Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Το ερωτικό μασάζ (αφήγηση)

Και πάλι εγώ στις προετοιμασίες. Ετοίμασα το ειδικό κρεβάτι και έφτιαξα ατμόσφαιρα με αρωματικά κεράκια και μουσικούλα. Χαμήλωσα το φως, γδύθηκα και πήγα για ντουζάκι χαλαρωτικό. Εσύ ήδη από νωρίς, περιποιόσουν το κορμί σου στο κυρίως μπάνιο. Οι κανόνες ήταν οι ίδιοι. Δεν επιτρέπεται να σου μιλήσω. Ούτε καν να σου πω μια κουβέντα. Δεν επιτρέπεται επίσης να σε αγγίξω. Πουθενά και για κανέναν λόγο. Όταν μου το ζητούσες όμως θα σου έλεγα με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς είχε γίνει και πως το κατέγραψα στη μνήμη μου.

Μόλις τελείωσα, ξάπλωσα στο κρεβάτι και έριξα πάνω στον σώμα μου στο ύψος του πούτσου μου μια πετσέτα. Έκλεισα τα μάτια μου και προσπαθούσα να χαλαρώσω. Ήξερα ότι είσαι καυλιάρα γυναίκα. Αυτό που δεν ήξερα και για το οποίο είχα αγωνία ήταν που θα μπορούσες να φτάσεις. Που θα σε οδηγούσε η καύλα σου.

Τα μάτια μου ήταν μισόκλειστα όταν κατάλαβα ότι μπήκες μέσα. Μόνο που υποψιάστηκα την παρουσία σου, ο πούτσος μου άρχισε να φουσκώνει. Φορούσες μόνο ένα σουτιέν και ένα στρινγκ μαύρο. Παίρνεις το αρωματικό λάδι και αλείφεις τα χέρια σου. Πλησιάζεις και ακουμπάς ένα δάχτυλο στα χείλη μου. Και με το ίδιο δάχτυλο κατεβαίνεις προς τα κάτω. Ίσα-ίσα το περνάς πάνω από την πούτσα μου, πάνω από την πετσέτα και φθάνεις μέχρι τα πέλματά μου.

Αρχίζεις το μασάζ με τα χέρια σου στο στήθος μου. Λαδώνεις και παίζεις με τις ρώγες μου. Σκύβεις, τις πιπιλάς και τις δαγκώνεις ελαφρά. Ξέρεις φυσικά ότι αυτό με καυλώνει. Συνεχίζεις να αλείφεις λάδι στην κοιλιά μου και περνάς το χέρι σου μέσα από την πετσέτα. Πιάνεις τον μισοκαυλωμένο μου πούτσο. Τον παίζεις λίγο και χαϊδεύεις αμέσως απαλά τα αρχίδια μου. Συνεχίζεις μέχρι τις πατούσες μου να βάζεις λάδι.

Εκείνη τη στιγμή αντιλαμβάνομαι ότι βγάζεις στο στρινγκ σου. Πιάνεις το ένα μου πόδι και το τρίβεις με τα δάκτυλα απαλά πάνω στα μουνόχειλα σου και στην κλειτορίδα σου. Με πιάνεις από τη μέση για να καταλάβω ότι πρέπει να γυρίσω μπρούμυτα. Την πετσέτα την πετάς στην άκρη. Αλείφεις λάδι στην πλάτη μου και τα χέρια μου. Και εσύ, κάνεις το ίδιο όπως και εγώ. Περνάς το χέρι μου δήθεν τυχαία από το μουνάκι σου. Με μια απλή επαφή καταλαβαίνω ότι ήδη είναι μούσκεμα. Συνεχίζεις το απαλό μασάζ στον κώλο μου και στα μπούτια μου. Είσαι όρθια στην άκρη του κρεβατιού, πιάνεις την πατούσα μου και τρίβεις τη φτέρνα μου στο μουνάκι σου. Περίμενα ότι θα κρατήσει λίγο. Όμως συνεχίζεις. Τα μουνόχειλα σου είναι ανοιχτά και την τρίβεις πάνω στην κλειτορίδα σου. Νοιώθω να μουσκεύεις. Και το αγκομαχητό σου μου λέει πως ήδη τελείωσες μια φορά.

Με την άκρη του ματιού μου βλέπω ότι βάζεις λάδι σε όλο σου το κορμί, αφού πρώτα βγάζεις το σουτιέν σου. Ρίχνεις λαδάκι αρωματικό παντού επάνω σου χαϊδεύοντας το κορμί σου. Σκαρφαλώνεις στο κρεβάτι του μασάζ και γλιστράς επάνω μου. Οι βυζάρες σου με πέτρα τις ρώγες σου ακουμπάνε στην πλάτη μου. Δαγκώνεις απαλά τον λαιμό μου και χαϊδεύεις την πλάτη μου. Την γρατζουνάς απαλά με τα νύχια σου. Κατεβαίνεις αργά-αργά προς τα κάτω και ρίχνεις λάδι στα κωλομέρια μου. Περνάς ένα δάχτυλο ανάμεσα. Νοιώθω να παίζεις το δάχτυλο στην τρυπούλα μου. Σιγά-σιγά το βυθίζεις μέσα. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, αλλά δεν έχω δικαίωμα να αντιδράσω. Βάζεις και βγάζεις απαλά το δάχτυλό σου στην τρύπα μου και νοιώθω το καβλί μου να γίνεται πέτρα. Μετά το βγάζεις απαλά και πλησιάζεις με τη γλώσσα σου. Γλείφεις γύρω-γύρω την τρυπούλα μου και πιέζεις τη γλώσσα σου να μπει όσο είναι δυνατόν στην τρύπα μου.

Κατεβαίνεις από πάνω μου και μου κάνεις το γνωστό νόημα να γυρίσω ανάσκελα. Ρίχνεις επάνω μου λάδι και παίζεις ελαφρά τον πούτσο μου που έχει γίνει αφάνταστα σκληρός. Πλησιάζεις και τον παίρνεις με την μία μέσα στο στόμα σου. Νοιώθω τα χείλη σου στα αρχίδια μου. Αμέσως μετά νοιώθω τη γλώσσα σου στα αρχίδια μου ενώ αργοπαίζεις το καβλί μου με το χέρι σου.

Ξαπλώνεις επάνω μου και γλιστράς ρυθμικά πάνω κάτω στο κορμί μου. Ο πούτσος μου μουσκεύει από τα υγρά στο μουνάκι σου. Σηκώνεις τη μέση σου, πιάνεις το καβλί μου και το ακουμπάς στην τρυπούλα σου. Κάθεσαι σχεδόν απότομα μέχρι να τον πάρεις όλο μέσα. Στηρίζεσαι στο στήθος μου και κουνιέσαι πάνω κάτω. Νοιώθω ότι βρίσκω στη μήτρα σου. Στρίβεις τις ρώγες μου. Μέσα στο μισοσκόταδο βλέπω την ηδονική έκφραση στο πρόσωπό μου. Με κοιτάς στα μάτια καθώς χορεύεις κυριολεκτικά επάνω μου. Στριφογυρίζεις τη λεκάνη σου και βγάζεις μικρές κραυγούλες. Γρατζουνάς με τα νύχια σου το στήθος μου και αρχίζεις να κουνιέσαι πιο γρήγορα. Η αναπνοή σου γίνεται βαριά.

- Θα στα δώσω όλα καργιόλη μου. Όλα γαμιά μου…

ψιθυρίζεις και επιταχύνεις το πάνω κάτω. Τσιμπάς τι ρώγες σου και τις γλείφεις. Αρχίζεις να βγάζεις άναρθρες κραυγές και να κουνάς το κεφάλι σου δεξιά αριστερά. Ξαφνικά, σηκώνεσαι επάνω και σφηνώνεις το μουνί σου στο στόμα μου.

- Γλείψε με. Γλείψε με να στα χύσω η πουτανίτσα σου.

Είχες ιδρώσει σε όλο σου το σώμα. Και εγώ πιπίλαγα την κλειτορίδα σου, τα μουνόχειλα σου και έβαζα τη γλώσσα μου μέσα στην τρύπα σου. Η δυνατή κραυγή βγήκε από τα βάθη της ψυχής σου και της καύλας σου. Τα υγρά σου άρχισαν να πετάγονται στο στόμα μου, στα χείλη μου, στο λαιμό μου, στο στήθος μου. Συνέχισα να σε γλείφω απαλά. Τραβήχτηκες λίγο προς τα πίσω και μου έδωσες τη γλώσσα σου σε ένα βαθύ γλωσσόφιλο για να γευτείς και εσύ τους χυμούς της καύλας σου.

Έμεινες έτσι δυο τρία λεπτά. Και μετά σύρθηκες προς τα πίσω λίγο ακουμπώντας τα μουσκεμένα σου μουνόχειλα στον ακόμα καυλωμένο πούτσο μου. Τριβόσουν επάνω ενώ πλησίασες το στήθος μου και άρχισες να με γλείφεις παθιασμένα. Αργά-αργά, σηκώθηκε και έκατσες με το πρόσωπό μου να βλέπει την πλάτη σου και τα κωλομέρια σου. Ανασηκώθηκες λίγο, έπιασες με το δεξί σου χέρι το καβλί μου, το ακούμπησες στην τρύπα του κώλου σου και άρχισες μικρές κινήσεις για να το βάλεις μέσα σου. Σε άκουγα να μουγκρίζεις κυριολεκτικά από την καύλα καθώς τον πίεζες να μπει μέσα σου. Το λαδάκι που έβαλες στο κεφάλι του και στο σώμα του, σε βοήθησε να χωθεί κυριολεκτικά αμέσως μέσα σου. Άρχισες με μαλακές κινήσεις μέχρι να τον πάρεις όλο μέσα. Σε κοιτάω από το απέναντι τζάμι καθρέφτη να ανοίγεις και να χαϊδεύεις τα μουνόχειλα σου. Με δύο δάχτυλα, έπαιζες με την κλειτορίδα σου κυκλικά. Έπιασες τον δονητή και τον έβαλες σιγά-σιγά μέσα στο μουνάκι σου ενώ πια χοροπήδαγες και δεχόσουν όλο τον καυλωμένο πούτσο μέσα στο κωλαράκι σου.

Η ανάσα σου έγινε και πάλι βαριά. Ευχαριστιόσουν κάθε ανέβασμά και κατέβασμα στον πούτσο μου. Κουνούσες και πάλι κυκλικά τη λεκάνη σου και τρίβονταν τα μουνόχειλα σου στα αρχίδια μου. Η θέα που αντίκριζα ήταν υπέροχη. Η πλάτη σου και ο όμορφος κώλος σου που δεχόταν πια αβίαστα την πούτσα μου. Ίσα-ίσα κρατιόμουν να μη χύσω. Και εγώ δεν ξέρω πως. Σίγουρα θα απορούσες κι εσύ πως άντεχα και θέλησες να θέσεις τέρμα στο μαρτύριό μου. Επιτάχυνες τις κινήσεις σου, τόσο του κώλου σου στον πούτσο μου, όσο και του δονητή στο μουνάκι σου. Και όταν άκουσα το ξεψυχισμένο "χύσε με" άρχισα κι εγώ να ανασηκώνω τη λεκάνη μου και να συγχρονίζω τις κινήσεις μου με τις δικές σου. Τα υγρά από το μουνάκι σου έσταξαν πάνω στα αρχίδια μου, όταν έχυνα τις ριπές μου μέσα σου, όσο πιο βαθιά μπορούσα. Έκλεισα τα μάτια και απολάμβανα την καύλα. Σε ένοιωσα να ξαπλώνεις μπρούμυτα επάνω μου, να ψιθυρίζεις "είσαι υπέροχος" και να μου δίνεις με τη γλώσσα σου ένα υγρό φιλί.

Δεν πέρασε ούτε ένα λεπτό και με έπιασες από τη μέση για να γυρίσω μπρούμυτα. Για την ακρίβεια, θέλησες να κάτσω με ανασηκωμένη την λεκάνη και το κεφάλι μου στο στρώμα. Ήρθες από πίσω μου και άρχισες να χαϊδεύεις με το ένα σου δάχτυλο την τρύπα μου. Σύντομα τη θέση του δακτύλου σου η γλώσσα σου. Τη γύριζες γύρω-γύρω και κάθε τόσο την έσπρωχνες μέσα μου όσο ήταν δυνατόν. Μετά ένοιωσα να βάζεις αρωματικό λάδι στην πούτσα μου και στα αρχίδια μου. Η πούτσα μου ήδη είχε καυλώσει και άρχισες να την αρμέγεις. Αργά-αργά στην αρχή και μετά όλο και πιο γρήγορα. Ταυτόχρονα έχωνες τη γλώσσα σου στην τρύπα μου. Τράβαγες την πούτσα μου προς τα πίσω και αύξανες ταχύτητα παιξίματος. Πιπίλαγες το κεφάλι και μερικές φορές την έβαζες όλη στο στόμα σου. Το δάχτυλο σου είχε μπει λίγο πιο μέσα και μου έδινε μεγαλύτερη καύλα.

Ήθελα να αδειάσω και κούναγα τη λεκάνη μου πάνω κάτω σαν να γαμούσα το χέρι σου. Κατάλαβες ότι θα έχυνα και πλησίασες τα βυζιά σου προς την πούτσα μου. Την έπαιξες λίγο πιο δυνατά και την τράβηξες προς τα πίσω και άρχισα να καταβρέχω και τα δύο σου βυζιά. Όταν βγήκε και η τελευταία σταγόνα, πήρες το καβλί μου στο στόμα σου και μετά το έπαιξες απαλά επάνω στις ρώγες σου.

Γύρισα ανάσκελα στο κρεβάτι του μασάζ και ήρθες κοντά μου. Χάιδεψα τα μαλλιά σου και σε φίλησα. Μπήκαμε μαζί για ντους. Όταν τελειώσαμε, φορέσαμε τις ρόμπες μας και βγήκαμε χαλαρά στη μπαλκόνι.

- Θέλετε ένα ποτάκι;

Ήταν η οικιακή βοηθός που είχε επιστρέψει από το ρεπό της και δεν την είχαμε αντιληφθεί. Το αινιγματικό της χαμόγελο με παραξένεψε όταν παράγγειλα μια διπλή βότκα.

Στο επόμενο: Εγώ, εσύ και η οικιακή βοηθός.




Copyright protected OW ref: 158594



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.