Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όπως έχω ήδη περιγράψει, η Ειρήνη, κοντούλα, 1.60, μελαχρινή, με όμορφο κώλο και πανέμορφα μεγάλα στήθη. Ήταν ένα χειμωνιάτικο απόγευμα καθημερινής που καθόμουν σπίτι και βαριόμουν, καθώς έξω έβρεχε και η Ειρήνη δούλευε. Κατά τις 7 χτυπάει το κινητό μου και είναι η Ειρήνη:

- Έλα να με πάρεις από τη δουλειά.

Ντύνομαι πρόχειρα και φεύγω. Φτάνω στη δουλειά της, μπαίνει μέσα στο αμάξι και μου λέει να πάμε βόλτα.

- Που θέλεις να πάμε;… τη ρωτάω.

- Κάπου ήσυχα, μου λέει.

Κι έτσι αρχίζω τη διαδρομή στην παραλιακή χωρίς να έχω κάποιο συγκεκριμένο προορισμό. Έξω έβρεχε, στο αμάξι έπαιζε μουσική σε χαμηλή ένταση και απολαμβάναμε τη διαδρομή συζητώντας. Περνώντας από μια παραλία μου λέει:

- Τo έχεις κάνει σε παραλία;

- Όχι της απαντάω.

- Εμένα μου αρέσει και με καυλώνει να είμαι με το φόβο ότι κάποιος θα με δει.

- Δηλαδή;… της λέω.

- Μπορούσαμε να πάμε στη παραλία και να το κάνουμε χωρίς να μας ενδιαφέρει εάν μας βλέπουν ή αν μας ακούν!

Μόνο στην ιδέα καύλωσα. Το κατάλαβε γιατί μέσα από τη φόρμα δε φορούσα εσώρουχο και έβαλε το χέρι της πάνω στη πούτσα μου.

- Μ... Σου άρεσε η ιδέα ε;… μου λέει.

- Με καύλωσε το σκηνικό…

της λέω και αρχίζει να μου τον παίζει σιγά-σιγά, κατεβάζοντας τη φόρμα μου και χαϊδεύοντας με τα δάχτυλά της το υγρό κεφάλι της πούτσας μου. Ένιωθα να παραλύω.

- Μ... καύλωσε πολύ το μωρό μου…

λέει και βγάζει το παντελόνι και το βρακάκι της. Κάθισε με τα πόδια ανοιχτά και με το 1 χέρι της χάιδευε το μουνάκι της ενώ με το άλλο χάιδευε το πουτσοκέφαλο μου.

- Έλα γλείψε με…

της λέω και χαμογελάει. Κάθεται με τα γόνατα στο κάθισμα του συνοδηγού και αρχίζει να μου παίρνει μια υπέροχη αργή και υγρή πίπα. Πλέον οδηγούσα μηχανικά και η καύλα μου είχε φτάσει στα ύψη. Πλέον είχε βγάλει και τη μπλούζα της και γυμνή μου έπαιρνε πίπα με τα σάλια της να στάζουν στα αρχίδια μου, στα χέρια της και το κάθισμα.

Στο Σούνιο έστριψα προς το ναό. Δεν το κατάλαβε. Συνέχιζε και με έγλειφε.

- Σου αρέσει πολύ να σε βλέπουν όταν γαμιέσαι;… της λέω.

- Με τρελαίνει. Μου λέει και βάζει όλο τον πούτσο μου στο στόμα της.

- Κατέβα κάτω τώρα… της λέω.

- Γυμνή;

- Ναι!

Κατεβαίνει γυμνή, η πούτσα μου κόντευε να σπάσει. Έξω σκοτάδι. Μόνο τα φώτα του ναού ανοιχτά και αμάξια να περνούν. Εγώ να την έχω γυμνή μπροστά μου, να έχει ανατριχιάσει από το κρύο και οι ρώγες της να έχουν γίνει πέτρα. Αφήνω τα φώτα του αυτοκινήτου ανοιχτά και της λέω:

- Σήμερα θα σε ακούσει όλο το Λαύριο…

και τη στήνω πάνω στην είσοδο του ναού. Τουρλώνει το κωλαράκι της και αρχίζει να τρίβεται πάνω μου. Μόλις με καύλωσε πάλι, τον βάζω με τη μία όλον μέσα στο μουνάκι της. Τη γαμούσα αργά αλλά βαθιά. Ένιωθα το μουνί της να βεντουζάρει πάνω του και καύλωνα πιο πολύ. Το απολάμβανε. Οι κινήσεις της αργές και αχόρταγες. Έχυνε συνέχεια. Τον έβγαλα από το μουνάκι της και έσκυψα να το γλείψω. Έσταζε συνέχεια.

- Σήκω… μου λέει. Σκίσε με…

και αρχίζω να παίζω με το κωλαράκι της!

- Ωραία θέα έχουμε… της λέω.

- Ναι…

μου λέει κι εκείνη τη στιγμή της τον βάζω όλον μέσα στο κωλαράκι της. Αρχίζει να φωνάζει.

- Φώναξε καύλα μου να μας ακούσουν όλοι… της λέω.

- Ναι! Γάμησε με!

Πρέπει να ακουστήκαμε μακριά! Αλλά η καύλα μας ήταν πολύ μεγάλη! Φώναζε μέχρι που έχυσα βαθιά στον κώλο της. Έσκυψε, μου τον έγλειψε και μπήκαμε στο αμάξι να κάνουμε τσιγάρο και να πάρουμε το δρόμο της επιστροφής.




Copyright protected OW ref: 157937



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.