Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Κέρατο στο αγόρι μου: Στο γραφείο

Μετά το ξέσκισμα με το Γιώργο στο γραφείο ένιωθα αφόρητες τύψεις απέναντι στον Άρη. Δεν άξιζε το κέρατο και το ήξερα καλά, ακόμα κι έτσι όμως δε μπορούσα να ελέγξω ό, τι συνέβαινε. Και όσο άδικο κι αν ήταν όλο αυτό και για εμένα που δεν το είχα επιλέξει και για τον Άρη, ο Γιώργος μου είχε προξενήσει απίστευτη ηδονή και τον γούσταρα ακόμα. Δε μπορούσα να το εξηγήσω λογικά, μιας που ούτε ωραιότερος ήταν ούτε ιδιαίτερα προσόντα είχε. Για κάποιο λόγο όμως η ιδέα της πούτσας του να με παραβιάζει με τρέλαινε. Και όλα αυτά τη στιγμή που είχε άλλη γκόμενα. Δε με είχε καν για δεύτερη, ήμουν για αυτόν απλά ένα πουτανάκι που μπορούσε να πηδάει όποτε γουστάρει. Και παρ’ όλα αυτά τον ήθελα!

Σκέφτηκα πολύ αν έπρεπε να του κάνω τη χάρη για την Κυριακή. Όσο όμως κι αν το πάλευα το γεγονός ότι είχε τόσες φωτογραφίες μου δεν άλλαζε. Αν αποφάσιζα να μην πάω θα μάθαινε και ο Άρης για όλα αυτά και δεν ήμουν έτοιμη να του τα πω μόνη μου. Δε μπορούσα να το διακινδυνεύσω. Μήπως βέβαια όλο αυτό με τις φωτογραφίες ήταν απλή πρόφαση προκειμένου να πάω; Δεν ξέρω. Σε κάθε περίπτωση αποφάσισα να κάνω ό, τι μου είπε. Θα πήγαινα για μπάνιο μαζί του και θα του ζητούσα να με αφήσει ήσυχη. Κυρίως όμως υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δε θα τον άφηνα να με ξαναπηδήξει.

Στον Άρη είπα ότι δήθεν θα πεταγόμουν αυθημερόν στην Ελευσίνα, που μένουν οι δικοί μου και να μη με παίρνει τηλέφωνο γιατί δήθεν δεν ήθελα να μου κάνουν ερωτήσεις. Δέχθηκε χωρίς να υποπτευθεί το οτιδήποτε. Την Κυριακή ξύπνησα κατά τις 9 και όπως πάντα πριν τη θάλασσα περιποιήθηκα τον εαυτό μου με αποτρίχωση, κρέμες κλπ. Πάνω από το μαγιό φόρεσα ένα τζιν φορεματάκι μπάνιου, ανοικτό με τιράντες. Όταν είχε περάσει 10 μου ήρθε η κλήση του Γιώργου, πήρα την τσάντα του μπάνιου και κατέβηκα. Με περίμενε με το αμάξι ακριβώς από κάτω, μπήκα κι έκατσα στη θέση του συνοδηγού. Με το που έκατσα μου έριξε ένα λάγνο βλέμμα από την κορυφή ως τα νύχια, που δεν προμήνυε καλή τη συνέχεια.

- Καλώς το πουτανάκι μου. Μπράβο σου, δε με άφησες να περιμένω.

- Γιώργο σε παρακαλώ, μη με αποκαλείς έτσι. Θέλω να μιλήσουμε.

- Ίσως βρούμε χρόνο για αυτό πιο μετά. Προς το παρόν φεύγουμε.

Έβαλε μπρος το αμάξι και ξεκίνησε. Κάθε τόσο κοιτούσε τα πόδια μου. Είχε πλήρη θέα, αφού το φορεματάκι είχε σηκωθεί και ίσα που κάλυπτε το κάτω μέρος του μαγιό. Ένιωθα πολύ άβολα, έπρεπε να είχα φορέσει κάτι μακρύ. Σύντομα άπλωσε τη χερούκλα του και άρχισε να χουφτώνει τις μπουτάρες μου. Εγώ προσπάθησα να τον εμποδίσω με το χέρι μου.

- Γιώργο σταμάτα, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις. Είμαι με τον Άρη

- Σκάσε πουτανάκι, αυτόν τον παπάρα δε θα μου τον αναφέρεις, τα είπαμε. Μη με εμποδίζεις γιατί οδηγώ και αν αποπροσανατολιστώ μπορεί να τρακάρουμε.

Τρόμαξα τόσο με τη σκέψη να συμβεί αυτό που έπαψα κάθε αντίσταση. Τον άφησα να χουφτώνει όσο ήθελε, η αίσθησή του στα μπούτια μου με άναβε. Πέρασε πάνω από μισή ώρα μέχρι να φτάσουμε στην παραλία. Δεν είπαμε κουβέντα στη διαδρομή, μόνο με χούφτωνε, σταματούσε όποτε χόρταινε, για να ξεκινήσει πάλι μετά. Είχε διαλέξει μια τελείως ερημική παραλία που όταν φτάσαμε δεν υπήρχε ψυχή. Αυτό δεν ήταν καλό.

Κατεβήκαμε, πήραμε πράγματα και απλώσαμε πετσέτες. Ο Γιώργος ζήτησε επιτακτικά να βγάλω το φορεματάκι να δει τι μαγιό διάλεξα. Ήταν ένα μπικίνι σε χρώμα λεοπάρ άσπρο- μαύρο, σφιχτό με κορδονάκια. Ακριβώς όπως μου είχε πει, το πιο σέξι που είχα. Από το βλέμμα του φάνηκε πως η επιλογή μου εγκρίθηκε. Με πρόσταξε να ξαπλώσω και υπάκουσα.

- Γιώργο πρέπει να μιλήσουμε. Αυτό που έγινε στο γραφείο τις προάλλες ήταν λάθος, δε θα επαναληφθεί. Είμαι με τον Άρη πλέον και…

- Δε σου είπα να μην αναφέρεις αυτόν τον παπάρα;

- Γιώργο είναι το αγόρι μου και δε σκοπεύω να τον ξανακερατώσω. Σε παρακαλώ σταμάτα να με εκβιάζεις με τις φωτογραφίες, σβήσε τες

- (Γέλασε) Και γιατί να το κάνω αυτό;

- Ρε Γιώργο γνωριζόμαστε τόσο καιρό, γιατί χαλάς έτσι τη σχέση μας; Δε θέλω να συνεχιστεί αυτό το πράγμα.

- Πουτανάκι αν δεν ήθελες δε θα ερχόσουν σήμερα. Κόψε τα ναζάκια και πάμε για βουτιά.

Σηκώθηκε, έβγαλε τη μπλούζα του και κατευθύνθηκε στη θάλασσα. Τον ακολούθησα σαν υπνωτισμένη, με σκοπό να συνεχίσουμε την κουβέντα. Μπαίνοντας όμως στο νερό ξεχάστηκα, είχε πολύ ζέστη και η αίσθηση της δροσιάς ήταν υπέροχη. Για λίγο αφέθηκα και χαλάρωσα κολυμπώντας. Ώσπου ένιωσα ένα χέρι στην κοιλιά μου, να με τραβάει προς τα πίσω και να κολλάω σε ένα σώμα. Ο Γιώργος άρχισε πάλι να με χουφτώνει.

Τσαντίστηκα και πήγα να αντισταθώ. Πλέον δε με λάμβανε καθόλου υπόψη, με έβλεπε σα σκεύος ηδονής. Όσο όμως κι αν προσπαθούσα να ξεφύγω με είχε γραπώσει γερά από την κοιλιά με το ένα χέρι, ενώ το άλλο χούφτωνε μανιωδώς τον κώλο και τα μπούτια μου. Σε λίγο άρχισε να γλείφει τους ώμους και το λαιμό μου, με πλημμύρισε αηδία. Έφερα το χέρι του στο στόμα μου και του πάτησα μια δαγκωνιά. Την επόμενη στιγμή με είχε αρπάξει από τα μαλλιά και έχωσε το κεφάλι μου στο νερό. Με κράτησε λίγα δευτερόλεπτα, με έβγαλε να πάρω ανάσα και το ξανάκανε. 4-5 φορές το ίδιο. «Για να μάθεις να το παίζεις δύσκολη ενώ γουστάρεις, τσουλάκι», μου είπε και την επόμενη στιγμή έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου και χούφτωσε το μουνάκι μου. Ευτυχώς ήμασταν μέσα στο νερό και δε μπορούσε να διαπιστώσει πόσο με είχαν καυλώσει όλα αυτά που μου έκανε. Είχα τρελαθεί, με έκανε ό, τι γούσταρε και μου άρεσε.

- Αρκετά παίξαμε τσουλάκι, ώρα για γαμήσι.

Έτσι όπως ήμαστε στο νερό, με σήκωσε σαν παιχνιδάκι, με ακούμπησε στον ώμο του και με έβγαλε από τη θάλασσα. Η παραλία ήταν ακόμα έρημη. Όπως ήμουν με πέταξε πάνω στην πετσέτα και ανέβηκε από πάνω μου. Με κοίταξε για μια στιγμή μόνο, να απολαύσει την κυριαρχία του πάνω μου και όρμησε στο ψητό. Άρχισε να δαγκώνει το λαιμό μου, με το ένα χέρι έπιασε το βυζί μου κάτω από το μαγιό, με το άλλο γράπωσε τον κώλο μου. Πλέον δε μπορούσα να συγκρατηθώ, αναστέναζα από την καύλα. Με γύρισε μπρούμυτα απότομα, ξεκούμπωσε στα γρήγορα το πάνω μέρος του μπικίνι και μου το έβγαλε βίαια από το κεφάλι. Σε κάποια φάση που σκάλωσε στα μαλλιά μου το τράβηξε πολύ απότομα και με πόνεσε. Με γύρισε πάλι ανάσκελα και άρχισε να ρουφάει και να δαγκώνει τα βυζιά μου, παίζοντας με τις ρώγες. Πλέον είχα παραδοθεί, καθόμουν απλά ακίνητη και το δεχόμουν.

Όταν χόρτασε με τα βυζιά μου έβαλε τα χέρια του στο κάτω μέρος του μαγιό και με δύο κινήσεις μου το έβγαλε. Μου άνοιξε εύκολα τα πόδια, μπήκε ανάμεσά τους και έβγαλε την πούτσα του έξω. Την ακούμπησε στο μουνάκι μου, έδωσε μια δυνατή σπρωξιά και μπήκε μέσα μου. Το καυλί του ήταν μεγαλύτερο από ποτέ, ήταν φανερό ότι το όλο σκηνικό τον έφτιαχνε πολύ. Για κάμποση ώρα, ούτε που μπορούσα να υπολογίσω πόση, κυριολεκτικά ορμούσε μέσα μου. Έκανε σα λυσσασμένος, δε σταμάτησε ούτε στιγμή, ήταν σαν να ξεσπούσε πάνω μου. Είχα χάσει το μυαλό μου, δε μπορούσα να σκεφτώ τίποτα άλλο. Με είχε τρελάνει. Απλά βογκούσα. Αρχικά είχε τα χέρια του στα βυζιά μου, έπειτα με έπιασε από τους ώμους και κρατούσε κόντρα για να φτάνει βαθύτερα. Με κάθε σπρωξιά έφτανε όλο και βαθύτερα, ώσπου κατέβηκε απότομα, μου έδωσε ένα βαθύ γλωσσόφιλο που κυριολεκτικά μου δάγκωνε τη γλώσσα, έδωσε μια τελευταία δυνατή και έχυσε δυνατά μέσα μου. Θα έπρεπε να τον βρίσω για αυτό αλλά δε μπορούσα. Είχα ήδη χύσει τουλάχιστον τρεις φορές, μπορεί και τέσσερις, δε σκεφτόμουν τίποτα. Σιγά-σιγά βγήκε από μέσα μου, έγειρε στην πετσέτα του να ξαπλώσει και μετά από λίγο πήγε στη θάλασσα να ξεπλυθεί. Ήμουν τόσο ξαναμμένη που μόνο όταν είχε ήδη βγει και είχε σκουπιστεί άρχισα να συνέρχομαι.

Σηκώθηκα κι εγώ να ξεπλυθώ, και μες στη δροσιά της θάλασσας άρχισα να συνειδητοποιώ ότι παρέβην την υπόσχεση στον εαυτό μου και τον άφησα να με ξαναπηδήξει. Και το είχα ευχαριστηθεί κιόλας, δεν υπήρχε αμφιβολία. Τι στο καλό, σκλάβα του με είχε κάνει; Γιατί με τρέλαινε έτσι η πούτσα του;

Για να ολοκληρωθεί η ξεφτίλα μου, όσο ήμουν ακόμα μέσα στο νερό γυμνή, μιας που το μαγιό μου είχε μείνει έξω, ήρθε άλλη μια παρέα στην παραλία, 4 άνδρες. Έπρεπε να βγω γυμνή και θα με έπαιρναν μάτι μέχρι να μπορέσω να ξαναντυθώ! Περίμενα λίγο μπας και φύγουν και γλιτώσω. Όχι μόνο δεν έφυγαν αλλά πήγαν πολύ κοντά στο σημείο που είχαμε αφήσει πετσέτες για να εκμεταλλευτούν τη σκιά ενός δέντρου. Βγήκα από τη θάλασσα γρήγορα-γρήγορα καλύπτοντας όπως-όπως το στήθος και το μουνί μου, έτρεξα για να φτάσω στις πετσέτες. Τι να το κάνεις, μέχρι να φτάσω και να βάλω πάλι το μαγιό τα είδαν όλα. Από τη στιγμή που βγήκα μέχρι να ντυθώ δεν πήραν τα βλέμματά τους από πάνω μου. Είχα κατακοκκινίσει από ντροπή, ο δε Γιώργος γελούσε σιωπηλά. Ντύθηκα, κάθισα όπως-όπως στην πετσέτα και έμεινα σιωπηλή. Ο Γιώργος με κοιτούσε σαν ξελιγωμένος, φαινόταν να ξανακαυλώνει, πλέον όμως δεν ήμαστε μόνοι μας. Έτσι μετά από κάνα δεκάλεπτο με πρόσταξε να μαζέψω για να φύγουμε, μιας που είχε μεσημεριάσει πια. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο, ξεκινήσαμε για το σπίτι του αλλά πριν φτάσουμε σταμάτησε σε ένα ερημικό πάρκο κοντά. Μου είπε αν ήθελα να πάμε μέχρι το σπίτι του χρωστούσα ακόμα ένα τσιμπούκι. Ήξερα πως ήταν ανώφελο να αντισταθώ, οπότε του το έκανα. Όταν φτάσαμε τον κοίταξα και του είπα.

- Γιώργο ήταν η τελευταία φορά. Ισχύουν όσα σου είπα, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

- Κούκλα ήταν η τελευταία φορά μόνο μέχρι την επόμενη. Όταν έχω ξανά καύλες θα σε ειδοποιήσω. Μέχρι τότε τράβα σπίτι σου, με περιμένει κι η δικιά μου.

Τι να κάνω; Κατέβηκα, ανέβηκα σπίτι, έκανα ένα ντους να ξεπλυθώ από τα αλάτια και ξάπλωσα να κοιμηθώ. Ευτυχώς ο Άρης δε θα ερχόταν για την υπόλοιπη ημέρα. Θα προλάβαινα να συνέλθω από το γαμήσι της ημέρας πριν τον ξαναδώ.
Copyright protected OW ref: 157704Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.