Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Δεν ήταν πολύς ο καιρός που ξαναβρεθήκαμε και ζούσαμε ένα φλογερό έρωτα που λόγω των συνθηκών και της απόστασης απλά υπέβοσκε. Πάνω στις ερωτικές συζητήσεις μας, έπεσε στο τραπέζι η σκέψη να κάνει ο ένας ερωτικό μασάζ στον άλλον. Σε μένα έπεσε ο κλήρος να το ξεκινήσω.

Ετοιμάζω το ειδικό κρεβάτι. Στρώνω ένα ολοκάθαρο σεντόνι. Ανάβω αρωματικά κεράκια. Βάζω χαμηλά μουσική. Χαμηλώνω το φως που φαίνεται με διάφορα χρώματα στις γωνίες. Ανοίγω τη ντουλάπα και παίρνω διάφορα σύνεργά μου που θα με βοηθήσουν στο μασάζ. Βγάζω τα ρούχα μου και κάνω στον ειδικό χώρο, ένα ντους. Φοράω ένα μακρύ άσπρο παντελόνι και μια πουκαμίσα λευκή. Από μέσα δε φοράω μποξεράκι.

Βγαίνω από τη δεύτερη πόρτα. «Εσύ θα μπεις από την κανονική», σου είχα πει από πριν. «Από ένα τζάμι καθρέφτη έβλεπα πότε θα ετοιμαστείς. Σου είχα πει επίσης, ότι θα μπεις μέσα, θα κάνεις ένα ντους, θα καθαριστείς τελείως και στο μουνάκι σου και στο κωλαράκι σου, θα ξαπλώσεις γυμνή και θα βάλεις μια πετσέτα επάνω σου στη μέση να κρύβει το μουνάκι σου. Δεν επιτρέπεται να μου μιλήσεις. Ούτε και να πεις μια κουβέντα. Δεν επιτρέπεται επίσης να με αγγίξεις. Πουθενά και για κανένα λόγο.

Ακούω την πόρτα να ανοίγει. Βλέπω λίγο από το τζάμι καθρέφτη, ότι γδύνεσαι τελείως και βάζεις με προσοχή τα ρούχα σου στη ντουλάπα. Φοράς παντόφλες μιας χρήσης που σου έχω αφήσει και προχωράς προς τη ντουζιέρα. Ακούω το νερό να τρέχει.

Βλέπω στο ημίφως ότι έχεις ξαπλώσει και σκεπάζεσαι με την πετσέτα. Σε αφήνω να συνηθίσεις το χώρο.

Μπαίνω μέσα και πλησιάζω προς τον πάγκο. Παίρνω το αρωματικό λάδι και το βάζω στα χέρια μου. Το μπολ το ακουμπάω στο μικρό τραπεζάκι δίπλα στο κρεβάτι του μασάζ. Σε παρατηρώ προσεκτικά. Έχεις τα μάτια σου τελείως κλειστά. Υποψιάζομαι ότι είσαι λίγο φοβισμένη για το «παιχνίδι» που σου ζήτησα να κάνουμε. Ακούω μόνο την αναπνοή σου. Προσέχω το κορμί σου. Ένα τέλειο γυναικείο κορμί που μου ξυπνάει περίεργα ένστικτα. Οι ρώγες σου ευδιάκριτες μέσα στο ημίφως.

Βάζω λάδι στα χέρια μου. Πλησιάζω προς εσένα. Στέκομαι ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι μασάζ. Αρχίζω να αλείφω λάδι με τα χέρια μου στο λαιμό σου. Στιγμιαία νοιώθω σα να τραντάχτηκες. Εξακολουθείς όμως να παραμένεις ακίνητη. Περιστρέφω τα χέρια μου γύρω από τον λαιμό σου απαλά. Βάζω και άλλο αρωματικό λαδάκι και κατεβαίνω προς το στήθος σου. Μαλάσσω με μαλακές κινήσεις. Δεξιά αριστερά και πάνω κάτω. Φθάνω στο στήθος σου. Καθένα ξεχωριστά. Περνάω το χέρι μου από κάτω από το κάθε στήθος σου. Απαλό επαγγελματικό μασάζ. Δεν θέλω καν να σε προϊδεάσω για το τι θα ακολουθήσει. Κατεβαίνω και στην κοιλιά σου. Οι ίδιες μαλακές κινήσεις για να χαλαρώσεις και να απορροφήσει το τρυφερό σου δέρμα το ειδικό λάδι.

Περνάω το χέρι μου κάτω από την πετσέτα και αλείφω καλά όλη την περιοχή. Καταλαβαίνω ότι έχεις περιποιηθεί ιδιαίτερα το μουνάκι σου, αφήνοντας μόνο μια γραμμή ανεπαίσθητη από τριχούλες. Με λίγο λάδι ακόμα περνάω απαλά δυο δάχτυλα πάνω από τα μουνοχειλάκια σου. Νοιώθω ένα απαλό σου σκίρτημα. Ακούω την ανάσα σου ελάχιστα πιο βαριά.

Βγάζω τα χέρια μου και αρχίζω να κάνω τρυφερά τα πόδια σου μέχρι στις άκρες των δαχτύλων. Μόλις ολοκληρώνω, σου βγάζω την πετσέτα. Σε πιάνω από τη μέση για να καταλάβεις ότι πρέπει να γυρίσεις μπρούμυτα. Αρχίζω και πάλι το ελαφρύ μασάζ, από τον λαιμό σου και την πλάτη σου. Το κορμί σου γυμνό με αναστατώνει. Ίσως με αναστατώνει ακόμα και η δική μου αγωνία για το που μπορώ να φθάσω με σένα έρμαιό μου σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία και για τους δύο. Οι πούτσος μου έχει μισό-καβλώσει μέσα στην ευρύχωρη λεπτή παντελόνα.

Αλείφω τα χέρια σου. Μέχρι τα δάχτυλα. Δήθεν για να τα αφήσω στο κρεβάτι το περνάω ώστε η παλάμη σου να αγγίξει τον πούτσο μου. Ενστικτωδώς έκανες κάποια κίνηση να τον σφίξεις αλλά έγκαιρα θυμήθηκες ότι αυτό είναι απαγορευμένο. Συνέχισα το μασάζ στα κωλομέρια σου. Με μπόλικο λαδάκι πέρασα τα δάχτυλα μου ανάμεσα. Στάθηκα λίγο στην τρυπούλα σου. Ίσα-ίσα ακούμπησα τον δείκτη μου στην τρυπούλα σου πιέζοντας την ελαφρά. Και αμέσως συνέχισα να μαλάσσω τα πόδια σου που πάντα με καύλωναν, ειδικά όταν ήμουν στο μουνάκι σου και τα είχα στους ώμους μου.

Ο πούτσος μου ήδη είχε καυλώσει και είχε βγει από τη σχισμή της παντελόνας, ενώ άλειφα ένα-ένα τα δάχτυλα των ποδιών σου. Σε έβλεπα στο ημίφως σε μια αρωματισμένη και με διάχυτη καύλα ατμόσφαιρα. Έπιασα το αριστερό σου πέλμα και το έτριψα πάνω στην πούτσα μου. Ήξερα ότι αυτό ήταν κάτι που σε τρέλαινε. Από την πρώτη φορά που το κάναμε στο μπαλκόνι του σπιτιού σου. Το ίδιο έκανα και στο δεξί σου πέλμα. Μετά ένωσα τα δύο πέλματα με την πούτσα μου ανάμεσα. Κουνήθηκα δυο τρεις φορές σαν να τα γαμούσα. Ένοιωσα ότι εσύ τα έσφιξες πιο πολύ.

Τραβήχτηκα αργά-αργά. Ήρθε η ώρα για το κυρίως παιχνίδι.

Πήρα και άλλο λάδι και άλειψα ανάμεσα στα κωλομάγουλα σου. Σιγά-σιγά άρχισα να βυθίζω τον δείκτη μου μέσα ενώ χάιδευα την πλάτη σου. Μόλις πριν λίγες ημέρες σε είχα πάρει από πίσω σε εκείνη την ερημική παραλία. Στην αρχή το φοβόσουν. Και δικαιολογημένα αφού δε σε είχε πάρει από εκεί κάποιος άλλος. Κι εγώ για να πω την αλήθεια, δεν το περίμενα όταν έλυσες τη ζώνη και μου πήρες πίπα, ότι θα σήκωνες εκεί τα πόδια σου και θα ζήταγες να σε πάρω στο κωλαράκι σου. Προσπάθησα να διώξω τις σκέψεις μου και να εστιάσω στο παιχνίδι μας. Ο πούτσος μου είχε πεταχτεί για τα καλά έξω από την παντελόνα και ακούμπαγε στο μπούτι σου, καθώς έριξα και άλλο λάδι στην τρυπούλα σου και σχεδόν απότομα έβαλα και δάχτυλο μέσα σου. Άρχισα να τα παίζω κυκλικά, όταν άκουσα τις πρώτες σου κραυγούλες και σαν να κούναγες χαλαρά τον κώλο σου. Έτριψα τον πούτσο μου επάνω στο πόδι σου. Τα προσπερματικά υγρά άφησαν μια διάφανη γραμμή.

Πήγα στον πάγκο και πήρα μια μάσκα. Την πλησίασα στο κεφάλι σου καθώς ήσουν μπρούμυτα και στην πέρασα με το λάστιχο πίσω από το κεφάλι. Πλησίασα και πάλι τον κώλο σου. Άρχισα να τον χαϊδεύω κυκλικά. Πλησίασα τη γλώσσα μου και την έβαλα όσο πιο μέσα μπορούσα στην ανοιχτή σου τρύπα. Εκείνη την ώρα ήθελα όσο τίποτα άλλο να μπω μέσα σου έτσι καυλωμένος που ήμουν. Όμως προτίμησα να πάρω μια σφήνα να την αλείψω λάδι και να τη βάλω σιγά-σιγά μέσα σου. Η καυλωμένη σου τρύπα την δέχθηκε λίγο δύσκολα. Άρχισα να την βγάζω και να την βάζω. Οι κραυγούλες σου έγιναν πιο δυνατές. Η ανάσα σου βαριά. Όταν ένοιωσα ότι μπαινόβγαινε άνετα, πήρα μία πιο χοντρή και πιο μεγάλη. Με λίγο λαδάκι μπήκε αμέσως μέσα σου. Την έπιασα να μη βγει και σε έπιασα και πάλι από τη μέση να καταλάβεις ότι πρέπει να γυρίσεις και πάλι ανάσκελα.

Πήρα ένα δονητή, άναψα τη δόνηση και τον έτριψα πάνω στη κλειτορίδα σου. Το σώμα σου ρίγησε αμέσως. Το έτριβα πάνω στην κλειτορίδα σου για αρκετή ώρα, ώσπου στο ημίφως είδα να στάζουν τα πρώτα σου υγρά. Έβαλα τον δονητή στις ήδη καυλωμένες σου ρώγες σου και τον γύρναγα κυκλικά. Πότε στη μία πότε στην άλλη. Ταυτόχρονα άρχισα να ρουφάω τα ροζ μουνόχειλα σου και την κλειτορίδα σου. Τα αγκομαχητά σου έγιναν πιο έντονα. Το σώμα σου σπαρταρούσε. Άκουσα μια δυνατή κραυγή και το μουνάκι σου εκτόξευσε τα υγρά στη γλώσσα μου. Τα ήπια μέχρι την τελευταία σταγόνα.

Πλησίασα τα χείλη σου και άρχισα να σε φιλάω για να νοιώσεις και εσύ την καύλα που μόλις έδωσες. Με έγλειφες σαν να ήθελες να πάρεις κάθε σταγόνα που είχε πέσει στο πρόσωπό μου. Έβαλα και πάλι τον δονητή στο μουνάκι σου και άρχισα να γλείφω τις ρώγες σου και να τις δαγκώνω απαλά. Ρουφούσα τα στήθη σου αχόρταγα. Οι ρώγες σου είχαν πεταχτεί τελείως. Ο δονητής στο μουνάκι σου το δονούσε ηδονικά. Και κάπου εκεί κατάλαβα ότι θα είχες έναν ακόμα οργασμό. Έμπηξα τον δονητή όσο πιο βαθιά μέσα σου μπορούσα. Η κραυγή σου ήταν τρομερή καθώς πέταγες τα υγρά σου πάνω στο κρεβάτι. Σε φίλησα απαλά στα χείλη. Και χάιδεψα το στήθος σου.

Είχε έρθει η ώρα να αναλάβει ο πούτσος μου. Σου σήκωσα τα πόδια και με μια απότομη κίνηση χώθηκε όλος μέσα σου. Άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα στο μουσκεμένο σου μουνί. Με το ένα χέρι έστριβα σε σημείο πόνου τη ρώγα σου και με το άλλο έβαζα και έβγαζα τη σφήνα στον κώλο σου. Οι κραυγές σου ήταν έντονες. Είχε ιδρώσει από την καύλα. Βυθιζόμουν όσο πιο πολύ μπορούσα μέσα σου. Τραβήχτηκα για λίγο και έβαλα στη μουνί σου έναν δονητή ταυτόχρονα μπήκα και εγώ σιγά-σιγά μέσα σου. Η δόνηση με τρέλαινε. Γαμιόσουν με τρεις ψωλές. Έγλειφες τα χείλη σου και έτρεμες ολόκληρη. Σε άκουσα να ψελλίζεις «χύνω» και κυριολεκτικά με έκανες μούσκεμα.

Είχε έρθει όμως και η σειρά μου να αδειάσω. Τον ακούμπησα στα χείλη σου και έτριβα τις ρώγες σου. Κρατούσες το στόμα σου ανοιχτό και τη γλώσσα σου έξω. Μου έδειχνες που τα ήθελες. Αρκούσε να τον παίξω δυο τρεις φορές και ο ένας πίδακας διαδέχθηκε τον άλλον πάνω στη γλώσσα σου. Έκλεισες το στόμα σου και τα κατάπιες όλα. Έβγαλες τη γλώσσα έξω για να μου δείξεις ότι δεν είχες στάλα. Και εγώ την έπαιξα πάνω της και την έχωνα όσο πιο βαθιά στο στόμα σου μέχρι που καύλωσε πάλι.

Σε σήκωσα και σε έβαλα στα τέσσερα πάνω στο κρεβάτι. Αμέσως η σφήνα βγήκε από μέσα σου. Έπιασα το καβλί μου κι το έβαλα μέσα στην ορθάνοιχτη τρύπα του κώλου σου. Μπαινόβγαινα γρήγορα. Τότε βρίσκω τον δονητή με τη δόνηση και τον βάζω στο μουνί σου. Τρομερή η αίσθηση να σε γαμάω από πίσω και να νοιώθω μουνάκι σου να δονείται. Ένοιωθα τη δόνηση στον πούτσο μου.

«Πιάσε μόνη σου τον δονητή στη μουνάρα σου» είπα. Με υπάκουσες. Έτσι είχα τα δύο μου χέρια ελεύθερα. Χτύπαγα τα κωλομέρια σου και τα βυζιά σου. Γρατζουνούσα την πλάτη σου. Τραβούσα τα μαλλιά σου. Εσύ ούρλιαζες από την καύλα. Τράβηξα τη μάσκα και σου την έβγαλα. Σαν να ένιωσες να απελευθερώνεσαι.

Μούγκριζες σαν ανήμερο θεριό και έσπρωχνες βαθειά τον χοντρό δονητή στη μουνάρα σου. Κουνούσες τον κώλο σου στον ρυθμό που στον γαμούσα. «Με ξέσκισες καργιόλη μου» ψέλλισες και έκανες μια δυνατή να μπει και άλλο ο πούτσος μου μέσα σου. Έτριβες και έγλειφες τις ρώγες σου όταν με παρακάλεσες να σε χύσω. Επιτάχυνα για να αδειάσω τα χύσια μου στον κώλο σου. Ένοιωσα τον πούτσο μου να πρήζεται.

«Χύνω μωρό μου» μου φώναξες όσο πιο δυνατά γινόταν. Έτρεμες σύγκορμη.

«Στα δίνω μέσα σου μωρό μου». Δεν χρειάστηκε να κουνηθώ καν καθώς κάρφωνες κυριολεκτικά τον κώλο σου μέχρι τη ρίζα του πούτσου μου. Έπεσα επάνω σου απαλά και έψαξα να βρω τα χείλη σου.

Την επομένη, το πρωί της Κυριακής, με ξύπνησες γλυκά με μια βαθιά πίπα. Όταν είδες ότι άνοιξα τα μάτια μου και σου χαμογέλασα, μου έδωσε ένα τρυφερό φιλί. Παραξενεύτηκα όταν γύρισες προς το κομοδίνο. Έβγαλες έναν δονητή και τον έβαλες σιγά-σιγά στο μουνάκι σου.

«Παίξε το καβλί σου μόνος σου να σε βλέπω και θέλω να μου αφηγηθείς με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε και πως έγινε χθες το βράδυ».

Στο επόμενο: Η δική της αφήγηση ως μασέζ.
Copyright protected OW ref: 158527Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.