Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ιστορίες από το χωριό (5ο μέρος)

Το ύφος της Κατερίνας ήταν πολύ σοβαρό για να το αγνοήσω. Ήμουν φοβισμένος και είχα παγώσει από το σκηνικό μιας και δεν ήξερα τι παίζεται. Σαν υπνωτισμένος έβλεπα τα δυο γυμνά κορίτσια και το μόνο πράγμα που είχε ζωή πάνω μου ήταν η καρδιά μου που κόντευε να σπάσει από τους γρήγορους, δυνατούς χτύπους και ο πούτσος μου, που μετά το πρώτο σοκ, είχε αναθαρρήσει και καύλωνε όλο ένα και περισσότερο. Το Κατερινάκι ξαναγύρισε στην πολυθρόνα όπου και βυθίστηκε αραχτή και μου έκανε νόημα να γδυθώ. Δεν υπάκουγα και σηκώθηκε πάνω με αυστηρό βηματισμό και δυναμικές κινήσεις και μου έβγαλε με μιας το σορτσάκι μαζί με το βρακί, με τον πούτσο μου να πάλλεται ολόρθος και περήφανος και το μπλουζάκι με μια δεύτερη κίνηση. Τώρα ήμουν ολόγυμνος και εκείνη όρθια μπροστά μου γυμνή να ψευτοδιπλώνει τα ρούχα μου και να τα αφήνει πάνω σε ένα κομοδίνο παραδίπλα.

Όλη αυτή την ώρα η κοπέλα περίμενε καρτερικά χωρίς να κινείται δίχως να βγάλει τσιμουδιά. Τότε ήταν που ξεκίνησα να την παρατηρώ. Ήταν πολύ όμορφη αν και δε μπορούσα να δω τα μάτια της. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της ήταν τέλεια. Μια μικρή γαλλική μυτούλα Απίστευτα σαρκώδη και μεγάλα χείλη, δυο καλοσχηματισμένα τοξωτά φρύδια, δυο υπέροχα αναψοκοκκινισμένα μήλα κοσμούσαν τα μάγουλα της και η επιδερμίδα της ήταν πιο λεία και από παγάκι. Τα μαλλιά της ήταν κόκκινα βαμμένα, ολόισια και πιασμένα μια τέλεια αλογοουρά με ένα ροζ λάστιχο. Το σώμα της δεν ήταν συνηθισμένο. Είχε μερικά παραπάνω κιλάκια αλλά αν μου τα έδινες στο χέρι και με έβαζες να τα τοποθετήσω εγώ, μάλλον θα τα έβαζα εκεί ακριβώς που ήταν. Τεράστιες βυζάρες μα έδειχναν στητές και σφιχτές. Μέση δαχτυλίδι και παρακάτω άνοιγε η περιφέρεια της και σχημάτιζε μια υπέροχη τουρλωτή και μεγάλη κωλάρα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν πίστευα πόσο ωραίο μπορεί να είναι ένα γυναικείο σώμα, όντας τόσο διαφορετικό από τα στάνταρ που είχαν σχηματιστεί στο μυαλό μου.

Κάπου εκεί το Κατερινάκι με επανάφερε στην πραγματικότητα, αρπάζοντας και σφίγγοντας τον πούτσο μου που είχε απροχώρητες καύλες πια. Με τράβηξε από τον πούτσο ώσπου τον έφερε μπροστά στο στόμα της κοπέλας, την άρπαξε από την αλογοουρά και την κατεύθυνε προς εμένα και το όρθιο παλούκι μου. Με το που ακούμπησε στα χείλη της προσπάθησε να αντιδράσει και να τραβηχτεί αλλά το Κατερινάκι την πίεζε με μανία και το ίδιο έκανε και με εμένα, με αποτέλεσμα κάποια από τα επόμενα δευτερόλεπτα ο πούτσος μου να βρίσκεται τέρμα μέσα στο στόμα της και να γαμάει το λαρύγγι της. Όταν η Κατερίνα ένιωσε ότι η κοπέλα πνίγεται της τράβηξε το κεφάλι πίσω για να πάρει μια ανάσα και έπειτα ξανά πίεσε να τον πάρει όλο μέσα. Επαναλήφθηκε αυτό για κάποιες φορές και σε κάποια φάση νομίζω πως η κοπέλα πια γούσταρε αυτό που έκανε γιατί έβαζε και τη γλώσσα της στο παιχνίδι προσπαθώντας με μαεστρία να μου γλείφει τον πούτσο και τα αρχίδια καθώς ήταν μπουκωμένη αλλά ταυτόχρονα πια ρουφούσε το καυλί μου μανιωδώς και από μόνη της.

Σε όλη τη φάση το Κατερινάκι είχε μεταμορφωθεί σε κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Έβγαζε μίσος και έβριζε συνέχεια την ανήμπορη κοπέλα. Που και που τις έφευγαν σάλια από τον έντονο τρόπο που έβριζε αλλά και κάποιες στιγμές έφτυνε κατάμουτρα το κορίτσι, που παρόλα αυτά που περνούσε, είχε ένα χαμόγελο ευχαρίστησης στο στόμα της καρφωμένο και όλες οι εκφράσεις της μόνο άτομο που κακοποιείται δεν προδίδανε. Μάλλον το απολάμβανε. Όποτε πήγαινε να μου ξεφύγει καμιά κραυγή ή να ακουστεί κάτι από μεριάς μου το Κατερινάκι το σκότωνε με το βλέμμα και μόνο. Δεν την είχα ξαναδεί έτσι. Κάπου εκεί άρχισαν και τα χαστούκια με το κορίτσι να είναι μπουκωμένο με τον πούτσο μου και τα μάγουλα της να είναι πια κατακόκκινα από τις δαχτυλιές της Κατερίνας. Η έκφραση καύλας στο πρόσωπο του κοριτσιού, περιέργως μεγάλωνε.

Η Κατερίνα είχε περάσει από πίσω της και της είχε βάλει το χέρι της μέσα στο μουνί της, μέχρι τον καρπό. Έσπρωχνε με μανία. Η άλλη μούγκριζε από την καύλα. Όταν μου έκανε νόημα να πάω να της τον βάλω, πλησίασα διστακτικά και αντίκρισα ένα πλημμυρισμένο και εμφανώς ξεσκισμένο μουνί το οποίο δεν πρόβαλε καμιά αντίσταση στον πούτσο μου που γλίστρησε χωρίς να τον νιώσει πουθενά στα τοιχώματα της μουνάρας της παρά μόνο όταν ακούμπησε τη μήτρα της. Εκεί λίγο τινάχτηκε και αμέσως η Κατερίνα ξάπλωσε πίσω μου και έσπρωχνε τον κώλο μου με τις πατούσες της, δίνοντας έναν δαιμονιώδη ρυθμό στο γαμήσι που έριχνα στο άγνωστο κορίτσι. Δεν άντεχα. Ήθελα να χύσω.. Η Κατερίνα το κατάλαβε και με μια κίνηση έβαλε το χέρι της ανάμεσα στα πόδια μου και έπιασε σφιχτά τα αρχίδια μου. Πόνεσα και η διαδικασία εκσπερμάτισης διακόπηκε βίαια. Κόλλησε τα βυζιά της στην πλάτη μου και το στόμα της στο αυτί μου και είπε.

- Μην τολμήσεις. Έχουμε ακόμα δρόμο...

Σηκώθηκε και έπιασε πάλι από τα μαλλιά την κοπέλα και την κατεύθυνε στον πούτσο μου που είχε πάρει να χαλαρώνει ελαφρώς. Βέβαια μόλις τον πήρε στο στόμα της η άλλη έγινε και πάλι πέτρα. Κάτι το οποίο το κατάλαβε το κορίτσι και έβγαλε μια μικρή κραυγή ευχαρίστησης. Βεντούζωνε τα χείλη της και τη γλώσσα της στον πούτσο μου ρουφώντας τον με ανείπωτη λαχτάρα. Η Κατερίνα με έβαλε να σφίξω τις βυζάρες της κοπέλας στις χούφτες μου και ταυτόχρονα εκείνη τσιμπούσε με μανία τις ρώγες της κοπέλας που δεν έλεγε να αφήσει τον πούτσο μου να ανασάνει. Έχοντας πάλι αρπάξει τα μαλλιά της κοπέλας την έπνιγε με το καυλί μου να φτάνει σε σημεία που δεν είχε φτάσει ποτέ. Την τραβούσε πίσω και την έσπρωχνε ξανά με μίσος μπροστά. Σηκώθηκε και πήγε στην γνωστή τσάντα που ήταν δίπλα στη ντουλάπα. Εγώ βρήκα ευκαιρία να τραβηχτώ λίγο και να ψάξω τις ανάσες μου. Γύρισε με ένα βαζάκι βαζελίνη. Έβαλε την κοπέλα να τουρλώσει τον κώλο της και άνοιξε τα κωλομάγουλα της με το ένα χέρι χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα της. Με το άλλο χέρι πήρε μια μεγάλη ποσότητα βαζελίνης και ξεκίνησε να την απλώνει στη σούφρα της κοπέλας.

Σηκώθηκε ήρθε προς το μέρος μου, άρπαξε και πάλι τον πούτσο μου με το χέρι της να έχει βαζελίνη και με απαλές κινήσεις την άπλωσε σε κάθε χιλιοστό του.

- Πάμε τώρα να την αποτελειώσουμε.

Με οδηγεί πάλι από τον πούτσο στον κώλο της κοπέλας. Βοηθάει με τα χέρια της να μπει το κεφάλι και ξεκινάει να τραβάει το κορμί της κοπέλας προς τα πίσω για να μπει πιο βαθιά. Κάποια στιγμή κατάφερε να μπει όλος ο πούτσος μου μέσα. Η κοπέλα για πρώτη φορά έδειχνε να πονάει και να υποφέρει με αυτό που γινόταν και αυτό έδωσε μια ικανοποίηση στην Κατερίνα που κόλλησε πίσω μου, της άρπαξε την αλογοουρά και την τραβούσε πίσω ενώ έδινε σε εμένα το ρυθμό του ξεσκίσματος και πάλι. Με το άλλο χέρι της η Κατερίνα έμπηγε τα νύχια της στην πλάτη της κοπέλας. Γαμούσα με τρέλα ένα σούπερ κώλο, δυο σφιχτά βυζιά ήταν κολλημένα στην πλάτη μου, δυο άλλες βυζάρες πήγαιναν πέρα δώθε από το κούνημα, η Κατερίνα εκστασιασμένη έβριζε δίπλα στο αυτί μου, γρατζουνώντας την κοπέλα και τραβώντας την από τα μαλλιά και η άγνωστη είχε πια συνηθίσει το καυλί μου και βογκούσε, σαν να ζει την απόλυτη ηδονή. Μου πήρε λίγα μόνο λεπτά να αδειάσω κάθε σταγόνα σπέρματος μέσα στον άγνωστο κώλο και να πέσω ξέπνοος δίπλα στο κρεβάτι. Η Κατερίνα συνέχισε τα βρισίδια και έβαλε την άγνωστη να με ξανατσιμπουκώσει.

- Τώρα θα γευτείς τον κώλο σου παλιοπουτάνα...

Πλέον ξαπλωμένος δεν ένιωθα ακόμα έτοιμος να κάνω οτιδήποτε. Αυτό το κορίτσι όμως το ήξερε το άθλημα. Ξεκίνησε ένα αργό και πολύ υγρό πιπίλισμα. Χρησιμοποιούσε τη γλώσσα της για να ξυπνήσει τον κοιμισμένο μου πούτσο και τα κατάφερνε σιγά- σιγά. Ρουφούσε και έγλειφε τόσο απαλά που νομίζω πως μετά από όλα αυτά που είχαν γίνει, ήταν βάλσαμο. Πήρε μόλις 5 λεπτά να μου τον κάνει και πάλι τούρμπο. Η Κατερίνα είχε χυθεί στην πολυθρόνα και έπαιζε το μουνάκι της απολαμβάνοντας το θέαμα και η τηλεόραση ακόμα έδειχνε το τρελό γαμήσι του Αλμπέρτο και της κυρίας Τζένης. Η άγνωστη έγλειφε τον πούτσο μου με απίστευτη τεχνική και σε ένα 10λεπτο άδειασα το δεύτερο φορτίο μου στο στόμα της. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό κατάπιε το σπέρμα που αυτή τη φορά δεν εκτινάχτηκε και χρησιμοποίησε τη γλώσσα της για να καθαρίσει τα πάντα και να μην ξεφύγει ούτε σταγόνα. Χαμογέλασε και έπεσε στο πλάι. Η Κατερίνα έχυνε και πάλι με εμένα να τη χαζεύω. Αχ, αυτό το θέαμα. Ο Αλμπέρτος έδινε ακόμα πόνο στο βίντεο.

- Σήκω πάνε να κάνεις ένα μπάνιο και τα λέμε μετά…

είπε σε εμένα το Κατερινάκι. Σηκώθηκα και άρχισα να ντύνομαι.

- Βιάσου θέλω να πω δυο κουβέντες με τη φίλη μου...

Γύρισα και κοίταξα το άγνωστο κορίτσι. Οι δαχτυλιές από τα χαστούκια ακόμα στα μάγουλα. Είχε κοκκινίλες στα γόνατα και στους αγκώνες από την τριβή στα σκεπάσματα. Οι γρατζουνιές στην πλάτη της είχαν ψιλοματώσει. Σπέρμα έτρεχε από τον φανερά παραβιασμένο και κατακόκκινο από τις ξυλιές κώλο της και έφτανε στα μπούτια της. Μα το χαμόγελο δεν έφυγε ούτε στιγμή από το πρόσωπό της. Ήταν η απόλυτη ηδονή που έζησε πριν λίγο. Υπεύθυνη για αυτό; Η Κατερίνα με έσπρωξε έξω από την πόρτα και την έκλεισε πίσω μου. Κοντοστάθηκα για λίγο και η φωνή της ακούστηκε...

- Τσακίσου φύγε από δω, είπα...

κι έτσι έκανα...

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 157395



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.