Και χτες που τους είχα πετύχει κάτω στη ρεσεψιόν από εκεί επέστρεφαν. Σκέφτηκα πως είναι καλή ιδέα και είπα να το προτείνω στην Κωνσταντίνα και να δούμε αν θέλει να πάμε.

Μιλήσαμε λίγο και για τη δική μου σχέση και της είπα πως γενικά η Κωνσταντίνα είναι συντηρητική και δεν έχουμε την ερωτική ζωή που θα ήθελα. Για αυτό φροντίζω να την εμπλουτίζω με άλλα πρόσωπα που και που. Της είπα την αλήθεια όμως. Αγαπούσα πολύ την Κωνσταντίνα και δεν είχα σκοπό να χωρίσω. Κι αν ποτέ απελευθερωνόταν στο σεξ παραπάνω, θα ασχολούμουν μόνο με εκείνη. Έτσι πίστευα. Συνεχίσαμε για λίγο να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων, καληνυχτιστήκαμε και πήρα το δρόμο για το δωμάτιο. Η Κωνσταντίνα κοιμόταν ακόμα. Έπεσα κι εγώ και δεν άργησα να παραδοθώ μιας και ήμουν πια πολύ κουρασμένος. Ξύπνησα το πρωί από το φως του ήλιου και με το στόμα μου εντελώς στεγνό. Σηκώθηκα και πήγα για νερό. Αφού ξεδίψασα έστρεψα το βλέμμα μου στην Κωνσταντίνα που κοιμόταν ακόμα. Είχε κοιμηθεί με το φόρεμα από χτες το οποίο είχε σηκωθεί από τον ύπνο και όπως αυτή κοιμόταν πλάγια και λίγο μπρούμυτα έχοντας το ένα πόδι τεντωμένο και το άλλο λυγισμένο, το μουνάκι της στεκόταν περήφανο και με "κοιτούσε". Έβγαλα το μποξεράκι μου, σάλιωσα τον ήδη καυλωμένο πούτσο μου, πλησίασα και άρχισα να σπρώχνω το κεφάλι του στα χείλη του ροζ, άτριχου μουνιού της Κωνσταντίνας. Γλίστρησε πολύ εύκολα μέσα της και την τρόμαξε, αλλά ο τρόμος της έγινε ακαριαία ευχαρίστηση και καύλα.

- Μ…! Το καλύτερο ξύπνημα… είπε.

Εγώ μετά το πολύ ήπιο ξεκίνημα, συνέχισα να της γαμάω το μουνάκι επιταχύνοντας το ρυθμό αλλά κάνοντας κι άλλες κινήσεις. Πότε κυκλικές, πότε να τον βγάζω και να τον περνάω σαν πινέλο πάνω από την κλειτορίδα της, πότε να μένω τέρμα βαθιά μέσα της για δευτερόλεπτα, ακουμπώντας τη μήτρα της. Τα αρχίδια μου γλιστρούσαν πάνω στο μπούτι της και όταν μπαινόβγαινα χτυπούσαν πάνω στα μουνόχειλα της. Άντεξα περίπου 15-20 λεπτά όλη αυτή την καύλα και άδειασα το σπέρμα μου μέσα της. Ξάπλωσα ακριβώς από πίσω της και της χάρισα έναν οργασμό χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα μου και ψιθυρίζοντας της στο αυτί προστυχόλογα. Πλυθήκαμε και κατεβήκαμε για πρωινό στο σαλόνι. Εκεί ήταν όλοι καθισμένοι σε μια ροτόντα έχοντας ξεκινήσει να τρώνε τα διάφορα καλούδια που είχε ετοιμάσει η μαμά της Κικής. Αφού έκανα τις απαραίτητες συστάσεις καθίσαμε και εμείς για να φάμε όλοι μαζί παρέα.

Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και αφού φάγαμε και ήπιαμε καφέ, είπα στην Κωνσταντίνα για το σπίτι με την πισίνα. Εκείνη δεν ενθουσιάστηκε αλλά δέχτηκε να πάμε για να κάνουμε κάτι διαφορετικό όπως είπε, ενώ ο Κοσμάς με την Αρετή είπαν πως θα έρθουν αρκετά αργότερα γιατί είχαν να επιστρέψουν στην πόλη τους για μια επείγουσα δουλειά και θα ξαναγύριζαν ώρες μετά. Έτσι, ετοιμαστήκαμε και πήραμε ένα ζευγάρι κλειδιά μαζί με οδηγίες για το πως θα πάμε από την Κική. Μετά από μια μικρή διαδρομή φτάσαμε στην άγνωστη βίλα. Μπήκαμε μέσα, και διαπιστώσαμε αυτό που μας είχε ήδη πει η Κική. Ήτανε πανέμορφα και η πισίνα ήταν πεντακάθαρη και συντηρημένη από έναν νεαρό που πετύχαμε να βγαίνει την ώρα που μπαίναμε εμείς. Ήταν ο πρωτοξάδερφος της Κικής. Μας χαιρέτισε, κλειδώσαμε από μέσα την ψηλή αυλόπορτα και πήραμε θέση δίπλα από την πισίνα σε δυο άσπρες πλαστικές ξαπλώστρες κάτω από μια άσπρη υφασμάτινη τέντα. Βγάλαμε τα ρούχα μας και βουτήξαμε.

Λίγη ώρα μετά την πρώτη βουτιά βγήκαμε και βάλαμε από ένα δροσιστικό ποτό να πιούμε, που μας είχε ετοιμάσει η Κική και είχαμε στο ψυγειάκι μαζί μας. Η ώρα περνούσε με βουτιές, ποτό, σαντουιτσάκια, λίγο διάβασμα, λίγη ηλιοθεραπεία. Σε μια από τις πολλές βουτιές, τράβηξα το μαγιό της Κωνσταντίνας και έλυσα το πάνω μέρος. Δεν αντέδρασε και έκανα το ίδιο με το κάτω. Τότε είπε πως δεν είναι δίκαιο και μου έβγαλε και το δικό μου. Παράδεισος. Ολόγυμνοι σε μια πισίνα σε ένα υπέροχο μέρος. Σήκωσα την Κωνσταντίνα στην αγκαλιά μου και την έβαλα να καθίσει στο χείλος της πισίνας σε ένα σκαλοπάτι. Το νερό ίσα που έβρεχε το μουνάκι της. Έγειρε πίσω και άρχισα να της γλείφω το μουνάκι και να της πιπιλάω την κλειτορίδα όπως ποτέ άλλοτε. Έβγαζε μικρές κραυγές και ήταν παραδομένη στα παιχνίδια της γλώσσας και των χειλιών μου. Πόσο γούσταρα τη στιγμή. Ήταν ένα από τα καλύτερα γλειφομούνια που έχω κάνει. Κατ' εξομολόγηση. Την έκανα να τελειώσει και για πρώτη φορά δεν είχα χρησιμοποιήσει καθόλου διείσδυση. Ούτε δάχτυλα ούτε πούτσο τίποτα. Και το καλύτερο ήταν ότι για πρώτη φορά δεν έκλεισε τα πόδια της μόλις τέλειωσε και κάθισε να απολαύσει δεύτερο γύρο στο καπάκι.

Όταν σταμάτησα, το μουνάκι της είχε χύσει τόσο που έτρεχε το μουνόχυμα της στα μπούτια της. Μπήκε ξανά μέσα στην πισίνα και έπιασε τον καυλωμένο, από το υπέροχο θέαμα, πούτσο μου και τον έβαλε μέσα της. Κλείδωσε τα χέρια της και τα πόδια της γύρω μου, ένωσε τα χείλη της με τα δικά μου και τα άφησε μόνο όταν τέλειωσε ξανά αφού γαμήθηκε μόνη της τόσο υπέροχα πάνω στον πούτσο μου. Μου είπε να καθίσω όπως είχα βάλει εκείνη στο σκαλοπάτι προηγουμένως. Κάθισα κι άνοιξα τα πόδια μου με τον πούτσο μου να στέκεται σαν παλούκι ανάμεσα τους. Η Κωνσταντίνα πλησίασε. Δεν της άρεσαν οι πίπες. Και δεν τις έκανε και καλές. Έγλειφε την εξωτερική πλευρά του πούτσου μου από τη βάση μέχρι το κεφαλάκι και με τη γλώσσα της έπαιζε το κεφαλάκι με το στόμα σχεδόν ανοιχτό καθώς στεκόταν μπροστά του. Συν του ότι φοβόταν το σπέρμα και της έφερνε αναγούλα η ιδέα και μόνο πως το έχει στο στόμα της. Τώρα είχε κάτι περίεργο στο βλέμμα όμως, σαν να γυάλιζε το μάτι της. Και μου το επιβεβαίωσε ξεκινώντας την πίπα της για πρώτη φορά διαφορετικά. Αφού έκανε την κλασική βόλτα με τη γλώσσα της από τη βάση του πούτσου μου μέχρι το κεφάλι, άνοιξε το στόμα της και με μιας σχεδόν κατάπιε όλο το μήκος του, φυλακίζοντας τον στα χείλη της και ρουφώντας ελαφρά τραβήχτηκε αργόσυρτα μέχρι επάνω. Έπειτα ένα δεύτερο βύθισμα του κεφαλιού της μέχρι να τον πάρει ξανά σχεδόν όλο μέσα και να τον ξαναβγάλει με τον ίδιο υγρό και βασανιστικά αργό τρόπο. Κάπου εκεί και ενώ είχα αρχίσει να γουστάρω τρελά, έγινε κάτι που κατέστρεψε το όλο σκηνικό.

- Κοσμά, φέρε και το στρώμα από το αυτοκίνητο σε παρακαλώ…

ακούστηκε η φωνή της Αρετής και ξεπρόβαλε ένα μεγάλο καπέλο ανάμεσα από τους θάμνους. Σε δευτερόλεπτα και η μορφή της Αρετής με το μαγιό και κάποιες τσάντες στο χέρι. Η Κωνσταντίνα βυθίστηκε στην πισίνα και εγώ ακαριαία κι ασυναίσθητα πήδηξα μέσα και βυθίστηκα και εγώ. Πλησιάζοντας κι άλλο μας κοίταξε και βλέποντας ότι ήμασταν γυμνοί είπε.

- Ουπς! Μάλλον σας το χαλάσαμε. Χίλια συγνώμη…

κι ένα σαρδόνιο χαμόγελο χάλασε το καμουφλάζ της, ενώ την εμφάνιση του έκανε κι ο Κοσμάς. Τον πλησίασε αφήνοντας κάτω τα πράγματα και κρατώντας μια μεγάλη πετσέτα, την οποία άνοιξε διάπλατα, κρύβοντας του το οπτικό πεδίο είπε.

- Ας δώσουμε λίγα λεπτά στα παιδιά να βγουν από την πισίνα, οκ;

- Εντάξει είπε λίγο σαστισμένα εκείνος.

Εμείς βγήκαμε και βάλαμε τα μαγιό μας όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε προσπαθώντας να συνέλθουμε από την καύλα της στιγμής που τόσο άδοξα τέλειωσε. Μια σχεδόν αμήχανη κι ανούσια συζήτηση ξεκίνησε με εμάς να ρωτάμε για το αν τελείωσαν τη δουλειά τους και αν ήταν όλα καλά στη διαδρομή και στο σπίτι τους και αυτούς να ρωτάνε πως περάσαμε και τέτοια. Η συζήτηση στη συνέχεια γύρισε σε πιο χιουμοριστικά σκηνικά και μαζί με το ποτό που παρότι αρκετά ελαφρύ, μετά από τέτοια ποσότητα ζαλίζει, γίνανε κάποια πράγματα που χρειάστηκαν εξομολογήσεις από όλους τους άλλους σε ανύποπτους χρόνους για να μπορέσω εγώ να σας διηγηθώ ολοκληρωμένο το παζλ της ιστορίας. Ξεκινάω.

Αρχικά σε κάποια φάση μείναμε εγώ κι ο Κοσμάς στις ξαπλώστρες. Σε κάποια φάση μου λέει.

- Ειλικρινά συγνώμη για πριν. Ώρες, ώρες δεν ξέρω τι την πιάνει.

- Τι εννοείς; Απαντάω.

- Να το σκηνικό που σας χαλάσαμε.

- Ε, εντάξει που να ξέρετε κι εσείς;

- Ήμασταν εκεί για ώρα, ξέρεις. Σας είδαμε μόλις φτάσαμε πίσω από τους θάμνους. Είχες το κεφάλι σου ανάμεσα στα πόδια της γυναίκας σου και της χάριζες απίθανες απολαύσεις.

- Τόση ώρα;

- Ναι! Σας είδα πρώτος και κοκάλωσα. Μου πέσανε από τα χέρια τα πράγματα. Σχεδόν στη στιγμή η Αρετή είχε κολλήσει από πίσω μου αγκαλιάζοντας με και βάζοντας το χέρι της μέσα από το μαγιό μου. Πήρε στα χείλη της το αυτί μου και κατεβάζοντας το μαγιό μου άρχισε να μου παίζει αργά-αργά τον πούτσο. Της είπα να φύγουμε και μου απάντησε.

- Είσαι χαζός; Και να χάσουμε το θέαμα; Κοίτα τις βυζάρες της Κωνσταντίνας. Συνέχισε αυτό που έκανε και μου ψιθύριζε πρόστυχα λόγια για τη γυναίκα σου. Ελευθέρωσε τις ρώγες της και τις ακουμπούσε όπως ήταν σκληρές κι ερεθισμένες στην πλάτη μου λέγοντας μου να φανταστώ πως είναι της Κωνσταντίνας και να φανταστώ επίσης πως η Κωνσταντίνα είναι που μου παίζει τον πούτσο εκείνη τη στιγμή. Συγνώμη αλλά το έκανα. Και μέρος της καύλας μου ανήκε στην Κωνσταντίνα και σε αυτά που κάνατε. Χύσαμε σχεδόν μαζί με την Κωνσταντίνα τη τελευταία της φορά. Εκείνη πάνω στο καυλί σου κι εγώ στο στόμα της Αρετής που μόλις κατάλαβε ότι τελείωνα, ρούφηξε μέχρι και την τελευταία μου σταγόνα. Κάπου εκεί άρπαξε τα πράγματα και ήρθε προς το μέρος σας. Τη συνέχεια την ξέρεις.

Άκουγα τα λόγια του Κοσμά και ενώ θύμωσα ελαφρώς, συν το γεγονός ότι καύλωσα, αναρωτήθηκα τι είχε στο μυαλό της η Αρετή και γιατί το έκανε. Τα κορίτσια έλειπαν κάποια λεπτά και γύρισαν μόλις είχε τελειώσει την εξιστόρηση του ο Κοσμάς. Εγώ παρά του ότι είχε σχεδόν βραδιάσει, φορούσα τα γυαλιά ηλίου από πριν και δεν τα έβγαλα όταν μιλούσε ο Κοσμάς για να μην βλέπει και τις αντιδράσεις μου. Τώρα όμως από την ιστορία που μόλις μου είχε πει ο Κοσμάς εγώ ήμουν καυλωμένος. Είδα την Κωνσταντίνα να έρχεται κατά πάνω μου στην ξαπλώστρα που ήμουν αραχτός και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να το παίξω κοιμισμένος.

- Ήρθαμε κι εμείς…

είπε η Κωνσταντίνα και κάθισε ανάμεσα στα πόδια μου με το όρθιο καυλί μου να την ακουμπάει στην πλάτη. Γύρισε και κοίταξε με σκοπό μάλλον να ρωτήσει τι τρέχει αλλά με είδε που "κοιμόμουν" και γύρισε στους άλλους και είπε χαμηλόφωνα.

- Ο δικός μου βλέπει όνειρα. Κουράστηκε μωρέ! Εδώ που τα λέμε κι εγώ κουράστηκα, θα τον αφήσω να κοιμηθεί λίγο και τον ξυπνάω μετά για να φύγουμε. Έχει και ωραία δροσιά εδώ. Μάλλον θα γείρω κι εγώ λίγο.

Όπως ήταν ανάμεσα στα πόδια μου, έγειρε στο πλάι γυρίζοντας πλάτη στον Κοσμά και στην Αρετή ξαπλώνοντας σχεδόν στην κοιλιά μου δίπλα στον όρθιο πούτσο μου. Όπως γύρισε, το μαγιό της από τη μια πλευρά μπήκε στο κωλαράκι της φανερώνοντας όλο το κωλομάγουλο της με εκείνη να μην έχει καταλάβει μάλλον τι έχει γίνει. Ένα τρελό σκηνικό μόλις είχε ξεκινήσει και εγώ είχα ρόλο που δεν ήθελα, αλλά έτσι είχα στρώσει, έτσι θα κοιμόμουν. Σε λιγότερο από πέντε λεπτά η Αρετή είχε βγάλει τον πούτσο του Κοσμά κάνοντας του ένα υπέροχο, λαχταριστό τσιμπούκι προσπαθώντας να μην κάνει καθόλου φασαρία και μας "ξυπνήσει". Ο Κοσμάς που απείχε περίπου δυο μέτρα από εμάς είχε καρφώσει τα μάτια του στον κώλο της Κωνσταντίνας και απολάμβανε το τσιμπούκι της Αρετής, καπνίζοντας ένα πούρο που μόλις είχε ανάψει. Η Κωνσταντίνα ζαλισμένη από το ποτό και την καύλα είχε απελευθερώσει το κεφαλάκι του πούτσου μου που βρισκόταν χιλιοστά από το στόμα της και του έδινε μικρά φιλάκια, καίγοντας τον με την ανάσα της, ενώ η καργιολίτσα έπαιζε με το μουνάκι της ταυτόχρονα με πολύ μικρές κινήσεις. Ήτανε η πιο πρόστυχη κίνηση που είχε κάνει μέχρι τότε. Γούσταρα αφάνταστα αλλά δεν μπορούσα να το δείξω γιατί έκανα τον κοιμισμένο.

Κάνα δυο φορές που κουνήθηκα έβγαλε αμέσως το χέρι της από το μαγιό της, πράγμα που σήμαινε πως ακόμα κι αν το έπαιζα ότι μόλις ξύπνησα δε θα συνέχιζε και θα αρνιόταν τα πάντα. Μόλις λίγα λεπτά κράτησε το σκηνικό γιατί ο Κοσμάς τέλειωσε στο στόμα της Αρετής, η οποία και πάλι με προθυμία γυάλισε το εργαλείο του και ξάπλωσε στην αγκαλιά του. Η Κωνσταντίνα τέλειωσε περίπου δυο λεπτά αργότερα και το κατάλαβα μόνο από την καυτή της ανάσα που με έκαιγε πλέον με άλλη συχνότητα. Βρήκε την ανάσα της και έκανε ότι ξύπνησε. Κάπου εκεί οι γείτονες σηκώθηκαν, πήραν τα πράγματα τους κάνοντας όσο μπορούσαν ησυχία, χαιρέτησαν κάνοντας νοήματα και ξεκίνησαν να φύγουν. Σε δευτερόλεπτα κι αφού χάθηκαν στους θάμνους η Κωνσταντίνα κατέβασε εντελώς το μαγιό μου, παραμέρισε το δικό της και καβάλησε τον ακόμα καυλωμένο πούτσο μου. Το καυτό μουνάκι της ήταν τέρμα μούσκεμα αφού είχαν περάσει μόλις λίγα λεπτά από τον οργασμό της. Έβγαλε τα βυζάκια της από το μαγιό. Έκανα τον ελαφρώς σαστισμένο σαν να μην ξέρω που βρίσκομαι, μου χαμογέλασε και άρχισε να κουνιέται πάνω στο καυλί μου πιάνοντας μου το κεφάλι και βάζοντας το στις βυζάρες της.

- Σου χρωστούσα ένα τέτοιο ξύπνημα από το πρωί…

είπε κι εγώ έσφιξα το ένα της βυζί στο ένα χέρι μου ρουφώντας τη ρώγα της και με το άλλο μου χέρι έσφιξα το κωλομάγουλο της που ακόμα ήταν έξω από το μαγιό.

- Μ… το καλύτερο ξύπνημα…

είπα! Ενώ στην αρχή έδινε εκείνη έναν αργό ρυθμό στο γαμήσι μας, τον οποίο επιτάχυνε συνεχώς, γρήγορα κουράστηκε και έδειξε να χάνει τις ανάσες της. Έτσι τη σήκωσα ελαφρά και πλέον μπορούσα να μπαινοβγαίνω μέσα της με δικό μου ρυθμό ο οποίος φρόντισα να είναι αρκετά γρήγορος ώστε να συνεχιστεί η καύλα μας αμείωτα, αλλά επιτάχυνα συνεχόμενα με τον πούτσο μου να γλιστράει στο μουνάκι της σαν έμβολο καλολαδωμένου μηχανήματος και τα αρχίδια μου βαριά να χτυπάνε πάνω κάτω στα μπούτια μου και στον κώλο της. Η καύλα ήταν μεγάλη και δεν άργησα να χύσω μέσα της τεντώνοντας το κορμί μου για να αφήσω το σπέρμα μου όσο πιο βαθιά γινόταν. Κάπου εκεί είδα μια μικρή κίνηση στους θάμνους και είδα την Αρετή με τον Κοσμά στη στάση που πριν μου περιέγραψε ο Κοσμάς, αλλά με αλλαγμένες τις θέσεις. Τα βλέμμα μου συνάντησε αυτό της Αρετής και κοιτούσαμε ο ένας τον άλλο σε όλη τη διάρκεια της παρακάτω φάσης. Τώρα εκείνος ήταν κολλημένος από πίσω της και είχε το αυτί της στο στόμα του ενώ είχε το ένα χέρι του στο βυζί της Αρετής παίζοντας με τη ρώγα της έχοντας παραμερίσει το πάνω μέρος του μαγιό της και το άλλο βρισκόταν στο μουνάκι της που ήταν ακάλυπτο λόγω του ότι το κάτω μέρος το είχε βγάλει εντελώς.

Με μισάνοιχτα τα πόδια της για να μπορεί να την δαχτυλώνει ο άντρας της και εκείνη να ενισχύει τη φάση παίζοντας γρήγορα την κλειτορίδα της, δεν άργησε να γύρει πίσω το κεφάλι της και να τελειώσει παραδομένη στα χέρια του. Μάλιστα κάνα δύο στιγμές πάνω στον οργασμό της, τα πόδια της λύγισαν και αν δεν την κρατούσε ο Κοσμάς θα σωριαζόταν κάτω. Εγώ παρακολουθούσα τους γείτονες μέσα στη δική μου καύλα και δεν κατάλαβα ότι και μετά ακόμα από τον δικό μου οργασμό, ο πούτσος μου κρατούσε για λίγο ακόμα τη στύση του, πράγμα που εκμεταλλεύτηκε η Κωνσταντίνα, η οποία δεν είχε καταλάβει τίποτα, και συνέχισε να γαμιέται πάνω του για λίγο ακόμα μέχρι που έχυσε ξανά με λυγμούς καύλας και λαχανιασμένα έπεσε πάνω μου. Ακόμα τα μάτια μου ήταν κολλημένα σε αυτά της Αρετής που κι εκείνη κοιτούσε έντονα και λάγνα. Ξεκίνησαν να μαζεύονται και σε λιγότερο από δυο λεπτά είχαν εξαφανιστεί. Κι εμείς σηκωθήκαμε και μαζέψαμε τα πράγματα μας για να γυρίσουμε στον ξενώνα. Σε λίγα λεπτά ήμασταν πίσω. Τσιμπήσαμε κάτι για βραδινό και πήγαμε για ξεκούραση.

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 158882



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.