Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Πως μου γάμησε τη γυναίκα

Όπως περιέγραψα στο πρώτο μέρος, η Αίμη είχε αποσυντονιστεί πλήρως με την αναμονή του ταξιδιού μας στα Τρίκαλα. Στις 20 Δεκεμβρίου, ήμασταν έτοιμοι και ξεκινήσαμε. Αφήσαμε το παιδί από την προηγούμενη μέρα στην πεθερά και η Αίμη έκανε όλες τις προετοιμασίες, σα να πήγαινε σε κάτι μοναδικό. Έφτιαξε το μαλλί της, έβαψε νύχια, αγόρασε ένα δώρο για να πάμε στον Δημήτρη και φυσικά πήρε μαζί της ότι καλύτερο είχε σε ρούχα και παπούτσια. Νωρίς το μεσημέρι φτάσαμε στην πόλη των Τρικάλων και αφού συναντηθήκαμε σε κεντρικό σημείο, πήγαμε παρέα στο σπίτι του να αφήσουμε τα πράγματα και να τακτοποιηθούμε. Σχεδόν αμέσως φύγαμε με το δικό του αμάξι για φαγητό.

Μας πήγε σε ένα εξαιρετικό μαγαζί, με μεζέδες, καλό τσίπουρο και μια ατμόσφαιρα παλιακή, αλλά ευχάριστα φιλική και άνετη. Η κουβέντα είχε ήδη ξεκινήσει και ανάμεσα σε γέλια και αστεία, το τσίπουρο έρεε συνεχώς. Η Αίμη, είχε εξαιρετική διάθεση και ήταν (για μένα που την ήξερα) φανερά αναστατωμένη. Μεταξύ πειραγμάτων, τον ρώταγε αν ήταν μόνος ή αν είχε βρει κάποια Τρικαλινή. Με μαεστρία ο Δημήτρης απέφευγε να απαντήσει ευθέως, αφήνοντας το θέμα σε εκκρεμότητα. Κατά τις 4.00 το μαγαζί είχε σχεδόν αδειάσει και εμείς δεν λέγαμε να φύγουμε. Η μουσική που έπαιζε ήταν παλιά λαϊκά και η γυναίκα μου παρότι είναι του έντεχνου, μετά από προτροπή του Δημήτρη σηκώθηκε μόνη της και χόρεψε ένα αργό τσιφτετέλι. Φόραγε μια λευκή μακριά στενή φούστα και από πάνω ένα πουλόβερ κολλητό που αγκάλιαζε ασφυκτικά το μεγάλο στήθος και έβγαζε μάτι η διέγερση της στιγμής.

Ο ένας χορός διαδεχόταν τον προηγούμενο. Είχε βραδιάσει με εμάς να είμαστε σχεδόν μεθυσμένοι και εκστασιασμένοι. Φύγαμε για το σπίτι και στο δρόμο προς το αυτοκίνητο ο Δημήτρης κρατούσε την Αίμη, η οποία είχε ακουμπήσει πάνω του. Προχωρούσαν λίγα βήματα μπροστά από μένα και ένα ψήγμα ζήλειας μέσα στη ζαλάδα μου, με κλόνισε. Έβλεπα τη γυναίκα μου να λικνίζεται παραπατώντας και τον Δημήτρη να την έχει αγκαλιάσει με το ένα χέρι κρατώντας τη σχεδόν από το γοφό, ενώ αυτή είχε ακουμπήσει το μάγουλο της στον ώμο του. Κάποια στιγμή έκανε μια στάση και ο Δημήτρης ζήτησε συγνώμη για λίγο. Έφυγε σε ένα στενό και μας άφησε να περιμένουμε κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο. Η Αίμη στις λίγες στιγμές αναμονής του Δημήτρη, με κοίταξε μέσα στα μάτια και με παιδικό βλέμμα μου έσκασε ένα πλατύ χαμόγελο.

- Είμαι ζαλισμένη και τα πάντα γυρνάνε γύρω μου.

- Tο βλέπω… της απάντησα, να προσέχεις.

- Mε προσέχει ο φίλος μας…

είπε και πέταξε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Σε λίγο πρόβαλε ο Δημήτρης με ένα βαθυκόκκινο τριαντάφυλλο στο χέρι και το προσέφερε στη Αίμη. Αυτή σαν παιδάκι που της χαρίζουν το πιο όμορφο δώρο, έβγαλε μια μικρή τσιρίδα έκπληξης και τον αγκάλιασε σφιχτά φιλώντας τον στο μάγουλο. Έμεινε για κάποια δευτερόλεπτα στην αγκαλιά του και όταν αυτός τραβήχτηκε λίγο πίσω, αυτή του έδωσε ένα φιλί στο στόμα λέγοντας ψιθυριστά "σε ευχαριστώ".

Φτάσαμε στο σπίτι κατά τις 9.00. Επτά ώρες πέρασαν από τότε που πήγαμε στο ταβερνάκι και ήμασταν σα να γνωριζόμασταν χρόνια. Η Αίμη ήταν χάλια. Λίγο αργότερα ενώ καθόμασταν μπροστά στο αναμμένο τζάκι, σηκώθηκε και πήγε για ύπνο. Μείναμε με το Δημήτρη και αρχίσαμε να μιλάμε χαμηλόφωνα. Του είπα πως ήταν περιττό να του δώσω άλλες περιγραφές αφού είχε δει και είχε καταλάβει. Αυτός κρατημένος είπε πως τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο αν δεν βοηθήσω κι εγώ. Εκεί έπιασα για δεύτερη φορά τον εαυτό μου, να αντιδρά και του απάντησα, πως αν είναι να προχωρήσει μαζί της τότε πρέπει ο ίδιος να τα καταφέρει.

- Αν δεν θέλεις, το σταματάμε εδώ, μου είπε.

- Δεν είναι πως δεν θέλω, άλλωστε σε αυτή τη φάση αν τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί, είναι μαλακία να κάνω πίσω. Απλά δεν ξέρω, γιατί δε μου έχει ξανατύχει. Πάντως δε θα κάνω πίσω.

- Σίγουρα δεν σε ενοχλεί η ιδέα;

- Εγώ το ξεκίνησα και δεν έχω σκοπό να το σταματήσω. Όμως δε θα βοηθήσω περισσότερο. Δικό σου το παιχνίδι.

Το πρωί ξύπνησα κατά τις 9.00. Η Αίμη έλειπε από δίπλα μου. Σηκώθηκα και αφού πλύθηκα πήγα στο καθιστικό. Εκεί τους βρήκα να πίνουν καφέ, χωρίς να υπάρχει κάτι πονηρό στην ατμόσφαιρα. Η Αίμη φόραγε μια κολλητή φόρμα, σχεδόν κολάν και είχε το ένα πόδι πάνω στον καναπέ. Ο Δημήτρης ακριβώς απέναντι της μίλαγε για τα παιδικά του χρόνια. Έβαλα καφέ και έκατσα δίπλα στον Δημήτρη σε ένα μικρό σκαμπό. Τότε είδα ότι μέσα από το λευκό t-shirt που φόραγε δεν υπήρχε σουτιέν και οι ρώγες φαίνονταν καθαρά. Το κολάν είχε μπει μέσα στα χείλια της και η γραμμή του μουνιού σχηματιζόταν με το ανάλογο φούσκωμα πάνω στο ύφασμα. Αυτό για την Αίμη ήταν αδιανόητο. Πότε δεν εμφανιζόταν μπροστά σε τρίτους έτσι και τώρα ήταν άνετη, χωρίς καν να δείχνει κάποιο τρακ.

Βγήκαμε και πήγαμε μια εκδρομή σε Ελάτη και Περτούλι. Ο καιρός ήταν αμιγώς χειμωνιάτικος και περιοριστήκαμε σε καφέ και μετά σε φαγητό, αν και θα θέλαμε να κάνουμε μια βόλτα με τα πόδια. Λίγο πριν σουρουπώσει κατεβαίνοντας προς την Πύλη, σταματήσαμε σε ένα μικρό διαμορφωμένο χώρο με παγκάκια και αρκετά δέντρα. Η βροχή που για όλο το προηγούμενο διάστημα έπεφτε, είχε πλέον σταματήσει. Κάναμε μια μικρή βόλτα και επιστρέψαμε στο αμάξι. Εγώ μπήκα πρώτος και η Αίμη με τον Δημήτρη μίλαγαν απέξω. Κοίταζα και ξαφνικά η Αίμη μου κάνει νόημα με το χέρι να περιμένω ένα λεπτό. Απομακρύνθηκαν σε ένα παγκάκι 30 μέτρα από το αυτοκίνητο. Η Αίμη κάθισε και ο Δημήτρης όρθιος από πάνω της κάτι της έλεγε. Τον είδα να της χαϊδεύει τα μαλλιά, αυτή να του κρατάει το χέρι και τότε αυτός έσκυψε και τη φίλησε. Κράτησε ελάχιστα, αφού εκείνη τραβήχτηκε και ήρθε στο αυτοκίνητο.

Στο δρόμο δεν είπαμε σχεδόν τίποτα, παρά μόνο τυπικές κουβέντες για το τοπίο και τον καιρό. Φτάσαμε νωρίς στο σπίτι και η Αίμη μπήκε για μπάνιο. Δεν είπα τίποτε στο Δημήτρη και αυτός δεν ξεκίνησε καμία συζήτηση. Κανονίζαμε να βγούμε το βράδυ σε μπαρ για ποτό. Κάτσαμε για καφέ μπροστά στο τζάκι και μιλάγαμε για τη ζωή στην επαρχία. Ο Δημήτρης είχε ένα μοναδικό τρόπο να μετατρέπει σε εικόνες ότι έλεγε. Η Αίμη τον άκουγε ευλαβικά. Ένιωθα σιγά-σιγά να μπαίνω σε ένα περιθώριο και η συζήτηση γινόταν υπόθεση για τους δυο τους. Κατά τις 11:00, αφού τσιμπήσαμε κάτι πρόχειρο που έφτιαξε ο Δημήτρης, ετοιμαστήκαμε να βγούμε. Καθόμασταν στο καθιστικό και περιμέναμε την Αίμη να ετοιμαστεί. Εμφανίστηκε στο βάθος του διαδρόμου και κοντέψαμε να πάθουμε εγκεφαλικό. Δεν την είχα ξαναδεί έτσι ποτέ τα τελευταία χρόνια. Έλαμπε. Φόραγε ένα κολλητό παντελόνι που αγκάλιαζε τις καμπύλες της σα γάντι. Όλα φαίνονταν. Τα ψηλά τακούνια ολοκλήρωναν την ζωγραφιά, έσμιγαν τους γλουτούς και τόνιζαν τις όμορφες γάμπες της. Από πάνω είχε ένα κοντομάνικο τοπ μπλουζάκι, με το βαθύ ντεκολτέ να βγάζει μάτι. Το στήθος της ορθωνόταν περήφανο, με θράσος και αυθάδεια.

- Θα ξεπαγιάσεις αγάπη μου… ψέλλισα.

- Δεν έχω πρόβλημα, θα βάλω από πάνω κάτι ζεστό.

Μπήκαμε στο μπαρ και κάτσαμε δίπλα στη μπάρα. Όταν έβγαλε το πανωφόρι της, τα βλέμματα των γύρω αντρών αλλά και γυναικών έπεφταν επάνω της. Είτε την έβλεπες από μπροστά, είτε από πίσω πάθαινες πλάκα. Έσκυβε στη μπάρα και το κάτω μέρος της πλάτης με το απαλό κορμί, τη ραχοκοκαλιά και το κιλοτάκι να εξέχει από το παντελόνι, σου έκοβε την ανάσα

Η μουσική ήταν καλή και αργότερα μπήκε πρόγραμμα με κομμάτια του '80 και '90. Άρχισε να χορεύει και μας τράβαγε από το χέρι να σηκωθούμε και εμείς. Λικνιζόταν με τέχνη, το στήθος ανεβοκατέβαινε στο ρυθμό του χορού. Ένιωθα ότι θα βγει από το στενό μπλουζάκι. Έβλεπα ιδρώτα ανάμεσα στο χάραγμα του στήθους να τρέχει και να χάνεται στο βάθος. Γνωστοί του Δημήτρη είχαν έρθει στην παρέα και κάποιοι χόρευαν μαζί της. Κάποια στιγμή μια κοπέλα έκατσε δίπλα του και φαινόταν να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτόν. Η Αίμη έμπαινε ανάμεσα, τον σήκωνε για να χορέψει και γενικά έκανε σαν ερωτευμένο κοριτσάκι που διεκδικεί το αρσενικό που θέλει. Αυτός με έναν αριστοτεχνικό τρόπο λειτουργούσε "μια στο καρφί και μια στο πέταλο". Χόρευε με την Αίμη και της μίλαγε στο αυτί και μετά καθόταν με την άλλη κοπέλα και χαριεντίζονταν. Η δικιά μου είχε λυσσάξει. Πήρε το ποτό της και έκατσε παράμερα. Πήγα δίπλα της και μου ζήτησε να την αφήσω για λίγο μόνη.

- Τι έχεις;… τη ρώτησα.

- Σε παρακαλώ, άσε με λιγάκι. Κουράστηκα από τη βαβούρα.

- Αυτό είναι;

Με κοίταξε και δεν απάντησε. Γύρισα στη θέση μου. Λίγο αργότερα την πλησίασε ο Δημήτρης. Αυτή μίλαγε και χαμογέλαγε τυπικά. Κάτι είπαν και σε μια στιγμή σηκώθηκαν και κατευθύνθηκαν στην έξοδο. Οι παλμοί μου διπλασιάστηκαν. Έκατσα εκεί μιλώντας με κάποιο φίλο του Δημήτρη και μετά από 20 λεπτά περίπου, επέστρεψαν. Η υπόλοιπη βραδιά πέρασε ήρεμα. Οι χοροί κόπηκαν, ο Δημήτρης εμφανώς απομακρύνθηκε από την κοπέλα που μίλαγε πριν και όλα έμοιαζαν χαλαρά. Κατά τις 3:00 επιστρέψαμε στο σπίτι. Κάτσαμε όλοι μαζί στο καθιστικό και μιλάγαμε για τα άτομα που γνωρίσαμε στο μπαρ. Σηκώνεται η Αίμη για να πάει στην τουαλέτα και μετά το μπάνιο να αλλάξει και ο Δημήτρης σχεδόν αμέσως μου λέει:

- Αν δεν έχει διαφοροποιηθεί τίποτα σε σχέση με όσα λέγαμε, θέλω να με αφήσεις μόνο με την Αίμη"

- Έγινε κάτι όταν βγήκατε από το μπαρ;… τον ρώτησα.

- Λύθηκε μια παρεξήγηση και μόνο φιληθήκαμε.

Χλόμιασα. Όχι τόσο για το φιλί, αλλά κυρίως επειδή η γυναίκα μου έκανε σκηνή σε έναν άλλο άντρα, διεκδικώντας την προσοχή του. Όμως ο κύβος είχε ήδη ριχτεί. Δεν γινόταν να κάνω πίσω.

Η Αίμη ήρθε με το ίδιο κολάν που φόραγε το πρωί και από πάνω μια πιτζάμα σατέν με το στήθος από μέσα ελεύθερο. Έκατσα μαζί τους το πολύ ένα τέταρτο. Υπήρχε μια αμηχανία και η αίσθηση ότι ήμουν περιττός. Είπα πως είμαι κουρασμένος και πάω για ύπνο. Ρώτησα την Αίμη αν θα αργήσει και μου απάντησε ότι δε νυστάζει και θα έρθει κάποια στιγμή αργότερα.

Μπήκα στο δωμάτιο με το κεφάλι μου να μυρμηγκιάζει. Άναψα τσιγάρο και έκατσα καθιστός στο κρεβάτι. Ο χρόνος περνούσε αργά. Δεν ήξερα τι συνέβαινε στο καθιστικό. Δε μπορούσαν να ακούσω τίποτα. Πρέπει να πέρασε μισή ώρα βασανιστικής αναμονής. Δεν γινόταν να κάθομαι άπραγος. Βγήκα ξυπόλητος στο διάδρομο και στο βάθος το καθιστικό δεν είχε φως παρά μόνο τη λάμψη από το τζάκι και ένα μικρό φωτιστικό σε μια γωνία. Πήγα σιγά-σιγά στην κουζίνα. Η καρδιά μου κόντευε να σπάσει. Άκουγα καθαρά τους ψίθυρους, ήχους από φιλιά και κάποια πνιχτά βογγητά. Από το πάσο της κουζίνας έβλεπα όλο το χώρο του καθιστικού. Η Αίμη γυμνή από κάτω και επάνω η σατέν μπιτζάμα ξεκούμπωτη και το στήθος ελεύθερο. Ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα στον καναπέ και ο Δημήτρης ανάμεσα στα ανοιχτά της πόδια να τη γλείφει. Άλλαξαν στάση και τον πήρε στο στόμα της. Της έσπρωχνε το κεφάλι βαθιά στο καυλί του και καταλάβαινα ότι πνιγόταν. Ξάπλωσαν αγκαλιά. Με το χέρι του έπαιζε την κλειτορίδα της, φιλιόντουσαν με πάθος, είχαν κολλήσει ο ένας πάνω στον άλλο. Με όσο πιο σιγανή φωνή μπορούσε για να μην ακουστεί ως το δωμάτιο μου, του έλεγε "μπες μέσα μου" και αυτός σαν να μην άκουγε την παίδευε.

- Σε παρακαλώ μπες, σε θέλω βαθιά μέσα μου!

- Τι θέλεις;… τη ρώτησε.

- Σε θέλω μέσα μου!

Της τράβηξε το μαλλί και με επιτακτικό τρόπο τη ρώτησε ξανά:

- Τι θέλεις καύλα;

- Θέλω να με ξεσκίσεις, να με ανοίξεις, να με κάνεις πουτάνα!

Του έλεγε κι άλλα, όμως δε μπορούσα να ακούσω καθαρά τα πάντα. Εκείνη την ώρα ένιωσα να χύνω, χωρίς να έχω αγγίξει καν τον πούτσο μου. Την άκουγα να βογκάει, εμφανώς πιο δυνατά καθώς αυτός έμπαινε μέσα της. Τη γάμαγε ρυθμικά, αργά και σταθερά στην αρχή και από κάποια φάση και μετά με δύναμη και ένταση. Έχυνε και το φώναζε. Ο Δημήτρης έβλεπε τον πίδακα των υγρών να πετιέται από το μουνί της και ξεστόμισε δυνατά:

- Ρε πούστη μου… τι καύλα είσαι εσύ μωρό μου;

- Θα σε χύσω στη μουνάρα σου.

- Όχι, βγες έξω, χύσε με στο στόμα!

- Δεν προλαβαίνω, σου γεμίζω με σπέρμα τη μουνάρα σου…

Τον αγκάλιασε σφιχτά και έκλεισε τα πόδια της γύρω από την πλάτη του.

- Δωσ' τα μου όλα!

Έκατσαν ξέπνοοι και όταν σηκώθηκε ο Δημήτρης να πάρει λίγο νερό. Με είδε στην κουζίνα. Μου έκανε με το χέρι "οκ" και τότε παρατήρησα ένα αφύσικα τεράστιο καυλί ανάμεσα στα πόδια του. Πριν άκουγα την Αίμη να του το λέει, αλλά νόμιζα ότι ήταν μια αναμενόμενη γυναικεία φιλοφρόνηση προς τον τύπο που τη γαμάει. Το εννοούσε. Ήταν τεράστιος.

Έκατσα εκεί και τους είδα να συνεχίζουν. Φιλιόντουσαν με τις γλώσσες τους να μπλέκονται με μανία. Έκατσε επάνω του. Σηκωνόταν ψηλά και μετά με θόρυβο τον έπαιρνε βαθιά μέσα της. Άκουγα καθαρά τα υγρά της καθώς βυθιζόταν το τεράστιο καυλί στη μουσκεμένη της τρύπα. Το στήθος της πάλλονταν πάνω κάτω, με το ρυθμό που έδινε το σφοδρό σφυροκόπημα του πούτσου μέσα στο μουνί της. Οι ρώγες κόντευαν να σπάσουν από την καύλα. Έχω την αίσθηση ότι σε εκείνη τη φάση που ήταν επάνω του με είδε. Παρ' όλο που καθόμουν στο σκοτάδι, με είδε και μου το επιβεβαίωσε την άλλη μέρα. Κοίταξε κατευθείαν προς το μέρος μου. Έμεινε το βλέμμα της πάνω μου, καθώς ξεσκιζόταν και ακολούθως συνέχισε. Πλέον μίλαγε δυνατά. Βόγκαγε. Ζήταγε να μη σταματήσει και όταν έχυνε έτρεμε ολόκληρη. Το υπόλοιπο βράδυ έχυσα άλλες δυο φορές. Ζήλευα, αλλά καύλωνα ταυτοχρόνως. Όπως ήταν καθισμένη πάνω του, τη σήκωσε χωρίς να βγει από μέσα της και πήγαν στο δωμάτιο του. Πήγα για λίγο στον καναπέ που γαμιόντουσαν. Τα μαξιλάρια ήταν μουσκεμένα, σα να είχαν μπει κάτω από βρύση. Το πάτωμα, γυάλιζε από υγρά της. Ακολούθησα τη διαδρομή και βρέθηκα μπροστά στην ορθάνοιχτη πόρτα του δωματίου του Δημήτρη. Μπήκα. Έκατσα δίπλα στη ντουλάπα σε ένα κάθισμα. Με κατάλαβαν αλλά δεν ασχολήθηκαν καν με την παρουσία μου.

Η Αίμη είχε αλοφρονήσει. Ούρλιαζε. Αυτός την είχε βάλει στα τέσσερα και τη σφυροκοπούσε αλύπητα. Την τράβαγε από τα μαλλιά, της έριχνε δυνατά σκαμπίλια στα κωλομάγουλα, την έβριζε χυδαία. Κάθε τόσο έβγαζε το υπερμεγέθες καυλί του και από το μουνί της έτρεχαν υγρά πάνω στα σεντόνια. Τον έβλεπα ότι με δυσκολία προσπαθούσε να καθυστερήσει το χύσιμο για δεύτερη φορά. Έφτασε το αμήν και τη γύρισε προς το μέρος του. Η Αίμη πήρε τον πούτσο, μέσα στο στόμα της και συνέχισε με μια μανιασμένη πίπα. Ούτε δυο λεπτά δεν κράτησε. Τον άκουγα να χύνει βαθιά στο λαρύγγι της. Αυτή τραβήχτηκε λίγο να μην πνιγεί και όλο το σπέρμα έμεινε στο στόμα της. Το κατάπιε με τη μια και συνέχισε να στραγγίζει τον πούτσο του. Ξάπλωσαν στο πλάι και είδα ότι κάτι τους δυσαρεστούσε. Σηκώθηκε ο Δημήτρης και πήρε από ένα συρτάρι μια μεγάλη πετσέτα. Την έστρωσε για να μην ακουμπάνε πάνω στα μουσκεμένα σεντόνια και σκεπάστηκαν με το πάπλωμα. Εγώ αμίλητος σηκώθηκα και πήγα προς το δικό μου δωμάτιο. Ξάπλωσα και σε λιγάκι μπήκε η Αίμη. Χώθηκε μέσα στα σκεπάσματα και με αγκάλιασε. Η μυρωδιά του σπέρματος ήταν έντονη. Μου μιλούσε και κάποια στιγμή μου έδωσε ένα φιλί. Με ευχαρίστησε για την εμπειρία και με ρώτησε αν νιώθω καλά. Έγνεψα καταφατικά και την είδα ότι ήθελε να σηκωθεί. Της ζήτησα να μείνει στο δικό μας κρεβάτι και τότε κατάλαβα ότι είχαν συνεννοηθεί.

- Μάτια μου, σε πειράζει να κοιμηθεί και ο Δημήτρης εδώ;

- Αν αυτό θες οκ"!

Πήγε και τον έφερε. Γυμνός και αυτός, έκανε πλάκα, ότι έχει παγώσει. Η Αίμη ανάμεσα μας. Ο Δημήτρης την είχε αγκαλιάσει. Στην αρχή αυτή καθόταν ανάσκελά και αμήχανα. Μετά μου γύρισε την πλάτη και μπήκε στην αγκαλιά του. Κοιμηθήκαμε (που λέει ο λόγος), το πολύ ένα τρίωρο. Ξύπνησα από τον ελαφρύ ύπνο, ακούγοντας πνιχτά γελάκια.

- Όχι… έλεγε η Αίμη.

- Γιατί;… τη ρώταγε αυτός.

- Πάμε δίπλα… του είπε.

Τότε είναι που το χέρι μου κύλισε κάτω ανάμεσα από τα πόδια της και με το δάχτυλο μπήκα στον κόλπο της. Ήταν μούσκεμα και είχε άλλο ένα χέρι να την αγγίζει. Δυο αντρικά χέρια στο μουνί της γυναίκας μου. Γύρισε το κεφάλι της προς το μέρος μου.

- Σου άρεσε ότι είδες απόψε;

Πριν προλάβω να απαντήσω μου έπιασε το καυλί. Το ένιωσε πέτρα. Σαν κάτι να την ενόχλησε. Σαν να την τσίμπησε σφίγγα. Σηκώθηκε και είπε στο Δημήτρη ότι θα επιστρέψει σε λίγο. Μπήκε στο μπάνιο. Είπαμε λίγα πράγματα με τον Δημήτρη. Μου επιβεβαίωσε αυτό που είδα και ότι η γυναίκα μου είναι απίστευτη μουνάρα, που έχει φτιαχτεί για να γαμιέται.

Έλεγα λίγα. Όταν βγήκε από το μπάνιο η Αίμη του ζήτησε να πάνε στο δικό του δωμάτιο. Ο Δημήτρης πήγε κατευθείαν. Έκατσα νευριασμένος λίγο και σηκώθηκα να πάω κι εγώ. Η πόρτα αυτή τη φορά ήταν κλειστή και κλειδωμένη. Σε λίγο άκουγα την Αίμη να σφαδάζει. Ούρλιαζε δυνατά και του έλεγε να σταματήσει. Χτύπησα αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση. Ντύθηκα βιαστικά και βγήκα στο μπαλκόνι. Πήγα έξω από το δωμάτιο και η κουρτίνα με εμπόδιζα να δω τι γινόταν μέσα. Ξαναμπήκα και βρήκα τον Δημήτρη να επιστρέφει από την τουαλέτα με ένα μπουκάλι στο χέρι. Μπήκα σφήνα και είδα την Αίμη να περιμένει στα τέσσερα στημένη με τον κώλο ψηλότερα. Αυτός της ψέκασε λάδι στην τρύπα και χωρίς πολλές προσπάθειες, ανέβηκε πίσω της. Ήταν αδιανόητο ότι θα έμπαινε όλο αυτό το παλούκι μέσα στον κώλο της. Το μήκος ήταν σίγουρα πάνω από 21 - 22 πόντους. Το πάχος όμως είναι αδύνατο να το προσδιορίσω, ήταν απίστευτα χοντρό καυλί. Φοβόμουν ότι θα της έκανε ζημιά. Σιγά-σιγά την άνοιγε πόντο-πόντο. Την έβλεπα να πονάει στα αλήθεια. Καύλωνα ξανά.

- Μη βγαίνεις γιατί πονάω περισσότερο. Στάσου λίγο ακίνητος να το συνηθίσω…

του είπε. Δεν είχε μπει μέσα της ούτε το 1/3 όλου του μήκους του. Ψέκασε στο τμήμα του πούτσου που ήταν έξω από τον κώλο της και άρχισε να σπρώχνει. Άλλες φωνές, αλλά με τόνο που έδινε την εντύπωση πως υπήρχε μαζί με τον πόνο και αμυδρή ευχαρίστηση. Η ευχαρίστηση, έγινε ξεκάθαρη και μετατράπηκε σε ηδονή.

Η Αίμη χάιδευε την κλειτορίδα της, αυτός πλέον είχε μπει ολόκληρος μέσα. Είχε περάσει και το φράγμα του σφικτήρα της και την χτύπαγε στο έντερο. Έμπαινε με μεγαλύτερη ευκολία και δυο τρεις φορές βγήκε όλος έξω και της κοίταζε την τρύπα που έχασκε ανοιχτή. Την έβλεπα κι εγώ. Το καυλί του ήταν πενακάθαρο, οπότε κατάλαβα ότι η Αίμη είχε προετοιμαστεί ανάλογα για αυτό όταν προηγουμένως μπήκε στην τουαλέτα. Το έβλεπα με τα μάτια μου. Της ξέσκιζε με μανία τον κώλο, την άνοιγε στα δυο.

Η γυναίκα μου και μητέρα του παιδιού μας, ξεσκιζόταν αλύπητα στα χέρια ενός τύπου με ένα καυλί επιεικώς τεράστιο. Αυτή που δύσκολα έδινε κώλο, τώρα μετά τις αρχικές φωνές πόνου και της φρίκης που πέρασε μέχρι να την ανοίξει, παρακάλαγε να της σκίσει την κωλάρα. Και την προηγούμενη βραδιά και τώρα τον έπαιρνε μέσα της μπρος πίσω χωρίς προφυλακτικό. Την έχυσε μέσα στο μουνί, κατάπιε το σπέρμα του με ευχαρίστηση και τώρα του έδινε κώλο, αψηφώντας τον τεράστιο πόνο. Έχυσε μέσα στον κώλο της. Έχυσα κι εγώ πάνω στην πλάτη της.

Η υπόλοιπη μέρα μας βρήκε και τους τρεις στο ίδιο κρεβάτι. Μείναμε στα Τρίκαλα άλλες δυο μέρες. Βγήκαμε ελάχιστα από το σπίτι. Γαμήθηκε μαζί του σαν πουτάνα. Δέχτηκε να είναι βίαιος μαζί της και στη συνέχεια του ζήταγε να τη χτυπάει. Είχε ξεφύγει εντελώς, ήταν μια άλλη γυναίκα.

Μετά το σοκ της πρώτης φάσης, τη γαμάγαμε και οι δυο. Φεύγοντας από τα Τρίκαλα, του ζήτησε να μην την ενοχλήσει στην Αθήνα. Ο Δημήτρης κατάλαβε και συμφώνησε. Πράγματι δεν την ενόχλησε. Εγώ μίλησα μαζί σου στο τηλέφωνο δυο φορές μετά και κατάλαβα ότι είχε πάθει μεγάλη πλάκα μαζί της. Όμως φέρθηκε έντιμα και εξαφανίστηκε.

Η Αίμη ακόμα και σήμερα, φαντασιώνεται μαζί μου τις φάσεις που έγιναν, αλλά μέχρι εκεί. Τουλάχιστον πλέον, μου δίνει εύκολα κώλο, να μην πω ότι το ζητάει και μόνη της.




Copyright protected OW ref: 157806



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).