Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν 4-5 χρόνια περίπου, η τελευταία μου χρονιά στο λύκειο, σχετικά γεμάτη άγχος και αμφιβολία για το μέλλον και τις πανελλήνιες. Κάθε έφηβος πιστεύω εκείνη την περίοδο κατά κάποιο τρόπο παραμελεί μέχρι ένα σημείο τις ερωτικές του επιθυμίες και συγκεντρώνεται στο διάβασμα. Η τελευταία μου χρονιά ήταν ακόμη πιο δύσκολη καθώς μετακόμισα σε άλλο διαμέρισμα μαζί με τη μητέρα μου και την αδερφή. Στις αρχές δεν γνώριζα του γείτονες, σιγά-σιγά γνώρισα πολλούς. Η γειτόνισσα όμως του ακριβώς πάνω ορόφου ήταν αυτή που μου τράβηξε την προσοχή. Η πρώτη συνάντηση έγινε Σάββατο αφού ετοιμάστηκα για να βγω και πήγα προς την έξοδο, αλλά σταμάτησα για να δέσω τα κορδόνια μου. Μόλις τα έδεσα είδα μια σκιά, σηκώθηκα απότομα και ήταν η Δήμητρα η γειτόνισσα από τον πάνω όροφο. Ήταν πρώτη φορά που παρατήρησα το σώμα της. Γύρω στα 42 θα έλεγα, 1.68 με ένα σχετικά καλό σώμα καθώς φαινόταν ότι στα νιάτα της θα ήταν μεγάλη καύλα.

Με ρώτησε πόσο καιρό έχω που μετακόμισα. Της είπα ότι είναι περίπου 2 μήνες. Αρχίσαμε συζήτηση καθώς και οι 2 πηγαίναμε στο ίδιο μαγαζί. Εκείνο το βράδυ πέρασα πολύ κομπλέ με τα παιδιά. Κατά τις 4-5 η ώρα ξεκίνησα για το σπίτι. Στα μισά του δρόμου, ένα μαύρο αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα μου. Προσπάθησα να μην κοιτάω πολύ καθώς μπορεί να μην ήταν για εμένα. Τότε άκουσα τη φωνή της Δήμητρας:

- Ει… καλέ μας σνομπάρεις;

Έμεινα κάγκελο δεν το περίμενα. Της είπα ότι δεν κατάλαβα πως ήταν εκείνη και μου είπε να μπω στο αυτοκίνητο να γυρίσουμε μαζί. Στο αυτοκίνητο συζητούσαμε για διάφορα θέματα. Το κακό είναι πως είχα κολλήσει στο να κοιτάω το στήθος που ήταν πολύ στητό για την ηλικία της. Σε κάποια φάση πιστεύω και εκείνη κατάλαβε ότι έβλεπα. Μόλις φτάσαμε την ευχαρίστησα και της είπα καληνύχτα.

- Νωρίς είναι ακόμα, αν θες πάμε για ένα ποτό ακόμα σπίτι μου, έτσι και αλλιώς μόνη μένω.

- Οκ ας πάμε.

Ανεβήκαμε με το ασανσέρ και φτάσαμε έξω από την πόρτα της. Εκείνη την στιγμή πρόσεξα πως ακόμη και ο κώλος της ήταν στητός και τουρλωτός. Όταν μπήκα μέσα μου είπε να κάτσω στον καναπέ και με ρώτησε τι θέλω να πιω. Της είπα να επιλέξει εκείνη. Ήρθε λοιπόν με δυο ποτήρια ουίσκι και έκατσε στον καναπέ. Όσο συζητούσαμε παρατήρησα ότι η Δήμητρα πλησίαζε δίπλα μου και όλο γινόταν και πιο ερωτική.

- Έχεις καμία γκόμενα;… μου είπε.

- Τώρα με το διάβασμα δεν το πολύ-κυνηγάω… της είπα.

- Α… κατάλαβα, σήμερα θέλεις να κοιμηθείς εδώ για να μην ενοχλείς τους δικούς σου;… μου πρότεινε

- Θα δούμε, κάτσε να τελειώσουμε το ποτό, είπα κάπως αγχωμένος.

- Θέλεις τίποτα μας φας;… με ρώτησε.

Της είπα όχι, αλλά αν εκείνη πεινούσε δεν υπήρχε θέμα να φύγω ώστε να φάει με την ησυχία της. Με μια απότομη κίνηση έρχεται πολύ κοντά μου και ακουμπάει το χέρι της στον πούτσο μου πάνω από το τζιν.

- Εσύ τι θέλεις να κάνουμε;… μου είπε.

Εγώ πλέον έχοντας καταλάβει τι θέλει, την έπιασα από το λαιμό και άρχισα να τη φιλάω. Ξεκούμπωσε το φερμουάρ μου και ένιωσε τον πούτσο μου αρκετά καυλωμένο. Μου κατεβάζει το εσώρουχο και εμφανίζεται ο πούτσος μου. Κατέβηκε ανάμεσα στα γόνατα μου και άρχισε να τον παίρνει όλο με πολύ ωραία τεχνική. Η καλύτερη πίπα που μου είχαν πάρει (καθώς οι άλλες πίπες ήταν από κορίτσια χωρίς πολύ εμπειρία). Ένιωσα πως θα τελειώσω στο στόμα της, οπότε τη σταμάτησα και της είπα να γδυθεί. Με μια κίνηση έβγαλε τις τιράντες του φορέματος της και το άφησε να πέσει κάτω. Το θέαμα ήταν απίστευτη, το σώμα της υπέροχο, πολύ προσεγμένο, με ξυρισμένο μουνάκι και στητό στήθος. Έπεσε ανάσκελα και άνοιξε τα πόδια. Τότε άρχισε ένα πολύ καλό γαμήσι που κράτησε για αρκετή ώρα. Την πήρα σε πολλές στάσεις, φώναζε πολύ και φαινόταν να της άρεσε.

- Αχ γαμα με, ξέσκισε με… φώναζε.

Εγώ όσο πήγαινε καύλωνα περισσότερο. Όσο τη γαμούσα έτριβε με το άλλο χέρι της το μουνάκι της που πετούσε υγρά. Κάθε φορά που αλλάζαμε στάση έδινε λίγο χρόνο να μου πάρει πια καλή πίπα. Όταν συνέχισα να την παίρνω στα 4, ένιωσα πως θα τελείωνα μέσα της, οπότε τη ρώτησα που θέλει να τελειώσω. Τότε με γλυκιά απαλή φωνή που δε γινόταν να μην σε καυλώσει είπε:

- Στο πρόσωπο μωρό μου!

Πήγα μπροστά της και έχυσα με πολύ φόρα στη μούρη της. Πολλά πήγαν στο στόμα της αλλά πετάχτηκαν πάνω στο όμορφο στήθος της. Τη γέμισα χύσια. Κατάπιε μερικά και πήγε στο μπάνιο να πλυθεί. Μετά από κάνα 5λεπτο, ήρθε στο σαλόνι τελείως γυμνή και μου είπε πως αν ήθελα, θα μπορούσα να κοιμηθώ εκεί.
Copyright protected OW ref: 158262Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.