Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ερωτικά παιχνίδια με παντρεμένη

Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να γράψω μια ακόμα εμπειρία με την παντρεμένη. Μια εμπειρία που έχει να κάνει με την ηδονή που μπορεί να προσφέρει ο ένας στον άλλο όταν βρεθούν στο κρεβάτι. Έτσι... τη ρώτησα αν χρησιμοποιούσε τα δωράκια που της είχα κάνει στην πρώτη μας συνάντηση!

- Με τρελαίνεις τώρα… μου απαντά.

- Γιατί καυλίτσα μου;

- Τι γιατί; Δεν τα αποχωρίζομαι παρά μόνο αν είναι εδώ ο άντρας μου μη με πάρει χαμπάρι και τα κρύβω όσο μπορώ καλύτερα για να μην τα εντοπίσει. Όταν μπορώ και είμαι μόνη μου το μουνί μου καίγεται και ο κώλος μου δε χορταίνει τη σφήνα. Θέλω να κανονίσεις να βρεθούμε πάλι.

- Με ένα όρο… της απαντώ!

- Ποιος… λέγε μου!

- Έχω εντοπίσει ένα διακριτικό μαγαζί με ερωτικά είδη και θέλω να πάμε μαζί να διαλέξουμε παιχνιδάκια για την ηδονή των κορμιών μας. Και βέβαια θα τα έχεις μαζί σου τοποθετημένα κατάλληλα και έτσι θα συναντηθούμε.

Μια σιωπή από μέρους της και σε λίγο μου απαντά.

- Ότι θέλεις καυλιάρη άνδρα, Θα τα φορέσω όλα, ακόμα και το στρινγκάκι μέσα στο μουνάκι μου θα βάλω που γουστάρεις . Όσο για το μαγαζί πού λες, αρκεί να μη μας δουν και έχουμε προβλήματα.

- Είναι διακριτικό και δεν θα έχουμε προβλήματα.

Δεν άργησε να κανονιστεί και βρεθήκαμε να κοιτάμε ερωτικά παιχνίδια και βοηθήματα για την ικανοποίηση της καύλας μας και της ηδονής των κορμιών μας.

- Είμαι πολύ καυλωμένη…

μου λέει στο αυτοκίνητο και ήταν πράγματι μούσκεμα. Στο μαγαζί που πήγαμε της αγόρασα ένα στραπ-ον, μια πεταλούδα ένα αυγό με ασύρματη δόνηση και σλιπάκια, με ένα δονητή ακριβώς στη είσοδο της τρυπούλας περίπου 6-7 πόντους, όσο για να προσφέρει ευχαρίστηση και ένα ακόμα με 2 δονητές έναν για το μουνάκι και ένα για την κωλοτρυπίδα. Στο τέλος της πήρα και μια τρόμπα για να φουσκώνουν τα χειλάκια και οι ρώγες. Πριν φύγουμε της είπα να πάει διακριτικά και να φορέσει το σλιπάκι με τον ένα δονητή και να έρθει.

Στο αυτοκίνητο άρχισε να μου λέει για την καύλα που ένοιωθε στο μουνί της και ότι δεν άργησε να γίνει πολύ υγρή μέχρι που αισθανόταν να έχει μουσκέψει το βρακάκι της. Έβαλα το χέρι μου και αισθάνθηκα να γεμίζει μουνόχυμα, με αποτέλεσμα να το τραβήξω για να δοκιμάσω τη γεύση τους και να της δώσω και εκείνης να δοκιμάσει τα χυσάκια της. Δεν αργήσαμε να φτάσουμε σε γνωστό ξενοδοχείο μακριά από την Αθήνα και τις περιοχές μας. Με το που μπήκαμε στο δωμάτιο φύγανε αμέσως τα ρούχα και πέσαμε στο κρεβάτι για ένα απίθανο 69 μέχρι που χύσαμε και οι δυο στα στόματα και γευτήκαμε τα υγρά ο ένας το άλλου.

Πήγαμε αμέσως για το υδρομασάζ και την έβαλα να έχει το μουνί της ακριβώς εκεί που έβγαινε με πίεση το νερό. Σε λίγο την ακούω να φωνάζει…

- χύνω η πουτάνα… χωρίς να έχω βάλει πούτσα στο μουνί μου!

- Έτσι καύλα μου χύσε. Αυτός είναι ο πρώτος σου οργασμός χωρίς πούτσα. Έχει και συνεχεία καυλιάρα μου. Κάθισε κι άλλο εκεί να χύσεις ακόμα μια φορά και όσες θέλεις για να χορτάσεις.

Με τρόπο της χώνω το πλαστικό καυλί στην μούνα της και εκεί τα είδε όλα. Δεν άντεξε το χύσιμο και πετάχτηκε από τη μπανιέρα όρθια, ξάπλωσε στο πάτωμα και είχε σπασμούς σε όλο της το σώμα. Πήγα από πάνω της και έπαιζα την πούτσα μου μέχρι που της τα έδωσα όλα στο πρόσωπο στα βυζιά της και στο στόμα, όσα πρόλαβε να πάρει.

- Τι ήταν αυτό γαμιά μου; Δεν το έχω ξαναζήσει ούτε στα όνειρα μου! Έλα να μου γαμήσεις τον κώλο, καίει για να πάρω πούτσα τώρα.

- Θα στον γαμήσω αλλά δε θα βγάλεις από το μουνί σου τον πλαστικό! Σα να σε γαμάνε δυο πούτσες καργιόλα γυναίκα με τις καύλες που έχεις.

- Κάνε με ότι θέλεις… με έχεις εξουσιάσει με τις ιδέες σου!

Χωρίς πολύ δυσκολία και με λίγο λιπαντικό της τον έχωσα βαθιά και άρχισα να την γαμάω πότε σιγά, πότε γρήγορα. Οι γρήγορες αναπνοές της έδειχναν ότι το απολάμβανε μέχρι που φώναξε μέχρι τσιρίδας:

- Χύνω η πουτανάρα, Χύνω από παντού…

και έπεσε στο κρεβάτι να ηρεμήσει από την ένταση. Πιάνω την τρόμπα και τη βεντουζώνω στο μουνί της. Σε λίγο τα φουσκωμένα χειλάκια έχουν κοκκινίσει από το αίμα που συγκεντρώνεται εκεί, της βάζω 2 δάχτυλα της και 2 δικά μου μέσα της και την δαχτυλώνω με μανία. Χύνει συνέχεια και πετάει υγρά που μουσκεύουμε τα σεντόνια και ότι υπάρχει εκεί γύρω. Εγώ από πάνω της γλείφω τις ρώγες της τις δαγκώνω μέχρι που με ικετεύει να σταματήσω γιατί θα λιποθυμήσει.

Ξεκουραστήκαμε κάπου μίση ώρα και τη ρώτησα αν έχει χρόνο να καθίσουμε κι άλλο. Εγώ είχα χρόνο και δεν είχα πρόβλημα.

- Τι έχεις στο νου ακόμα; Με ρωτάει.

- Ρε συ έχω μια απορία και θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά. Έχεις δοκιμάσει με γυναίκα να κάνεις σεξ;

Με κοιτάζει ξαφνιασμένη και προδίδεται από την επιθυμία της.

- Θέλεις να τηλεφωνήσεις στην φίλη σου που τόσα μου έχεις πει για αυτή, να της προτείνεις να έρθει τώρα ή αν δεν μπορεί να κανονίσουμε συνάντηση τα τρία μας την άλλη φορά; Γιατί αν κατάλαβα καλά με αυτή την φίλη σου έχεις δοκιμάσει και πρέπει να περνάτε πολύ καλά αν κρίνω από την έκφραση σου.

- Πολλά καταλαβαίνεις γαμιά μου και σε γουστάρω πολύ γιατί μου βγάζεις ότι πιο πρόστυχο έχω στο σεξ, που με τον άνδρα μου ούτε που τα σκέφτομαι. Άλλωστε είναι και ο λόγος που είμαστε εδώ μαζί τώρα! Και κυρίως γουστάρω πολύ την ανδρική ερωτική επαφή και πότε-πότε και τη γυναικεία. Γουστάρεις να την γαμήσεις και εκείνη; Αλλά αν σε αφήσει!

- Εγώ θέλω εσένα να γαμήσω και εκείνη να μας γλείφει και να σε πάρει με το στραπ- πον! Αν της έρθει δεν θα πω και όχι να τη γαμήσω. Έστω να τη γλείψω κι εγώ μαζί σου. Αποφάσισε και πράξε.

Την πήρε τηλέφωνο αλλά δε μπορούσε αν και της είπε τη φάση που είμαστε και ενθουσιάστηκε με την διήγηση που της έκανε. Υποσχέθηκε όμως να βρεθούμε σύντομα.

Καυλιάρα μου χρωστάς ένα χύσιμο. Θέλω να με κάνεις να χύσω ακόμα μια φορά. Βαλε τα δυνατά σου!

Με μιας με τσιμπουκώνει, με κάνει ντούρο και με παίρνει βαθειά στο στόμα. Μου βάζει και ένα δάκτυλο στο κώλο και παίζει με τον προστάτη. Σε λίγο της χάρισα κι εγώ άλλο ένα χύσιμο και το κατάπιε όλο μέχρι σταγόνας.

Όταν μετά το μπάνιο μας πήγε να ντυθεί, της είπα να βάλει το σλιπάκι με τα 2 δονητάκια! Δεν έφερε αντίρρηση, η ηδονή θα ήταν συνεχόμενη μέχρι να φθάσει σπίτι της.

Στο αυτοκίνητο επιστρέφοντας μου έλεγε ότι από την καύλα πού νιώθει και στις 2 τρυπούλες της χύνει συνεχεία και δε θα αντέξει μέχρι το σπίτι.

- Δεν θα βγάλεις τίποτε και θα πας έτσι. Θα μου γράψεις και όταν θα τα διαβάζω να έχω λόγο να τραβήξω μια μαλάκια για πάρτη σου και για το μουνί σου!

Έτσι έγινε.

Μέχρι να βρούμε χρόνο να ξανασυναντηθούμε εγώ γαμούσα τη γυναίκα μου και φαντασιωνόμουν την καριόλα φίλη μου με τη φίλη της να γλείφονται και να τις γλείφω.




Copyright protected OW ref: 157451



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).