Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με την Ειρήνη είμαστε τρία χρόνια μαζί, 29 χρονών εγώ - 28 αυτή και αποφασίσαμε φέτος να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην σχέση μας και να συγκατοικήσουμε. Εγώ (με λένε Βαγγέλη) είμαι από μια μικρή πόλη της Μακεδονίας στα Δυτικά ενώ η Ειρήνη από ένα χωριό της Θράκης.

Η Ειρήνη είναι σχετικά κοντούλα, στο 1.58, καστανόξανθη, με όμορφο πρόσωπο, πράσινα μάτια και αδύνατη με γυμνασμένο σώμα. Εγώ στο 1.80, μελαχρινός, αδύνατος επίσης γυμνασμένος.

Πιάσαμε σπίτι, λοιπόν, μέσα στην τρέλα και το πάθος μας και το πρώτο διάστημα ήταν απόλαυση γιατί μέχρι τότε βρισκόμασταν μόνο Σαββατοκύριακα και διακοπές. Τώρα κάναμε σεξ κάθε μέρα τουλάχιστον δύο φορές και δοκιμάζαμε πράγματα για πρώτη φορά (παιχνίδια ρόλων, τάντρα, κλπ). Γενικά η σεξουαλική μας ζωή πήρε τα πάνω της.

Στην πόλη που μέναμε δεν είχε κανένα γνωστό και όπως ήταν φυσικό προσπάθησε να δικτυωθεί μέσα από το δικό μου κύκλο, αφού δεν έχει βρει ακόμα κάποια δουλειά. Η παρέα μου μεγάλη, αποκλειστικά άντρες, αλλά σχεδόν όλοι με σχέση.

Οι κοπέλες των φίλων μου φέρθηκαν πολύ σνομπ και κατινίστικα απέναντι στην Ειρήνη από τις πρώτες προσπάθειες που κάναμε να βγούμε όλοι μαζί και έτσι δε μπόρεσαν να κάνουν παρέα με αποτέλεσμα να βγαίνουμε μόνο με κάποιους από τους φίλους μου. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Άγγελος, μέτριος στο ύψος 1,68 αλλά πολύ γυμνασμένος αφού κάνει kick boxing και με ωραία χαρακτηριστικά. Το χαρακτηριστικό του είναι ότι έχει ξυρισμένο κεφάλι. Από την πρώτη στιγμή ανέπτυξαν με την Ειρήνη μια οικειότητα μεταξύ τους κάνοντας πλάκες ο ένας στον άλλο και συζητώντας τα προσωπικά τους. Διέκρινα μια άνεση της Ειρήνης που δεν είχα ξαναδεί με κανέναν, ούτε με τον αδερφό της. Μου άρεσε να τη βλέπω να περνάει καλά και με κάποιον άλλο στον κύκλο μου αλλά ταυτόχρονα ένιωθα λίγο αμήχανα λόγω της μεγάλης οικειότητας που είχαν αναπτύξει. Ο Άγγελος ήταν μόνος για μεγάλο διάστημα και συνήθως έψαχνε για ευκαιριακές σχέσεις άλλοτε με επιτυχία άλλοτε όχι.

Μια φορά που είχαμε βγει για καφέ μεγάλη παρέα η Ειρήνη καθόταν δίπλα μου και από την άλλη ο Άγγελος. Σε κάποια στιγμή που λένε αστεία βλέπω αυτόν να της κάνει μια κίνηση με το δάχτυλό του και να την χαϊδεύει ουσιαστικά σε όλο το μήκος του χεριού της από τον ώμο μέχρι τον καρπό. Δεν είπα τίποτα αλλά ένα περίεργο αίσθημα μου δημιουργήθηκε. Ήθελα να δω αν η κοπέλα μου είναι ικανή να πάει με το φίλο μου.

Ένα Σάββατο, λοιπόν, έχοντας αποφασίσει να σπρώξω την κατάσταση στα όρια, κανόνισα έξοδο μόνο για τους τρεις μας σε ένα νυχτερινό κλαμπ στην πρωτεύουσα του Νομού, όπου γίνεται χαμός από κόσμο. Έπεισα την Ειρήνη να βάλει ένα πολύ όμορφο κοντό αέρινο φόρεμα (συνήθως αποφεύγει τα πολύ κοντά φορέματα) και τις ψηλοτάκουνες πλατφόρμες της που τονίζουν τα γυμνασμένα πόδια της. Πήραμε με το αμάξι μου τον Άγγελο και ξεκινήσαμε. Μόλις μπήκε μέσα είπε στην Ειρήνη:

- Τι ομορφιές είναι αυτές;

- Άντε βρε… του λέει αυτή.

- Είδες τι γυναικάρα θα κυκλοφορήσουμε απόψε;…

του πετάω εγώ και κάτι σα λάμψη φάνηκε στα μάτια του. Όταν φτάσαμε εκεί δεν ήταν εντελώς γεμάτο το μαγαζί αλλά μέσα σε 45 λεπτά δε χωρούσες να περάσεις. Εμείς καθόμασταν το μπαρ και λόγω του κόσμου ήμασταν σχεδόν αγκαλιά. Εγώ χόρευα σχεδόν συνέχεια στον ρυθμό της ηλεκτρονικής μουσικής, η Ειρήνη καθόταν σταυροπόδι σε ένα σκαμπό και ο Άγγελος έπινε τα ποτά του και χάζευε το μαγαζί. Πότε-πότε γυρνούσα στην Ειρήνη, χόρευα επάνω της και τη φιλούσα στο λαιμό. Σιγά-σιγά με τα ποτά και τα σφηνάκια να πάνε και να έρχονται αρχίσαμε και οι τρεις να χορεύουμε μαζί με την Ειρήνη στην μέση αλλά όχι κολλητά. Τα κουνήματά της με έχουν τρελάνει και όπως βλέπω και τον Άγγελο που δεν έχει σταματήσει να την κοιτάει. Σε ένα τσιφτετέλι την πιάνει από την μέση και χορεύουν οι δυο τους σαν να μην υπάρχω. Αυτός την κρατάει με το ένα χέρι πίσω στη μέση και με το άλλο στην κοιλιά και αυτή είναι σχεδόν ανάμεσα στα πόδια του και κουνάει το κορμί αισθησιακά ακουμπώντας ελαφρά πάνω του σε κάποιες φάσεις. Αμέσως μετά το χορό και αφού είχαμε πιει ακόμα μια γύρα σφηνάκια που είχα παραγγείλει η Ειρήνη φεύγει για την τουαλέτα και μένω μόνο με τον Άγγελο. Τότε του λέω:

- Φίλε θα σε ρωτήσω κάτι αλλά μην το πάρεις στραβά.

- Λέγε.

- Φλερτάρεις με την Ειρήνη?

Ξαφνιάζεται και μου απαντάει:

- Όχι ρε! Τρελός είσαι??

- Πάντως εμένα δεν με πειράζει, του λέω.

- Τι εννοείς, μου λέει.

- Να ρε παιδί μου, αν γουστάρεις, εγώ θα ήθελα να πάρουμε μια φορά μαζί την Ειρήνη!

- Σοβαρά μιλάς; Η Ειρήνη θέλει;

- Εσύ τι πιστεύεις; Εγώ νομίζω γουστάρει πολύ.

Δεν μίλησε… μόνο με κοίταξε με νόημα. Αμέσως μετά γύρισε η Ειρήνη και μου λέει:

- Περνάω τέλεια!! Έχω κάνει ωραίο κεφάλι με τα σφηνάκια.

Εδώ είμαστε, λέω από μέσα μου.

- Έλα κοριτσάρα μου! Για αυτό ήρθαμε σήμερα εδώ! Για να περάσουμε καλά.

Την πιάνω από την μέση και την κολλάω με τον κώλο της επάνω μου. Αυτή χορεύει μεθυσμένη στον πούτσο μου ένα καυλωτικό χορό και με έχει πιάσει με τα χέρια της από το λαιμό. Ο Άγγελος μπροστά μας χορεύει και αυτός αλλά χωρίς επαφή μαζί μας. Τότε σκύβω και της γλείφω το αυτί που ξέρω ότι την αναστατώνει πολύ. Ανατριχιάζει. Της λέω:

- Τα πας καλά βλέπω με τον Άγγελο.

- Ναι, μου λέει. Είναι γαμάτος!

- Σου αρέσει? Θέλεις να κάνεις παιχνίδι μαζί του?

Δε μου απαντάει παρά μόνο αφήνεται στα χέρια μου και μου δίνει ένα ανάποδο φιλί όπως χορεύουμε. Το παίρνω σαν έγκριση και ξεκινάω το παιχνίδι. Έτσι όπως είμαστε λέω στον Άγγελο:

- Φίλε το κορίτσι είναι πολύ καυλωμένο απόψε!

- Μ… κάνει η Ειρήνη.

- Δες τι καυλιάρικο στρινγκάκι έβαλε που θα βγαίναμε οι τρεις μας σήμερα…

και σηκώνω λίγο το φόρεμά της από μπροστά δείχνοντας στον Άγγελο το δαντελωτό πορτοκαλί στρινγκάκι της Ειρήνης χωρίς να με νοιάζει αν θα το δουν και άλλοι γύρω μας.

- Σ’ αρέσει;… τον ρωτάει κοιτώντας τον μες τα μάτια.

- Τρέλα είσαι, της απαντάει.

- Έλα, του λέει.

Τότε αυτός έρχεται κολλητά μπροστά της και της βάζει το χέρι ανάμεσα στα γυμνά της μπούτια. Αυτή τρελαίνεται, τρίβει το χέρι του στα μπούτια της και ταυτόχρονα τον πούτσο μου με τον κώλο της. Την αρπάζω και τη φιλάω με γλώσσα όπως πριν και ο Άγγελος ανεβάζει το χέρι του και της χαϊδεύει το μουνί πάνω από το μουσκεμένο στρινγκ της. Είμαστε χαμένοι στην καύλα μας και οι τρεις. Στο επόμενο τραγούδι γυρνάει η Ειρήνη και κολλάει στον πούτσο του Άγγελου που κοντεύει να εκραγεί. Εγώ ανάβω τσιγάρο και απολαμβάνω το θέαμα. Αυτή να της έχουν πέσει οι τιράντες από το φόρεμα και να κοντεύει να βγει το στήθος της έξω και αυτός να έχει σκύψει στον λαιμό της και να την φιλάει με πάθος. Όταν τελειώνω το τσιγάρο πληρώνω τα πάντα και φεύγουμε καρφί για πίσω στην πόλη μας. Μέχρι να φτάσουμε στο αμάξι περπατάμε και οι τρεις αγκαλιά με την Ειρήνη στην μέση να μας δίνει εναλλάξ γλωσσόφιλα. Στη διαδρομή με το αμάξι έχουν καθίσει πίσω οι δυο τους και χαμουρεύονται τρελά. Εγώ τους κοιτάω από τον καθρέφτη και προσπαθώ να μην τρακάρω από την καύλα και το ποτό. Αυτός της έχει σηκώσει το φόρεμα και της χουφτώνει τα κωλομέρια της. Αυτή του πιάνει την πούτσα πάνω από το παντελόνι και λέει σε εμένα:

- Μωράκι μου σίγουρα δεν σε πειράζει;

- Έχω καυλώσει απίστευτα γυναικάρα μου. Συνέχισε…

Τότε του ανοίγει με μια κίνηση όλα τα κουμπιά από το παντελόνι και βγάζει έξω την ψωλή του. Την αγκαλιάζει με την χούφτα της και του λέει με ενθουσιασμό:

- Τι ψωλάρα είναι αυτή παιδί μου;

Ο Άγγελος την έχει 21 πόντους, αρκετά μεγαλύτερη από την δική μου που είναι 16. Την αρπάζει στο στόμα της σαν λυσσάρα και προσπαθεί να τη βάλει όλη μέσα. Πνίγεται αλλά προσπαθεί με μανία να τα καταφέρει. Τα σάλια της έχουν κάνει μούσκεμα τα αρχίδια του Άγγελου, ενώ αυτός της έχει κατεβάσει το στρινγκ και της χώνει 2 δάχτυλα στο ξυρισμένο μουνάκι της. Είναι τέτοια η καύλα του που μέσα σε 3 λεπτά την έχει χύσει στο στόμα και το πρόσωπο αφού έκανε να τραβηχτεί.

Έχουμε φτάσει. Η Ειρήνη σκουπίζεται με ένα χαρτομάντιλο. Μαζεύονται από το πίσω κάθισμα και γρήγορα ανεβαίνουμε στο σπίτι. Στο ασανσέρ ο Άγγελος την ξαναβγάζει έξω μισοκαυλωμένη και η Ειρήνη πιάνοντάς τη μου δίνει ένα ρουφηχτό φιλί στο στόμα και μου λέει:

- Σε ευχαριστώ αγάπη μου!

Μπαίνουμε μέσα και πετάμε τα ρούχα μας εγώ με τον Άγγελο. Βγάζω το φόρεμα της Ειρήνης και μένει μόνο με το στρινγκ. Ο Άγγελος κάθεται στον καναπέ, η Ειρήνη βάζει το ένα πόδι στο μπράτσο του καναπέ και του κάνει πίπα και εγώ στα γόνατα παραμερίζω το στρινγκ και της κάνω ένα υπέροχο γλειφομούνι. Τα υγρά της μυρίζουν υπέροχα και τρέχουν σα βρύση. Τα γλείφω όλα και καταπίνω τους χυμούς της με μανία. Αυτή μουγκρίζει από καύλα. Αυτός της λέει:

- Κάνεις απίστευτο τσιμπούκι. Κολλητέ είσαι πολύ τυχερός άντρας.

- Σήμερα όλοι είμαστε τυχεροί…

του λέω και σκάμε ένα γέλιο και οι τρεις.

- Βαλ’ τον μου, σε παρακαλώ…

μου λέει αυτή μην αντέχοντας από την έξαψη. Της σκίζω το στρινγκ, το δίνω στον Άγγελο λέγοντάς του «να έχεις να θυμάσαι» και της βάζω όλη την πούτσα με την μία στην υγρή μουνάρα της.

- Ναι! Φωνάζει μέσα σε έκσταση.

- Έτσι μ’ αρέσεις καύλα μου.

Της τον χώνω πολύ γρήγορα ενώ αυτή τρίβει το πρόσωπό της στην πούτσα του Άγγελου.

- Είμαι μια παρτόλα… φωνάζει. Γουστάρω να με γαμάνε και να παίρνω πίπες ταυτόχρονα!

Πρώτη φορά την άκουσα να μιλάει έτσι. Τρελαίνομαι και της χώνω τον αντίχειρα στην κωλοτρυπίδα της.

- Αχ…

ξαναφωνάζει από καύλα και πόνο. Κοντεύω να χύσω και λέω στον Άγγελο να αλλάξουμε θέσεις. Η Ειρήνη φοβήθηκε λίγο.

- Θα με σκίσει αυτό το τέρας, λέει.

- Μη φοβάσαι μωρό μου, της λέω. Κάτσε επάνω του και πάρ’ τον όλο!

Όπως είναι γυρνάει με υπάκουο ύφος, ανοίγει τα πόδια όρθια με πλάτη στον Άγγελο και αρχίζει να βυθίζει την πούτσα του στη σφιχτή τρύπα της.

- Αυτό είναι…

είπε με βαθιά φωνή. Εγώ στήθηκα μπροστά της και της τον έδωσα στο στόμα. Έπαιρνε την πούτσα του Άγγελου αργά και βαθιά μέσα της. Της άνοιγε τα μουνόχειλα όπως ποτέ πιο πριν και έμπαινε μέχρι την μήτρα της. Ανεβοκατέβαινε με ρυθμό βγάζοντας μικρές κραυγές όταν έμπαινε πολύ μέσα της ενώ είχε στο στόμα της την ψωλή μου. Σε λίγα λεπτά άρχισε να κουνάει την λεκάνη της σαν τρελή με την πούτσα του Άγγελου τέρμα μέσα και έχυνε πετώντας σταγόνες ηδονής στο πάτωμα.

- Χύνω πουτσαράδες μου! Χύνω η πουτάνα… με σκίσατε!

Βλέποντας το θέαμα δεν άντεξα και την έχυσα στο στήθος. Ο Άγγελος συνέχισε να της τον βάζει με αυτή να έχει ξαπλώσει ανάσκελα επάνω του και σε 1 λεπτό έχυσε και αυτός πηχτά και πολλά χύσια στην κοιλιά της.

Εξουθενωμένοι κάναμε ντους όλοι μαζί και ξαπλώσαμε οι δυο μας στο κρεβάτι και ο Άγγελος στον καναπέ.

Το πρωί σηκώθηκα μόνος μου στο κρεβάτι. Πήγα τουαλέτα και από την γωνία είδα τον Άγγελο να έχει μόλις ξυπνήσει και την Ειρήνη να του γλείφει απαλά το πουτσοκέφαλο. Μου χαμογέλασαν αυθόρμητα και μετά ο Άγγελος της χάιδεψε τα μαλλιά και η Ειρήνη συνέχισε την περιποίηση.

Με τον Άγγελο δεν ξαναέγινε τίποτα μέχρι τώρα, αν και με πιέζει κάποιες φορές να το ξανακάνουμε. Με την Ειρήνη έχουμε φτιάξει την ζωή μας μένοντας μαζί και σκεφτόμαστε να παντρευτούμε. Με αγαπάει πάρα πολύ και μου έχει πει ότι αν κάνει οτιδήποτε παρόμοιο θα είναι μόνο με την συγκατάθεσή μου. Εγώ πάλι έχω τη γλυκιά ανάμνηση εκείνης της βραδιάς, ίσως αποφασίσω να ξαναγίνει κάτι αλλά όχι σύντομα. Την επόμενη φορά, πάντως, έχω σκοπό να βάλω γυναίκα στο παιχνίδι.




Copyright protected OW ref: 158124



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).