Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το μακρύ σου φόρεμα έκρυβε σχεδόν όλο σου το σώμα. Υπάρχουν όμως και κάποιες εξαιρέσεις. Οι εξαιρέσεις αυτές όμως ήταν που έδιναν στο μυαλό μου την φλόγα που χρειαζόμουν για να σε κάνω δική μου με όλο μου το πάθος.

Η πιο ερωτική εξαίρεση ήταν το σχίσιμο στο πλάι του φορέματος. Σχίσιμο που αποκάλυπτε τα μακριά βελούδινα πόδια σου μέχρι ψηλά αφήνοντας στα μάτια μου να φανεί ένα μέρος από τα στητά οπίσθια σου.

Η επόμενη εξαίρεση ήταν το βαθύ ντεκολτέ που άφηνε να φανούν τα υπέροχα στήθη σου. Το φόρεμά σου έκρυβε μόνο ένα μικρό μέρος του στήθους και τις μεγάλες ρόγες σου. Όμως μέσα από το λεπτό, βελούδινο ύφασμα, οι ερεθισμένες ρόγες αποκάλυπταν το μέγεθός τους αλλά και τον ερεθισμό σου.

Τέλος, το λεπτό – αεράτο φόρεμα αφήνει ακάλυπτη την πλάτη σου μέχρι το σημείο που ξεκινούν να διαγράφονται τα τορνευτά οπίσθια σου.

Σαν υπνωτισμένος από την ομορφιά που μου χαρίζεις δεν μπορώ να ελέγξω τα χέρια μου που τρυφερά αγγίζουν τα τρία αυτά μέρη του ερωτικού κορμιού σου.

Γονατίζω μπροστά σου. Το χέρι μου περνά ανάμεσα στο αέρινο ύφασμα που μου επιτρέπει να αγγίξω τα πόδια σου. Το παραμερίζω. Χαϊδεύω τις γάμπες, τα μπούτια σου και ανεβαίνω όσο πιο ψηλά μπορώ. Σκύβω και φιλώ με ευλάβεια τα πόδια σου. Η γλώσσα μου απολαμβάνει την αίσθηση της βελούδινης επιδερμίδας σου. Σου χαρίζω φιλιά και χάδια από την πατούσα σου και ανεβαίνω όλο και πιο ψηλά. Είναι το λιγότερο που μπορώ να προσφέρω στην ερωτική ύπαρξή σου και στην ομορφιά που αντικρίζω.

Σηκώνομαι όρθιος και σε φιλώ ερωτικά στο στόμα. Η γλώσσα μου εξερευνά τα χείλη σου και όταν αυτά ανοίγουν, από την ερωτική σου διάθεση, μπαίνω στο στόμα σου. Οι γλώσσες μας παίζουν το δικό τους ερωτικό παιχνίδι. Το κεφάλι σου γέρνει προς τα πίσω. Ο ερωτισμός άρχισε να σε κυριεύει. Παίρνω στο στόμα μου το σαγόνι σου, η γλώσσα μου απολαμβάνει τον λαιμό σου και κατηφορίζει στο στέρνο σου. Βρίσκεται ανάμεσα στα στητά στήθη σου. Αγγίζει τις ερεθισμένες ρόγες σου, προσπαθώντας να παραμερίσει το ύφασμα. Δεν το αγγίζω με τα χέρια. Προτιμώ να μείνουν οι ρόγες σου πίσω από το φόρεμά σου. Τις φιλώ μαζί με το ύφασμα που μας χωρίζει. Νιώθεις την ζεστασιά του στόματός μου και την καυτή μου ανάσα στο στήθος σου.

Έρχομαι πίσω σου. Αγγίζω τον λαιμό σου και σου λέω ψιθυριστά λόγια αγάπης στο αυτί. Νιώθεις την καυτή ανάσα μου πίσω από το αυτί σου. Η γλώσσα μου αρχίζει να σου γλύφει το αυτί και αργά – αργά περνά στον λαιμό σου. Φτάνει στην γυμνή πλάτη σου. Την γεμίζω φιλιά και χάδια. Η γλώσσα μου από τον λαιμό σου αρχίζει να κατηφορίζει όλο και πιο χαμηλά. Έχεις γείρει το κεφάλι σου προς τα πίσω και απολαμβάνεις τον ερωτισμό που σου ανταποδίδω. Φτάνω στην σχισμή σου. Φιλώ και γλύφω όσο πιο χαμηλά μου επιτρέπει το φόρεμά σου.

Μπαίνω κάτω από τα φουστάνι σου. Σκοτάδι. Μόνο η αφή και η όσφρηση μου μαρτυρούν την ερωτική σου διάθεση. Γλύφω τα μπούτια σου. Η επιδερμίδα σου σαν βελούδο με κάνει να τρελαίνομαι. Ανηφορίζω. Αρχίζω να μυρίζω τις μυρωδιές της καύλας σου. Τα πρώτα υγρά σου φτάνουν στην γλώσσα μου και προδίδουν πόσο έχεις ερεθιστεί. Υπέροχη γεύση – υπέροχη αίσθηση. Φτάνω ανάμεσα στα ανοιγμένα χείλη σου. Η γλώσσα μου περνά από πάνω τους απαλά. Νιώθω πόσο καυτή και υγρή είσαι. Με τρελαίνεις. Με τα χέρια μου χαϊδεύω τα μπούτια σου και η γλώσσα μου περνά ανάμεσα στα χείλη σου. Τα ανοίγω και γεύομαι την υπέροχη γεύση της καύλας σου. Σε ακούω να βογκάς. Γλύφω την κλειτορίδα σου. Την παίρνω απαλά στο στόμα μου. Ερεθισμένη έχει γίνει τεράστια. Την έχω στο στόμα μου και η γλώσσα μου την γλύφει απαλά. Το στόμα μου έχει γεμίσει με τα υγρά σου.

Υπέροχα!
Copyright protected OW ref: 158882Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.