Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Νέος εδώ, αν και καιρό διαβάζω τις ιστορίες και ομολογώ ότι δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από το να μοιράζεσαι τα πάντα. Λίγα λόγια για μένα. Είμαι άνθρωπος που γουστάρω να μοιράζομαι όπως είπα τα πάντα στο σεξ. Μου αρέσει το απίστευτο, το τέλειο και γενικά κυνηγώ την τύχη μου σε αυτό αν και όπως θα δείτε στις επόμενες ιστορίες μερικά έρχονται και από μόνα τους.

Η ιστορία που θα σας παρουσιάσω έγινε πριν από περίπου 2 χρόνια. Βράδυ Σαββάτου και παρακολουθώ τηλεόραση. Βαρετά όσο δεν πάει και αρχίζω και ξενερώνω. Παίρνω τηλέφωνο ένα φίλο μου να βγούμε για καμία μπαρότσαρκα, έτσι να καυλαντίσουμε και να περάσουμε ωραία, αλλά για κακή μου τύχη ήταν εκτός πόλης. Το ξενέρωμα άρχισε να μεγαλώνει όταν λόγο της ζέστης δημιουργήθηκε black-out, με αποτέλεσμα να μην έχω ούτε ρεύμα. Νευριασμένος προσπαθώ να βρω έναν φακό για να βγω στο μπαλκόνι και να δω τι θα κάνω, όταν ξαφνικά χτυπά η πόρτα. Ανοίγω και βλέπω τη Γ. Ήταν η γειτόνισσα μου από επάνω. Καταρχήν να πω ότι η πολυκατοικία μου είναι οροφοδιαμερίσματα και εγώ είμαι στο δεύτερο.

- Γ: Συγνώμη έχεις κανέναν δεύτερο φακό γιατί είμαι μόνη μου και φοβάμαι; Ο άντρας μου θα γυρίσει Τρίτη και ευτυχώς που είσαι κι εσύ εδώ γιατί φοβάμαι πολύ.

- εγώ: Όχι δεν έχω άλλον, της λέω αλλά αν θέλεις μέχρι να έρθει το ρεύμα κάθισε εδώ μαζί μου αν θέλεις.

- Γ: Ναι αν θέλεις και δεν ενοχλώ γιατί είμαι και έγκυος και φοβάμαι πολύ!

- εγώ: Κανένα θέμα

- Γ: Ωραία να πάω να κλειδώσω και ξανακατεβαίνω.

- εγώ: Πήγαινε και θα σου βάλω και κρασάκι να πιούμε.

Δεν προλαβαίνω να κλείσω την πόρτα όταν ακούω φωνές στον διάδρομο. Ήταν η Γ μαζί με την Α μια γλυκιά και ατελείωτη γειτόνισσα από τον κάτω όροφο.

- Α: Γαία σου Γ σας άκουσα που μιλάγατε και ήθελα κι εγώ να χω παρέα γιατί είμαι μόνη μου και φοβάμαι κι εγώ.

- Γ: Ναι ευτυχώς που είναι εδώ ο Κ και θα πούμε καμία κουβεντούλα μέχρι να έρθει το φώς. Αν θέλεις έλα κι εσυ να περάσει η ώρα.

- Α: Τέλεια!

Δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που είχε γίνει ούτε μπορούσα να φανταστώ αυτό που θα επακολουθούσε. Σε 2 λεπτάκια ήρθαν τα κορίτσια κι εγώ μαζί με τα κεράκια άνοιξα και ένα κόκκινο κρασάκι. Γενικά η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη και σε συνδυασμό με τα κεράκια, το κόκκινο κρασί την έκανε και ερωτική και ενώ στην αρχή οι συζητήσεις ήταν περί ανέμων και υδάτων δεν άργησε να έρθει και στο ερωτικό.

- Εγώ: Για πες μου Γ πως είναι να είσαι έγκυος;

- Γ: Τέλεια αλλά εγώ έχω θεματάκια. Έχω τρελές ορέξεις για σεξ και δυστυχώς ο άντρας μου λείπει. Τον βλέπω 3 μέρες κάθε μήνα.

Μόλις το είπε αυτό ήταν σαν να με χτύπησε ρεύμα. Καύλωσα τρελά. Ξαφνικά πετάγεται η Α και λέει…

- εγώ τι να πω που τον έχω κοντά αλλά κάνουμε σεξ κάθε φορά που κερδίζει ο παοκ;

Δεύτερο καμπανάκι για μένα όπου λέω να τα παίξω όλα για όλα. Έτσι κι αλλιώς πάντα αυτό έκανα.

- Λοιπόν κορίτσια θα σας πω κι εγώ για το δικό μου. Είμαι αχόρταγος και θέλω συνέχεια σεξ. Με διεγείρει το παράνομο και το δημόσιο. Επίσης, σαν μασέρ, μου αρέσει να κάνω μασάζ.

Πετάγεται η Γ και λέει:

- Αχ… τυχερή η γυναίκα που θα σε πάρει γιατί δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από το μασάζ και το σεξ.

Της λέω αν θέλεις μπορώ να σου κάνω ένα μασαζάκι στην κοιλίτσα και γενικά σε όλο το κορμί να δεις κιόλας τι μασέρ είμαι. Πετάγεται η Α και λέει…

- γιατί μόνο αυτή; Θέλω κι εγώ!

Πριν προλάβω να καταλάβω τι γίνεται βρίσκομαι σε μια κατάσταση ηδονής.

- Κορίτσια πάω να φέρω το λαδάκι κι εσείς ξεντυθείτε και βάλτε τις πετσέτες που σας δίνω. Τρελάθηκα που η Γ ήταν έτοιμη και είχε παραδοθεί στη στιγμή. Κάθε φορά που την ακουμπούσα στην κοιλιά της και γενικά στα μπουτάκια της τινάζονταν και έβγαζε μικρές κραυγές. Ξαφνικά βλέπω το σεντόνι κάτω να 'χει γεμίσει υγρά. "Εδώ είμαστε" λέω. Οι κινήσεις γίνονται πιο αργές και μασαζάρω κοντά στο μουνάκι της. Ένα ωραίο ξυρισμένο και παχυλό μουνάκι.

- Γ: Αχ! Με λιώνεις. Το κάνεις τέλεια και έχω τρελαθεί!

- Α: Ρε φιλενάδα και μόνο που σας βλέπω ζεστάθηκα κι εγώ.

- Εγώ: Τι να πω κι εγώ βρε κορίτσια; 2 κορμιά ατελείωτα μασαζάρω.

- Μας άναψες ανάθεμα σε, πετάγεται η Γ… και τώρα να δούμε πως θα σβήσουμε.

- Σ…! Ζήστε την στιγμή. Απολαύστε το.

Ξαφνικά ο πούτσος μου φροντίζω να περάσει δίπλα από το μαγουλάκι της Γ και υποτίθεται άθελα μου την ακουμπάω. Αυτό ήταν. Φωνάζει ένα μακρόσυρτο "ΑΧ…" και βλέπω από κάτω να φεύγουν κι άλλα υγρά. Είχαμε όλοι παραδοθεί στην καύλα που ούτε τα προσχήματα κρατούσαμε. Πετάει την πετσέτα η Γ και μου λέει:

- Γ: Έχεις ξαναπάει με παντρεμένη και έγκυο;

- Εγω: Παντρεμένη πολλές, έγκυο όχι, αλλά θα πάω τώρα…

και πριν προλάβω να τελειώσω την φράση μου αρχίζει και με τσιμπουκώνει άγρια. Έρχεται και η Α δίπλα μού. Μια η Γ και μια η Α εναλλάξ αρχίζω και τις πιπώνω άγρια. Η μια τα αρχίδια και η άλλη το κεφάλι μέχρι λαρύγγι! Τρέχουν τα σάλια και των 2 και έχουν ανακατευτεί με τα χύσια μου που σε λίγο πετάχτηκαν παντού. Έρχεται η Α και μου λέει:

- Αντέχεις και τις 2 μαζί τώρα;

- Εγω: Εννοείται. Ποτέ δεν λέω όχι σε γυναίκες που ξέρουν να γαμιούνται…

και τις στήνω στα 4 και τις 2. Έχω τέλεια ορατότητα και βλέπω χαλαρά ότι και το κωλαράκι είναι ανοιχτό και των 2, οπότε τους λέω ότι θα τις παίρνω εναλλάξ μουνί και κώλο και όταν θα γαμάω μουνί θα τους βάζω το μπουκάλι από το λαδάκι στον κώλο.

Χύσαμε ούτε κι εγώ θυμάμαι πόσες φορές και πέσαμε στο πάτωμα με μια γλυκιά φάτσα. Το φώς δεν είχε έρθει ακόμη και υπήρχε απόλυτη ηρεμία. Τις πήρα αγκαλιά και τους λέω ότι από δω και πέρα όταν θα είναι μόνες, θα έρχονται επάνω για ένα φρεσκάρισμα. Με την Α συνεχίζεται ακόμη και τώρα. Την έχω πάρει ακόμη και μέσα στο ασανσέρ όταν ο άντρας της ήταν επάνω και αυτή πήγε να πετάξει τα σκουπίδια (μια ιστορία που θα σας της διηγηθώ άλλη φορά). Με τη Γ χαθήκαμε γιατί αναγκάστηκε να πάει στο πατρικό της αλλά τη δαχτυλιάζω μέσω σκάιπ. Ωραία είναι να μη σε ξεχνά καμία γυναίκα όταν της γαμάς το μυαλό και το σώμα.
Copyright protected OW ref: 157556Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.