Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τα τελευταία τρία χρόνια, ο γάμος μου είναι κάτι παραπάνω από βαρετός. Το σεξ έγινε ρουτίνα και μετά αγγαρεία, ίσα για να λέμε ότι το κάνουμε. Για τα 46 μου χρόνια μπορώ να πω ότι είμαι κάτι παραπάνω από εμφανίσιμη. Γύρω στο 1.70, με μαύρα μαλλιά, αδύνατη, με μικρά αλλά στητά στήθη και hairy μουνάκι που κάποτε τρέλαινε τον άντρα μου. Πλέον γαμιόμαστε μια φορά το μήνα (και αν) και αυτό χωρίς πολλά-πολλά ίσα για να χύσει αυτός γιατί για μένα ούτε λόγος. Κάπως έτσι αποφάσισα να ανοίξω λογαριασμό στο site. Όχι ότι περίμενα να κάνω καμιά γνωριμία της προκοπής αλλά πιο πολύ για την καύλα μου.

Ένα βράδυ λοιπόν, ενώ ο άντρας μου κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, έλαβα ένα μήνυμα. Ήταν από ένα ωραίο παλικάρι, 18 χρονών, τον Πέτρο ο οποίος μου πρότεινε να μου δώσει 300 ευρώ, αρκεί να τον αφήσω να με γαμήσει. Αυτό στην αρχή με εκνεύρισε, μετά όμως ερεθίστηκα στην ιδέα ότι κάποιος ήταν διατεθειμένος να πληρώσει για να κάνει έρωτα μαζί μου. Πιάσαμε την κουβέντα. Μιλάγαμε όλη νύχτα για το γάμο μου, για τη σχολή του και την κοπέλα του και φτάσαμε να πούμε για το τι μας αρέσει στο κρεβάτι, φαντασιώσεις και τα λοιπά. Λίγο πριν κλείσει, μου ομολόγησε πως όση ώρα μιλάγαμε για σεξουαλικά, χάζευε τις φωτογραφίες μου και τον έπαιζε ώσπου έχυσε. Αυτό με καύλωσε απίστευτα. Προσπάθησα να ξυπνήσω τον άντρα μου με χάδια και φιλιά μήπως κάνουμε τίποτα και ξεδώσω κι εγώ αλλά μάταια. Το ζήταγε ο οργανισμός του το κέρατο.

Το επόμενο βράδυ, με το που κοιμήθηκε ο άντρας μου εγώ πάλι στο pc, κουβέντα με τον Πέτρο. Αυτή τη φορά κάναμε κανονικό sex chat, του έστελνα φωτογραφίες, μου έστελνε και αυτός μέχρι που χύσαμε και οι δύο. Κανονίσαμε την επόμενη να βρεθούμε σε ένα ξενοδοχείο για να μη μείνουμε στα λόγια. Ξέρω, μεγάλη πουτανιά αλλά η αγαμία μου είχε χτυπήσει κόκκινο. Όλη τη νύχτα έπαιζα το μουνί μου δίπλα στον άντρα μου ο οποίος φυσικά δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα!

Την επόμενη το πρωί ξεκίνησα να ετοιμάζομαι. Το ραντεβού ήταν το μεσημέρι για να μην κινήσει υποψίες στην κοπέλα του. Έκανα ένα μπάνιο με αιθέρια έλαια, φόρεσα κόκκινα εσώρουχα που τόνιζαν ακόμα περισσότερο το μαυρισμένο κορμί μου, έβαλα μια κοντή δερμάτινη φούστα και μια άσπρη μπλούζα και έτσι ντυμένη σαν πουτάνα ξεκίνησα για το ραντεβού μου. Συναντηθήκαμε στην είσοδο του ξενοδοχείου. Ήμασταν και οι δύο τόσο καυλωμένοι που δε χρειάστηκαν και πολλά για να σπάσει ο πάγος. Φτάσαμε στο δωμάτιο χωρίς καν να το καταλάβουμε. Γδύσαμε ο ένας τον άλλον ανταλλάζοντας παθιασμένα φιλιά με γλώσσα και τότε κόλλησα στον τοίχο το έφηβο ακόμα κορμί του και γονάτισα μπροστά του. Έβαλα στο στόμα μου και τα 19 εκατοστά του και ξεκίνησα μια βαθιά πίπα.

Δεν πέρασαν δέκα δευτερόλεπτα και τα χύσια του γέμισαν το στόμα μου! Σηκώθηκα αηδιασμένη και εμφανώς ξενερωμένη. Δεν είχα προλάβει να τον αγγίξω καλά-καλά και έχυσε! ''Καλά να πάθω για να μπλέκω με τον γιο μου…'' σκέφτηκα. Πήγα στην τουαλέτα να ξεπλύνω το στόμα μου αποφασισμένη να φύγω. Εκεί όμως ήταν η μεγάλη έκπληξη. Όπως ήμουν μπροστά στο νιπτήρα, νιώθω την ψωλή του από πίσω μου. Μέχρι να καταλάβω τι γίνεται έχει μπει μέσα μου και με ξεσκίζει αλύπητα. Για να τον βοηθήσω στηρίζω τα χέρια μου στο ντουλάπι, ανοίγω ελαφρώς τα πόδια μου και τουρλώνω τον κώλο μου προς τα πίσω. Τα υγρά μου έτρεχαν στα πόδια μου και τον παρακαλούσα να με γαμήσει πιο δυνατά. Μετά από ένα δεκάλεπτο σφυροκόπημα ένιωσα το σπέρμα του να με γεμίζει. Αυτό μάλιστα, ήταν γαμήσι.

Και κάπου εδώ τελειώνει η ιστορία. Με τον Πέτρο είμαστε μαζί ακόμα και κανείς δεν έχει καταλάβει τίποτα. Στο κρεβάτι κάνουμε τα πάντα, έχουμε κάνει ακόμα και παρτούζα με τον κολλητό του. Και το μόνο που έχω να πω είναι ότι ενώ πλέον κοντεύω τα 50 γαμιέμαι σαν δεκαεξάχρονο και το γουστάρω πολύ!




Copyright protected OW ref: 158881



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.