Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μεγαλώσαμε μαζί μικροί, αφού μέναμε στην ίδια γειτονιά. Αυτή 2 χρόνια μεγαλύτερη μας, αλλά συνέχεια παίζαμε όλοι μαζί. Όταν έφτασα στην ηλικία να μαλακίζομαι, πολλές φορές τη φαντασιωνόμουν. Ώσπου ξαφνικά κόρεψε στη φαντασία μου. Εν τω μεταξύ παντρεύτηκε πριν κάποια χρόνια, και πρόσφατα χώρισε. Από τότε, κυκλοφορεί συνέχεια και συχνά τύχαινε λόγω του αδερφού της, να βρισκόμαστε στην ίδια παρέα.

Κάποιο βράδυ κι ενώ πίναμε ούζα, είχα αρχίσει να την παρατηρώ. Πιο ψηλή από μένα, με κάτι βυζάκια σε σχήμα κώνου, τα οποία ξεχώριζαν από το λεπτό μπλουζάκι που φορούσε. Για γλείψιμο. Κόλλαγα πάνω τους κάποιες φορές, και εκείνη μάλλον το παρατήρησε. Δεν έδειξε όμως να ενοχλείται. Αφού ήπιαμε τα ούζα μας, πληρώσαμε και αφού μένουμε στην ίδια γειτονιά ακόμα, φύγαμε μαζί.

Γελάκια στο δρόμο, το ούζο είχε κάνει καλή δουλειά. Φτάνουμε στο σπίτι της και με ρωτάει αν αντέχω ένα ούζο ακόμα. Έγνεψα καταφατικά και ανεβήκαμε στο σπίτι της. Έβαλε τα ούζα, και μου είπε πως επειδή ζεσταίνεται πάει να βάλει κάτι πιο ελαφρύ. Επέστρεψε, μ' ένα άλλο άσπρο μπλουζάκι και χωρίς σουτιέν, πράγμα που σημαίνει ότι φαινόταν οι ρώγες της. Καύλωσα κοιτάζοντας τη, είχα χάσει τη μιλιά μου ώσπου με επανέφερε μ' ένα "εβίβα". Έβαλε το ποτήρι στο στόμα της και επίτηδες το άφησε να τρέξει πάνω της. Μέσα από τη μπλούζα, η οποία βράχηκε και φαινόταν τώρα η ρώγα της πιο καθαρά. Με κοίταζε στα μάτια και με ρωτάει:

- Σ' αρέσει; Σ' έχω δει από πριν πως τα κοιτάζεις.

Χύνει λίγο ούζο και στο άλλο της στήθος, είναι μούσκεμα το μπλουζάκι της, φαίνονται καθαρά οι καυλωμένες της ρώγες και με μια κίνηση το αφαιρεί. Σηκώνεται, κάθεται πάνω μου, βάζει δυο δάχτυλα στο ούζο μου και χαϊδεύει τις ρώγες τις.

- Πιες το ούζο σου, μου λέει.

Σκύβω και αρχίζω να πιπιλάω τα πιο όμορφα βυζάκια που χω γλείψει ποτέ. Με γεύση ούζου, και μικρά βογκητά ικανοποίησης να βγαίνουν από τα χείλη της. Της βγάζω το παντελόνι κι εκείνη το δικό μου. Ο καυλωμένος μου πούτσος τινάζεται έξω. Χύνει λίγο ούζο πάνω του και αρχίζει να τον γλείφει κοιτώντας με στα μάτια.

Μου βάζει ένα προφυλακτικό, σηκώνεται και κάθεται πάνω στον καυλωμένο μου πούτσο. Αρχίζει άλλοτε να κουνιέται αισθησιακά, άλλοτε να καρφώνεται δυνατά στον πούτσο μου και να φωνάζει από καύλα. Τη σηκώνω στα όρθια, την κολλάω πάνω στη βιβλιοθήκη και αρχίζω να της σφυροκοπώ το μουνάκι καθώς γλείφω τα βυζάκια της. Χύνει ξανά και ξανά, και κάπως έτσι, έχυσα κι εγώ.

Ξάπλωσε στον καναπέ, να πάρουμε μια ανάσα. Ήπιαμε καμιά γουλιά ούζο, ώσπου έσκυψα και άρχισα να γλείφω το μουνάκι της. Ήθελα να της κάνω καλό γλειφομούνι, μιας και τα σπίτια μας είναι κοντά, είναι χωρισμένη και γιατί να μην το επαναλάβουμε; Έβαλα όλη μου την τέχνη ώσπου άδειασε στο πρόσωπό μου. Αργότερα μου είπε ότι είναι το καλύτερο που της είχαν κάνει. Τη ρώτησα:

- Θες να κάνουμε κάτι ριψοκίνδυνο;

- Τι έχεις στο νου σου;

- Θα δεις.

Την πιάνω, κολλάω από πίσω της και τη βγάζω στο μπαλκόνι. Τη σκύβω μπροστά και καρφώνομαι μέσα της.

- Είσαι τρελός… μου λέει.

Αρχίζω να τη γαμάω δυνατά και να βογκάει απαλά να μην ακουστεί. Της άρεσε, ένιωθα να χύνει ξανά και ξανά.

- Σ' αρέσει πουτανίτσα μου;

- Έχω τρελαθεί μωρό μου. Γάμα με.

Ανέβασα ένταση και όταν ένιωσα πως θέλω να χύσω, τη γονάτισα κάτω, έβγαλα το προφυλακτικό και έχυσα τα βυζάκια της. Εκείνη τα μάζευε με τα δάχτυλα και τα έβαζε στο στόμα της. Ακούσαμε θόρυβο και τρέξαμε μέσα. Όλη νύχτα γαμιόμασταν, στο πάτωμα, στο τραπέζι, στον καναπέ, παντού. Και όχι μόνο εκείνη τη νύχτα!
Copyright protected OW ref: 158453Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.