Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Για τη συνάδελφο μου την Βίκυ και το πως την παρτουζώσαμε άγρια σε μία παραλία σας το έγραψα πρόσφατα. Το πράγμα όμως είχε και συνέχεια, γιατί μετά την παρτούζα στην παραλία η Βίκυ είχε ξεθαρρέψει περισσότερο.

Μια μέρα που είχαμε μείνει μόνοι, τελευταίοι στο γραφείο, ήρθε και κάθισε πάνω στο γραφείο μου φορώντας ένα φόρεμα που άφηνε τις μπουτάρες της σε κοινή θέα και με ντεκολτέ που τόνιζε το δυνατότερο της σημείο. Τα φοβερά βυζιά της.

- Πολύ ωραία περάσαμε στο ταξίδι, να το επαναλάβουμε είπε πονηρά.

- Να επαναλάβουμε το ταξίδι;… ρώτησα εγώ ακόμα πιο πονηρά.

- Δε χρειάζεται να ταξιδέψουμε… και στην Αθήνα γίνονται αυτά, κανόνισε το και εδώ είμαι εγώ!

Το έπιασα αμέσως και δεν άργησα να κανονίσω αυτό που ήθελε η προϊσταμένη μου. Την επόμενη μέρα και αφού είχα κάνει τα τηλεφωνήματα μου σε διάφορους φίλους την προσκάλεσα για φαγητό και ποτό σπίτι μου.

- Ποιοι θα είμαστε;…

ρώτησε αμέσως.

- Εγώ και δύο φίλοι μου της απαντώ.

- Ωραία, θα έρθω!

Σε δύο ημέρες είχαμε ήδη μαζευτεί σπίτι μου εγώ και ο Γιώργος με τον Τάκη, οι δύο κολλητοί μου περιμένοντας τη Βίκυ. Φυσικά όλοι ξέραμε πως θα εξελισσόταν η βραδιά και οι καύλες είχαν βαρέσει ταβάνι. Κάποια στιγμή χτύπησε το κουδούνι και εμφανίστηκε η Βίκυ. Φόρεμα πάνω από το γόνατο αλλά αέρινο και ανοιχτό προς τα κάτω και αβυσσαλέο ντεκολτέ. Ως αποκορύφωμα ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες στιλέτο με κόκκινες λεπτομέρειες. Για να μην τα πολυλογώ, έγιναν οι συστάσεις και καθίσαμε για φαγητό το οποίο τελείωσε σχετικά γρήγορα όπως ήταν αναμενόμενο και καθίσαμε στον καναπέ για χαλάρωση και ποτάκι.

Η συζήτηση όπως ήταν αναμενόμενο άρχισε περί ανέμων και υδάτων και σιγά-σιγά άρχισε να πηγαίνει σε όλο και πιο "καυτά" ζητήματα. Όλοι μας αρχίσαμε να λέμε διάφορες εμπειρίες μας από γαμήσια, γκόμενες και παρτούζες. Όταν ήρθε η σειρά της Βίκυς, άρχισε να λέει διάφορες εμπειρίες που είχε κυρίως με τον άντρα της και κάνα δύο λεσβιακά όταν ήταν φοιτήτρια, αλλά για την παρτούζα στην παραλία και το ότι 7 άντρες την έσκισαν από όλες τις τρύπες και την έπνιξαν με τα χύσια τους τίποτα. Τότε ανέλαβα δράση.

- Βρε Βίκυ μου εύκολα ξεχνάς

- Τι εννοείς;… με ρώτησε.

Και τότε φέρνω το κινητό μου στο όποιο είχα το βιντεάκι με την παρτούζα στην παραλία που ένας άλλος συνάδελφος είχε καταγράψει και συνδέοντας το στην τηλεόραση πάτησα το play. Αμέσως στην οθόνη εμφανίστηκε η Βίκυ στα τέσσερα με ένα πούτσο στην κωλοτρυπίδα να τη γαμάει γρήγορα και δυνατά ενώ ταυτόχρονα ένας άλλος πούτσος ήταν στο στόμα της και μπαινόβγαινε βίαια μέχρι το λαρύγγι της. Χωρίς καν να μιλήσουμε, μετά από λίγο άρχισα να φιλάω τη Βίκυ ενώ ο Γιώργος με τον Τάκη της έβγαλαν αργά το φόρεμα αποκαλύπτοντας ένα απίστευτα καυλωτικό σετ διαφανών φούξια εσωρούχων.

Ενώ εγώ συνέχισα να τη φιλάω και ταυτόχρονα να της χαϊδεύω το υγρό καλοξυρισμένο μουνάκι χώνοντας το χέρι στο κιλοτάκι της, ο Γιώργος με τον Τάκη γδύθηκαν τελείως αποκαλύπτοντας δύο αρκετά μεγάλα και σκληρά καβλιά. Αμέσως της έβγαλαν τα εσώρουχα αφήνοντας την ολόγυμνη μόνο με τις ψηλοτάκουνες γόβες. Ο Γιώργος της άνοιξε τα πόδια και άρχισε να της γλείφει αργά το μουνάκι, ενώ ο Τάκης της έγλειφε εναλλάξ τις ρώγες από τις φοβερές βυζάρες της. Εγώ γδύθηκα, πλησίασα τον σηκωμένο πούτσο μου στα χείλια της και τον έσπρωξα μέσα στο στόμα της.

Άρχισε να τον γλείφει με πάθος, σπρώχνοντας τον όσο πιο βαθιά μπορούσε στο στόμα της ενώ κάποιες στιγμές ξεκινούσε γλείφοντας τα αρχίδια και ανέβαινε μέχρι το πουτσοκέφαλο όπου και ξανάρχιζε το ρούφηγμα κάθε φορά και πιο δυνατά και πιο βαθιά.

Ο Γιώργος είχε ανοίξει τα μουνόχειλα της και της γαμούσε το μουνί, το οποίο έσταζε, με την γλώσσα του, ενώ ο Τάκης σταμάτησε να γλείφει τα βυζιά της και έφερε και αυτός το καβλί του στο στόμα της. Η Βίκυ ρούφαγε εναλλάξ μία την πούτσα του Τάκη μία την δικιά μου και έδειχνε να μην τις χορταίνει, καθώς ανέβαζε το ρυθμό και το βάθος της πίπας σε σημείο να βάζει όλο το καβλί στο στόμα φτάνοντας το μέχρι τα αρχίδια. Κάποιες στιγμές αρχίσαμε και εμείς να τη βουτάμε από τα μαλλιά και κυριολεκτικά να της γαμάμε το στόμα κουνώντας τον πούτσο μας μέσα έξω με ταχύτητα και δύναμη και ρίχνοντας της πουτσοσκάμπιλα. Η Βίκυ το απολάμβανε, έφτυνε τις πούτσες και έλεγε:

- Έτσι πουτσαράδες μου, δώστε μου πούτσο!

Ο Γιώργος αφού ρούφηξε για ώρα το υγρό μουνί αποφάσισε και αυτός να γευτεί το στόμα της. Τη βάλαμε στα γόνατα μπροστά στον καναπέ και της δώσαμε για ώρα τα καβλιά μας στο στόμα μέχρι τα αρχίδια. Αφού λιώσαμε στην πίπα, τη σηκώσαμε όρθια, τη χουφτώναμε και τη γλείφαμε παντού, βυζιά, κώλο, μουνί.

Ο Τάκης πήγε πίσω της και έβαλε τον πούτσο του στο μουνί της ενώ εκείνη έσκυψε και έβαλε στο στόμα της τον πούτσο του Γιώργου. Ο Τάκης άρχισε να γαμάει το μουνί της, στην αρχή αργά και μετά άρχισε να γίνεται πιο γρήγορος και πιο βίαιος, σπρώχνοντας με τα χτυπήματα του το κεφάλι της μέσα έξω στο καβλί του Γιώργου. Το θέαμα της Βίκυς όρθιας με τα ψηλοτάκουνα της να γαμιέται άγρια με τους δύο κολλητούς μου με είχε καυλώσει αφάνταστα.

Τα παιδιά την ξέσκισαν αρκετή ώρα έτσι μέχρι που δεν άντεχε και είπε:

- Κουράστηκα ψωλαράδες, σκίστε με στον καναπέ τώρα!

Την ξάπλωσα ανάσκελα στον καναπέ, της άνοιξα τα πόδια και τα σήκωσα ψηλά, κρατώντας την από τους αστραγάλους και κάρφωσα τον πούτσο μου με δύναμη όσο πιο βαθιά μπορούσα στο μουνί της. Μπαινόβγαινα γρήγορα και δυνατά και ένιωθα τα αρχίδια μου να χτυπάνε στα κωλομέρια της. Είχε τρελαθεί από καύλα και ούρλιαζε:

- Ξέσκισε με την καργιόλα, γάμα με αλύπητα.

Σε λίγο σταμάτησε να ουρλιάζει γιατί είχε μπουκωθεί με τα καβλιά των κολλητών. Την πηδήξαμε για ώρα έτσι καθώς περάσαμε και οι τρεις από το μουνί της. Αφού μας ζήτησε ένα μικρό διάλειμμα γιατί είχε εξαντληθεί, επανήλθε δριμύτερη. Ήρθε και έκατσε πάνω στον πούτσο μου όπως ήμουν καθισμένος στον καναπέ και άρχισε να κουνιέται σα λυσσασμένη. Εγώ απολάμβανα την απίστευτη θέα των βυζιών της τα οποία έγλειφα και χούφτωνα.

Ο Τάκης δεν έχασε χρόνο και αμέσως πήγε από πίσω, την ακινητοποίησε και σιγά-σιγά βύθισε το καβλί του στην κωλοτρυπίδα της και άρχισε να κουνιέται όλο και πιο γρήγορα. Την πηδάγαμε και οι δύο γρήγορα και άγρια ενώ ο Γιώργος της γαμούσε το στόμα με τον ίδιο ρυθμό. Τη σκίσαμε για αρκετή ώρα έτσι, αλλάζοντας θέσεις έτσι ώστε να περάσουμε όλοι από την κωλοτρυπίδα της.

Μετά στήθηκε στα τέσσερα και είπε:

- Πηδήξτε μου κι άλλο τον κώλο, σκίστε με άγρια!

Αρχίσαμε ο ένας μετά τον άλλο να τη γαμάμε από τον κώλο, αλλά αυτή τη φορά όπως το ζήτησε. Άγρια! Της χαστουκίζαμε τα κωλομάγουλα και της τραβάγαμε πίσω το μαλλί σφυροκοπώντας της την κωλοτρυπίδα. Σταματήσαμε για λίγο να πάρει ανάσα και το γλέντι συνεχίστηκε. Έκατσε πάνω στο καβλί του Τάκη με τον κώλο, ενώ εγώ της κάρφωσα το μουνί κρατώντας της τα πόδια ψηλά. Τη σκίζαμε άγρια και το ευχαριστιόταν απίστευτα. Ο Γιώργος της είχε κλείσει το στόμα με τον πούτσο του κρατώντας της το κεφάλι και χώνοντας τον μέσα έξω μέχρι τα αρχίδια.

Συνεχίσαμε έτσι για ώρα ώσπου κάποια στγμή ο Γιώργος άρχισε να χύνει καυτό και πηχτό χύσι στο στόμα της και στο πρόσωπο της, το οποίο έσταζε και στα βυζιά της. Εγώ συνέχισα να της γαμάω το μουνί με δύναμη και όταν έφτασα να χύσω βγήκα και έβαλα το καβλί μου μπροστά στο πρόσωπο της. Το περίμενε με ανοιχτό το στόμα έχοντας ήδη τα χύσια του Γιώργου στη μάπα της. Της εκτόξευσα το σπέρμα μου μέσα στο στόμα, στα μάγουλα και στα βυζιά και μετά ξαναπήρε τον πούτσο μου στο στόμα της για να μη χάσει σταγόνα.

Ο Τάκης συνέχισε να της γαμάει την κωλοτρυπίδα και όταν ήρθε η ώρα να χύσει της έχωσε κι αυτός το καβλί του στο στόμα χύνοντας και η Βίκυ κάταπιε όλο το χύσι.

Αράξαμε στον καναπέ να χαλαρώσουμε και η Βίκυ πήγε να πλυθεί από τον ιδρώτα και τα χύσια και γύρισε να χαλαρώσει και αυτή πίνοντας ένα ποτηράκι κρασί. Μας είπε ότι έχυσε τουλάχιστον τρεις φορές και ότι το ευχαριστήθηκε τρελά και θα ήθελε άλλον ένα γύρο αν δεν έπρεπε να γυρίσει σπίτι.

Βέβαια είχε και συνέχεια, την οποία όμως θα σας διηγηθώ σε άλλη ιστορία.




Copyright protected OW ref: 157610



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.