Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα παιδιά, η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε αρχές του Ιούνη. Εγώ είμαι άντρας 20 χρονών μετρίου αναστήματος, η Σοφία είναι 1 χρόνο μεγαλύτερη και έχει σχεδόν το ίδιο ύψος με εμένα (1,70). Είναι αδύνατη αλλά έχει τα πιασιματάκια της. Μην φανταστείτε κάτι τρελό, είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας που θα λέγαμε. Τη Σοφία τη γνώριζα απ' το σχολείο αλλά δεν μιλάγαμε, πολύ πιθανό να μη γνώριζε καν το όνομά μου μέχρι ένα σημείο που έτυχε να βγούμε σε μια κοινή παρέα και γνωριστήκαμε. Εμένα πάντα μου άρεσε αλλά ήταν σχεδόν απλησίαστη, όχι λόγο του παρουσιαστικού, απλά δεν μου φαινόταν ιδιαίτερα κοινωνική, οπότε δεν το πολύ σκεφτόμουν. Αρχές του μήνα όμως, έχοντας βγει με 2 φίλους μου για ένα χαλαρό κρασάκι βρίσκουμε στο μαγαζί που ήμασταν τη Σοφία με άλλες 2 φίλες της. Οι φίλοι μου τις γνώριζαν καλύτερα επειδή είναι και αυτοί ένα χρόνο μεγαλύτεροι.

Mε τα πολλά επειδή δεν είχε και άλλο τραπέζι ελεύθερο αποδεχθήκαμε την πρόσκληση τους να κάτσουμε μαζί. Γενικότερα δεν έπαιζε κάτι με καμία από αυτές, ούτε οι φίλοι μου ενδιαφέρονταν αν και ήταν ωραίες κοπέλες. Κρασί το κρασί σε κάποια φάση είχαμε κάνει όλοι ένα καλό κεφάλι και γελάγαμε πολύ. Η ώρα πέρασε και η σερβιτόρα μας ειδοποιήσε πως σε λίγο θα κλείσουν οπότε θα έπρεπε να φύγουμε. Έχοντας ξοδέψει τα λεφτά μας εκεί όμως δεν μπορούσαμε να τους προτείνουμε να πάμε κάπου αλλού να συνεχίσουμε. Οι φίλοι μου ήξεραν πως εμένα μου άρεσε η Σοφία, καθώς το έλεγα συχνά όποτε την πετυχαίναμε στο δρόμο ή αν το έφερνε η συζήτηση. Είχαν καταλάβει πως είχα καυλώσει πάρα πολύ και αποφασίσαμε να τους προτείνουμε να πάμε να κάτσουμε σε ένα πάρκο μιας και περνάμε καλά. Aυτές δέχθηκαν χωρίς καμία αντίρρηση.

Όταν κάτσαμε εγώ έπιασα κατευθείαν τη συζήτηση στη Σοφία, θέλοντας να τη γνωρίσω καλύτερα και είχαμε καταλήξει να "απομονώσουμε" τους άλλους υπό μία έννοια καθώς είχαμε δοθεί πολύ στη συζήτησή μας. Ενώ η ώρα πέρασε λίγο παραπάνω, οι φίλοι μου είπαν πως νύσταξαν και πως θα πήγαιναν σπίτι τους. Aκολούθησαν και οι φίλες της Σοφίας. Τότε της είπα πως εγώ δε νυστάζω και θα ήταν κρίμα να αφήσουμε τη συζήτηση που είχαμε. Αυτή χωρίς καμία αντίρρηση συμφώνησε να μείνουμε λίγο ακόμα. Όταν έφυγαν οι υπόλοιποι με ρώτησε αν θα ήθελα να πάμε σπίτι της να πιούμε και ένα ποτό μιας και είχε πιάσει ψύχρα. Σαφώς και δεν αρνήθηκα. Ήπιαμε ένα ποτό και κάπου εκεί το πράγμα κατάλαβα πως πήγαινε ακριβώς εκεί που ήθελα. Η Σοφία τριβόταν πάνω μου και την είχα πάρει αγκαλιά. Σηκώνει λίγο το βλέμμα της, την κοιτάω στα μάτια για μερικά δευτερόλεπτα και αστραπιαία αρχίζουμε να φασωνόμαστε παθιασμένα.

Μου είπε πως τώρα που με γνώρισε νιώθει σαν να της αρέσω πολύ. Της είπα κι εγώ το ίδιο. Έπειτα μου κατέβασε το παντελόνι και ξεκίνησε να μου παίρνει μια απίστευτη πίπα. Δεν περίμενα πως θα ήταν τόσο καλή. Έχει ένα αθώο πρόσωπο που δε σου μοιάζει για ξινή, αλλά ούτε για μάστερ της πίπας. Συνέχιζε να βάζει όλο τον πούτσο μέσα στο στόμα της και να το ρουφάει με απίστευτο πάθος. Έπειτα από λίγο μου λέει πως θέλει πολύ άσχημα να τη γαμήσω. Με γρήγορες κινήσεις βάζω προφυλακτικό και τη γδύνω. Έτσι αντικρίζω τα όχι τεράστια αλλά σίγουρα μεγαλύτερα απ' ότι περίμενα βυζιά της. Τη στήνω πάνω στον καναπέ και αρχίζω να τη γαμάω.

- Αχ… γάμα με, έτσι θέλω πιο δυνατά, μου λέει.

- Πάντα ήθελα να σε σκίσω μωρή καργιόλα, της απαντάω.

Μετά από λίγο τη γυρνάω στα 4 και πάω να μπω στην κωλάρα της.

- Όχι από πίσω, δε θέλω.

- Γιατί μωράκι μου; Δεν τον έχεις ξανά φάει από πίσω;

- Όχι!

- Καιρός είναι...

και χώνω τον πούτσο μου στον κώλο της, ενώ αυτή βγάζει μια κραυγή πόνου με καύλα μαζί και τη γαμάω όλο και πιο γρήγορα και δυνατά, ενώ της δίνω σφαλιάρες στον κώλο.

- Χτύπα με την πουτάνα, αν ήξερα πως γαμάς θα σου καθόμουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

- Έτσι σ' αρέσει μωρή πουτάνα; Να σε βαράνε;

- Ναι! Είσαι ο πρώτος που με παίρνει από πίσω.

- Και; Σ' αρέσει καργιολάκι;

- Το λατρεύω γαμιά μου.

Μετά από λίγο δεν μπορώ να κρατηθώ και της λέω να γυρίσει. Ξεκινάει να βάζει το καβλί μου στο στόμα της αλλά δεν αντέχω και πολύ και τη χύνω μέσα στο στόμα.

- Πιες τα μωρό μου, της λέω.

Δεν ήθελε μου είπε και τα έφτυσε διακριτικά. Μου είπε να κοιμηθούμε μαζί σήμερα και δέχθηκα με χαρά. Το επόμενο πρωί που ξυπνήσαμε συζητήσαμε λίγο για το τι έγινε το προηγούμενο βράδυ και μου είπε πως αν και δεν θα ήθελε σχέση θέλει να τη γαμάω που και που. Φυσικά δεν αρνήθηκα. Επίσης συμφωνήσαμε να μην το κανονίζουμε μεταξύ μας αλλά όποτε βγαίνουμε να το φέρνει η κατάσταση ώστε να κρατήσουμε όλη αυτή την καύλα ζωντανή.

Την επόμενη φορά το δεύτερο ραντεβού μας.
Copyright protected OW ref: 158313Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.