Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Έκαναν τη μάνα μου πουτάνα (1ο μέρος): Πόκερ

Μια γερή γροθιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του Τόλη που εκείνη τη στιγμή ήταν χωμένο ανάμεσα στα πόδια της μάνας μου, μετά μια δεύτερη και μια τρίτη στη ξαφνιασμένη σκατόφατσα του. Τότε οι "φίλοι" μου όρμισαν πάνω μου, με πέταξαν δίπλα στη μάνα μου και άρχισαν με χτυπούν με μανία. Ο Τόλης έπιασε ένα σουγιά και μου τον έβαλε στο λαιμό

- Καργιόλη την γάμησες. Τόλμησες να με αγγίξεις ρε πουστράκι; Τώρα θα κάτσεις και θα μας βλέπεις να σου γαμάμε την πουτάνα τη μάνα σου όλο το βράδυ και όλη τη άλλη μέρα. Θα φωνάξω όποιον ξέρω και θα σας γυρίσουμε τσόντα.

Η μάνα μου που είχε κάπως συνέρθει, άρχισε να φωνάζει και να προσπαθεί να χτυπήσει τους άλλους και τότε ο Μανώλης της αστράφτει μια γερή σφαλιάρα που την έκανε να σωπάσει.

Η Αδρεναλίνη μου ήταν στα ύψη. Δεν αισθανόμουν καθόλου πόνο από το ξύλο που μου είχαν ρίξει, μόνο τρόμο για της συνέπιες της απερισκεψίας μου να ριχτώ στον αλβανό. Τώρα ο Μανώλης και ο Αχιλλέας με είχαν καθηλωμένο με τα χέρια γύρω από την πλάτη και τον Τόλη να μου λέει με το κούτελο κολλημένο στο δικό μου.

- Πες τώρα… σε παρακαλώ Τόλη θέλω να κάνεις τη μάνα μου πουτάνα σου. ΛΕΓΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ γιατί θα σε σφάξω.

- Να πα να γαμηθείς ρε καργώλη αλβανέ…

του αντιγύρισα και τότε ο Μανώλης και ο Αχιλλέα άρχισαν ξανά να με βαράνε και να με βρίζουν χυδαία. Όταν σταμάτησαν, Ο αλβανός όρμισε στη μάνα μου άρπαξε από τα μπούτια και άνοιξε τέρμα τα πόδια της, ενώ ο Μανώλης με αρπάζει από τα μαλλιά και με την βοήθεια του Αχιλλέα με έφεραν σε απόσταση αναπνοής από τρύπα της μάνας μου που έχασκε.

Πρώτη φορά ερχόμουν τόσο κοντά σε μουνί και σίγουρα το μύριζα πρώτη φορά και παρά το ξύλο που είχα φάει είχα αρχίσει να καυλώνω άσχημα. Τότε αλβανός έχωσε απότομα στο μουνί της μαμάς μου ένα ασάλιωτο δάχτυλο και η μάνα μου μόρφασε και τινάχτηκε λίγο πίσω.


- Δες ρε μαλάκα τη στενό μουνάκι έχει η μαμά σου. Φαίνετε ότι ο πουστράκος ο μπαμπάς σου έχει να μπει εκεί μέσα από τότε που γεννήθηκες. Χάρη θα της κάνω τελικά θα με ευγνωμονεί.

Οι άλλοι γέλασαν και τότε ο αλβανός χώνει άλλο ένα δάχτυλο βαθιά στην τρυπούλα της ενώ αυτή άρχισε να βογκαει και να προσπαθεί να διώξει το χέρι του. Ο αλβανός κατεβάζει το παντελόνι του πετώντας έξω ένα μακρύ καβλί με ένα χοντρό κόκκινο πουτσοκέφαλο και αρχίζει να το τινάζει αρχικά στο πρόσωπο της μάνας μου και μετά μπροστά στο δικό μου.

- Κοίτα αλβανικό καβλί που θα φάει η μαμάκα σου…

και πιέζει το καυλί του και στο δικό μου μάγουλο. Φοβήθηκα για μια στιγμή ότι θα προσπαθούσε να τον βάλει στο στόμα μου, αλλά αυτός με άρπαξε άγρια από τα μαλλιά και άρχισε να μου τρίβει τη μούρη στην τριχωτή μουνάρα της μάνας μου.

- Θέλω για το καλό της να μου την σαλιώσεις καλά, αλλιώς η μανούλα θα πονέσει. Έτσι δεν είναι ε… Μόνικα δεν σε είπαμε;

Η μάνα μου με τα αρχίδια του Τόλη στο στόμα της έγνεψε καταφατικά. Εγώ ανάμεσα στα πόδια της μάνας μου, έβγαλα την γλώσσα μου και άρχισα να γλείφω, ενώ ο Αχιλλέας και ο Μανώλης παρατάχτηκαν αριστερά και δεξιά της και άρπαξαν στο στόμα τους από ένα βυζί. Η μάνα μου παρακαλούσε να σταματήσουν ενώ έβγαζε πνιχτούς αναστεναγμούς και αισθανόμουν την αλμυρή γεύση από τα υγρά της στη γλώσσα μου. Εγώ είχα καυλώσει απίστευτα και άρχισα να γλείφω και να ρουφάω σαν τρελός τα μεγάλα μαυριδερά μουνόχειλα. Ο Αχιλλέας σε κάποια φάση ξεβεντουζάρει από τη ρώγα και μου λέει:

- Τελικά Γιωργάκη είδες που σου βρήκαμε μουνί να γλύψεις; Αν είσαι υπάκουος μπορεί και να γαμήσεις σήμερα.

Εγώ αδιαφορούσα πλέον για το τη συνέβαινε σε μένα και τη μάνα μου. Την είχα κατά βρει με το γλειφομούνι που της έκανα και άρχισα να τη γαμάω με τη γλώσσα. Όταν σήκωσα το κεφάλι μου να δω την αντίδραση της έμεινα άναυδος. Η μάνα μου τσιμπούκωνε άγρια τον αλβανό ενώ ο Μανώλης και ο Αχιλλέας ρουφούσε και δάγκωνε της τεράστιες ρώγες της, που είχαν πάρει ένα καφεκόκκινο χρώμα και ετοίμαζαν τα καβλιά τους.

Τότε έγινε κάτι απίστευτο. Η μάνα μου με έπιασε από τα μαλλιά και με επανέφερε πίσω στο γλειφομούνι που της έκανα. Εκείνη την στιγμή τα πόδια της συσπώνται, κλίνουν βίαια γύρω από τον λαιμό μου και αρχίζει να φωνάζει ότι χύνει ενώ εγώ ρουφούσα και να κατάπινα τα υγρά της σαν παλαβός.

- Έτσι ρε μαλακισμένο μπαστάρδι… έτσι, πιες το χύσια μου… αχ, ρούφα τα…

ούρλιαζε η μάνα μου εκστασιασμένη (προφανώς και από το MD που είχε αρχίσει να δρα) και μου έτριβε το μουσκεμένο της μουνί πάνω κάτω στη μούρη μου, ενώ οι άλλοι γελούσαν χειροκροτούσαν και ζητωκραύγαζαν.

Ξαφνικά κτυπάει το τηλέφωνο της μάνας μου και αυτή σηκώνετε τρεκλίζοντας φτάνει την τσάντα της και βλέπει το κινητό

- Τον μαλάκα τον πατέρα σου ξεχάσαμε. Αυτός είναι. Τι του λένε τώρα αυτουνού;…

ανακοινώνει αδιάφορα, προσπαθώντας να βρει την αναπνοή της. Ο αλβανός αρπάζει απότομα το τηλέφωνο και γονατίζει την μάνα μου μπροστά του για να συνεχίσει να του κάνει πίπα.

- Η πουτάνα η γυναίκα σου και το πουστράκι ο γιος σου βγάζουν τα λεφτά γιατί χάσανε στα χαρτιά μαλάκα και ίσως και κάνα εξτραδάκι αν είναι συνεργάσιμες…

του λέει ο Αλβανός και πλησιάζει το ακουστικό στο στόμα της μάνας μου που είχε χωμένο το καβλί του και το ρουφούσε σαν λυσσασμένη..

- Έτσι δεν είναι κυρά Μόνικα;…

τη ρωτάει ο αλβανός και η μάνα μου μουγκρίζει στο ακουστικό. Εγώ χωμένος ανάμεσα στα μπούτια της συνέχιζα να γλείφω την τριχωτή τρύπα της και να ακούω τη συνομιλία που με καύλωνε ακόμα περισσότερο.

- Αν τις βαρεθώ θα σου τις στείλω το πρωί αλλιώς βλέπουμε, άντε μαλάκα σε κλείνω γιατί λίγο ακόμα, θα χύσω στο στόμα της και θα της πάρει άλλος την παρθενιά…

και κλείνει το τηλέφωνο. Τότε ο Μανώλης που είχε έρθει κοντά και έτριβε το καβλί του στην πεταχτή μαύρη ρώγα με το μεγάλο περίγραμμα που με βύζαινε όταν ήμουν μικρός, σχολίασε κοιτώντας μας, ότι αυτές οι τρίχες στο μουνί τον χαλάνε. Οι υπόλοιποι συμφωνήσαν και ο Τόλης μου λέει:

- Έχει δικό ο πιτσιρικάς. Δες αυτά τα μουνόχειλα. Εσύ τη λες Γιωργάκη;…

τρίβοντας μου ταυτόχρονα το κεφάλι στην μουνάρα της. Εγώ ένευσα καταφατικά ρουφώντας αυτά τα μαυριδερά, πεταχτά μουνόχειλα.

- Τράβα στο μπάνιο και φέρε αφρό, ξυράφια και μια λεκάνη με νερό να τη σενιάρουμε την μανούλα σου…

και μου έδωσε ένα σκαμπιλάκι στο μάγουλο κάνοντας με να ξεκολλήσω απρόθυμα από το μουνί της. Τη γλώσσα μου αντικατέστησε στην τρύπα το χοντρό μεσαίο δάχτυλο. Εγώ υπάκουσα και όταν μπήκα στο μπάνιο άκουσα τον Τόλη να φωνάζει:

- Μαλάκες δείτε τι της κάνω. Λύθηκε η σούφρα της και κατουρήθηκε η βρώμα!

Εγώ εκείνη την στιγμή απλά ακούμπησα το πρησμένο παπάρι μου και άρχισα να χύνω μέσα στην λεκάνη που γέμιζε νερό, αλλά ο πούτσος μου δεν έλεγε να πέσει. Όταν μπήκα με τα ξυριστικά πίσω στο δωμάτιο, ο Τόλης αρπάζει την μάνα μου από τα μαλλιά και την βάζει να γονατίσει με τουρλωμένες της τριχωτές τρύπες της προς το μέρος μου.

- Κοίτα τι έκανε η μαμά σου, καθαρίστε το…

διέταξε ο αλβανός. Η μάνα μου στα τέσσερα έγλειφε πρόθυμα τα κάτουρα από το πάτωμα και έπεσα και εγώ δίπλα της. Τα ούρα της μάνας μου είχαν μια πικρή και ταυτόχρονα αλμυρή γεύση και ένα χρώμα λευκό. Από πίσω ο Αχιλλέας είχε πιάσει το ξυράφι και γαμούσε το μουνί της μάνα μου με την λαβή ενώ ο Μανώλης μας τραβούσε βίντεο να φιλιόμαστε με τα χύσια-ούρα της μαμάκας μου να τρέχουν πίσω στο πάτωμα. Ο Τόλης φέρνει άλλο ένα θολό ποτήρι και το δίνει στην μάνα μου να το πιει. Την σηκώνει από το πάτωμα και την στήνει στον καναπέ με ανοιχτά τέρμα τα πόδια. Κάνει με το κινητό κοντινό στο αφηνιασμένο πρόσωπο της μάνας μου μετά στα πρησμένα βυζιά της και στο τριχωτό ακόμα μουνί της και σχολιάζει κάτι στα αλβανικά. Ο Αχιλλέας μου δίνει το ξυράφι κι εγώ ακόμα στα τέσσερα πλησιάζω και αρχίζω να τη γαμάω με την λαβή του ξυραφιού, ενώ ο Τόλης με την κάμερα έκανε κοντινά στο προσοπο της και της λέει να επαναλαμβάνει:

- Τόλη θέλω εγώ και ο γιος μου να γίνουμε τα πουτανάκια σου. Θέλω να με πάρεις από όλες της τρύπες, να με χύσεις παντού εσύ και οι φίλοι σου, θέλω να γεννήσω αλβανάκι…

και άλλα τέτοια το τα οποία η μάνα μου επαναλάμβανε δυνατά μέσα από αναστεναγμούς ενώ άρχισε ξανά να κατουριέται πάνω στο ξυράφι που την γαμούσε. Μετά άρχισα να ξυρίζω το μουνί της. Ο Αλβανός μου είπε να το κάνω γουλί και να αφήσω μια λεπτή γραμμή στο κέντρο το εφηβαίου. Το μουνί της μάνας μου ήταν πραγματικά παχύ με δυο μεγάλα μαυριδερά μουνόχειλα, που από κει μέσα βγήκα. Ο Αχιλλέας άνοιξε με τα δυο δάχτυλα τα χειλάκια διάπλατα και εγώ άρχισα να γλείφω σαν τρελός τη παχιά μουνάρα που έχυνε ξανά και ξανά και τα δάχτυλα του φίλου μου που την έτριβαν. Οι άλλοι γελούσαν και μας έβριζαν χυδαία. Η μάνα μου τότε ούρλιαξε…

- γαμήστε με… ας με γαμήσει κάποιος παρακαλώ…

Ο Τόλης με μια απότομη κίνηση με τραβάει στην άκρη και χώνετε ανάμεσα στα πόδια της, ενώ από πάνω της παίρνει θέση ο Αχιλλέας και αρχίζει να τρίβει τα παπάρια του στη μούρη της ενώ αυτή προσπαθεί να τα πιάσει και να τα βάλει στο στόμα της.

- Δεν σε γαμάει καθόλου ο άντρας σου;… είσαι τέρμα στενή και χύνεις σαν σιντριβάνι…

της λέει ο αλβανός που έβγαζε και έβγαζε βαθιά το χοντρό παπάρι του στο φρεσκοξυρισμένο μουνάκι της. Ο Αχιλλέας βγάζει τον πούτσο του από το στόμα της για να απαντήσει και αυτή φωνάζει:

- Όχι ο μαλάκας και την έχει και μισή από αυτή που μου βάζεις…

Παίρνει σειρά στο στόμα της ο Μανώλης. Η μάνα μου υπό την επήρεια του αλκοόλ και του md είχε γίνει εντελώς πουτάνα.

Ο Αλβανός γαμούσε άγρια τη τρυπούλα της μάνας μου που ούρλιαζε από καύλα ενώ ο Αχιλλέας και ο Μάνος είχαν στο στόμα τους από ένα βυζί και ρούφαγαν σαν παλαβοί της τεράστιες ρώγες. Ήταν απίστευτο. Μέχρι εκείνη τη μέρα τα μόνα γαμήσια που είχα δει ήταν σε τσόντα και το πρώτο που έβλεπα από κοντά ήταν τρεις πιτσιρικάδες να παίρνουν παρτούζα την μάνα μου πάνω σε ένα στρώμα.

- Ε μαλακισμένο… μου λέει ο Τόλης με την βαριά αλβανική προφορά του. Σου αρέσει που σου γαμάω τη μάνα;

Έχοντας τη ρώγα της μάνας μου στο στόμα του ο Αχιλλέας πρόσθεσε.

- Ο Μαλάκας κάθεται στη γωνία και τον παίζει που παίρνουμε τη μάνα του παρτούζα !

- Έλα μαλάκα ποιο κοντά να δεις τη καλό τσιμπούκι κάνει το πουτανάκι η μαμάκα σου…

μου είπε ο Μάνος που τώρα της γαμούσε το στόμα.

- Δε γαμάμε αγοράκια, η μαμάκα σου έχει την τιμητική της απόψε.

Εγώ πλησίασα. Ο Αλβανάκος πέρασε τα δάχτυλα του κάτω από τα ρουθούνι μου για να μυρίσω το μουνί της και άρχισε να την γαμάει πιο γρήγορα, ενώ α Αχιλλέας έτριβε με το καυλί του της τεράστιες μαύρες ρώγες, ο Μάνος να της τον δίνει τσιμπούκι κι εγώ στο κέντρο να κοιτάω το γαμήσι, πάνω σε ένα στρώμα στη γκαρσονιέρα ενός αλβανού που γνώρισα πριν από τρεις ώρες και έχω πεθάνει στη καύλα.

Χωρίς να μπορώ άλλο να κρατηθώ απλώνω το χέρι μου και πιάνω την μια ελεύθερη βυζάρα και πάω να την βάλω στο στόμα μου και τότε δέχομαι ένα δυνατό χαστούκι που σχεδόν με έριξε κάτω.

- Αυτή η πουτάνα είναι τώρα δικιά μου και θα την γαμάει όποιος θέλω εγώ και αφού το πόκερ δε σου άφησε λεφτά αν θες να βυζάξεις την μαμά σου πάρε το κινητό μου, άνοιξε τη κάμερα και τράβα μας βίντεο.

Ο Τόλης με έβαλε να πω τα ονόματα μας στην κάμερα και ότι είμαι ο γιος της και άρχισα να γράφω. Με το ένα χέρι τραβούσα βίντεο και με το άλλο πασπάτευα τη μια ρώγα της μάνας μου. Τότε ο Μανός πρότεινε να γυρίσουμε μια εισαγωγή για την τσόντα που γυρίζαμε. Τράβηξε την μάνα μου από το μαλλί και την έσυρε ως το τραπέζι που παίζαμε νωρίτερα χαρτιά, την έβαλε να ξαπλώσει πάνω στην πράσινη τσόχα και είπε στους άλλους να καθίσουν τριγύρω στης θέσεις που παίζαμε. Εγώ θα ήμουν όρθιος και θα τραβούσα με την κάμερα. O Μάνος έδειξε στην camera ένα χαρτονόμισμα των 20euro από τα κερδεμένα, το δίπλωσε και το έχωσε βαθιά στο μουνί τις μάνας μου.

- Για το νοίκι…

της λέει ο Μάνος και όλοι σκάνε στα γέλια (ακόμα και η μάνα μου που επισημαίνει χαζογελώντας ότι ο πατέρας μου μάλλον μας έχει κάνει έξωση) και κάνουν το ίδιο. Τώρα η μάνα μου είχε στο μουνί της το μισό ενοίκιο του μήνα. Ο Τόλης την έβαλε να στηθεί στα τέσσερα, να ανοίξει τέρμα τα κωλομέρια της και με τα δυο χέρια. Μετά έβγαλε ένα φακελάκι σπασμένη κόκα και πασπάλισε την κωλοτρυπίδα της. Με τράβηξε κοντά και με έβαλε να ζουμάρω στη λεύκη από την σκόνη σούφρα της και σνίφαρε.

- Μούδιασε καθόλου η μαμά;…

τη ρώτησε και μου πήρε το κινητό από τα χέρια.

- Έλα Γιωργάκη καθάρισε τη σούφρα της.

Εγώ υπάκουσα σαν υπνωτισμένος τον αλβανό αλλά πρώτα γράπωσα στα χείλια μου τα μεγάλα μουνόχειλα που κρέμονταν κάτω από την κωλοτρυπίδα της και άρχισα να τα ρουφάω. O Τόλης με γράπωσε απότομα από τα μαλλιά και άρχισε να μου τρίβει την μούρη πάνω κάτω στη παχιά μουνάρα της πασαλείβοντας τη με σάλιο και κόκα.

- Άντε καργιόλη, καθάρισε και την κάτω τρύπα. Έτσι μπράβο τα πουτανάκια μου.

Άρχισα πίνω τα υγρά από την τρύπα της μάνας μου χωρίς να με νοιάζει που πριν από λίγο την γαμούσε ο αλβανός και έπαιζα το καβλί μου μέσα από το παντελόνι. Ο Αλβανός από κοντά με την κάμερα να μας βρίζει μισά ελληνικά και μισά αλβανικά και να ετοιμάζει το καβλί του, ενώ οι άλλοι δυο είχαν κάνει λάστιχο της ρώγες της που πρέπει να είχαν ματώσει.

- Και τώρα πουστράκι που μου την ετοίμασες, τράβα τη μούρη σου και δες πως ο Τόλης θα παίρνει τη μάνα σου απ όλες της τρύπες!

Ετοιμάστηκε να μπει και τότε χτύπησε το θυροτηλέφωνο…




Copyright protected OW ref: 157739



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.