Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Άλλο ένα ανυπόφορο αυγουστιάτικο μεσημέρι στην Αθήνα και η θερμοκρασία δεν είναι για κάτι παραπάνω από κλιματιστικό και ύπνο. Σε μια τέτοια κατάσταση βρίσκεται και ο Α όταν λαμβάνει ένα μήνυμα στο messenger. Είναι η Ε. Έχει καιρό να του στείλει μήνυμα και ο Α. χαίρεται διότι παρότι ο συγχρονισμός τους πάντα έπασχε, οπότε βρίσκονταν το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και εύθυμο μεταξύ τους.

Στο παρελθόν είχε παιχτεί κάτι ανάμεσα στους δύο άλλα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα συνεχή ταξίδια στο εξωτερικό αμφοτέρων δεν βοήθησε ώστε να ευδοκιμήσει το πράγμα. Ο Α ανοίγει το μήνυμα με ένα χαμόγελο αλλά του κόβεται η ανάσα. Το μήνυμα είναι δισκελές απλό και περιεκτικό. Περιλαμβάνει ένα απλό "Γεια" και μια φώτο της Ε που δείχνει το κάτω μέρος του μαγιό της ελαφρώς όμως τραβηγμένο ώστε να δείχνει το μαύρισμα αλλά και ελαφρώς το γυμνό δέρμα από πιο μέσα. Ο Α αποχαυνωμένος, ελαφρώς από τη ζέστη και ελαφρώς από το απροσδόκητο της φωτογραφίας, καθώς η Ε. δεν τον έχει συνηθίσει σε κάτι αντίστοιχο, απαντάει.

- Α:Χμ... περιμένω μια εξήγηση...

- Ε: Χρειάζεται αλήθεια; Ήταν μια παρόρμηση, θεώρησα πως θα χαιρόσουν να δεις.

- Α: Χαίρομαι και με το παραπάνω... αλλά ξέρεις πως θέλω κι άλλο. Δεν μου φτάνει μόνο αυτό.

- Ε: Αγοράκι sorry αλλά αυτό δεν είναι εφικτό...

- Α: Μπορώ να σου στείλω και εγώ να δεις κάτι τότε ίσως κ να το ξανασκεφτείς.

- Ε: Χμ... Στείλε μου και θα δούμε.

Ο Α. δε χρειαζόταν και πολύ, τα οπτικά ερεθίσματα πάντα τον άναβαν και με το παραπάνω οπότε η στάση του ήταν σχεδόν ακαριαία, πόσο μάλλον όταν περνούσε η ώρα και σκεφτόταν την Ε. Έβγαλε λοιπόν ένα βίντεο και της το έστειλε.

- Α: Ορίστε. Νομίζω είναι ευδιάκριτη η ζημιά που έχεις κάνει

- Ε: Χμ... πολύ πολύ όμορφα. Τι υπέροχο καυλί είναι αυτό; Κρίμα να είναι μακριά μου τώρα.

- Α: Σου έστειλα. Σειρά σου τώρα να μου δείξεις κι άλλο.

- Ε: Χμ... δε νομίζω μικρέ. Αν θέλεις κάτι παραπάνω πρέπει να έρθεις κ να το πάρεις μόνος σου.

- Α: Πού είσαι τώρα;

- Ε: Είμαι στην Αίγινα. Να σε περιμένω;

- Α: Έρχομαι με το επόμενο.

Ο Α. είχε ξαναπάει πολλές φορές στην Αίγινα οπότε ήξερε που να τη βρει. Έκανε ένα γρήγορο μπάνιο και πήγε για Πειραιά να προλάβει το μεσημεριανό πλοίο. Σε όλη τη διαδρομή σκεφτόταν τη ξαφνική συμπεριφορά της Ε και τη φώτο, που ανά λίγο την κοιτούσε διακριτικά στις συγκοινωνίες. Η Ε τον καύλωνε πολύ και γενικά μετάνιωνε που ποτέ δεν προσπάθησε κάτι παραπάνω μαζί της. Στο τσακ πρόλαβε το πλοίο, με τη ψυχή στο στόμα.

- Α: Μόλις μπήκα στο πλοίο. Κατεβαίνω και έρχομαι σπίτι σου.

- Ε: Τσου. Θα σε περιμένω στη παραλία. Δε θα φοράω εσώρουχα, αλλά και το μαγιό κάνει δουλειά. ;)

- Α: Με παιδεύεις πολύ...

Δεν του απαντάει.

Κατεβαίνει μετά από μία ώρα περίπου από το πλοίο και πηγαίνει προς τη παραλία που είναι πολύ κοντά στο λιμάνι. Τη βρίσκει σε μια πλευρά του beach bar, εκεί, ξαπλωμένη να λιάζεται και να κρατάει ένα mojito στο χέρι. Όσο πήγαινε προς το μέρος της παρατηρούσε το κορμί της. Ήταν ιδρωμένο από τη ζέστη και ήθελε τόσο πολύ να της ορμήσει εκεί, μπροστά στον κόσμο, σε αυτό συνέβαλλε και η σχεδόν διαρκής στύση του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

- Ε: Κάτσε να πιούμε ένα ποτό.

Η στάση της ήταν τέτοια λες και δεν του είχε στείλει ποτέ μήνυμα και απλά πήγε να την δει φιλικά. Ο Α. συνέχισε σε αυτό το τέμπο αλλά κάτω από τα γυαλιά ηλίου του την κατασπάραζε με τα μάτια του και η στύση του παρέμενε εκεί, δίχως να μπορεί να κρυφτεί. Εκείνη το παρατηρούσε και σαδιστικά το απολάμβανε.

- Ε:Δεν πάμε να κάνουμε μια βουτιά; Έχω ανάψει εδώ.

Βουτάνε στο νερό και η πρώτη κίνηση του Α. ήταν να την αρπάξει από τη μέση και το σβέρκο.

- Α: Με έχεις καυλώσει αφάνταστα.

Εκείνη τον πιάνει δίχως δισταγμό κάτω από το νερό.

- Ε: Πόσο προτιμώ την live εκδοχή του.

Την αρπάζει και την φιλάει στο νερό παθιασμένα και τα χέρια του αρχίζουν να χουφτώνουν την κωλάρα και τις βυζάρες της. Εκείνη δεν έχει αφήσει τα χέρια της από το καυλί του που είναι πέτρα και τον φιλάει παθιασμένα. Είχε πολύ κόσμο τριγύρω αλλά δεν τους ένοιαζε καθόλου, είχαν μπει και οι δυο σε άλλη διάσταση. Εκείνος έβαλε το χέρι του κάτω από το μαγιό της και άρχισε να παίζει με τη κλειτορίδα της ενώ με το άλλο χέρι της έβαζε δύο δάχτυλα.

- Ε: Με τρελαίνεις.

- Α:Θέλω να σε κάνω να τελειώσεις εδώ και τώρα και ας μας βλέπει όλη η παραλία.

Συνέχισε να τη χαϊδεύει στην κλειτορίδα και να βάζει δάχτυλα στο μουνάκι της ρυθμικά και ήξερε πως το απολάμβανε. Τα δάχτυλα του ήταν το μεγάλο του ατού στα προκαταρκτικά. Εκείνη άρχισε να τρέμει και να σφίγγεται δυνατά γύρω του όσο ακόμα κρατούσε το καυλί του.

- Ε: Τελειώνω...

Την κρατούσε σφιχτά και εκείνη έτρεμε. Ένα ζευγαράκι πιο δίπλα μάλλον είχε καταλάβει τι γινόταν γιατί άκουσε αναφιλητά της Ε Και χασκογελούσε.

- Ε: Πάμε έξω.

Βγήκαν και οι δύο από το νερό με τον Α να χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνο μέσα για να καταλαγιάσει τη στύση του. Αποφάσισαν να τελειώσουν το ποτό τους και έπειτα να κατευθυνθούν προς το σπίτι της Ε. Στα μάτια και των δυο δεν φαινόταν πως είχε προηγηθεί κάποιο περιστατικό μέσα στο νερό καθώς και οι δύο απολάμβαναν θερμά τη κουβέντα τους. Στο γυρισμό για το σπίτι ο Α μπήκε σε ένα μίνι μάρκετ να αγοράσει μερικά πράγματα για το σπίτι. Φθάνουν στο σπίτι της Ε και με το που μπαίνουν μέσα και κλείνουν την πόρτα ο Α την αρπάζει από το λαιμό, την κολλάει στο τοίχο και αρχίζει να τη φιλάει παθιασμένα.

- Α: Επιτέλους μόνοι μας. Ξέρεις πόσο με έχεις βασανίσει; Θα σε ξεσκίσω τώρα.

- Ε: Κάνε μου ό,τι γουστάρεις μωρό μου.

Άρχισε να της ρουφάει το λαιμό. Το χέρι του είχε ήδη γλιστρήσει στο μαγιό της, τη δαχτύλωνε και ήταν ήδη υγρή και έτοιμη για αυτό που θα ακολουθήσει.
Απότομα όμως η Ε τον σπρώχνει.

- Ε: Ας αρχίσουμε να παίζουμε λίγο δίκαια.

Βάζει το χέρι της στο ερεθισμένο και χοντρό καυλί του, σκύβει στα γόνατα, του κατεβάζει το μαγιό και τον βάζει χωρίς δισταγμό στο στόμα της. Του το ρουφάει δυνατά και με μεγάλο ζήλο, χρησιμοποιώντας μόνο το στόμα της, με τα χέρια της να χουφτώνουν τον κώλο του. Τα σάλια της τρέχουν πάνω στα αρχίδια του.

- Α: Τι βρώμικο κορίτσι είσαι εσύ και τι πιπάρα μου κάνεις;

Εκείνη τότε αφήνει το καυλί του και ρουφάει τις μπάλες του και τα σάλια που από την ίδια έχουν τρέξει και κάνει τις μπάλες του λαμπίκο. Ο Α την τραβά από το μαλλί και τη φιλάει πάλι με πάθος. Της κατεβάζει τελείως το μαγιό και την ακουμπάει στο κοντινότερο καναπέ με τα κωλομάγουλα της να ακουμπάνε το καυλί του. Της φιλάει και της δαγκώνει το σβέρκο ενώ με το δεξί του χέρι τρίβει τη κλειτορίδα της.

- Α: Ήρθε η ώρα να σε γαμήσω καύλα μου.

- Ε: Δώσ' τον μου όλο...

Τη σκύβει μπροστά, ανοίγει διάπλατα τον κώλο της για να δει τις τρύπες της σε πλήρη θέα και της φτύνει το μουνάκι. Βάζει το καυλί του σιγά-σιγά μέσα στην τρύπα της μέχρι να το συνηθίσει και φτάνει στο πάτο. Αρχίζει να δυναμώνει τις κινήσεις του και την ένταση με την οποία τη πηδάει.

- Ε: Τι πουτσάρα είναι αυτή καύλα μου; Ξέσκισε με.

Εκείνος της ρίχνει μια δυνατή σφαλιάρα στο κωλαράκι και την πηδάει ακόμη πιο δυνατά. Τα μεγάλα χέρια του έχουν γραπώσει τον κώλο της και το καυλί του σφυροκοπάει τη μουνάρα της. Εκείνη φέρνει αντίσταση στο καναπέ για να κάνει τον πούτσο του να μπει ακόμη πιο μέσα της.

- Α: Τι υπέροχα που ταιριάζει ο πούτσος μου στο μουνάκι σου!

Βγαίνει από μέσα της και κάθεται στο καναπέ. Της δείχνει να καθίσει πάνω του. Εκείνη τυλίγει τα χέρια της γύρω από το λαιμό του και κάθεται πάνω στην όρθια πούτσα του που την περιμένει. Ανεβοκατεβαίνει πάνω του γρήγορα και έντονα και με τους δυο να είναι μούσκεμα πλέον στον ιδρώτα. Συνεχίζουν να γαμιούνται δυνατά και τα χέρια του Α είναι μόνιμα στο κώλο της και αρχίζουν και γίνονται πιο τολμηρά καθώς ένα δάχτυλο του ήδη αρχίζει και χαϊδεύει την πίσω τρύπα της και να μπαίνει μέσα. Από την καύλα η κωλότρυπα της έχει χαλαρώσει και δέχεται τώρα και δεύτερο δάχτυλο. Το καυλί του σε συνδυασμό με τα δάχτυλα του στο κωλαράκι της, της φέρνουν ακόμη μεγαλύτερη καύλα και ο Α αισθάνεται το μουνάκι της να σφίγγει γύρω από τον πούτσο του.

- Ε: Τελειώνω πάλι...

Εκείνος δυνάμωσε τις κινήσεις με το πούτσο του και έβαλε πιο βαθιά τα δάχτυλα του και μέσα στα βογγητά της, της χάρισε ένα πολύ δυνατό οργασμό. Την άφησε να πάρει λίγες ανάσες και της λέει:

- Α: Δεν τελειώσαμε έτσι γρήγορα!

Τη γυρνάει μπρούμυτα στον καναπέ, πετάει τα μαξιλάρια στο πάτωμα για να δημιουργήσει χώρο και ακουμπάει πάνω της. Στο χέρι του έχει το λιπαντικό που προμηθεύτηκε στο μίνι μάρκετ, δίχως η Ε να το παρατηρήσει.

- Α: Σειρά έχει να γαμήσω το κωλαράκι σου τώρα και δεν θα βγάλεις άχνα καυλάκι.

- Ε: Ήρεμα,σε παρακαλώ...

Βάζει μια γενναιόδωρη ποσότητα από το λιπαντικό στη τρύπα της και μπόλικη στον πούτσο του. Από τον οργασμό ακόμη η πίσω τρύπα της είναι πολύ χαλαρή και παρότι χοντρή, η ψωλή του Α εισχωρεί χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Μπαίνει πρώτα το πουτσοκέφαλο του και σιγά-σιγά το υπόλοιπο. Η Ε φαίνεται πως πονάει αλλά το χέρι του της έχει κλείσει το στόμα και με το σώμα του να την έχει καταπλακώσει δεν μπορεί να κινηθεί με ευκολία. Μόλις βλέπει πως αρχίζει και συνηθίζει, ανεβάζει την ένταση στο γαμήσι του και να τη γαμάει δυνατά. Ο κώλος της πλέον ανοίγει με ευκολία και τη πηδάει με όλη του τη δύναμη ψιθυρίζοντας της στο αυτί τι καλό πορνίδιο είναι και άλλα βρωμόλογα. Η Ε. τον σπρώχνει κάπως και στέκεται στα 4 χωρίς να αφήσει την ψωλή του να βγει από την κωλότρυπα της.

Τότε αρχίζει ένα ακόμη πιο δυνατό γαμήσι με τον Α. να της τον δίνει με όλη του τη δύναμη, το κωλαράκι της κατακόκκινο από τις σφαλιάρες του και την πλάτη της γεμάτης με τις δαγκωνιές του..

- Α: Παίξε με το μουνάκι σου όσο σου έχω σκίσει στα 2 τη κωλάρα καυλάκι μου.

Η Ε. αρχίζει να χαϊδεύει δυνατά τη κλειτορίδα της με τον Α να συνεχίζει μανιασμένα να την πηδάει και αισθάνεται πως ο οργασμός του έρχεται.

- Α: Καυλάκι θα τελειώσω μέσα στο κώλο σου...

- Ε: Τελειώνω πάλι...

Συνεχίζοντας με μεγαλύτερη ένταση να την πηδάει έφτασαν και οι δύο στο αποκορύφωμα και με βογγητά και οι δύο τους τελείωσαν με τη κωλότρυπα της Ε να σφίγγει δυνατά πάνω στον πούτσο του Α και αυτός με το να γεμίζει με σπέρμα τη τρύπα της.

Ξέμειναν κουρασμένοι και καταϊδρωμένοι, με τον Α να έχει πέσει πάλι πάνω της αλλά και με τους δυο με ένα ξεψυχισμένο χαμόγελο στο στόμα.

Συνεχίζεται...




Copyright protected OW ref: 157468



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.