Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Κέρατο στο αγόρι μου (2ο μέρος): Στην παραλία

Είχαν περάσει κιόλας δύο εβδομάδες από το ξέσκισμά μου από το Γιώργο στην παραλία. Στο διάστημα αυτό τον συναντούσα φυσικά κάθε μέρα στο γραφείο, ποτέ όμως δεν αναφέραμε ό, τι είχε συμβεί, ούτε το είχαμε πει σε κανέναν (εξ’ όσων γνώριζα πάντα!). Βέβαια ο Γιώργος δεν έχανε ευκαιρία να με χουφτώσει ή να μου βάλει χέρι σε στιγμές που δεν έβλεπε κανείς, και αυτό αποτελούσε μια διαρκή υπενθύμιση προς εμένα ότι τίποτα δεν είχε τελειώσει.

Δύο εβδομάδες μετά το ξέσκισμα στην παραλία το γραφείο θα έκλεινε για καλοκαίρι, για ένα μήνα. Όπως κάθε χρόνο το αφεντικό οργάνωσε ένα πάρτι για εμάς και τους πελάτες. Καλεσμένοι ήταν φυσικά όλοι οι συνοδοί μας. Στην περίπτωσή μου μπορούσα να καταλάβω ότι το αφεντικό θα προτιμούσε χίλιες φορές να πάω μόνη μου, ήταν όμως τυπικά σωστός και με κάλεσε να φέρω και τον Άρη. Βρέθηκα σε δίλημμα αν θα το κάνω και μήπως ήταν επικίνδυνο εφόσον θα ήταν κι ο Γιώργος, τελικά όμως πήρα το ρίσκο γιατί το αντίθετο θα φαινόταν υπερβολικά ύποπτο, και στον Άρη και στο αφεντικό μου.

Ήρθε λοιπόν το πολυπόθητο Σάββατο που φτάσαμε με τον Άρη στο roof garden που θα γινόταν το πάρτι. Όπως πάντα εγώ ήμουν φωτιά. Φορούσα ένα μαύρο κοντό φόρεμα με ντεκολτέ, όχι υπερβολικά κοντό, λίγο πάνω από το γόνατο, ήταν όμως τόσο στενό κι εφήρμοζε τόσο εκπληκτικά στο σώμα μου που περισσότερο με έγδυνε παρά με κάλυπτε. Το είχα επίσης συνδυάσει με μαύρες γόβες και καλσόν στο χρώμα του δέρματος. Τα πόδια μου φαίνονταν τρομερά. Με το που φτάσαμε έγινα το επίκεντρο της προσοχής. Όλοι οι άντρες, από το αφεντικό μου μέχρι τον τελευταίο πελάτη και όλους τους λοιπούς συνεργάτες, ήρθαν να με χαιρετήσουν και δεν έχαναν ευκαιρία να μου πιάσουν την κουβέντα όποτε με πετύχαιναν. Με έτρωγαν με τα μάτια τους και με έγδυναν με κάθε τους βλέμμα. Όλοι, εκτός από έναν. Το Γιώργο, που είχε έρθει με τη δικιά του όμως την έδιωξε νωρίς, και πέρα από έναν ψυχρό χαιρετισμό δε φαινόταν να μου δίνει σημασία.

Ώσπου κατά τις 2, όταν ο κόσμος άρχιζε να φεύγει, νιώθω το κινητό μου να δονείται από ένα εισερχόμενο μήνυμα. Το ανοίγω, ευτυχώς κρυφά από τον Άρη, και είναι από το Γιώργο. «Σε δέκα στις ανδρικές τουαλέτες από κάτω».

Πανικοβλήθηκα. Όχι πάλι, όχι τώρα που είναι μπροστά ο Άρης. Του απάντησα ότι δε θα ερχόμουν πουθενά και να με άφηνε ήσυχη, αυτός όμως απάντησε ότι θα έκανα ό, τι μου λέει αλλιώς θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα. Με τρόμαξε, δεν ήθελα μπελάδες. Είπα στον Άρη ότι δήθεν με είχε πειράξει το ποτό και έπρεπε να κατέβω στην τουαλέτα, απέκρουσα ευγενικά την πρότασή του να έρθει μαζί και πήγα στον κάτω όροφο. Μπήκα στις ανδρικές τουαλέτες προσέχοντας μη με δει κανείς.

Στο διάδρομο δε φαινόταν κανείς. Άρχισα να περπατάω, αναρωτιόμουν μήπως είχα κάνει λάθος. Όταν είχα φτάσει σχεδόν στον τοίχο άκουσα μια πόρτα να ανοίγει και ένα χέρι να με τραβάει από τα μαλλιά μέσα.

- Γαμώ το κέρατό σου καργιολίτσα. Δε σου είπα ότι αυτόν τον παπάρα δε θα τον φέρνεις κοντά μου; Θα σε τιμωρήσω πάρα πολύ σκληρά, δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό.

- Άσε με Γιώργο, όχι…

Δεν είχε νόημα. Με ανάγκασε να σκύψω και με έστησε έτσι σκυμμένη στον τοίχο, να κρατιέμαι ουσιαστικά από το κουτί της λεκάνης. Άρχισε να με χουφτώνει, από τα βυζιά μέχρι τον κώλο. Μου σήκωσε το φόρεμα βγάζοντας τον κώλο μου έξω, έσκισε το καλσόν και το στρινγκ μου, που όλο το βράδυ διακρινόταν μέσα από το φόρεμα. Έριξε μερικά χαστούκια στον κώλο και τα μπούτια μου, ήθελα να ουρλιάξω αλλά φοβόμουν μη μας ακούσει κανείς και συγκρατήθηκα. Άνοιξε κι άλλο τα πόδια μου και είδε ανάμεσά τους το μουνάκι μου να στάζει.

- Αυτό είναι που δε θες ρε πουτανάκι; Τώρα θα δεις!

Έβγαλε την πούτσα του έξω και άρχισε να μου σκίζει το μουνί. Έντονα και γρήγορα, κρατούσα το στόμα μου με το ζόρι για να μην ουρλιάξω. Τα χέρια μου πονούσαν, από την ορμή του με έσπρωχνε συνέχεια μπροστά και κρατιόμουν ίσα-ίσα για να μην πέσω στον τοίχο.

Έτσι όπως είχε την πούτσα του στο μουνάκι μου ένιωσα τον αντίχειρά του να μπαίνει στον κώλο μου και κατάλαβα τι ερχόταν. Τον παρακάλεσα αν ήταν να με πάρει κι από κώλο να βάλει κάτι σα λιπαντικό, γιατί αν πονούσα κι άλλο θα ούρλιαζα. Γέλασε, τον παρακαλούσα ουσιαστικά πώς να με γαμήσει! Δε μου χάλασε χατίρι, πήρε λίγο σαπούνι, το άλειψε στην τρυπούλα μου και η πούτσα του χώθηκε εύκολα. Με τη βοήθεια του σαπουνιού γλιστρούσε μέσα μου πολύ γρήγορα, έφτανε όλο και πιο βαθιά και κρατιόμουν από τη λεκάνη με το ζόρι. Δεν τον ένοιαζε, δεν τον έβλεπα αλλά καταλάβαινα ότι ήταν εκτός ελέγχου. Κι εγώ άλλωστε είχα ήδη τελειώσει δύο φορές. Εντελώς ξαφνικά βγήκε από μέσα μου, με γύρισε και έχωσε την ψωλή του στο στόμα μου. Ένα λεπτό μετά έχυνε στο λαιμό μου μια τεράστια ποσότητα χύσια.

Χρειάστηκα τουλάχιστον πέντε λεπτά για να συνέλθω. Έλειπα σχεδόν μισή ώρα, ο Άρης σίγουρα θα με έψαχνε. Πλύθηκα όπως-όπως, έβγαλα το καλσόν μου και φόρεσα το εφεδρικό εσώρουχο που κουβαλούσα στην τσάντα. Ο Γιώργος είχε ήδη φύγει χωρίς να πει λέξη. Ευτυχώς όπως αποδείχτηκε, μιας που όταν βγήκα βρήκα τον Άρη να με ψάχνει. Του είπα ότι δήθεν άργησα επειδή έβγαλα το καλσόν, είχε ζέστη. Δε φάνηκε να με πιστεύει 100%, όμως δεν το έκανε θέμα.

Αυτές τις διακοπές θα τις χρειαζόμουν.
Copyright protected OW ref: 158568Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.