Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν 10-11 χρόνια, όταν ακόμα πήγαινα σε σύλλογο παραδοσιακού χορού, με πήραν τηλέφωνο για να συμμετέχω σε ένα φεστιβάλ σε γειτονική χώρα. Μου άρεσε πολύ σαν ιδέα να λείπω 4-5 μέρες σε εκδρομούλα. Στις πρόβες για την προετοιμασία της εκδήλωσης διαπίστωσα όταν θα ήμουν η πιο μικρή στην εκδρομή και με αποθάρρυνε αρκετά, καθώς δε θα είχα παρέα. Ο δάσκαλος όμως με έπεισε να πάω γιατί δεν ήταν κουραστική εκδήλωση και ότι είχαμε πολλά μέρη να δούμε. Ήταν σίγουρα σαράντα χρονών, γυμνασμένος και πολύ γοητευτικός. Μας μάθαινε χορό 5-6 χρόνια, οπότε ήταν ο έρωτας μας εδώ και καιρό.

- Δάσκαλε δε θέλω να έρθω στην εκδρομή τελικά, δε θα έχω παρέα.

- Θα σου κάνω εγώ παρέα, μου είπε.

- Ντρέπομαι τη σύζυγό σας...

- Δε θα είναι, με διέκοψε.

- Ναι, αλλά δεν είναι σωστό να σας απασχολώ εγώ, η πιο μικρή!

- Δε θα με απασχολείς, θα σε βγάζω έξω τα βράδια, οπότε πάρε και όμορφα ρουχαλάκια μαζί σου.

Η συζήτησή μας διακόπηκε όμως γιατί μπήκαν στην αίθουσα οι πρώτοι χορευτές του και απομακρύνθηκα.

Όταν ήρθε η μέρα της εκδρομής έφτασα από τα πρώτα άτομα και πέρασε από δίπλα μου και μου ψιθύρισε:

- Ελπίζω να πήρες στενά και όμορφα ρουχαλάκια για τα βράδια.

Ξαφνιάστηκα, αυτό είναι υπονοούμενο… είπα μέσα μου.

- Θα έρθω κάποια στιγμή να σας πω τι πήρα.

Είδα ότι κάθισε αρκετά μπροστά, αλλά δεν καθόταν μόνος του. Όταν πήγε μπροστά να καθίσει δίπλα από τον οδηγό σηκώθηκα και πήγα κι εγώ. Μόλις κάθισα, μου λέει κάθισε από την μέσα μεριά να μη σ 'ακούει ο οδηγός και έχουμε κανένα ατύχημα! Πέρασα από πάνω και με έπιασε από τη μέση ξέροντας ότι θα το σχολιάσει.

- Ωραία μεσούλα, μου λέει.

- Εσείς έχετε πιάσει τόσες, η δική μου σας άρεσε;

- Άφησε τον πληθυντικό, στην εκδρομή αυτή θα είμαι ο συνοδός σου, η παρέα σου!

- Καλά λοιπόν, στον ενικό τότε. Τι θέλεις να μάθεις για τα ρούχα που πήρα μαζί μου;

- Πρώτα-πρώτα θέλω να μάθω τι φοράς μέσα από το κολάν, δεν πρόλαβα να δω.

- Μα δάσκαλε!

- Είμαι ο συνοδός σου, λέγε!

- Να ξαναπεράσω να δείτε;

- Όχι γιατί θα πρέπει να φύγεις μετά, να μην σε δούνε να περνάς και να ξαναπερνάς από πάνω μου, αν και θα το ήθελα!

- Δε θα σας πω τι φοράω, θα αφήσω την φαντασία σας να καλπάζει ώσπου να το δείτε!

- 'Άφησε τον πληθυντικό, μου είπε με σοβαρό ύφος. Θα μου το δείξεις δηλαδή;

- Όχι… πάνω από το κολάν, θα περπατήσω μπροστά σας και αν το δείτε… καλώς!

- Ωραία λοιπόν, αφού θέλεις παιχνιδάκια θα τα έχεις. Ξαναπέρνα από πάνω μου να πας στη θέση σου.

- Μα… με διώχνεις;

- Ναι να μην μας βλέπουν πολύ ώρα μαζί!

Πήγα να περάσω από πάνω του και με άρπαξε με το ένα χέρι του από την μέση και ένα δάχτυλό του από το άλλο χέρι του μπήκε στα πλάγια του κολάν μου για να βγάλει προς τα έξω το εσώρουχό μου και να το δει. Τον κοίταξα, του χαμογέλασα και έφυγα. Με πήρε ο ύπνος στη θέση μου ώσπου έφτασε η ώρα για την πρώτη στάση. Με ξύπνησαν κάποιοι κύριοι και αλαφιασμένη όπως ήμουν σηκώθηκα για τουαλέτα. Χωρίς να προσέξω πως ήμουν, κατέβηκα με τους υπόλοιπους, ώσπου ένα χέρι με έπιασε από τον ώμο:

- Είπες θα περπατάς μπροστά μου για να δω το σχήμα και συ το έβγαλες απ έξω;

Αμέσως το χέρι μου πήγε στο σημείο που είχε μπει το δάχτυλό του πριν και διαπίστωσα ότι φαινόταν το εσώρουχό μου. Φορούσα στρινγκ σε απαλό ροζ και μαύρο κολάν.

- Ξέρεις πως σε κοιτούσαν οι θείοι πριν;

- Φαντάζομαι! Κι εσυ κοιτούσες πριν όμως!

- Ναι και το έπιασα πιο πριν.

Ντράπηκα και δεν απάντησα. Ήθελα να του πω ότι αφού το έπιασες μέσα στο λεωφορείο, σίγουρα θα το πιάσεις και όταν με βγάλεις έξω το βράδυ! Μπήκα στο μπάνιο να φρεσκαριστώ και άκουσα συζητήσεις αντρών από τις διπλανές τουαλέτες. Έλεγαν στο δάσκαλο ότι καλά έκανες και έφερες την μικρή γιατί οι δικές μας παραείναι μεγάλες!

- Τουλάχιστον χαζεύουμε λίγο!

- Δάσκαλε φέρνε μας τέτοιες στις εκδρομές!

- Ότι μπορώ κάνω ! Ξέρετε εσείς!

Μόλις πέρασαν έξω από την τουαλέτα με είδαν και σταμάτησαν απότομα να μιλούν. Τελευταίος ήταν ο δάσκαλός μας που μου χαμογέλασε. Γύρισε όμως μετά δευτερόλεπτα και με ρώτησε αν ήμουν καλά.

- Μια χαρά είμαι, άκουγα και τι λέγατε.

- Χα, χα είδες;… σε συμπάθησαν όλοι.

- Ναι μέχρι τώρα δεν μας μιλούσαν και μόλις ξεπεταχτήκαμε άρχισαν να μας μιλάνε βλέπω.

- Λογικό είναι. Τώρα είσαι αστεράκι.

- Δάσκαλε θα μας ακούσουν! Δεν πρέπει να λες τέτοια σε μαθήτριες σου!

Μου κάνει νόημα να σωπάσω και μου λέει:

- Έλα

- Που;

- Έλα άδειασε η τουαλέτα των αντρών, έλα

- Μα...

Μπήκε και με τράβηξε να μην μας δούνε. Μπήκαμε στις τουαλέτας των αντρών και κλειδωθήκαμε σε μία. Άρχισε να με φιλάει με παθός, ενώ τα χέρια του ήταν ήδη στον κώλο μου. Με γύρισε πλάτη, κατέβασε το κολάν μου και μου είπε :

- Θα στο σκίσω, να μην φοράς τίποτα μέσα στο λεωφορείο.

- Όχι του είπα μη…

- Φέρνεις αντιρρήσεις στο δάσκαλό σου;

- Όχι απλά είναι άβολο το κολάν αυτό, καλύτερα να φορούσα τζιν και να μ' άφηνες χωρίς εσώρουχο...

Πριν τελειώσω την φράση μου με έπιασε από τα μαλλιά με γύρισε σ αυτόν και πιέζοντάς με από τους ώμους με γονάτισε μπροστά του. Έβγαλε έξω το πέος του που ήταν σχεδόν σκληρό και μου το έβαλε στο στόμα. Άρχισα να του το ρουφάω δυνατά και σκλήρυνε απότομα. Με σήκωσε και με ξαναγύρισε πλάτη. Έβαλε το χέρι του στο μουνάκι μου και είδε ότι ήμουν ήδη μούσκεμα και χωρίς να πει κάτι μπήκε μέσα μου με δύναμη. Ένα δυνατό αχ βγήκε από τα χείλη μου και μου έκλεισε το στόμα. Ήταν πίσω μου και με έσκιζε άγρια. Το ένα χέρι του με κρατούσε από την μέση και με κάρφωνε πάνω στον πούτσο του και το άλλο ήταν στο στόμα μου.

- Θα σε χύσω… ψιθύρισε.

Βγήκε από μέσα μου και άρχισε να χύνει πάνω στον κώλο μου. Με σκούπισε και μου είπε ότι θα βγει πρώτος για να ελέγξει τον χώρο. Βγήκα από το μπάνιο και έφυγα για το λεωφορείο. Τα πόδια μου έτρεμαν από την καύλα, αλλά προσπαθούσα να περπατήσω κανονικά. Έφτασα στη θέση μου και ξάπλωσα για να κοιμηθώ. Διαπίστωσα ότι οι ρώγες μου κόντευαν να σκίσουν και το σουτιέν και το μπλουζάκι. Σίγουρα το πρόσεξαν οι κύριοι που κάθισαν πίσω μου. Στην επόμενη στάση που ήταν και η τελευταία έλεγα να μην κατέβω, αλλά οι κύριοι που ήταν πίσω μου, μου έπιασαν την κουβέντα και κατέβηκα μαζί τους. Καθίσαμε για καφέ και ήρθε και ο δάσκαλος.

- Μιλάτε με τη μικρούλα κι εγώ την ψάχνω μέσα στο μαγαζί !

- Για την πάρτη σου τη θέλεις κι αυτή;… είπε ένας.

- Όχι, ήθελα να της πω για τους πρώτους χορούς, ότι άλλαξαν, ήταν η μοναδική που κοιμόταν.

- Δική σου δάσκαλε!

- Άκουσα τις αλλαγές, δε χρειάζεται να τα ξανακούσω!

Ο Δάσκαλος με κοίταξε άγρια και έφυγε. Δεν ήθελα να με ξαναπάρει στις τουαλέτες και του το έπαιξα δύσκολη. Όταν φτάσαμε στον προορισμό μας δε μου έδωσε σημασία και άρχισα να μετανιώνω που δεν του έκατσα και πριν. Ξάπλωσα και δεν ήξερα τι να κάνω. Κατά τις 23:00 κατέβηκα από το δωμάτιο, απλά ντυμένη και πήγα προς την reception.

- Άργησες…

Με περίμενε στις σκάλες πριν το ασανσέρ.

- Περίμενα να έρθεις στο δωμάτιό μου, του είπα.

- Θα βγούμε έξω είπαμε.

- Δε θέλεις να δει τα ρούχα που πήρα;

- Είσαι καλό πουτανάκι τελικά. Τέτοια έλεγες και στους άλλους πριν;

- Όχι, με σένα μου βγαίνει αυτό…

Με άρπαξε πάλι και με φίλησε. Πήγαμε στο δωμάτιό μου και με ξέσκισε. Τελικά κάθε βράδυ, αντί για έξω πηγαίναμε στα δωμάτιό μου για σεξ.




Copyright protected OW ref: 158157



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.