Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν μια συνηθισμένη φοιτητική μέρα που πήγαινα να εφοδιάσω το σπίτι. Όταν έφτασα στο σούπερ μάρκετ με το αμάξι και πήρα ένα καρότσι, είδα μια ζητιάνα γύφτισσα να με κοιτάει. Την κοίταξα κι εγώ. Ήταν όμορφη αλλά απεριποίητη. Μπήκα μέσα, ψώνισα κι έφυγα. Όταν βγήκα ήταν ακόμα εκεί. Με είχε καρφώσει μα το βλέμμα της. Το ίδιο κι εγώ. Είχε κάτι που με μαγνήτιζε.

Ήταν με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο που δημιουργούσε αμηχανία. Όταν έφτασα στο αμάξι, σκεφτόμουν γιατί σε μένα δε ζήτησε ενώ στους άλλους ναι. Γιατί με κοιτούσε τόσο; Αποφάσισα να της μιλήσω. Πήγα κοντά της και τη ρώτησα με χαμόγελο.

- Γεια σου, πεινάς;

Εκείνη κοκάλωσε και ντροπαλά μου έγνεψε ναι.

- Θέλεις να έρθεις μαζί μου, να φας, να πλυθείς και να ξεκουραστείς;

Σιωπή ακολούθησε. Ήμουν έτοιμος να φύγω μέχρι που σηκώθηκε και ήρθε μαζί μου. Στο δρόμο ήταν αμήχανα. Εκείνη ήταν μαζεμένη και αποφάσισα να σπάσω τη σιωπή.

- Πως σε λένε;

Και δειλά δειλά μου απάντησε:

- Αλίκη.

- Έτσι ολιγομίλητη θα κάθεσαι; Αν δεν ήθελες γιατί με ακολούθησες;

- Δεν είναι αυτό, απλά δεν το έχω ξανακάνει, δε μου έχει ξαναπεί κανείς κάτι τέτοιο. Τα ελληνικά της δεν ήταν τέλεια αλλά αρκετά ικανοποιητικά σε προφορά.

- Πόσο χρονών είσαι;

- 19 μου απάντησε. Εσύ;

- 22.

- Είσαι παντρεμένη; Έχεις παιδιά;

- Όχι πως σου ήρθε;

- Συνήθως οι ρομά παντρεύεστε από τα 15 γι' αυτό.

- Όχι, αλλά είμαι λογοδοσμένη… προς τα εκεί το πάμε.

Φτάσαμε σπίτι. Μπήκε διστακτικά. Της ετοίμασα κάτι να φάει. Έπεσε με τα μούτρα στο φαΐ. Όσο πήγαινε, η ατμόσφαιρα βάραινε και εκείνη φαινόταν εμφανώς ξαναμμένη.

- Δεν πιστεύω να ζηλέψει ο αρραβωνιαστικός σου και να έχω θέματα;…

της είπα μεταξύ σοβαρού κι αστείου.

- Δεν του δίνω λογαριασμό. Οι γονείς μας επιμένουν, εγώ δεν τον θέλω. Δεν περνάω καλά μαζί του...

και λίγο το βλέμμα που μου έριξε, λίγο αυτό που είπε, λίγο που έσφιξε εκείνη τη στιγμή τα πόδια, με έκανε να καυλώσω απίστευτα. Σκεφτόμουν να τη γαμάω να περνάει καλά και πόσο χάλια θα είναι με τον άσχημο το γύφτο. Σε αυτό το σημείο να σας πω πως είχα χωρίσει εδώ και 2 εβδομάδες. Έμενα μαζί της και είχα κάποια ρούχα της σπίτι μου. Η Αλίκη είναι 1.68, αδύνατη, με πεταχτό κώλο, στητό βυζί και ένα πρόσωπο με πολύ ωραία χαρακτηριστικά, πράσινα μάτια, καστανή, ενώ το δέρμα της δεν ήταν πολύ μελαμψό, σα λευκή που έχει κάνει ηλιοθεραπεία. Αν την έβλεπα στο δρόμο προσεγμένη, ποτέ δε θα μου περνούσε από το μυαλό ότι είναι ρομά. Πήρα μια καθαρή πετσέτα, καινούρια οδοντόβουρτσα και ρούχα της πρώην μου και την έπεισα να κάνει μπάνιο. Μπήκε μετά χαράς. Την έπαιρνα μάτι από την κλειδαρότρυπα. Μετά από μισή ώρα περίπου βγήκε ντυμένη με το κόκκινο φόρεμα που της έδωσα. Της πήγαινε πολύ και καύλωσα απίστευτα. Της ξαναείπα να της δώσω και εσώρουχα και επέμεινα να ξαναπλυθεί και να πετάξουμε τη σαβούρα που φορούσε. Στην αρχή δεν ήθελε γιατί νόμιζε πως τα δάνειζα όχι ότι της τα χάριζα. Έτσι ξαναμπήκε.

Τότε είναι που είπα τώρα ή ποτέ. Μπήκα όσο πιο σιγά μπορούσα μέσα, τράβηξα την κουρτίνα, πήρα το σφουγγάρι κι άρχισα να την τρίβω. Κοκάλωσε. Κατέβηκα, πέρασα το χέρι μου με το σφουγγάρι ανάμεσα από τα κωλομέρια της και έτριβα το απαλό και τριχωτό μουνί της και την κλειστή τριχωτή κωλοτρυπίδα της που ήθελα να ανοίξω. Εκείνη λύθηκε και άρχισε να κουνάει πάνω κάτω τη μέση της στην αρχή αργά και μετά επιτάχυνε. Άρχισε να βογκάει και της έβαλα ένα δάχτυλο. Ένα βαρύ αχ βγήκε από το στόμα της ενώ με το ζόρι έβαλα το δάχτυλο στο στενό της μουνί. Της γαμούσα με το χέρι το μουνί όσο ήταν με το πρόσωπο στον τοίχο και σηκωμένο το πόδι. Τα υγρά της έτρεχαν ποτάμι και δεν άργησε να τελειώσει.

Μπήκα μέσα ενώ το νερό έτρεχε. Την έπιασα από το κεφάλι και την κατέβασα στα 4. Άνοιξα το παντελόνι και πετάχτηκε ο τέρμα καυλωμένος πούτσος μου που χτύπησε το πρόσωπό της όταν ξεπρόβαλε. Έπαθε σοκ. Το έπιασε με επιφύλαξη και αργά το έπαιζε. Της το έβαλα στο στόμα. Η πίπα της ήταν άτσαλη και αρχάρια, αλλά καυτή. Με το ζόρι το έβαζε στο στόμα. Δεν άργησε να βρει ρυθμό και να με κάνει να αμολήσω το καυτό μου χύσι που την έπνιξε. Τα κατάπιε όλα και μου τον γυάλισε. Την άρπαξα και τη γύρισα για να έχω θέα την κωλάρα της. Αφού της τράβηξα 2 σφαλιάρες, έτριψα τον πούτσο μου στο μουνί της και προσπάθησα να της το χώσω. Αυτή άρχισε να φωνάζει από τον πόνο. Με τα πολλά της άνοιξα το μουνί και σιγά-σιγά άρχισα να την ξεσκίζω όλο και πιο γρήγορα. Αυτή φώναζε:

- Αχ, πονάω, νιώθω να με άνοιξες στα 2, τι ωραία πούτσα, όχι μικρή όπως του άλλου και να βρωμάει.

- Και που είσαι ακόμα της λέω και τη γαμούσα ακόμα πιο πολύ με λύσσα μέχρι που έχυσα.

Δεν ικανοποιήθηκα ακόμα όμως. Πήρα ένα ξυράφι και αφρό και άρχισα να ξυρίζω το μουνί της, τα πόδια της και ό,τι άλλο χρειαζόταν. Παράλληλα της έβαζα δάχτυλα σε κώλο και μουνί και εκείνη έκανε squirt. Πήρα μια ελαφρόπετρα να περιποιηθώ και τις πατούσες της. Τέλος πήρα και μια κρέμα για όλο το σώμα και αυτή της πρώην και της έτριψα όλο το κορμί. Ακόμα και τα νύχια της έβαψα! Από την καύλα κόντεψε να λιποθυμήσει. Την έπιασα στα μπράτσα με ανοιχτά τα πόδια και της τον κάρφωσα με δύναμη. Περπάτησα μέχρι το κρεβάτι και την έριξα. Την έβαλα στα 4 και άρχισα να ασχολούμαι με την τριχωτή κωλοτρυπίδα της. 2 δάχτυλα ήταν μέσα της ήδη. Πήρα λιπαντικό και της έτριψα τη σούφρα. Όταν ψυλλιάστηκε τη δουλειά ήταν αργά. Είχα φορέσει ήδη το προφυλακτικό και έμπαινα. Προσπαθούσε να ξεφύγει αλλά μάταια. Μπήκα και την ξεκώλονα. Γαμούσα μια γύφτισσα ζητιάνα που είχα μαζέψει λίγες ώρες πριν. Ο κώλος της είχε ανοίξει για τα καλά και μπαινόβγαινα άνετα. Εκείνη δάκρυζε αλλά και έχυνε. Δεν άργησα κι εγώ. Μόνο στη σκέψη ότι την εκμεταλλευόμουν με έκανε να τελειώσω αστραπιαία. Έβγαλα την καπότα και έχυνα ασταμάτητα. Εκείνη έπεσε στο κρεβάτι σχεδόν λιπόθυμη και έτρεμε.

Μόλις συνήλθε φαινόταν ότι γούσταρε κι άλλο. Έτσι φόρεσε ότι πιο πρόστυχο είχε η ντουλάπα από την πρώην μου. Τα βρακιά ήταν όλα μούσκεμα. Την πήρα παντού κι από παντού. Τελικά το βράδυ έφυγε με τα ρούχα που της χάρισα. Αν και αξέχαστη εμπειρία δεν την ξαναείδα ποτέ από τότε.




Copyright protected OW ref: 158481



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.