Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018. Με την Ελίνα, όλως παραδόξως, είχαμε πάρα πολύ καιρό να βρεθούμε. Έλεγε πως είχε πέσει πολλή δουλειά στην εταιρία που δούλευε και καθόταν μέχρι αργά στο γραφείο. Εγώ βέβαια, υποψιαζόμουν ότι απλά ξεσκιζόταν διαρκώς με το αφεντικό της και τον αδερφό του, που, έτσι κι αλλιώς, την πλήρωναν έξτρα γι’ αυτή τη δουλειά (και όχι άδικα, αφού είμαι σίγουρος πως η κολλητή μου τους ικανοποιούσε στο μέγιστο βαθμό).

Εκείνο το απόγευμα, λοιπόν, και αφού είχα αρκετές μέρες να πηδήξω, αποφάσισα να πάω σε μπουρδέλο ώστε να καταφέρω να ξεκαυλώσω. Στο τρίτο "μαγαζί" που μπήκα ήμουν αποφασισμένος να κάνω τη... δουλειά μου, γιατί είχα βαρεθεί και τη γύρα. Η τσατσά με χαιρέτισε ευγενικά και μου είπε να κάνω λίγο ακόμη υπομονή, γιατί η κοπέλα ήταν μέσα με πελάτη.

Μετά από κάνα 10λεπτο ήρθε η απόλυτη έκπληξη. Ο καστανός, περίπου 45άρης κύριος, που ήταν στο δωμάτιο και πηδούσε, έφυγε και μετά από λίγο εμφανίστηκε στο σαλόνι η Ελίνα, η ψωλάρα κολλητή μου. Φορούσε μαύρο σουτιέν με τα βυζιά της να είναι έτοιμα να εκραγούν μέσα από αυτό, μαύρο στρινγκάκι που έκανε την κωλάρα της να διαγράφεται θεσπέσια, μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, μαύρη σκιά στα μάτια της και κόκκινο κραγιόν στις τσιμπουκοχειλάρες της. Τα μαλλιά της, που τα είχε βάψει σκούρα καστανά, ήταν αφημένα κάτω. Είδα την έκπληξη στο πρόσωπό της, αλλά έκανα πως δεν τη γνώριζα.

- Η Ελίνα μας. Είναι Ελληνίδα. Θα περάσεις;…

ρώτησε η τσατσά, βάζοντας την Ελίνα να κάνει μία στροφή για να τη δω και από πίσω.

- Ναι, θα πάρω το πρόγραμμα με την έξτρα περιποίηση…

απάντησα εγώ. Πλήρωσα 40 ευρώ και μπήκα στο δωμάτιο που μου υπέδειξε για να περιμένω την πουτανάρα κολλητή μου. Δεν άργησε να έρθει. Με το που μπήκε στο δωμάτιο μου έπιασε τον πούτσο δίνοντάς μου ταυτόχρονα ένα γλωσσόφιλο.

- Πέτρα είναι πάλι. Θα περάσουμε καλά…

είπε ξελιγωμένα. Μου εξήγησε ότι το αφεντικό της ο Σπύρος και ο αδερφός του ήταν τόσο ξετρελαμένοι από τις "υπηρεσίες" που τους πρόσφερε στο γραφείο, που τη σύστησαν στην τσατσά του μπουρδέλου που γνώριζαν.

- Είναι ξετρελαμένη μαζί μου. Καθημερινά έχω τουλάχιστον 15 πελάτες. Γι’ αυτό και χάθηκα και δεν απαντάω και στα τηλέφωνα. Γυρίζω πτώμα στο σπίτι κάθε μέρα. Άσε που καμιά φορά με ξεσκίζει και ο Μπάμπης (ο γκόμενός της)…

κατέληξε. Ήμουν ήδη τούρμπο και αυτά που άκουγα με καύλωναν ακόμη περισσότερο. Η Ελίνα είχε εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες πουτάνες της πόλης. Πήγε στη μπανιέρα του δωματίου και άφησε το νερό να τρέχει για να τη γεμίσει. Ήρθε σε εμένα. Έβαλε το χέρι της μέσα από το τζιν παντελόνι και το μποξεράκι μου και άρχισε τις μαλάξεις στον καυλωμένο μου πούτσο, ενώ εγώ χούφτωνα και σφαλιάριζα την κωλάρα της.

Αφού γέμισε η μπανιέρα με ξέντυσε, ξεντύθηκε και η ίδια και με έβαλε να κάτσω ανάσκελα μέσα στο νερό. Παρά το γεγονός ότι πηδιέται συνέχεια καθημερινά, οι ρώγες της και το μουνάκι της ήταν τέρμα καυλωμένα, ενώ τα τατουάζ της (κόκκινο τριανταφυλλάκι λίγο πάνω από το μουνί και δεξί βέλος στα πλευρά της) με έκαναν και εμένα να καυλώνω ακόμη περισσότερο. Ξάπλωσε από πάνω μου και άρχισε να με φιλάει. Πρώτα στο στόμα, μετά στο λαιμό και στο στήθος, ενώ ταυτόχρονα με το δεξί της χέρι μου έπαιζε συνεχώς τον πούτσο κάτω από το νερό.

Στη συνέχεια κατέβηκε πιο χαμηλά και άρπαξε τον πούτσο μου με το στόμα της. Άρχισε να τον ρουφάει αχόρταγα μέσα στο νερό, σταματώντας που και που μόνο για να πάρει ανάσα. Μου έγλειφε τα αρχίδια με πάθος και τίναζε το κεφαλάκι πάνω στη γλώσσα της και μετά ξανά τον έπαιρνε ολόκληρο μέσα στο στόμα της. Νόμιζα πως οι προηγούμενες πίπες που μου είχε κάνει ήταν υπερτέλειες, αλλά η κολλητή μου τον εξέλιξε κι άλλο αυτόν τον τομέα. Ένιωθα ότι όταν έχυνα θα πετούσα 2 λίτρα χύσια.

Σταμάτησε μετά από κάνα 10λεπτο. Σηκώθηκα κι εγώ και ξάπλωσε πια η ίδια ανάσκελα στο σημείο που ξάπλωνα πριν εγώ. Ήταν η σειρά μου να τη γλείψω. Στην αρχή στο λαιμό και σιγά-σιγά πιο κάτω. Τις έγλειψα λαίμαργα τις ρώγες και στη συνέχεια τις δάγκωσα με λαγνεία. Η Ελίνα βογκούσε όλο και πιο δυνατά. Έφτασα στο ξυρισμένο της μουνάκι. Ήταν πιο ξεχειλωμένο από ποτέ, αλλά και καυλωμένο. Άρχισα να το γαμάω με τη γλώσσα μου. Η κολλητή μου πλέον τσίριζε από την ηδονή.

“Χύνω…”, έσκουξε και πράγματι ένιωσα στη γλώσσα μου τα υγρά της.

Κάθισα πίσω, στην άλλη άκρη της μπανιέρας και τη σήκωσα μπροστά. Κάθισε με μεγάλη ευκολία πάνω στον καυλωμένο μου πούτσο και άρχισα να τη γαμάω ανεβοκατεβάζοντας τη λεκάνη μου.

- Ναι, ναι, πήδα με γαμιά μου… φώναζε η Ελίνα.

Στην ίδια στάση, έβγαλα τον πούτσο μου από το μουνί της και τον οδήγησα στον κώλο της. Κατάφερα να μπω με τη μία, και γιατί η κωλοτρυπίδα της είχε μαλακώσει από το νερό, αλλά και γιατί έτσι κι αλλιώς και η κωλάρα της είναι και αυτή πολύ ανοιχτή από τα τόσα γαμήσια. Άρχισα να τη γαμάω με δύναμη από τον κώλο. Όλο και πιο δυνατά όλο και πιο γρήγορα, ενώ εκείνη έκλαιγε από τον πόνο.

Δεν άντεξα και έχυσα μέσα στον κώλο της. Ένιωθα το σπέρμα μου να βγαίνει για αρκετά δευτερόλεπτα καυτό μέσα από τον πούτσο μου. Σηκώθηκε και έσκυψε να μου τον καθαρίσει με μία ακόμη από τις θεσπέσιες πίπες της. Εκείνη την ώρα άκουσα και την τσατσά να χτυπάει την πόρτα και να μας λέει να συντομεύουμε.

- Πέρνα από το σπίτι μου, όταν τελειώσεις με τη δουλειά, να συνεχίσουμε…

είπα στην κολλητή μου όταν έβγαινε από το δωμάτιο. Έγνεψε καταφατικά!




Copyright protected OW ref: 158206



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).