Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Ν, 1.75 μελαχρινός γυμνασμένος γύρω στα 30. Η γυναίκα μου η Ε στα 27, 1.65, περίπου με μελαχρινή με ωραίο στητό στήθος λεπτή μέση και μεγάλη κωλάρα, ότι πρέπει για τρελά γαμήσια. Γνωρίστηκα με την Ε πριν 7 χρόνια στα 20 της περίπου. Αμέσως είχαμε χημεία… και πνευματική και στο σεξ. Τα χρόνια περνούσαν και η απόδοση μας έπεφτε. Το κάναμε 1 φορά την βδομάδα ή και 1 φορά στις 2 βδομάδες.

Κάθισα λοιπόν στο λάπτοπ ένα βράδυ ενώ κοιμόταν με την σκέψη να μαλακιστώ. Ψάχνοντας να βρω τι ακριβώς θέλω, μου στέλνει μια πρώην μου μήνυμα και μου λέει πως τα πάμε σαν ζευγάρι. Άρχισα να της λέω τα πάντα, το ότι έχει χαθεί η φλόγα στο σεξ κλπ. Μου δίνει2 συμβουλές στο άψε σβήσε. Άλλο άτομο η δονητή. Η ιδέα να γαμάει κάποιος άλλος τη γυναίκα μου με έκανε να ζηλεύω αφόρητα, αλλά και να καυλώνω μαζί, οπότε αποκλείω το άλλο άτομο και πάω στην άλλη λύση. Ψάχνω για δονητές και βρίσκω τον κατάλληλο.

Ένα πλαστικό καυλί που κολλάει στον τοίχο. Το παραγγέλνω αμέσως. Την άλλη μέρα ήταν σπίτι. Το παραλαμβάνω και το κρύβω αμέσως. Το βράδυ φτιάχνω ατμόσφαιρα, βάζω το αγαπημένο γλυκό κρασί της και καθόμαστε στο μπαλκόνι. Μου λέει…

- τι έχεις στο μυαλό σου μωρό μου;

- Καύλα μου έχω πολλά που θα σε τρελάνουν.

- Μ… ενδιαφέρον, μου λέει.

Η ώρα περνάει, έχουμε κάνει κεφάλι, ενώ αναπολούμε τα παλιά μας γαμήσια. Παρεμπιπτόντως η καυλιάρα μου κάνει τρομερά τσιμπούκια. Το γουστάρει πολύ τόσο που μπορεί να χύσει κι αυτή. Την πιάνω από το χέρι και την πάω στο κρεβάτι. Ξεκινάμε με τα κλασσικά γλωσσόφιλα. Με είχε ήδη καυλώσει για τα καλά. Πιο πριν είχα κρύψει τον πλαστικό πούτσο κάτω από το μαξιλάρι. Έχει αρχίσει και μου παίζει τον πούτσο, τον φτύνει και τον παίζει. Της ψιθυρίζω στο αυτί ότι θα την ξεσκίσω.

- Γαμιά μου κάνε με ότι θες.

Μου χαϊδεύει τα αρχίδια και την κωλοτρυπίδα αργά-αργά και μου λέει:

- Θα ξεφύγουμε απόψε.
- Ναι γαμιόλα μου, της απαντάω. Θέλω να κάτσεις στα 4 και να με πιπώσεις.

Γυρνάει στα 4, κάθομαι στα γόνατα και ξεκινάει να με τσιμπουκώνει με μανία. Παίζει το μουνάκι της ταυτόχρονα και της λέω:

- Βαλε δυο δάχτυλα τώρα καργιολάκι μου.

Βογκάει που της γαμάω το στοματάκι, ταυτόχρονα πηδάει τη μουνάρα της πολύ γρήγορα και φτάνει η στιγμή που την ρωτάω:

- Θες κι άλλο πούτσο μωρό μου τώρα;

Ένα μακρόσυρτο μ… ακούγεται, ενώ μου ρουφάει τον πούτσο.

- Σκέψου καργιόλα μου ότι έχεις έναν στο μουνάκι σου τώρα.

Βγάζει τον πούτσο μου από το στόμα της και μου λέει:

- Θέλω καργιόλη μου ναι.

Φτύνει το καυλί μου και το παίζει ενώ με κοίτα στα μάτια. Τότε βγάζω τον πλαστικό πούτσο και της τον δίνω στο χέρι. Τρελαίνεται τον βάζει κατευθείαν στο στόμα της, το τσιμπουκώνει με μανία και όσο συνεχίζει της λέω…

- κολλάει στον τοίχο πουτανάκι μου. Στα 4 θα σε παρτουζώσω απόψε.

- Αχ ναι… κόλλησε το γαμιά μου και θα σου κάνω το καλύτερο τσιμπούκι η πουτάνα.

Το κολλάω και αρχίζει να γαμιέται όπως ποτέ ενώ παράλληλα με πίπωνε. Έτρωγε τα χαστούκια στο πρόσωπο το ένα μετά το άλλο και γούσταρε. Τη γυρνάω στο μέρος μου και αρχίζω να τη γαμάω με δύναμη και σταθερά, ενώ ρούφαγε τον πλαστικό πούτσο. Τον παίρνει στο χέρι της, τον έτριψε στην κωλοτρυπίδα της και μου ζητάει να της τον βάλω. Σε λίγο τη γαμούσα με διπλή διείσδυση. Φτάνει η ώρα να χύσω και με ξαπλώνει. Γλείφει τα αρχίδια μου και φτάνει στην κωλοτρυπίδα μου. Την παίζει με τη γλώσσα ασταμάτητα. Της φωνάζω ότι θα χύσω και μου λέει…

- χύσε στον πλαστικό πάνω, να γλείψω και τα 2 καυλιά…

Μόλις κοιμήθηκε είδα τσόντες με 2 άντρες και 1 γυναίκα και καύλωσα απίστευτα στην ιδέα ότι θα γαμάω τη γυναίκα μου με άλλον. Πρώτα πρέπει να την κάνω να μου τα λέει πάνω στην καύλα της βέβαια. Αυτά για την πρώτη μου ιστορία.




Copyright protected OW ref: 157609



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.