Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είχαν περάσει μήνες από την τελευταία φορά που βρεθήκαμε. Μόλις σε είδα άφησα τις βαλίτσες μου και έτρεξα να σε πάρω αγκαλιά, να σε φιλήσω, πόσο μου είχε λείψει να νιώσω τα χείλη σου, ζεστά, την αγκαλιά σου. Τόσο καιρό χώρια, δεν ξέρω πως πέρασε ο καιρός, ή μάλλον ξέρω, βαρετά. Ανυπομονούσα για αυτή τη στιγμή, κάθε κύτταρο του σώματος μου χάρηκε με τον τρόπο του μόλις σε είδα και δεν άργησε να φανεί αυτό. Πήγαμε στο σπίτι σου να αφήσουμε τα πράγματα σου, ενώ στη διαδρομή δεν έλειπαν τα πειράγματα. Παρόλα αυτά, δε σε ένοιαζε που ο κόσμος μας κοιτούσε περίεργα. Ίσως θεωρούσαν αγένεια το να φιλιόμαστε κάθε δύο βήματα , ή τα χέρια σου να βρίσκονται τόσο κοντά στο στήθος μου. Αλλά νομίζω κάνεις δεν θα μας παρεξηγούσε αν ήξερε πόσο καιρό περιμέναμε αυτή τη στιγμή. Φτάσαμε στο σπίτι και το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν ένα ζεστό μπάνιο να χαλαρώσω μετά από το ταξίδι μαζί σου.

Τα είχες όλα έτοιμα. Από τη στιγμή που κλείσαμε την πόρτα πίσω μας έβγαζε ο ένας από τον άλλο κάποια από τα ρούχα του, μέχρι να φτάσουμε ένα βήμα από την μπανιέρα. Εκεί ακόμα και τα τελευταία έμοιαζαν περιττά. Το νερό έτρεχε ζεστό, και εσύ κολλημένος πίσω μου με φιλούσες στο λαιμό κάνοντας με να ανατριχιάζω με το παραμικρό άγγιγμα σου. Ήδη σε ένιωθα σκληρό, λίγο πιο ψηλά από το κωλαράκι μου, ενώ τα χέρια σου ψηλάφιζαν τις ρώγες μου, κατεβαίνοντας όλο και πιο χαμηλά, αργά και βασανιστικά, μέχρι το μουσκεμένο μουνάκι μου. Ένα μέρος μου ήθελε να βιαστείς, να ικανοποιήσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ότι νιώθαμε τόσο καιρό, αλλά έτσι ήταν καλύτερα. Η παραμικρή κίνηση του χεριού σου με έκανε να σπαρταράω στην αγκαλιά σου αφήνοντας πνιχτές φωνές. Μέχρι που γλίστρησες ένα δάχτυλο βαθιά μέσα στο μουνάκι μου.

Άρχισες να το κουνάς πιο γρήγορα και πλέον έπιανες το στήθος μου πιο δυνατά, που ξεχείλιζε από την παλάμη του χεριού σου. Ξεκίνησε από κάτω χαμηλά και επεκτάθηκε σε ολόκληρο το σώμα μου, ο πρώτος οργασμός μετά από καιρό. Μούσκεψα τα δάχτυλα σου και μου έδωσες να δοκιμάσω. Γύρισα και σε φίλησα με ένα μεγάλο φιλί, για να γευτείς και εσύ τους χυμούς μου. Άπλωσα το χέρι μου και έπιασα τον ορθωμένο πούτσο σου, που τόση ώρα ένιωθα ανάμεσα μας. Η αίσθηση στο χέρι μου, καυτή, κατέβηκα στα γόνατα και σε κοιτούσα.

- Παρ' το στο στόμα σου…

και πριν τελειώσεις την πρόταση σου το κεφαλάκι είχε ήδη εξαφανιστεί. Με έπιασες από τα μαλλιά και τράβηξα τα χέρια μου, ξέρω ότι έτσι σου αρέσει. Προσπαθούσα να το πάρω όλο μέσα κοιτώντας σε στα μάτια για να πάρω την έγκριση σου. Μέχρι που άρχισες εσύ πια να ελέγχεις τον ρυθμό, πιο γρήγορα και πιο βαθιά, κάνοντας με πάλι μούσκεμα. Άρχισα να τρίβω το μουνάκι μου, ενώ εσύ αναστέναζες πιο δυνατά πια, σχεδόν γαμούσες το στόμα μου χωρίς να σε νοιάζει που πνιγόμουν από την ένταση. Το έβγαζες όλο έξω και πάλι βαθιά μέσα μέχρι το λαρύγγι μου. Άρχισα να γλείφω τα αρχίδια σου, ενώ τον έπαιζες μπροστά από το πρόσωπο μου και άρχισες να πετάς μεγάλες ποσότητες σπέρματος προσγειώνοντας κάποιες πάνω μου και άλλες κάνοντας χάλια το μπάνιο. Καθάρισα καλά-καλά τον μισό-καυλωμένο πούτσο σου με την γλώσσα μου και συνεχίσαμε μετά το μπάνιο μας. Βγήκες πρώτος έξω και ακολούθησα.
Copyright protected OW ref: 158454Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.