Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η γυναίκα μου φαντασιώνεται παρτούζες και κάνει στριπτίζ

Η Καίτη γενικά τον τελευταίο καιρό, επιτέλους δείχνει μια σεξουαλική απελευθέρωση που εδώ και πολλά χρόνια προσπαθούσα να της εμφυσήσω. Κάναμε πολλές κουβέντες για το θέμα της σεξ ζητώντας την ουσιαστικά να αλλάξει τη συντηρητική στάση που είχε και να τολμήσουμε να κάνουμε κάποια πράγματα "απαγορευμένα" που σίγουρα θα ανανεώσουν την αγάπη και το ενδιαφέρον του ενός, για τον άλλον. Σίγουρα τα περισσότερα θα έπρεπε να γίνουν από την ίδια και μιλάμε για την προκλητικότητα της, σαν εμφάνιση αλλά και σε λόγια και πράξεις όταν κάνουμε έρωτα και όχι μόνο, μέχρι και την ανάγκη η ίδια να γνωρίσει και κάποιον άλλον άντρα, για να αποκτήσει κάποια εμπειρία που δεν είχε και να νοιώσει την διαφορετικότητα του σεξ. Όπως είπα έκανε πολλά και τεράστια βήματα, φτάνοντας πολλές φορές στην κορυφή εκεί που κάθε φορά νόμιζα πως το τερμάτισε, αλλά πάντα με διέψευδε και είχε συνέχεια.

Ξεκίνησε δείχνοντας την αλλαγή της από τις προχωρημένες φαντασιώσεις που έκανε μόνη της πλέον, από τα τρελά παιχνίδια στο κρεβάτι που δεν την προλαβαίνω και προχώρησε σε προκλητικότητα (εκεί που ήθελε), κάνοντας πολλούς άντρες να τρελαθούν μαζί της και έφτασε στο σημείο που θα περιγράψω παρακάτω.

Ίσως έκανα μεγάλο πρόλογο για να σας περιγράψω αυτά που έκανε μετά το καταπληκτικό εκείνο στριπτίζ, αλλά νομίζω πως χρειαζόταν για να υπάρχει μια γενική εικόνα.

Ο Νίκος και ο Τάκης είναι δύο ελεύθερα παλικάρια, ο ένας χωρισμένος, γύρω στα 40 με πολύ καλή σωματική διάπλαση, μένουν απέναντι μας και είναι εκπαιδευτικοί. Πολλές φορές με την Καίτη κάναμε φαντασιώσεις έχοντας πρωταγωνιστές τους γείτονες, αλλά και μόνη της "έψαχνε" τρόπο να τους πλησιάσει. Και αυτός ο τρόπος ήλθε τελείως αναπάντεχα. Όταν ένα πρωινό συναντήθηκαν κάτω από τα σπίτια μας και ο Νίκος της πρότεινε αν θέλει να την κατεβάσει με το αυτοκίνητο του στη δουλειά της. Δεν είχε καμία αντίρρησή η Καίτη και μπήκε στο αυτοκίνητο του.

Ο Νίκος δεν έχασε και πολύ χρόνο γιατί από την πρώτη στιγμή την είδε πόσο ωραία κυρία είναι, αλλά η μεγάλη έκπληξη ήταν όταν της είπε πως πριν λίγες μέρες την είχε δει στο διαμέρισμα μας και ότι πρέπει να προσέχουμε και να κατεβάζουμε τα ρολά. Η Καίτη τον ρώτησε τι είδε και αυτός την απάντησε στα ίσα πως την είδε που έκανε στριπτίζ και προσωπικά του άρεσε πολύ αυτά που είδε. Η Καίτη λέει πως εκείνη την στιγμή δε ντράπηκε όπως θα ήταν λογικό να γινόταν, αντίθετα λειτούργησε παρορμητικά και παράξενα για αυτή και τον ρώτησε αν πραγματικά τα είδαν όλα και τους άρεσε.

Έχεις πολύ ωραίο σώμα της είπε και αυτά που κάνεις μόνο επαγγελματίας τα κάνει. Δεν ξέρεις… απαντάει, μπορεί να είμαι και επαγγελματίας. Τότε να σε χαρούμε και εμείς από κοντά της είπε ο Νίκος που κατάλαβε πως δεν ήταν αλήθεια.

Φτάσανε στο προορισμό της Καίτης και όταν κατέβαινε της ζήτησε αν θέλει να βρεθούν το μεσημέρι στο διάλυμα για καφέ. Αυτό ήταν η αιτία να ανταλλάξουν τηλέφωνα για να βρεθούν. Βρεθήκαν το μεσημέρι και μάλιστα σε κεντρικό σημείο της πόλης. Η κουβέντα τους ξεκίνησε στην αρχή με θέματα της γειτονιάς και των ανθρώπων της, πήγε στα κολακευτικά λόγια του Νίκου για την Καίτη που ομορφαίνει την γειτονιά και κατέληξε να την ζητήσει να βγουν κάποιο βράδυ αν έχει χρόνο.

Η Καίτη δεν το αρνήθηκε αλλά έπρεπε του είπε να ενημερώσει τον άντρα της! Ο Νίκος λέει κόμπλαρε στην αρχή αλλά τον επανέφερε η Καίτη γιατί ξεκαρδίστηκε στα γέλια από το ύφος που είχε ο Νίκος. Τον ρώτησε και για τον φίλο του τον Τάκη που είπε πως πρέπει να είναι καλό παιδί. Έμεινε η κουβέντα εκεί και του είπε να την πάρει τηλέφωνο την επόμενη μέρα.

Το ίδιο βράδυ η Καίτη με ενημέρωσε για όλα και πραγματικά χάρηκα επιτέλους η γυναίκα μου παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες και επιτέλους ψάχνεται σεξουαλικά. Την προέτρεψα να βρεθούν και να συνεχίσει να είναι έτσι χαλαρή μαζί του.

Την επόμενη μέρα μίλησαν και κανονίσανε να βρεθούνε νωρίς το απόγεμα αλλά να μην την πάρει από τη γειτονιά και τους δουν. Του πρότεινε να περάσει από αλλού που την πήγα εγώ χωρίς να με δει ο Νίκος.

Πήγαν σε ένα καφέ μπαρ λίγο έξω από την πόλη. Ο Νίκος πολύ διαχυτικός αλλά και η Καίτη είχε κεφάκια. Η κουβέντα τους αυτή την φορά ήταν σεξουαλικού περιεχομένου και ο Νίκος δεν έχανε χρόνο, καθώς έφτασε στο σημείο να απλώσει το χέρι του επάνω στα πόδια της Καίτης που δεν αντιστάθηκα καθόλου. Τη ρώτησε αν ήθελα να δείξει και σε αυτόν από κοντά πόσο καλό στριπτίζ κάνει. Λίγο λέει η Καίτη εκείνη την στιγμή κόλλησε αλλά γρήγορα συνειδητοποίησε τι γίνεται και τι πρόταση είχε από τον Νίκο. Τον ρώτησε πως θα γίνει αυτό και η απάντηση ήταν πως ξέρει καλλίτερα αυτή. Πήγαν τότε στο πού θα γίνει. Ο Νίκος της πρότεινε το σπίτι του. Θα ήταν δύσκολο να πάει εκεί η Καίτη, αλλά θα μπορούσαν να πάνε και σε ξενοδοχείο.

Το άφησε ανοικτό η Καίτη και του είπε πως θα μιλήσουν στο τηλέφωνο. Ο Νίκος καιγόταν και ήθελε να γίνει κάτι εκείνη την στιγμή, αλλά η Καίτη του είπε πως άργησαν και έπρεπε να γυρίσει σπίτι γιατί θα σχολούσα κι εγώ από την δουλειά μου. Στο αυτοκίνητο που μπήκαν ο Νίκος έκανε την πρώτη του κίνηση και την φίλησε στο λαιμό, αλλά και στη διαδρομή έβαλε το χέρι του βαθιά στα μπούτια της.

Όταν μου τα είπε αυτά η Καίτη τρελάθηκα από την καύλα. Της είπα να πάει αμέσως στο σπίτι του και μάλιστα θα ήθελα να τη ντύσω εγώ για να πάει. Ο Νίκος πήρε τηλέφωνο δυο φορές εκείνο το βράδυ γιατί καιγόταν. Η Καίτη του υποσχέθηκε για την επόμενη μέρα και μάλιστα το βράδυ που υποτίθεται θα έλειπα εγώ. Του είπε για το σπίτι του και θα πάει μόνη της… άλλωστε στην ίδια οικοδομή μένει και ένα φιλικό μας ζευγάρι.

Από εκείνη τη βραδιά και μέχρι την επόμενη μέρα ζούσαμε και οι δύο σε άλλο κόσμο, με πολλές έντονες σεξουαλικά διεγέρσεις. Κάναμε τρελά γαμήσια και φανταζόμασταν πως θα ήταν με το Νίκο. Μέχρι που έφτασε η ώρα να πάει. Αφού έκανε το μπάνιο της, ήλθε γυμνή μπροστά μου και με ρωτούσε αν με αρέσει που αυτό το κορμί θα το χαρεί και κάποιος άλλος. Με ρώτησε αν αξίζει το κορμί της για να γαμιέται από πιο νέους. Της είπα για άλλη μια φορά πως είναι τέλεια και είναι πολύ καλύτερη από κάποιες πιο νέες. Ξεκίνησα το ντύσιμο βάζοντας της ένα στρινγκάκι που στη μέση έχει μια ρυθμιζόμενη αλυσίδα και ένα κόκκινο κορδονάκι που χάνετε ανάμεσα στα μουνόχειλα της. Της έβαλα και ένα υποτιθέμενο σουτιέν που ήταν απλώς τρία κορδόνια που έδεναν στη βάση από τα βυζιά της και φυσικά δεν κάλυπταν τίποτα. Η φουστίτσα ήταν αυτή που κάποτε είχε προκαλέσει και καυλώσει κάτι παλληκάρια, μια πολύ κοντή αέρινη κλος σε κόκκινο χρώμα (ασορτί με το κορδονάκι] που φέγγιζε πολύ. Από επάνω ένα λευκό πουκαμισάκι που άφηνε να φαίνονται καθαρά οι ρώγες της. Ήταν μια κούκλα και χαιρόμουν που πήγαινε σε ερωτικό ραντεβού. Της έδωσα ένα ρουφηχτό φιλί, της έπιασα τον κώλο και την ευχήθηκα να περάσει καλά. Έβαλε ένα πανωφόρι πάνω της για να μην την δει κανένας έτσι και έφυγε. Με άφησε μόνο με την τεράστια καύλα μου και με τη φαντασία μου να οργιάζει μέχρι που μου περιέγραψε το τι έγινε εκείνο το βράδυ.

Μπήκε στην οικοδομή του, ευτυχώς χωρίς να την δει κανείς και ανέβηκε με το ασανσέρ στον τελευταίο όροφο που έμεναν. Της άνοιξε ο Νίκος που ήταν εντυπωσιακά καλά ντυμένος. Ήταν με κουστούμι και γραβάτα. Η Καίτη νόμισε στην αρχή πως ετοιμάστηκε έτσι για να βγουν και του είπε βγάζοντας το πανωφόρι της πως η ίδια δεν είναι κατάλληλα ντυμένη για να βγουν. Ο Νίκος της είπε πως ντύθηκε έτσι για να της δείξει τον σεβασμό του. Της είπε πως είναι κουκλάρα και πιάνοντας το κεφάλι της με τα δύο τα χέρια του της έδωσε ένα φιλί στο στόμα. Πέρασαν στο σαλονάκι που είχε έναν καναπέ, ένα τραπεζάκι και μια πολυθρόνα. Η Καίτη κάθισε στον καναπέ και ο Νίκος αφού έφερε δύο ποτάκια κάθισε στην πολυθρόνα. Είσαι μια πραγματική κούκλα, της είπε και κάθισα απέναντι σου για να σε θαυμάσω. Ζηλεύω τον άντρα σου που σε έχει. Της είπε πως πολλές φορές τους έχει ξεσηκώσει γιατί τη χάζευαν από εκεί με τον Τάκη με αποκορύφωμα το στριπτίζ που έκανε. Η Καίτη έκανε πως απορούσε για το πως τη βλέπανε από απέναντι, αλλά σίγουρα βλέπανε όταν είχαμε ανοικτά τα στόρια.

Της ζήτησε όπως καθόταν στην πολυθρόνα να ανοίξει λίγο τα πόδια της και η Καίτη το έκανε. Ο Νίκος τρελάθηκε και της ζήτησε ευγενικά να καθίσει δίπλα της. Χωρίς να πάρει απάντηση είχε καθίσει ήδη και άρχισε να τη χαϊδεύει πρώτα στα μαλλιά φιλώντας την σε όλο το πρόσωπο και σιγά-σιγά άρχισε να κατεβαίνει με τα χέρια και να βάζει τα δάκτυλα του έξω από το μουνί της. Η Καίτη καύλωσε και άρχισε να τον φιλάει κι εκείνη. Τότε όμως άκουσαν κλειδιά και να ανοίγει η πόρτα, τραβήχτηκαν και ξεκόλλησαν. Ήταν ο Τάκης. Ζήτησε συγνώμη γιατί τους διέκοψε. Ήλθε να πάρει κάτι και να φύγει και ενώ έλεγε αυτά μπήκε στο σαλόνι και έδειξε με έντονο ύφος τον θαυμασμό για την Καίτη. Είσαι πολύ ωραία και από κοντά της είπε. Είναι τέλεια, συμπληρώνει ο Νίκος, από κοντά είναι πιο καλή λέει και ο Τάκης. Είσαι πολύ τυχερός… λέει στο Νίκο ο Τάκης που χαίρεσαι αυτόν τον κορίτσαρο. Και τότε ο Νίκος γύρισε προς την Καίτη και την ρώτησε αν ήθελα να δώσει μια χαρά και στο φίλο του. Η Καίτη αρνήθηκε, αλλά ο Νίκος επέμενε και της είπε μόνο στο στριπτίζ να καθίσει και να την θαυμάσει.

Πήγε κοντά της και φιλώντας την πάλι, την παρακάλεσε και της υποσχέθηκε πως μόνο μάτι θα πάρει. Η Καίτη ήταν και αυτή καυλωμένη και έτσι δέχθηκε. Ο Τάκης είπε χίλια ευχαριστώ και αφού έβαλε ένα ποτάκι και αυτός κάθισε στο καναπέ. Ο Νίκος καθόταν στο μπράτσο της πολυθρόνας και χάιδευε την Καίτη. Αφού είπαν κάποιες γενικότητες της πρότεινε να τους δείξει το σώμα της κάνοντας στριπτίζ. Η Καίτη τότε είπε στον Νίκο να ξεντυθεί πρώτα αυτός, να βγάλει το κουστούμι και να μείνει με το μποξεράκι. Ο Τάκης έμεινε με τα ρούχα. Η Καίτη αφού έβγαλε τα παπούτσια της ανέβηκε στο τραπεζάκι. Ο Νίκος τα είχε όλα έτοιμα και έτσι έβαλε και την κατάλληλη μουσική για να μπορεί να χορέψει. Την παρέσυρε πολύ ο ρυθμός και από ότι λέει το έζησε πραγματικά. Ξεκίνησε βγάζοντας σιγά-σιγά το πουκάμισο της ξεκουμπώνοντας ένα-ένα τα κουμπιά. Βρέθηκε με το δήθεν σουτιέν της με τα βυζιά έξω. Ο Νίκος ήθελα να τα πιάσει αλλά δεν τον άφησε. Τον είδε όμως που έβγαλε τον πούτσο του έξω και τον έπαιζε.

Η Καίτη άρχισε να βγάζει και τη φούστα. Την κατέβαζε σιγά-σιγά και όμως λέει πως εκείνη την στιγμή που τα έκανε αυτά ήταν πολύ καυλωμένη και δεν έκανε τίποτε μηχανικά. Της άρεσε που τη βλέπανε δύο άντρες. Έβγαλε και τη φούστα και έμεινε με το στρινγκ και την αλυσίδα. Έβαλε τα χέρια της ανάμεσα από τα μπούτια της και έπαιζε με το μουνί της και τα μουνόχειλα. Ο Νίκος συνέχεια μουρμούριζε είναι τέλεια έλεγε είσαι μουνάρα. Ο Τάκης έπιανε συνέχεια τον πούτσο του έξω από το παντελόνι μέχρι που του έκανε νόημα η Καίτη να τα βγάλει και αυτό έγινε σε δευτερόλεπτα και έμεινε γυμνός με έναν τεράστιο πούτσο. Του ζήτησε να λύσει το βρακάκι της από την αλυσίδα και κατάλαβε πως είχε ιδρωμένα κρύα χέρια που σημαίνει πως ήταν πολύ καυλωμένος. Η Καίτη ξάπλωσε στο τραπεζάκι και άνοιξε τα πόδια της και με τα χέρια της άνοιξε και το μουνί της. Τότε δεν κρατήθηκε ο Νίκος που είχε βγάλει και το μποξεράκι, ήλθε μπροστά της και σχεδόν με βίαιο τρόπο έβαλε τον πούτσο του στο μουνί της. Της τον έβαλε λέει πολύ βαθιά και δυνατά μέσα.

Είσαι πολύ γλυκιά πουτάνα της έλεγε. Ταυτόχρονα πλησίασε διστακτικά και ο Τάκης και του λέει ο Νίκος να της τον δώσει στο στόμα. Βρέθηκε κλασικά η Καίτη με δύο πούτσους να τη γαμάνε. Του Τάκη δε χωρούσε στο στόμα της. Πιάστηκε στο τραπεζάκι και τους είπε να πάνε σε κρεβάτι. Σηκώθηκαν και όσο ήταν όρθιοι και οι τρεις, οι άντρες την κάνανε σάντουιτς, τη βάλανε στην μέση και είχε έξω από το μουνί της δύο πούτσους και το Νίκο να την αγκαλιάζει σφικτά και να τη ρουφάει. Ο Τάκης είχε βάλει τα χέρια του πίσω από την πλάτη της και έπιανε τις ρώγες. Αισθάνθηκε τα χύσια τους στα μπούτια της και για να μην τελειώσουν γρήγορα τους είπε να πάνε στο κρεβάτι. Από την κρεβατοκάμαρα ήταν που μας έβλεπαν, αλλά τώρα ήταν κλειστά τα πάντα. Όταν μπήκαν μέσα τους έβαλε όρθιους και τους δύο και γονάτισε αρχίζοντας να τους παίρνει τσιμπούκι. Έγινε λέει τέλεια πουτάνα μόνον από αυτά που άκουγε και από αυτά που βλέπαμε σε τσόντες. Ήταν λέει πολύ ωραία που είχε στα χέρια της και στο στόμα της τέτοιες ψωλές.

Ξάπλωσε στο κρεβάτι και ήλθαν και οι δύο επάνω της. Ο Νίκος της έγλειφε το μουνί και την κωλοτρυπίδα και ο Τάκης τα βυζιά και έπαιζε με τις ρώγες. Είναι απόλαυση λέει να ασχολούνται δύο άντρες με εσένα. Άλλαξαν θέσεις με τον Τάκη που ήλθε από μπροστά και έβαλε λέει τον τεράστιο πούτσο του στο μουνί της. Τη σήκωσαν και τη βάλανε στα τέσσερα. Ο Τάκης συνέχιζε να της γαμάει στο μουνί και ο Νίκος ήλθε από πάνω της και αφού γέμισε με χύσια την κωλοτρυπίδα της να γλιστράει, προσπάθησε να βάλει μέσα τον πούτσο του. Την πόνεσε λίγο αλλά τα κατάφερε και έτσι για λίγη ώρα την ξέσκιζαν στην κυριολεξία. Έχυσαν και οι δύο μέσα στις τρύπες της και γέμισε χύσια παντού. Κουρασμένοι και οι δύο ξάπλωσαν στο κρεβάτι και η Καίτη πήγε να πλυθεί. Όταν γύρισε και τους είδε έτσι, δε μπορούσε να μην τους πάρει τσιμπούκι. Του Νίκου ξανασηκώθηκε και έτσι ήταν ευκαιρία λέει να καθίσει επάνω του. Τον έβαζε βαθιά στο μουνί της και κουνιόταν έτσι που δεν άργησε να ξαναχύσει. Μετά συνέχισε με τον Τάκη που τον κρατούσε στο χέρι της. Αφού τον έπαιξε και αυτόν και σηκώθηκε, κάθισε και σε αυτόν. Για άλλη μια φορά έχυσε και ο Τάκης και έτσι και η Καίτη με τα χύσια επάνω της ξάπλωσε στη μέση. Της έλεγαν πόσο καλή πουτανίτσα είναι και πως δεν έχουν γαμήσει ποτέ τέτοια κοπέλα σαν την Καίτη. Τους είπε η Καίτη πως αυτό έγινε πρώτη φορά στην ζωή της και δεν την πίστευαν. Κάνανε πολλές αγκαλιές οι τρεις τους στο κρεβάτι, είχανε λέει πολλά φιλιά και πολλές πρόστυχες κουβέντες που της άρεσαν πολύ. Γίνανε γουρουνάκια και πήγανε και οι τρεις για ντους και εκεί είχαν πολλά παιχνίδια αφού τα έκαναν όλα μούσκεμα.

Όταν τελείωσαν ντυθήκαν και κάθισαν στο σαλόνι να συνεχίσουν το ποτό. Της είπαν πως θα θέλανε πολύ να συνεχίσουν αυτό που κάνανε και να ξαναβρεθούν σύντομα και η Καίτη τους είπε πως της άρεσε… και πιο πολύ ο τρόπος που την φέρθηκαν που ήταν άψογος. Όταν ήλθε σπίτι ήταν πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη και φυσικά μου είπε για το πόσο δίκιο είχα όταν τηςν έλεγα για αυτά που χάνουμε.




Copyright protected OW ref: 157964



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.