Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η γυναίκα μου (2ο μέρος)

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 - Η ΔΕΞΙΩΣΗ

Η Άννα κοιτάχτηκε στον καθρέπτη, ήταν σχεδόν έτοιμη. Φορούσε το καινούργιο της φόρεμα που είχε αγοράσει το Πάσχα απ' το Λονδίνο. Ήταν μακρύ με ένα μεγάλο σκίσιμο στο πλάι που έφτανε πολύ ψηλά σχεδόν μέχρι τη μέση. Η πλάτη ήταν όλη έξω μέχρι την αρχή του κώλου της. Ο Γιώργος την κοίταξε και είπε:

- Αγάπη μου είσαι εκθαμβωτική. Απόψε στη δεξίωση όλοι οι άνδρες θα θέλουν να σε πηδήξουν. Η Άννα του χαμογέλασε και τον φίλησε απαλά.

- Σ' ευχαριστώ μωρό μου.

Το σπίτι του Βασίλη και της Δήμητρας δεν ήταν πολύ μακριά από το δικό τους. Στη διαδρομή ο Γιώργος χάιδευε το γυμνό της πόδι. Σταμάτησαν μπροστά στο σπίτι και ο παρκαδόρος έτρεξε να πάρει το αυτοκίνητο. Ανοίγοντας την πόρτα για να κατέβει η Άννα από το αυτοκίνητο κόντεψε να του πέσει το σαγόνι. Προχώρησαν στον κήπο όπου οι οικοδεσπότες υποδέχονταν τους καλεσμένους τους.

- Όπως πάντα θεά…

είπε ο Βασίλης και αγκάλιασε την Άννα, ενώ Γιώργος φιλούσε την Δήμητρα.

- Επιτέλους και μια φορά στην ώρα σας, είπε η Δήμητρα γελώντας.

Προχώρησαν πιο μέσα, στον κήπο. Το πάρτι των φίλων τους ήταν καθιερωμένο και γινόταν κάθε χρόνο στις αρχές του καλοκαιριού. Οι καλεσμένοι ήταν πάντοτε πολλοί, γύρω στα 250 άτομα. Η Άννα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση μαγνήτιζε όλα τα ανδρικά βλέμματα. Σε λίγο, χωρίστηκαν με το Γιώργο, μιλώντας με διάφορους γνωστούς και φίλους. Η Άννα μιλούσε με φίλες της, όταν παρατήρησε ότι ο Γιάννης Π. την κοιτούσε επίμονα και τη χαιρέτησε κάνοντας ένα νεύμα με το ποτήρι του. Εκείνη του ανταπέδωσε μ' ένα παγερό χαμόγελο. Ο Γιάννης Π. ήταν γνωστός τους, περισσότερο του Γιώργου. Ήταν επίσης γνωστός playboy, γύρω στα εξήντα ανύπαντρος και είχε την φήμη του μεγάλου εραστή με πλούσια προσόντα. Ήταν όμως πολύ είρων και αχώνευτος. Η Άννα τον αντιπαθούσε και δεν έκανε την παραμικρή προσπάθεια για να το κρύψει, αναγνώριζε όμως ότι είχε γοητευτικό παρουσιαστικό. Η νύχτα προχωρούσε με άφθονο ποτό και κέφι. Κάποια στιγμή ή Άννα πήγε σε ένα από τα μπαρ, αυτό που ήταν στη άκρη του κήπου για φρεσκάρει το ποτήρι της. Τότε την πλησίασε από πίσω ο Γιάννης Π. και της ψιθύρισε στο αυτί:

- Άννα μου, προσπαθώ όλο το βράδυ να έρθω κοντά σου, για να θαυμάσω αυτό το υπέροχο κορμί και νομίζω ότι με αποφεύγεις.

- Γιάννη μου δεν ήξερα ότι ήσουν κι εσύ εδώ…

του απάντησε ειρωνικά. Προχώρησε προς την άκρη του κήπου και εκείνος την ακολούθησε. Έβγαλε από το τσαντάκι της ένα τσιγάρο και περίμενε. Ο Γιάννης έβγαλε τον αναπτήρα και της πρόσφερε φωτιά.

- Λοιπόν Γιάννη παραμένεις ακόμα εργένης;

- Φανατικός, άλλωστε η ωραιότερη γυναίκα μάλλον δεν είναι διαθέσιμη γιατί είναι παντρεμένη, είπε τονίζοντας το μάλλον.

- Έτσι είναι Γιάννη μου τα ωραία πράγματα δεν τα' αγγίζουν.

- Άννα ξέρεις σε είδα προχθές στο μπαρ αλλά ήσουν απασχολημένη με την παρέα σου και δε θέλησα να σε ενοχλήσω.

- Ναι είχαμε βγει γυναίκες μόνες.

- Ά όχι δεν λέω για τις φίλες σου αλλά για τους φίλους σου, είπε με νόημα.

Η Άννα πάγωσε προς στιγμήν αλλά είπε προσπαθώντας να κρύψει την ταραχή της:

- Δεν θα με ενοχλούσες καθόλου, θα είχες την ευκαιρία να γνωρίσεις και τον ξάδελφο μου.

- Δεν ήξερα ότι έχεις και ξάδελφο, πρώτη φορά το ακούω.

- Είδες Γιάννη μου, υπάρχουν και πράγματα που δεν ξέρεις για μένα. Άλλωστε ο ξάδελφος μου ζει μόνιμα στο Λονδίνο, είπε η Άννα φυσώντας το καπνό πάνω του.

- Ναι είναι αλήθεια αυτό, δεν ήξερα ότι έχεις τόσο αγαπημένο ξάδελφο και πλησιάζοντας την ακόμη περισσότερο συμπλήρωσε:

- Ξέρεις Άννα στο ξενοδοχείο που παίζεις τένις πηγαίνω κι εγώ πολλές φορές. Θα μπορούσαμε λοιπόν κάποια στιγμή να πιούμε ένα ποτό για να γνωριστούμε καλύτερα…

είπε και έβαλε το χέρι του μέσα από το σκίσιμο του φορέματος και χάιδεψε τον μηρό της.

- Μα Γιάννη μου, γνωριζόμαστε τόσα χρόνια, άλλωστε δεν νομίζω ότι συμπίπτουν οι ώρες μας. Τώρα όμως θα μου επιτρέψεις…

είπε παγερά, έκανε μεταβολή και έφυγε. Έβραζε από μέσα, της εάν μπορούσε να του βγάλει τα μάτια θα του τα είχε βγάλει με μεγάλη ευχαρίστηση. Αυτός ο μαλάκας την είχε δει με τον Κώστα και τον Πέτρο και την είχε καταλάβει. Τώρα λίγο πολύ της έκανε εκβιασμό. Το υπόλοιπο της βραδιάς στο πάρτι πέρασε χωρίς κανένα άλλο παρατράγουδο, επέστρεψαν αργά στο σπίτι. Στη διαδρομή η Άννα ήταν σκεπτική. Δεν ήξερε πως να χειριστεί την όλη κατάσταση και το θέμα που προέκυψε με τον Γιάννη Π. Θα μιλούσε στο Γιώργο για τις απιστίες της, αλλά όταν θα ήθελε εκείνη και σίγουρα όχι υπό την πίεση του Γιάννη. Ο Γιώργος από την άλλη το μόνο που σκεφτόταν ήταν πότε θα ρίξει την Άννα στο κρεβάτι. Το αποψινό της ντύσιμο και το γεγονός ότι όλοι οι άνδρες στη δεξίωση κοιτούσαν μόνο την γυναίκα του, τον είχαν τρελάνει. Ο Γιώργος πήγε στο δωμάτιο για να ξεντυθεί και η Άννα στο dressing room. Πήγε και την βρήκε ολόγυμνη μπροστά στο καθρέπτη να προσπαθεί να βγάλει το κολιέ της. Την αγκάλιασε από πίσω.

- Αγάπη μου, αυτό ήταν η φαντασίωση του κάθε άντρα απόψε στη δεξίωση. Να έχει αυτό το κορμί γυμνό, στην αγκαλιά του.

- Μωρό μου, νομίζω υπερβάλλεις.

- Υπερβάλλω; Ξέρεις πως σε αποκαλούν οι περισσότεροι άνδρες; Το Κορμί…

είπε και άρχισε να την φυλάει με πάθος στον λαιμό χουφτώνοντας την το στήθος.

- Αυτό μάλλον είναι η δική σου φαντασίωση, είπε και τον φίλησε με γλώσσα. Πήγαν στο δωμάτιο και συνέχισαν να φιλιούνται.

- Ναι, είναι και δική μου φαντασίωση να σε βλέπω γυμνή να χαμουρεύεσαι και να σε γλείφουν παντού από πάνω μέχρι κάτω. Την έριξε στο κρεβάτι και αφού τις έγλειψε τις ρώγες, άρχισε να φιλά και να γλείφει την κοιλιά, τον αφαλό της και να χαϊδεύει το μουνάκι της.

- Ξέρεις ποιός μου την έπεσε σήμερα Γιώργο;

- Ποιός; Ρώτησε και άρχισε να γλείφει την κατακόκκινη κλειτορίδα της.

- Ναι μωρό μου, γλείψε με εκεί... ο "φίλος" σου ο Γιάννης Π.

- Ο Γιάννης Π; Ξέρεις τι λένε για τον Γιάννη…

είπε και βύθισε το δάχτυλο του μέσα στο μουνί της.

- Ξέρω…

- Τί ξέρεις; ρώτησε και έβαλε και δεύτερο δάχτυλο.

- Ξέρω ότι έχει πάει με πολλές γυναίκες...

- Και τί άλλο;

- Αυτό...

- Πες μου και τι άλλο; Πες μου μωρό μου μην ντρέπεσαι.

- Ότι έχει μεγάλη πούτσα και γαμάει καλά, αυτό ξέρω…

είπε με καυλωμένη φωνή.

- Και τι ήθελε σήμερα; Να γαμήσει το μωρό μου ήθελε;…

είπε και συνέχισε να της γαμάει το μουνί με τα δάχτυλα γλείφοντας την κλειτορίδα.

- Ναι... στον κήπο μου έβαλε χέρι, με χούφτωσε...

- Και ήθελε να γλείψει τις βυζάρες σου;

- Ναι και τη μουνάρα μου και τον κώλο. Βάλε μου σε παρακαλώ από πίσω δάχτυλο, μη σταματάς.

- Και το μωρό μου τι ήθελε;

- Να του πάρω τσιμπούκι, να πάρω την ψωλάρα του στο στόμα, αυτό θέλω!

- Και τι άλλο;

- Να με χύσει στα βυζιά, θέλω να με χύσει παντού. Έλα Γιώργο μην σταματάς μωρό μου. Ναι… χύνω, σε χύνω μου μωρό μου, χύνω στο στόμα σου καύλα μου. Τι χύσιμο είναι αυτό, τι καύλα, φώναξε η Άννα.

Αφού ηρέμισε για μερικά δευτερόλεπτα, ξάπλωσε τον Γιώργο, πήγε από πάνω του, καβάλησε την πούτσα του που είχε γίνει κάγκελο και άρχισε να χοροπηδάει πάνω της. Αυτός τις άρπαξε τα βυζιά και άρχισε να τα γλείφει και να τα ρουφάει. Η Άννα συνέχισε έτσι να τον γαμάει με δύναμη μέχρι να τον κάνει να χύσει.

- Χύσε μέσα μου αγάπη μου, θέλω να χύσεις μέσα στο μουνί μου…

και ο Γιώργος μη μπορώντας άλλο να κρατηθεί, άρχισε να την χύνει. Ήταν και οι δύο κατάκοποι, αλλά ευχαριστημένοι. Έμειναν αγκαλιασμένοι και σε λίγο τους πήρε ο ύπνος.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 - ΤΕΝΝΙΣ

Η Άννα κάθε Τρίτη και Πέμπτη έπαιζε τένις ήταν μέλος στο tennis club γνωστού ξενοδοχείου. Συνήθως έπαιζε με τη φίλη της την Ειρήνη ή με άλλους γνωστούς από το club. Το ξενοδοχείο είχε και πολύ ωραίο spa, οπότε η Άννα πολλές φορές περνούσε ολόκληρο το απόγευμά της εκεί. Σήμερα το απόγευμα στις 7:00 είχαν κανονίσει με την Ειρήνη να παίξουν μαζί με τον προπονητή τους. Η Άννα τις προηγούμενες μέρες δεν έκανε καμία συζήτηση με το Γιώργο για τις περιπέτειες της. Δεν αισθανόταν ακόμα έτοιμη και δεν ήταν σίγουρη έπρεπε να την κάνει τόσο σύντομα. Σταμάτησε να βασανίζει το μυαλό της και ετοιμάστηκε για το τένις. Φόρεσε τη φούξια αθλητική φουστίτσα και από πάνω, επειδή είχε ζέστη, ίδιο χρώμα αθλητικό μπουστάκι και ξεκίνησε για το tennis club. Το παιχνίδι κράτησε σχεδόν μιάμιση ώρα, ο προπονητής τις είχε ξεθεώσει. Αμέσως μετά το παιχνίδι πήγαν στο καφέ για ένα γρήγορο χυμό.

- Θα πάμε στο χαμάμ;…

ρώτησε η Άννα την Ειρήνη.

- Άννα δε μπορώ, βιάζομαι γιατί υποσχέθηκα στους γονείς μου ότι θα περάσω να τους δω. Θα κάνουμε όμως μεθαύριο. Εντάξει;

- Εντάξει, εντάξει. Εγώ όμως θα κάνω και σήμερα και μεθαύριο είπε γελώντας η Άννα. Να μην ξεχάσεις να δώσεις φιλιά από μένα στους δικούς σου.

Η Άννα άφησε χρήματα για τους χυμούς στο τραπέζι, πήρε το σάκο της και ξεκίνησε για το spa. Εκείνη τη στιγμή την πλησίασε ένας υπάλληλος από την reception του ξενοδοχείου.

- Με συγχωρείτε είστε η κυρία Άννα Κ.;

- Μάλιστα η ίδια.

- Ο κύριος Γιάννης Π. μου έδωσε αυτό για εσάς.

Η Άννα αφού ευχαρίστησε το παιδί, άνοιξε το μικρό φάκελο έβγαλε μία κάρτα που έγραφε μόνο ένα νούμερο, 1213. Τελικά αυτός ο μαλάκας πραγματοποίησε την απειλή του σκέφτηκε η Άννα. Κατευθύνθηκε προς το ξενοδοχείο, αντί όμως να πάει στο spa, μπήκε στο ασανσέρ και ανέβηκε στον 2ο όροφο όπου ήταν οι σουίτες του ξενοδοχείου. Ήταν αποφασισμένη να μην κωλώσει, προχώρησε και χτύπησε την πόρτα. Ο Γιάννης Π., φορώντας ένα μπουρνούζι και έχοντας ένα πούρο στο στόμα, την υποδέχθηκε με ένα πλατύ χαμόγελο.

- Άννα μου, τι ευχάριστη έκπληξη. Πέρνα μέσα, να πω τι αλήθεια δεν περίμενα ότι θα ερχόσουν, εξ ου και η εμφάνιση, ετοιμαζόμουν να κατέβω στο χαμάμ.

- Τότε Γιάννη μήπως τα πούμε κάποια άλλη φορά… κι εγώ στο χαμάμ ετοιμαζόμουν να πάω όταν πήρα το μήνυμα σου.

- Τότε μήπως πάμε παρέα στο χαμάμ, τι λες;

- Γιάννη θα σε στεναχωρήσω, αλλά στο χαμάμ πάω με τις φίλες μου ή μόνη μου μόνο σε prive. Σου είπα όμως μπορούμε μιαν άλλη φορά.

- Ούτε να το συζητάς, έχω την ευκαιρία ενός τετ α τετ με το Κορμί και θα την αφήσω;

- Τότε να περάσω…

είπε και προχώρησε προσπαθώντας να κρύψει, ότι παρ' όλη την αντιπάθεια που του είχε, κολακεύτηκε από το σχόλιο του. Έπρεπε να του αναγνωρίσει ότι ήξερε πως να μιλάει στις γυναίκες. Η Άννα κάθισε στον καναπέ της σουίτας ενώ ο Γιάννης πήγε στο τηλέφωνο για να παραγγείλει.

- Ένα δροσιστικό ποτό, νομίζω ότι θα σε τονώσει μετά απ' το τένις.

- Ας είναι, απάντησε η Άννα ανάβοντας ένα τσιγάρο.

Σε λίγα λεπτά ήρθε ο σερβιτόρος. Ο Γιάννης άνοιξε τη σαμπάνια, γέμισε δύο ποτήρια και κάθισε δίπλα στην Άννα. Της έδωσε το ποτήρι και είπε:

- Στην ωραιότερη γυναίκα και σε μία νέα αρχή. Στην υγειά μας.

Η Άννα τσούγκρισε το ποτήρι χαμογελώντας.

- Λοιπόν Άννα, παίζεις κάθε βδομάδα τένις;

- Δύο φορές την εβδομάδα, πολλές φορές και τρείς.

- Πάντως Άννα δεν νομίζω να δυσκολεύεσαι να κερδίσεις οποιοδήποτε αντίπαλο.

- Γιατί το λες αυτό;

- Γιατί όταν κάποιος σ' έχει απέναντι του μ' αυτό το ντύσιμο, την φουστίτσα και το μπουστάκι, θα του είναι αδύνατον να συγκεντρωθεί.

- Γιάννη νομίζω ότι είσαι υπερβολικός, όταν παίζουμε τένις, παίζουμε τένις, δεν έχουμε το μυαλό μας σ' άλλα πράγματα.

- Εγώ πάλι όταν σε βλέπω έχω το μυαλό μου μόνο σ' ένα πράγμα και για να καταλάβεις ότι λέω την αλήθεια, κοίτα πως έχω γίνει, είπε άνοιξε το μπουρνούζι του και έβγαλε έξω την ψωλή του. Ήταν γύρω στα 22 εκατοστά, χοντρή και με τεράστια αρχίδια. Η Άννα είχε παγώσει, δεν ήξερε τι να κάνει. Από την μία ήθελε να του πετάξει την σαμπάνια στα μούτρα και από την άλλη αυτός ο μαλάκας την είχε δει με τον Κώστα και τον Πέτρο το βράδυ στο μπαράκι. Τον έβλεπε να παίζει αργά την πούτσα του και να την κοιτάζει με ένα ελαφρά ειρωνικό χαμόγελο ικανοποίησης.

- Κοίτα μουνάρα μου πως έχει γίνει η πούτσα μου, έχει καυλώσει για πάρτη σου. Θέλω να στην χώσω πρώτα μέσα στη μουνάρα σου και μετά στην κωλοτρυπίδα σου. Κοίτα πως την παίζω για σένα.

- Έχεις τρελαθεί Γιάννη! Το έχεις χάσει εντελώς, φεύγω...

είπε αλλά δεν κουνήθηκε από την θέση της. Τα μάτια της ήταν καρφωμένα πάνω του. Ένα ρίγος καύλας την διαπέρασε. Τελικά είχαν δίκιο όσες έλεγαν για το μέγεθος του, ήταν πράγματι εντυπωσιακό. Η Άννα ήταν πραγματικά μπερδεμένη, από την μια αυτός ο μαλάκας με το μόνιμα αυτάρεσκο και ειρωνικό ύφος την απωθούσε και από την άλλη ερεθιζόταν βλέποντας τον να χαϊδεύει την καυλωμένη πούτσα του. Ήταν αποφασισμένη να παίξει μαζί του.

- Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη απ' το τένις, θα κατέβω κάτω για ένα μασάζ να χαλαρώσω, είπε η Άννα με λίγο νάζι.

Ο Γιάννης ανασκουμπώθηκε και είπε παίρνοντας το ένα της πόδι της στην αγκαλιά του:

- Εγώ θα σε χαλαρώσω… θα σου κάνω μασάζ…

είπε και της έβγαλε το παπούτσι και άρχισε να τρίβει το πόδι της. Η Άννα έκατσε λίγο πιο αναπαυτικά και αφέθηκε στα χέρια του. Σιγά-σιγά ο Γιάννης άρχισε να τη χαϊδεύει πιο ψηλά. Τότε η Άννα με μια κίνηση του ποδιού της άνοιξε το μπουρνούζι του και άρχισε να χαϊδεύει με την πατούσα της τον πούτσο.

- Έτσι μπράβο, καύλωσε με είπε ο Γιάννης και η πούτσα σκλήρυνε και πάλι. Η Άννα έβγαλε και το άλλο της παπούτσι και άρχισε να του την παίζει με τις πατούσες της. Μετά από 2-3 λεπτά και ενώ εκείνος απολάμβανε τα χάδια της η Άννα σηκώθηκε απότομα.

- Αυτά... είπε και έβαλε τα παπούτσια της και ετοιμάστηκε να φύγει.

- Τρελάθηκες θα μ' αφήσεις έτσι;…

είπε ο Γιάννης αναψοκοκκινισμένος και με την πούτσα κάγκελο.

- Ακριβώς...

είπε, έκανε μεταβολή και τον παράτησε σύξυλο. Μπήκε στο ασανσέρ και κατέβηκε στο spa του ξενοδοχείου και πήγε σε ένα prive χαμάμ. Άνοιξε την πετσέτα, ήταν ολόγυμνη, έκλεισε τα μάτια και απολάμβανε την υγρή ζέστη του χαμάμ. Το όλο σκηνικό πάνω στο δωμάτιο την είχε καυλώσει, σκέπασε με την πετσέτα το μουνί της και άρχισε σιγά-σιγά να το χαϊδεύει. Τη στιγμή που που έχωνε και δεύτερο δάχτυλο μέσα στη καυλωμένη της μουνάρα η πόρτα του χαμάμ άνοιξε. Ήταν ο Γιάννης που φυσικά την είχε πάρει από πίσω.

- Τελικά δεν σκοπεύεις να με αφήσεις ήσυχη…

είπε η Άννα συνεχίζοντας να χαϊδεύει το μουνί της κάτω από την πετσέτα.

- Θέλω να σε δω να παίζεις την ψωλάρα σου για πάρτη μου, του είπε και τράβηξε την πετσέτα που σκέπαζε το μουνί της. Με τα δάχτυλα της άνοιξε τα μουνόχειλα της και το έδειξε στο Γιάννη που είχε ήδη αρχίζει να παίζει τον τεράστιο του πούτσο.

- Θέλω να με χύσεις στα βυζιά μου, στην κοιλιά μου, παντού, θέλω να με γεμίσεις με το ψωλοχυμό σου.

Τον κοίταξε καυλωμένη και έχωσε το δάχτυλο της στην κωλοτρυπίδα της ενώ συνέχιζε να τρίβει την κλειτορίδα της όλο και πιο γρήγορα.

- Θα σε χύσω παντού, θα σε χύνω κάθε μέρα ξεκωλιάρα μου. Θα σου γαμάω κάθε μέρα την μουνάρα σου, θα σε ξεπατώνω και θα σε στέλνω πίσω στον αντρούλη σου χυμένη.

Ο Γιάννης σηκώθηκε πήγε από πάνω της και βγάζοντας μία κραυγή ικανοποίησης άρχισε να χύνει ασταμάτητα σε όλο το κορμί της. Η Άννα πήρε με το χέρι της χύσια πάνω απ' την κοιλιά της, τα άπλωσε πάνω στο μουνί και την κωλοτρυπίδα της και έχωσε δύο δάχτυλα από μπρός και δύο από πίσω. Ο Γιάννης τράβηξε το χέρι της Άννας από τον κώλο της και έχωσε τα δικά του δάχτυλα, ενώ συνέχιζε να παίζει με το άλλο χέρι την πούτσα του που ήταν ακόμα σηκωμένη. Η Άννα συνέχιζε να γαμάει το μουνί της όλο και πιο γρήγορα, έπιασε το βυζί της και άρχισε να γλείφει τη ρώγα της και τα χύσια του Γιάννη.

- Χώσ' τα βαθιά, χώσ' τα τέρμα μέσα στο κώλο μου…

φώναξε η Άννα και άρχισε να χύνει. Έχυνε ασταμάτητα για ένα λεπτό μουγγρίζοντας από καύλα. Μόλις ηρέμησε, έδωσε ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο στο Γιάννη χαϊδεύοντας του τα τεράστια αρχίδια του, πήρε την πετσέτα της και βγήκε από το χαμάμ.

Συνεχίζεται...




Copyright protected OW ref: 158519



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).