Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας. Είμαι η Μαρία και είμαι 21 ετών. Έχω μαύρα μακριά μαλλιά και μεγάλα γαλάζια μάτια. Το ύψος μου είναι περίπου 1.65, το σώμα μου δεν είναι ιδιαίτερα γυμνασμένο ή «θηλυκό», είναι όμως ωραίο. Αδύνατα πόδια, μια επίπεδη κοιλιά και φυσικό στήθος. Το δυνατό μου σημείο όμως είναι οι ελαφρά στρογγυλεμένες καμπύλες μου, που όσο και να μην τις αναδεικνύω δεν κρύβονται.

Προέρχομαι από πολύ αυστηρή και συντηρητική οικογένεια. Δεν προκαλώ ποτέ, ούτε με την εμφάνισή μου ούτε με τη συμπεριφορά μου. Ντύνομαι σεμνά και κοιτάω να μη δίνω δικαιώματα. Εδώ και ένα χρόνο περίπου τα έχω με το Γιάννη, 7 χρόνια μεγαλύτερό μου. Τον αγαπάω και θέλω να μείνω μαζί του. Πιστεύω ότι και αυτός θέλει το ίδιο, απλά δεν το ξέρει ακόμα. Όποτε του πηγαίνω την κουβέντα προς τα εκεί το αποφεύγει και νευριάζει. Γενικά γίνεται συχνά απότομος μαζί μου, μου φωνάζει και με κάνει συχνά να κλαίω. Όμως τον αγαπάω. Αν θέλω να είμαι ειλικρινής, κυριολεκτικά έχω ερωτευτεί τον πατέρα μου.

Η σεξουαλική μας ζωή δεν είναι ιδιαίτερα έντονη. Πρέπει να σας πω ότι γενικά δε με συγκινεί αυτό που λέμε σεξ. Ίσως φταίει η ανατροφή μου, που ανέκαθεν το είχα στο μυαλό μου ως κάτι κακό. Φυσικά ο Γιάννης ήταν ο πρώτος μου, το κάναμε όμως μόνο μετά από μεγάλη δική του πίεση, και με μισή καρδιά. Δεν απολαμβάνω ιδιαίτερα το σεξ μαζί του κι αυτός το καταλαβαίνει. Δε φταίει αυτός, εγώ φταίω, όμως το γεγονός ότι το γνωρίζει δε βοηθάει καθόλου. Είναι απίστευτα ζηλιάρης εκ φύσεως και φοβάται ότι κάποιος μπορεί να με πηδάει καλύτερα από αυτόν. Αυτό τον έχει κάνει τελείως παρανοϊκό στο ζήτημα του κέρατου. Εξοργίζεται με το παραμικρό, εγώ όμως τον καταλαβαίνω και δεν του λέω τίποτα.

Πριν περίπου μια εβδομάδα ήμουν μόνη στο σπίτι. Ο Γιάννης έλειπε σε ταξίδι και θα ερχόταν το βράδυ. Ξαφνικά χτύπησε το κουδούνι. Δεν περίμενα κανέναν, πήγα να δω από το ματάκι και ήταν οι δύο καλύτεροι φίλοι του Γιάννη, ο Γιώργος και ο Απόστολος. Η αλήθεια είναι ότι δίσταζα να τους ανοίξω. Φορούσα μόνο ένα κοντό ελαφρύ ροζ νυχτικό με ρόμπα και άσπρα πασουμάκια. Δεν περίμενα κόσμο. Σκέφτηκα να άλλαζα ένα λεπτό πριν τους ανοίξω, πριν όμως απομακρυνθώ χτύπησαν άλλες δύο φορές το κουδούνι. Μέσα στη σύγχυση της στιγμής τους άνοιξα.

Μπήκαν μέσα και οι δύο και με χαιρέτησαν. Ο Γιώργος, 28 ετών, ψηλός και γυμνασμένος, με ένα τεράστιο μούσι που ανέκαθεν με τρόμαζε. Ο Απόστολος, 30 ετών, χοντρός με μια μεγάλη κοιλιά. Πρόσεξα αμέσως ότι με κοίταζαν, όχι και πολύ διακριτικά, όπως ήμουν με το νυχτικό. Αυτό με έκανε να νιώσω τελείως άβολα. Μου είπαν ότι έχουν συνεννοηθεί με το Γιάννη να τον περιμένουν εκεί γιατί πρέπει να δουν κάτι σημαντικό. Παραξενεύτηκα γιατί δε με είχε ειδοποιήσει, αλλά δεν είπα κάτι. Ζήτησα συγγνώμη για να πάω να αλλάξω, κι ο Απόστολος αρκετά αδιάκριτα μου ζήτησε πριν αλλάξω να του φέρω ένα ποτήρι νερό γιατί διψούσε τρομερά. Ήταν φανερό ότι το έκανε για να με δει ακόμα λίγο με το νυχτικό, επειδή όμως με περνούσε πολλά χρόνια το κατάπια χωρίς να τον βάλω στη θέση του. Του πήγα το νερό, μπήκα στο δωμάτιό μου, φόρεσα μια απλή κίτρινη μπλούζα κι ένα σορτσάκι και βγήκα να τους κρατήσω παρέα σαν καλή οικοδέσποινα.

Η ώρα περνούσε και βαριόμουν όλο και περισσότερο. Συζητούσαν κυρίως μεταξύ τους για θέματα που εγώ βαριόμουν, όποτε δε ερχόταν η κουβέντα σε εμένα, ήταν για τη σχέση μου με το Γιάννη, για την οποία δε μου άρεσε να μιλάω στους φίλους του. Όποτε όμως προσπαθούσα διακριτικά να πάω δίπλα κάτι μου έλεγαν και με ανάγκαζαν να καθίσω. Σε κάποια φάση άρχισαν να λένε για σεξουαλικά, από διάφορες φάσεις που είχαν κάνει μέχρι τσόντες που είχαν δει. Φαντάζεστε τη θέση μου εκείνη τη στιγμή, σας είπα πόσο άβολα νιώθω με το θέμα σεξ. Συν ότι όσο περνούσε η ώρα καταλάβαινα ότι κοιτούσαν όλο και περισσότερο τα μπούτια και τις γάμπες μου, που δεν έκρυβε καλά το σορτς, και αυτό δε μου άρεσε καθόλου. Επειδή η ώρα είχε περάσει ζήτησα συγγνώμη κι ότι είχα δήθεν διάβασμα και θα τους άφηνα να περιμένουν μόνοι για να πάω στο μέσα δωμάτιο. Δε μου απάντησαν καθόλου, μόνο με κοιτούσαν με ένα περίεργο χαμόγελο. Χαμογέλασα κι εγώ νευρικά και σηκώθηκα να φύγω. Την επόμενη στιγμή ένιωσα ένα χτύπημα στο κεφάλι και ο κόσμος χάθηκε.

Όταν άνοιξα ξανά τα μάτια μου με αυτά που είδα με κατέβαλε πανικός. Ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου, σχεδόν γυμνή, μόνο με τα μαύρα μου εσώρουχα, και με τους καρπούς μου δεμένους στο σίδερο. Ο Γιώργος και ο Απόστολος στέκονταν από πάνω μου γυμνοί, με τα καυλιά τους τέρμα καυλωμένα, να με κοιτάζουν με ένα σαρδόνιο χαμόγελο. Πανικοβλήθηκα, άρχισα να κουνάω τα πόδια μου, προσπαθούσα να ελευθερωθώ και ταυτόχρονα ζητούσα να με λύσουν.

- Παιδιά σας παρακαλώ, τι κάνατε εκεί; Τι αστείο είναι αυτό, σας παρακαλώ λύστε με

- Θα σε λύσουμε όταν κρίνουμε εμείς ότι πρέπει Μαράκι.

Ανέβηκαν κι οι δύο στο κρεβάτι, με τις πούτσες όρθιες. Όσο τους ένιωθα να πλησιάζουν τρελαινόμουν, προσπαθούσα να απομακρυνθώ αλλά ήμουν δεμένη. Ο Απόστολος έχωσε τις χοντρές χερούκλες του ανάμεσα στα πόδια μου κι άρχισε να μου χουφτώνει τα μπούτια. Ο Γιώργος μου έκλεισε το στόμα με το χέρι και άρχισε να δαγκώνει το λαιμό μου. Το άλλο του χέρι κινήθηκε στα βυζιά μου, που τα μάλαζε κάτω από το σουτιέν εναλλάξ. Ούρλιαζα κάτω από τη χερούκλα του όμως δεν ακουγόμουν καθόλου.

Όταν χόρτασε χούφτωμα ο Απόστολος έπιασε το μαύρο κιλοτάκι μου και άρχισε να το κατεβάζει, αργά και βασανιστικά. Νέο κύμα πανικού με κατέβαλε. Προσπάθησαν να τον εμποδίσω με τα πόδια μου, κλωτσούσα και προσπαθούσα να το συγκρατήσω πριν κατέβει. Μάταιο, όσο και να προσπαθούσα. Ο Απόστολος το κατέβασε και έχωσε το μοσχαροκέφαλο του ανάμεσα στα πόδια μου. Πρώτη φορά έμπαινε ανάμεσα στα πόδια μου ανδρικό κεφάλι. Έβγαλε τη γλώσσα του και χώθηκε στο στενό μουνάκι μου. Τρελάθηκα, προσπάθησα να τον διώξω, είχε όμως γραπώσει γερά τα πόδια μου και τα κρατούσε ανοικτά. Στο μεταξύ ο Γιώργος πήρε τα σαγόνια του από το λαιμό μου, έφερε το κεφάλι του στην κοιλιά μου κι άρχισε να τη γλείφει και να τη δαγκώνει άγρια. Όπως μετακινήθηκε κουνήθηκε και το χέρι του, και μπόρεσα επιτέλους να ουρλιάξω. Το επόμενο δευτερόλεπτο έφαγα το δυνατότερο χαστούκι της ζωής μου.

«Δεν κάθεσαι ήσυχη ε; Τώρα θα δεις», είπε ο Απόστολος κι ευθύς βγήκε από το μουνάκι μου. Ήρθε μπροστά, καβάλησε το στήθος μου και πρόταξε την ψωλάρα του. Πριν προλάβω να πω μια λέξη την έχωσε στο στόμα μου, έπιασε το κεφάλι μου σαν έμβολο κι άρχισε να μου το γαμάει. Την ίδια στιγμή ο Γιώργος πήρε τη θέση του ανάμεσα στα πόδια μου κι άρχισε να μου κάνει γλειφομούνι. Από τη μια ένιωθα τον Απόστολο να μου ταρακουνά το κεφάλι, από την άλλη το τεράστιο μούσι του Γιώργου να κριτσανάει στα μπούτια μου. Ήταν αηδιαστικό κι απαίσιο!

Ο Απόστολος συνέχιζε να μου γαμάει το στόμα και κόντευα να πνιγώ. Είχε φτάσει μέχρι τον ουρανίσκο και δε μείωνε καθόλου ρυθμό. Λίγα λεπτά μετά έχυσε μια τεράστια ποσότητα κατευθείαν στο λαρύγγι μου. Ένιωσα την πούτσα του να μαλακώνει και σε λίγο την έβγαλε από το στόμα μου. Την ίδια στιγμή ένιωσα το Γιώργο να κινείται. Κοίταξα και είδα με τρόμο να έχει σηκώσει τα πόδια μου ανοικτά και να έχει πάρει θέση με την ψωλή του ακριβώς στην είσοδο του μουνιού μου. Όχι κι αυτό, δε θα το άντεχα!

- Σας παρακαλώ παιδιά, όχι αυτό. Ό, τι άλλο θέλετε αλλά όχι αυτό. Είμαι παρθένα, με το Γιάννη δεν το έχουμε ποτέ κάνει. Δε μπορεί να είναι η πρώτη μου φορά έτσι.

- Το αν είσαι παρθένα ή όχι θα το διαπιστώσουμε οι ίδιοι άμεσα τσουλάκι. Μακάρι, καιρό έχω να γαμήσω παρθένο μουνάκι…

είπε κι έχωσε την ψωλή του μέσα της. Φυσικά κατάλαβε αμέσως ότι έλεγε ψέματα.

- Χα, ώστε δεν είσαι παρθένα τσουλάκι; Μας είπες ψέματα, νόμιζες θα γλιτώσεις; Κρίμα, μας πρόλαβε ο Γιάννης, ακόμα κι έτσι όμως το μουνάκι σου είναι απίστευτο. Και θα τιμωρηθείς που πήγες να ξεφύγεις.

Τότε άρχισε να με πηδάει αλύπητα. Λες και ήθελε να με εκδικηθεί. Με ταρακουνούσε πάνω κάτω, κρατούσε τα πόδια μου ακίνητα και δεν είχα κανέναν έλεγχο στο σώμα μου. Χωνόταν όλο και πιο βαθιά, όποτε έφτανε στον πάτο τρανταζόμουν ολόκληρη. Άρχισα να βογκάω από τον πόνο, όσο όμως περνούσε η ώρα μου ερχόταν μια αίσθηση πρωτόγνωρη. Μια υγρασία στο μουνάκι μου, μια ζεστασιά. Εναρμονιζόμουν με το ρυθμό του κι όσο κι αν πονούσα άρχιζε να μου αρέσει! Μα πως είναι δυνατόν, με το Γιάννη να μην το έχω ευχαριστηθεί ποτέ και τώρα να φτιάχνομαι που δύο τύποι με βιάζουν μες στο ίδιο μου το σπίτι;

Ήταν φανερό ότι ο Γιώργος απολάμβανε τρελά το γαμήσι που μου έκανε. Κράτησε πολλή ώρα και δε σταμάτησε στιγμή να κρατά τα πόδια μου ακίνητα και να με ξεσκίζει. Όταν ένιωθα ότι πλησίαζε να τελειώσει πανικοβλήθηκα. Αν τελείωνε μέσα μου μπορεί να έμενα έγκυος και τι θα έκανα μετά; Ευτυχώς πριν προλάβω να ανησυχήσω για αυτό βγήκε τελείως απότομα από το μουνί μου και μου έδωσε την πούτσα του στο στόμα. Το επόμενο λεπτό απελευθέρωσε τα πηχτάδια του. Ήταν πολλά και χοντρά, με πνίξανε, έβηχα και τα έφτυνα. Όμως τουλάχιστον δεν ήταν στο μουνάκι μου.

Όταν απομακρύνθηκε και ο Γιώργος από πάνω μου φαντάστηκα για λίγο ότι το μαρτύριο τελείωσε. Προσπάθησα να βρω τις ανάσες μου και να ηρεμήσω. Γύρισα το κεφάλι μου και κοιτούσα αλλού, ώσπου ένιωσα ξαφνικά δύο χέρια στους αστραγάλους μου να με γυρίζουν απότομα μπρούμυτα. Τι έγινε πάλι; Γύρισα το κεφάλι και είδα τη χερούκλα του Απόστολου να ακουμπά τον κώλο μου. Να τον ζουλά και να τον χαϊδεύει. Έπειτα του έριξε ένα γερό χαστούκι, που με έκανε ξανά να ουρλιάξω. Με μια απότομη κίνηση ανασήκωσε τα πόδια μου και με έστησε στα τέσσερα, με τους καρπούς ακόμα δεμένους στο κρεβάτι. Ένιωσα το δάχτυλό του να πλησιάζει τη μικρή τρυπούλα μου.

Δεν είναι δυνατόν! Αυτό όχι απλά δεν το είχα επιτρέψει ποτέ, δεν το είχε ούτε διανοηθεί. Ο Γιάννης δεν είχε τολμήσει ποτέ να ζητήσει το κωλαράκι μου. Πως τολμούσαν;

- Όχι εκεί, σας παρακαλώ. Δε θέλω, αφήστε με

- Σκάσε τσουλάκι, είναι η τιμωρία σου που μας είπες ψέματα ότι είσαι παρθένα. Μπορεί να μην ήταν το μουνάκι σου, το κωλαράκι όμως θα το ξεπαρθενέψουμε εμείς.

Το δάχτυλό του χώθηκε στη σούφρα μου. Πονούσα, ούρλιαζα αλλά ο Γιώργος είχε έρθει από δίπλα και μου έκλεινε πάλι το στόμα. Ο Απόστολος έβαζε το δικό του δάχτυλο όλο και βαθύτερα. Ούρλιαζα, δεν ακουγόμουν όμως. Όπως ήμουν στημένη στα τέσσερα με το κωλαράκι μου τούρλα, ο Απόστολος έφτυσε στην τρυπούλα και χώθηκε. Άρχισα πάλι να ουρλιάζω, ένιωθα το κωλαράκι μου να ξεσκίζεται από άκρη σε άκρη. Ο Απόστολος κινούνταν, το παλούκι του εισχωρούσε και με τράνταζε ολόκληρη. Ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα, όσο όμως περνούσε η ώρα και η σούφρα μου άνοιγε ο Απόστολος μπαινόβγαινε όλο και πιο γρήγορα. Όταν πλέον δεν πήγαινε άλλο άρχισε να κουνιέται πάνω-κάτω, ώσπου πλέον με είχε ανοίξει για τα καλά και σταμάτησα να πονάω. Συνέχισε να με ξεσκίζει ώσπου τραβήχτηκε απότομα, με γύρισε από την άλλη και έχυσε στην κοιλιά και τα βυζιά μου.

Ανασηκώθηκαν κι οι δύο γελώντας, έφεραν τις πούτσες τους στο στόμα μου και με πρόσταξαν να τις καθαρίσω. Το έκανα τρομαγμένη, ελπίζοντας να ήταν το τέλος. Πράγματι μόλις το έκανα με έλυσαν.

- Μαράκι όπως καταλαβαίνεις δε θα πεις λέξη στο Γιάννη για ό, τι έγινε. Δεν είσαι χαζή, καταλαβαίνεις ότι αν μάθει ότι σε πήδηξε άλλος, δε θα κάτσει να ακούσει τίποτα, θα σε σκοτώσει πριν του εξηγήσεις. Ειδικά αν μάθει ότι ξέσκισαν και το κωλαράκι σου. Κάνε την πάπια και αν είσαι καλό κορίτσι μπορεί να περάσουμε πάλι καλά.

Δεν απάντησα τίποτα. Είχα ένα κόμπο στο λαιμό και πνιχτούς λυγμούς. Έφυγαν, τους άκουσα να κλείνουν την πόρτα και έμπηξα τα κλάματα. Είχα μπλέξει πολύ άσχημα.




Copyright protected OW ref: 158482



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.