Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του XStream. Η ιστορία ξεκινάει πριν από περίπου μισό χρόνο, όταν η γυναίκα μου κι εγώ ταξιδέψαμε στην Αθήνα για ένα σεμινάριο. Λίγα για εμάς… το όνομα μου ας πούμε είναι Πάνος και της γυναίκας μου Νίκη. Είμαστε και οι δυο 31 χρονών, παντρεμένοι εδώ και δύο χρόνια και είμαστε μαζί συνολικά 7. Ζούμε στη Θεσσαλονίκη. Η Νίκη είναι μελαχρινή, 1.73, 62 κιλά με μικρό σχετικά στήθος, πολύ ωραίο ζουμερό κώλο και ένα απίστευτα προκλητικό βλέμμα. Η σεξουαλική μας ζωή αρκετά καλή δεδομένου του δύσκολου προγράμματος μου, αλλά γενικά παρά τα πολλά χρόνια που είμαστε μαζί, έχουμε εκπληκτική χημεία στο σεξ. Δυστυχώς το μόνο πράγμα που δεν ήθελε ήταν το σεξ από κώλο, το είχαμε δοκιμάσει στις αρχές κάποιες φορές και είχε πονέσει, οπότε δεν ήθελε να το ξαναδοκιμάσει. Το τελευταίο διάστημα στο σεξ βάζαμε και αλλά άτομα με τη φαντασία στο κρεβάτι, βέβαια αυτή ποτέ δεν έλεγε κάποιο συγκεκριμένο, γενικά έλεγε να την πηδάει και άλλος μαζί μου, να γλείφεται με άλλη και τα λοιπά. Ένα διάστημα ζούσαμε από απόσταση και πάνω στο σεξ μου έλεγε ότι είχε πηδηχτεί με άλλους, αλλά μετά μου έλεγε ότι τα λέει έτσι πάνω στην καύλα.

Έτσι λοιπόν, αρχές Δεκεμβρίου, ήμασταν στην Αθήνα, εγώ κυρίως στο σεμινάριο αυτή βόλτες και ψώνια και το βραδάκι κανένα φαγητό. Το τελευταίο βράδυ βγήκαμε με κάτι συναδέλφους από Αθήνα για ποτό. Με τον έναν ήμασταν συμφοιτητές και μας ένωνε φιλία χρόνων, ενώ με τους άλλους δύο απλά γνωριζόμασταν. Η Άννα ήταν απλά ντυμένη καθώς ήρθε κατευθείαν από την αγορά με ένα τζιν, σνίκερς και ένα πλεκτό μπλουζάκι, τίποτα προκλητικό δηλαδή. Κάτσαμε σε μια μπυραρία και τα λέγαμε, κυρίως για θέματα της δουλειάς. Δεν είχα προσέξει κάτι ιδιαίτερο μέχρι τη στιγμή που ετοιμαστήκαμε να φύγουμε και χαιρετηθήκαμε με τα παιδιά καθώς την άλλη μέρα αναχωρούσαμε για Θεσσαλονίκη, όταν η Νίκη με το ένα παιδί από την παρέα χαιρετήθηκαν πολύ εγκάρδια με φιλί σταυρωτό (δε γνωρίζονταν σχεδόν καθόλου) και είπαν θα τα πούμε το Μάιο στη Θεσσαλονίκη στο σεμινάριο. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία φυσικά άλλωστε δεν έγινε και τιποτα, αλλά το βράδυ της λέω:

- Τι εγκάρδιος χαιρετισμός ήταν αυτός;

Γενικά την πειράζω επειδή γενικά της αρέσει να την κοιτάνε και τη φτιάχνει πολύ να αρέσει.

- Όλο το βράδυ με κάρφωνε, έπαιζε με τα μάτια συνέχεια και το θα τα πούμε το Μάιο το είπε σαν υπονοούμενο.

Κάναμε τέλειο σεξ εκείνο το βράδυ και τη ρωτούσα αν καύλωσε που τη κοιτούσε και αν της άρεσε και τέτοια. Ο τύπος δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, κοντός, σχετικά αδύνατος γύρω στα 30. Μου είπε ότι δεν της άρεσε πολύ αλλά την καύλωσε ο τρόπος που κοιτούσα και είχε γίνει υγρή και έχυσε πολύ δυνατά εκείνο το βράδυ.

Το θέμα έμεινε εκεί και ο καιρός πέρασε. Όσο έφτανε ο Μάιος εγώ το σκεφτόμουν και είχα περιέργεια να δω τι θα γίνει όταν ξαναβρεθούμε. Όταν έφτασαν οι μέρες της πέταξα ένα «θα έρθει και ο φίλος σου την Πέμπτη», εκείνη γέλασε και δεν είπε τίποτα. Μια μέρα πριν έρθουν, πήγε να κάνει τα νύχια της ενώ τα είχε κάνει σχετικά πρόσφατα και όταν ήρθε την είδα με το αγαπημένο μου χρώματα και στα χέρια και στα πόδια, το κόκκινο. Οι συνάδελφοι ήρθαν την Πέμπτη και ο φίλος μου, ας τον πούμε Γιάννη με πήρε τηλέφωνο να βρεθούμε το βράδυ. Το είπα στη Νίκη και ενώ αρχικά μου είπε ότι βαριέται γιατί είναι κουρασμένη στη συνέχεια δέχτηκε. Έτσι η Νίκη ετοιμάστηκε φορώντας ένα τζιν με σκισίματα και ένα αμάνικο μπλουζάκι, βάφτηκε ελαφρά αλλά ήταν πάρα πολύ όμορφη.

Πήγαμε στο τσιπουράδικο όπου ήταν και αυτός, ο ας τον πούμε Δημήτρης και άλλο ένα ζευγάρι. Φάγαμε, ήπιαμε αρκετά και ενώ παρατήρησα κάποια βλέμματα. Δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο. Όταν σηκωθήκαμε να φύγουμε σχετικά ζαλισμένοι όλοι, εκτός από την Άννα που δεν ήπιε, για χαιρετισμό ο Δημήτρης της φίλησε το χέρι και της είπε «γοητευμένος». Η Άννα χαμογέλασε και κατάλαβα από τον ενθουσιασμό στο δρόμο ότι είχε καυλώσει. Στο σπίτι με τσιμπούκωνε για 20 λεπτά και χοροπηδούσε πάνω μου σα μανιακή, ενώ τη ρωτούσα επίτηδες αν καύλωσε μ' αυτόν και αν θέλει να την πηδήξει. Την έχυσα βαθιά μέσα στο μουνί της. Δε μιλούσε, μου είπε μόνο στο τέλος ότι όταν την κοιτάει είναι σαν να της λέει θέλω να σου γλείψω το μουνί. Πρώτη φορά μου έλεγε κάτι αφού τελειώναμε το σεξ.

Την άλλη μέρα ο Γιάννης με πήρε τηλέφωνο και κου είπε ότι το βράδυ κανόνισαν να πάμε σε ένα Ελληναδικο για ποτό και αν ψηνόμαστε να πάμε. Το είπα στη Νίκη ή οποία της άρεσε η ιδέα γιατί της αρέσουν και τα ελληνικά και δώσαμε ραντεβού στις 12.

Η Νίκη ξεκίνησε από νωρίς να ετοιμάζεται, μπάνιο μαλλιά να διαλέξει ρούχα και μου είπε να βγούμε πιο νωρίς να πιούμε ένα ποτό για να μη νυστάξουμε μέχρι της 12. Κλείστηκε στο δωμάτιο να ετοιμάστε και όταν βγήκε μου έφυγε το σαγόνι. Φορούσε ένα φορεματάκι ριγέ άσπρο μπλε, με μανίκι κοντό και κλειστό πάνω, αλλά πολύ κοντό που γενικά το φοράει στις διακοπές γιατί όπως λέει άμα σηκώσει τα χέρια της φαίνεται ο κώλος της. Είχε βάλει τα απαραίτητα λαδάκια για να γυαλίζουν τα πόδια της, μαύρα πέδιλα 12ποντα, ίσια μαλλιά και βάψιμο πολύ σεξουαλικό. Της λέω «θα πάθουνε εγκεφαλικό οι άνθρωποι», μου λέει « δε σε καυλώνω που είμαι μουνάρα;» και απαντώ "εννοείται".

Έτσι πήγαμε να πιούμε το ποτό σε μια ωραία ταράτσα όπου ένιωθα τα βλέμματα να είναι στην Άννα και μου άρεσε που τη συνόδευα. Πήγαμε στα παιδιά κατά τις 12:30 ενώ είχαν ήδη καθίσει. Αν και δεν είπαν τίποτα, κατάλαβα ότι το πάθανε το εγκεφαλικό. Ήμασταν οι γνωστοί 4 και αλλά 3 άτομα με μόνη γυναίκα την Άννα. Όπως καταλαβαίνετε ήταν το πρώτο θέμα! Χορέψαμε ήπιαμε τα ποτά μας, αλλά γενικά ο Δημήτρης δεν την πλησίαζε και πολύ. Βέβαια η Άννα προκαλούσε αφού σήκωνε τα χέρια της και το φορεματάκι δε μπορούσε να κρύψει και πολλά. Έβλεπα όμως πως την κοιτούσε. Κατά τις 4 και ενώ είχαμε ήδη πιει αρκετούτσικα, εγώ όχι πολύ γιατί οδηγούσα, είπαμε να αλλάξουμε μαγαζί και να πάμε σε ένα άφτερ. Οι άλλοι τρεις έφυγαν γιατί δεν ήθελαν να συνεχίσουν και μείναμε οι συνήθεις ύποπτοι… εγώ η Άννα ο Γιάννης και ο Δημήτρης.

Έτσι πήγαμε στο άλλο μαγαζί το οποίο ήταν αρκετά σκοτεινό και καθίσαμε σε ένα γωνιακό καναπέ στο πίσω μέρος. Αφού συνέχισαν όλοι να πίνουν, η Άννα πλέον απροκάλυπτα κουνούσε τον κώλο της και κάρφωνε τον Δημήτρη. Περιέργως δεν είχε καθίσει καθόλου όλο το βράδυ αν και γενικά λέει ότι την κουράζουν τα πέδιλα. Κάποια στιγμή είπα να φύγουμε γιατί είχε περάσει η ώρα, αλλά οι άλλοι δύο θα μένανε. Το είπα στην Άννα οποία πλέον ήταν αρκετά ζαλισμένη, όχι μεθυσμένη βέβαια και δέχτηκε. Της είπα ότι θα πάω να φέρω το αμάξι επειδή είχα παρκάρει σχετικά μακριά για να μη περπατάει και να κάτσει με τα παιδιά. Έτσι έφυγα και χρειάστηκα περίπου μισή ώρα για να επιστρέψω.

(Τα υπόλοιπα είναι περιγραφή από την Άννα αρκετό καιρό μετά αφού ανακάλυψα ένα μήνυμα στο messenger).

Με το που έφυγα, ο Δημήτρης άρχισε να χορεύει μαζί της και να την πιάνει από τη μέση αρχικά, αλλά επειδή με τα τακούνια του έριχνε ένα κεφάλι τα χέρια κατέβηκαν πιο χαμηλά. Σε κάποια φάση της λέει στο αυτί πόσο καύλα είναι και πόσο τυχερός είμαι που την έχω και ότι θα τη γαμήσει ότι και να γίνει. Η Άννα αντί για να τον βρίσει άρχισε να κουνιέται και να τρίβεται περισσότερο. Ο φίλος μου ο Γιάννης, εντελώς σουρωμένος είχε κάτσει στον καναπέ και χαλβάδιαζε έναν κώλο δίπλα του χωρίς να δίνει σημασία τι γίνεται γύρω του. Εκει που χόρευαν και η Άννα είχε πλάτη το Δημήτρη, ξαφνικά νιώθει το χέρι του να της χαϊδεύει τον κώλο μέσα από τη φούστα και να παραμερίζει το μικροσκοπικό στρινγκάκι που φορούσε και να της βάζει δυο δάχτυλα στο μουσκεμένο τη μουνί. Η Άννα τα έχασε αλλά και καύλωσε απίστευτα, της κόπηκαν τα πόδια. Έσκυψε πίσω το κεφάλι, ακούμπησε πάνω του και τον άφησε να τη γαμάει με τα δάχτυλα. Τα υγρά της είχαν αρχίσει να τρέχουν στα μπούτια της, δεν την ένοιαζε ποιος έβλεπε και τι είχε καταλάβει, αν και ήταν τόσο σκοτεινά που δε νομίζω κανένας να κατάλαβε.

Αφού της γάμησε το μουνί για κανένα 5λεπτο, πασαλείβε και με τον αντίχειρα τα υγρά στην κωλοτρυπίδα της και προσπαθούσε να χώσει το δάχτυλο. Η Άννα δεν αντιδρούσε, είχε κλείσει τα μάτια και βαριανάσαινε. Την τράβηξε από το χέρι, βγήκαν έξω και χωθήκαν δίπλα στη είσοδο από ένα κτήριο που φιλοξενεί γραφεία την ημέρα και μπροστά είχε κάτι κλούβες από ποτά. Την ακούμπησε στον τοίχο της κατέβασε το στρινγκ, έβαλε το ένα πόδι στον ώμο του αφού της έγλειψε τα κόκκινα νύχια άρχισε να της γλείφει με μανία το μουνί. Η Άννα έχυνε ασταμάτητα. Τη γύρισε και αφού ξεκούμπωσε το παντελόνι, της τον κάρφωσε στο μουνί και άρχισε να τη γαμάει με λύσσα. Σιγά-σιγά της έβαζε το ένα δάχτυλο στον κώλο και του έλεγε "σκίσε μου τον κώλο". Το πήδημα διέκοψε το τηλέφωνο που την έπαιρνα εγώ για να βγει και να φύγουμε. Ταράχτηκε ξαφνικά σα να ξύπνησε, αλλά το δεύτερο δάχτυλο του Δημήτρη στον κώλο της τη βύθισε πάλι στην καύλα και άρχισε να χύνει. Μόλις έχυσε του έλεγε "σταματά… πρέπει να φύγω θα το καταλάβει ο Πάνος". Τότε αυτός έβγαλε τον πούτσο του από το μουνί της και τον ακούμπησε στη δουλεμένη πλέον κωλότρυπα της. Με το που έχωσε το κεφάλι μέσα η Άννα βογκούσε και του ζήτησε να τη χύσει. Με δυο σπρωξίματα γέμισε με χύσια τον κώλο της. Η Άννα κατέβασε τη φούστα και έφυγε κλείνοντας του απλά το μάτι. Την είδα να βγαίνει από το στενό, αλλά μου είπε ότι ζαλίστηκε και πήγε πίσω γιατί ήθελε να κάνει εμετό.

Στη διαδρομή δε μιλούσε αλλά εγώ ήμουν πολύ καυλωμένος, της έπιανα τα μπούτια και τη ρωτούσα άμα της την έπεσε ο Δημήτρης τον έφυγα. Γέλασε και μου λέει "μη λες βλακείες". Τότε ανέβασα το χέρια μου στα μπούτια της και κατάλαβα ότι δε φοράει τίποτα από κάτω και είναι μούσκεμα. Μου λέει μωρό μου δεν έβαλα τίποτα σήμερα για να γαμηθώ εύκολα και γέλασε. Έγλειψα τα δύστυχα μου από τα υγρά και επιτάχυνε για να φτάσουμε σπίτι να τη γαμήσω. Όταν κατέβηκε από το αμάξι είδα υγρά να κυλάνε στα πόδια της σχεδόν μέχρι τα πέδιλα και καύλωσα αφάνταστα. Την ακούμπησα στο καπό και την έγλειψα από τα δάχτυλα μέχρι το μουνί. Μου έλεγε δε θέλω και άνοιγε πιο πολύ τα πόδια της και μου έσπρωχνε το κεφάλι στο μουνί της. Τα υγρά ήταν πολύ πηχτά αλλά μου είπε ήταν επειδή είχε καυλώσει πολύ και ήθελε να την παρτουζώσουμε όλοι σήμερα, εκεί στο μαγαζί. Τη γάμησα 2 φορές εκείνο το βράδυ, βρισκόταν σε έκσταση και πρώτη φορά έχυσε τόσες φορές. Όταν τη ρωτούσα τι έγινε όταν έφυγα έλεγε «μπορεί και να γαμήθηκα» και γελούσε. Η κωλοτρυπίδα της ήταν πάρα πολύ υγρή και ξεκάθαρα πιο χαλαρή από τις άλλες φορές που πήγαινα να της βάλω δάχτυλο. Μου είπε ότι θέλει να της γλείψω τον κώλο και το έκανα χώνοντας της με ευκολία ένα δάχτυλο αλλά δεν ήθελε το πουτανάκι να τη γαμήσω από κει. Την έχυσα μέσα στο μουνί της. Όταν την ξαναρώτησα αν έκανε κάτι αφού τελειώσαμε μου είπε «τι λες βρε χαζό ποτέ να προλάβουμε, αν είχαμε χρόνο κάτι θα έκανα».

Μετά από κανένα μήνα και ενώ καθόμουνα στον υπολογιστή, έρχεται μήνυμα στο Facebook της γυναίκας μου που το είχε ξεχάσει ανοιχτό και έλεγε.

«Δεν άντεξα να μη στείλω! Θέλω να ξανά χύσω τον κώλο σου και όχι μόνο εγώ!

Έτσι αναγκάστηκε να μου πει όλη την αλήθεια. Αρχικά ήθελα να χωρίσουμε αλλά κατά βάθος κατάλαβα ότι κι εγώ εκείνο το βράδυ αυτό ήθελα και ίσως να το ξανακάναμε αλλά πιο οργανωμένα.

Συγγνώμη αν σας κούρασα, αλλά είναι η πρώτη ιστορία που γράφω.
Copyright protected OW ref: 158563


Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.