Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Δεν έφτανε το κατακαλόκαιρο που αγριεύει τα κορμιά και κάνει την σεξουαλική επιθυμία πρόστυχη και ανάλαφρη συνάμα, δεν αρκούσε ο οδυνηρός και έντονος χωρισμός μας, η Νανά επιπλέον επέμενε να μου εξομολογηθεί τις εμπειρίες της με τις παρτούζες πριν και μετά την πολύχρονη σχέση μας.

Σε ένα από τα τελευταία γαμήσια μας, σε μια ερημική παραλία, η παραλίγο σύζυγος και συνεταίρος, μου εξιστόρησε πως ένα βράδυ όταν ήταν 24 χρονών, φοιτήτρια στην Κρήτη, κατέληξε να παρτουζώνεται μετά από οινοποσία, στο διαμέρισμα της με δυο άγριο-γκόμενους. Ταυτόχρονα ενώ μου περιέγραφε την ερωτική της περιπέτεια, έπαιζε και πιτσίλαγε με σάλιο τον πούτσο μου, που είχε γίνει σα μελιτζάνα από την καύλα που μου χάριζε η απροκάλυπτη πουτανιά της. Νόμιζα ότι την γνώριζα, αλλά τελικά δεν ήταν έτσι.

Σχεδόν σαδιστικά μου αφηγήθηκε το πως κανονίστηκε η παρτούζα με έναν εραστή της και το φίλο του, ενώ αυτή διατηρούσε και σταθερή σχέση με έναν άλλο κακομοίρη.

Ο γαμιάς της ο "παράνομος" πρέπει να είχε "σφυρίξει" στο φίλο του τι "σούφρα" είχε η καργιόλα μου, γιατί το ενδιαφέρον των γαμιάδων, όπως μου είπε με περηφάνια, στράφηκε αμέσως στην κωλάρα της. Ο δικός της σε ρόλο σκηνοθέτη της άνοιξε αρχικά την τρύπα με μια σφήνα ενώ ο φίλος του είχε κάνει το στόμα της βεντούζα πάνω στον πούτσο του.

Καθώς την πίπωνα, πεσμένη στα τέσσερα στη ζεστή άμμο έβαλα δύο δάχτυλα στον κώλο της που δεν έφερε καμία αντίσταση. Άρχισα να τον πελεκάω καθώς στο μυαλό μου σχηματιζόταν καθαρά η εικόνα της βρώμικης παρτούζας που μου περιέγραφε. Φανταζόμουν τους τύπους να την έχουν εγκλωβίσει ανάμεσα στα καυλιά τους, να την λούζουν με κοσμητικά επίθετα και να την φτύνουν στο στόμα και το πρόσωπο όπως γούσταρε όταν καύλωνε πολύ.

Τη Νανά την είχα ερωτευτεί με ένα βρώμικο, σχεδόν πορνογραφικό τρόπο από την αρχή της σχέσης μας. Το πρώτο βράδυ που πηδηχτήκαμε είχε ξεκαβαλήσει το μουνάκι της από το καβλί μου γιατί δεν την έβρισκε και άρχισε να γουστάρει μόνο όταν μόνη της έβαλε τον πούτσο μου μέσα στο κωλαράκι της.

Βέβαια πλέον δεν θα μπορούσες να το αποκαλέσεις έτσι. Όχι μετά από αυτά που έκανα στην σούφρα της τα εφτά χρόνια που ήταν υπό την κατοχή μου. Την είχα ξεφτιλίσει κανονικά και όσο πιο πολύ τσαλαβούταγα στον ανώμαλο κόσμο των ερωτικών φαντασιώσεων τόσο περισσότερο γούσταρε αυτή.

Ο κώλος της είχε εκπαιδευτεί βέβαια πριν από εμένα από την ίδια και άλλους σίγουρα αρκετούς που τον είχαν χαρεί. Θυμάμαι ακόμα όταν αυνανίζομαι τις βρώμικες περιγραφές της εκείνη την μέρα στην παραλία που επιβεβαίωναν αυτό το γεγονός με τον πλέον παραστατικό τρόπο.

Μου είπε… "ο νέος έπαθε ότι είχες πάθει κι εσύ την πρώτη φορά, γαμούσε κώλο και δεν το είχε καταλάβει, νόμιζε ότι γαμάει μουνάκι υγρό, έτσι είναι το κωλί μο, σα μουνί είναι…" έλεγε ξαναμμένη.

Πήρα το θάρρος και έχωσα τον πούτσο μου στην τρύπα της. Με κάποια έκπληξη διαπίστωσα ότι ήταν ορθάνοιχτη και χαλαρή σαν να την είχε ανοίξει κάποιος πολύ πρόσφατα.

- Τι έγινε μωρό μου; Τη ρώτησα. Τον γλεντάς τον κώλο σου τώρα που είμαστε χώρια;

- Αν το γλεντάω λέει; Τράβα ρώτα στην πιάτσα αυτούς που τον γλεντάν αγόρι μου, να πιείτε και κανένα καφεδάκι μαζί να τα πείτε…

απάντησε σαρκαστικά. Της άνοιγα αργά και ηδονικά την σούφρα, ξέροντας ότι πλέον δεν είμαι ο μόνος που έχει πρόσβαση στον πάτο της και ότι ενδεχομένως άνθρωποι που γνώριζα, στο ευρύτερο περιβάλλον μας, να ανακάλυπταν πλέον τα ένοχα μυστικά και βίτσια της Νανάς. "Χαλάλι της" σκέφτηκα, τέτοια κωλάρα δεν πρέπει να την χαίρεται μόνο ένας.

Ήταν κάτι που μου είχε πει η ίδια παλιότερα, ένα βραδύ όταν μιλάγαμε πρόστυχα για παρτούζες την ώρα που την ξεκώλιαζα συνοδεία δονητή. Ήθελε διπλό πούτσο το καργιολάκι και ήταν σχεδόν από την αρχή που το εξομολογήθηκε. Συγκεκριμένα φαντασιωνόταν να είμαστε σε κάποια άλλη πόλη, σε διακοπές, να έχουμε φτιαχτεί με αλκοόλ και χασίσι και μετά, μαζί με έναν άγνωστο να την πάρουμε παρτούζα. Για εμένα, όπως μου έταζε πάντα , θα κρατούσε το μουνάκι της ως υποτιθέμενη ένδειξη πίστης και στον άλλο θα έδινε τον κώλο της. Βέβαια εγώ ήξερα ότι στην πραγματικότητα ο κώλος μόνο της χάριζε οργασμό.

Αυτό το μοτίβο από εκείνη την στιγμή στοίχειωσε την σεξουαλική σχέση μας και έκτοτε ποτέ δεν απουσίασε η φαντασίωση της παρτούζας με άλλον άνδρα από το κρεβάτι μας. Ήταν σχεδόν σαν μια ψυχαναγκαστική εμμονή που έπαιρνα σάρκα με τη μορφή δονητών και πρωκτικών σφηνών που απαιτούσε να έχει στον κώλο της σχεδόν κάθε φορά που την έπαιρνα.

Εκείνη την μέρα στην παραλία, συνειδητοποίησα ότι αυτό που μου είχε περιγράψει σαν φαντασίωση είχε γίνει στην πραγματικότητα όταν αυτή ήταν φοιτήτρια και ένας θεός ξέρει πόσες άλλες φορές. Ένιωσα μαλάκας γιατί είχα ενοχές που της έβαζα ιδέες, ενώ αυτή, κρυφά από εμένα, ήταν μια έμπειρη παρτουζιάρα. Και τι βρωμιάρα παρτουζιάρα!

Μου είπε πως το βράδυ της φοιτητικής παρτούζας την πήραν μόνο πίπα κώλο, χωρίς προφυλακτικά και πως της τον έδιναν στο στόμα εναλλάξ και την έκαναν ρολόι. Της άρεσε η δυναμική μου είπε του να έχει ένα πούτσο στον κώλο και έναν στο στόμα γιατί ο ένας την έσπρωχνε πάνω στον άλλο.

Συνέχισα να ανοίγω τον άπιστο κώλο της με ένα παράξενο συνονθύλευμα συναισθημάτων να με καταλαμβάνει με κάθε σκίρτημα και κάθε υγρό ήχου του αφύσικου έρωτα μας.

Ένιωθα θυμωμένος, αρχικά, σχεδόν οργισμένος με το ψέμα που με φλόμωνε τόσα χρόνια. Από την άλλη όμως μέσα μου ξυπνούσε μια παράξενη ηδονοβλεπτική ζήλια που με ερέθιζε πρωτόγνωρα. Ένιωσα να χάνω και την τελευταία αναστολή μου για την παρτούζα και συνέλαβα τον εαυτό μου να σκέφτεται ότι έπρεπε οπωσδήποτε να μοιραστώ τον κώλο της πρώην μου, με κάποιον άλλο, κατά προτίμηση μεγάλο πούτσο. Ήθελα από κάποιο αρρωστημένο βίτσιο, που είχε φυτρώσει στο μυαλό και τον δυο μας, να δω ζωντανά μπροστά μου τον κώλο της να ανοίγει σαν τριαντάφυλλο από ξένο πούτσο. Η πίσω τρύπα της να ανήκει στην κυριολεξία σε άλλο γαμιά. Εγώ θα επιφορτιζόμουν με το καθήκον να προετοιμάσω το πουτανάκι μου. Να του σαλιώσω καλά το κωλαράκι και να το ανοίξω με τη μεγάλη τάπα, μέχρι να μπει ο καλεσμένος μας με άνεση μέσα. Μετά θα είχα το γενικό πρόσταγμα του ξεκωλιάσματος.

Αυτό ήθελε η πουτάνα μου; Αυτό θα γινόταν σκέφτηκα και βγήκα από την τρύπα της απότομα με αποτέλεσμα η σούφρα της να κάνει μερικούς βίαιους σπασμούς. Για μερικά δευτερόλεπτα θαύμασα την τρύπα της που μια έχασκε ορθάνοιχτη και μια έκλεινε σαν να είχε αυτονομηθεί από το υπόλοιπο σώμα. Ύστερα, μην αντέχοντας άλλο, έχυσα άγρια μέσα στο στόμα της και εκείνη πρόθυμα καθάρισε το καυλί μου. Ρούφαγε τον πούτσο με λαιμαργία, θαρρείς και η γεύση της αλμύρας και του πρωκτικού οργασμού που αναδυόταν από τη βάλανο και τις πρησμένες φλεβίτσες του να την ερέθιζαν περισσότερο. Μετά από κάποια ώρα βρώμικου πεοθυλασμού κάτω από τον καυτό ήλιο και κάμποσο φραστικό παιχνίδι, φύγαμε από την παραλία, ανανεώνοντας το ερωτικό μας ραντεβού για την επόμενη.

Είχα αποφασίσει να το πάω μέχρι τέρμα με τη Νανά. Έπρεπε τώρα που η σχέση μας είχε ουσιαστικά λήξει να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τουλάχιστον την κοινή μας φαντασίωση. Σκεφτόμουν πως όταν θα πήγαινα να την δω την επόμενη, να την προκαλούσα να καλέσει κάποιον από τους γαμιάδες της για να την δω επιτέλους ζωντανά να γαμιέται πίπα-κώλο με έναν άλλον πουτσαρά να ανοίγει την σούφρα της. Βίζιτα κανονική δηλαδή με πρωταγωνίστρια το μικροκαμωμένο κρυφό πουτανάκι μου, που τρελαινόταν στην ιδέα. Τι τσόντα είχα πλάι μου τόσα χρόνια και δεν το ήξερα;… σκέφτηκα.




Copyright protected OW ref: 157536



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.