Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μετά από αρκετά χρόνια που σας διαβάζω, αποφάσισα να γράψω και εγώ την δική μου ιστορία. Είμαι ο Μάκης 29, 1.90 ύψος μελαχρινός περίπου στα 95 κιλά (έχω κοιλίτσα).

Η ιστορία που ακολουθεί εξελίχθηκε με μια κοπέλα από το εργασιακό μου περιβάλλον. Εν συντομία εργάζομαι σε μια εταιρεία πληροφορικής, και στο γραφείο που βρίσκομαι είναι άλλα 3 άτομα. Η Μαρία (ας πούμε) είναι μια κοπέλα ιδιαίτερα φιλική και προσιτή σε όλους, εδώ και περίπου 1-2 χρόνια που την γνωρίζω δεν είχε περάσει σχεδόν ποτέ από το μυαλό μου ότι θα μπορούσα να τη δω διαφορετικά. Η Μαρία είναι μια κοπέλα στα 24, περίπου 1.70, μελαχρινή, με πάρα πολύ όμορφο σώμα, το οποίο παραδόξως, πρόσεξα τους τελευταίους μήνες.

Αν και μου είχε καρφωθεί για τα καλά στο μυαλό πως με αυτή την γυναίκα θέλω κάτι να κάνω, δίσταζα να εκδηλώσω το παραμικρό ενδιαφέρον. Δυσκολευόμουν ακόμα και να την κοιτάξω, είχα γίνει αρκετά επιθετικός απέναντί της, ως άμυνα στην αδυναμία που ανέπτυσσα στο πρόσωπό της. Κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μου και να κάνει την καθημερινότητα στην εργασία εφιαλτική. Η αλήθεια είναι ότι περνούσαν πολλά από το μυαλό μου και βρισκόμουν σε μια διαρκή σύγχυση σχετικά με το τι θέλω να κάνω, αν θέλω να το κάνω και πως θα το κάνω. Υπήρξαν μέρες που είχα καταφέρει αν ελέγξω την φλόγα που με κυρίευε αλλά και μέρες που μπορούσα να μην την σκεφτώ καν.

Αν και η Μαρία με είχε προσκαλέσει πολλές φορές (όπως και όλους τους συναδέλφους) να βγούμε έξω, φιλικά πάντα, συνέχεια κάτι τύχαινε και δεν μπορούσα να βρεθώ στις συναντήσεις εκτός δουλειάς, πλην εξαιρέσεων. Σκέφτομαι ότι ίσως "τύχαινε" κάτι γιατί δε μπορούσα να διαχειριστώ το να βρεθώ απέναντι ή δίπλα της σε έναν χώρο που οι κανόνες εργασιακής ηθικής θα μου έλεγαν πως πρέπει να συμπεριφερθώ.

Πρόσφατα, βίωσα κάποιες πολύ δύσκολες καταστάσεις. Συγκεκριμένα μια μέρα που ήμουν χάλια, ξαφνικά ήρθε ένα μήνυμα από εκείνη. Τυπικό, από αυτά τα τι κάνεις κτλ. Η αλήθεια είναι ότι διαχειριζόμουν αδέξια την επικοινωνία μας μέσω μηνυμάτων, όμως εκείνο το βράδυ της είπα ότι χρειάζομαι μια βόλτα. Απάντησε θετικά και μετά από λίγη ώρα ήμασταν έξω. Συζητήσαμε πολλά, περί ανέμων και υδάτων, για σχέσεις για τα επαγγελματικά κτλ. Και κάπου εκεί έμμεσα και στη συνέχεια άμεσα έκανα κίνηση και έδειξα ενδιαφέρον. Αν και φάνηκε να κολακεύεται, η απόρριψη δεν άργησε να έρθει. Η φάση που είναι, οι προτεραιότητες και λοιπές γνωστές δικαιολογίες. Χαλάστηκα αλλά ένοιωσα όμορφα που εκδήλωσα ενδιαφέρον.

Τις επόμενες μέρες φρόντισα να είμαι απόμακρος, πέρα από τα τυπικά τίποτα άλλο. Δε με ενδιέφερε που έβλεπε κατάμουτρα πόσο είχα χαλαστεί. Ίσα-ίσα που απολάμβανα όταν ερχόμουν σε επαφή με όμορφες πελάτισσες της εταιρείας και υπήρχε το σχετικό παιχνίδι, και πάντα την έπιανα να με κοιτά με την άκρη του ματιού της.

Όλα άλλαξαν ένα απόγευμα που είχαμε μείνει για να ολοκληρώσουμε ένα έργο που είχαμε αναλάβει και είχε καθυστερήσει. Αφού τελειώσαμε και ετοιμαζόμουν να φύγω μου ζήτησε να μιλήσουμε. Αυτό ήταν κάτι άλλαξε, σκέφτηκα. Ήξερα ότι οι πιθανότητες μου να κάνω κάτι με αυτό το υπέροχο θηλυκό είχαν αυξηθεί, όμως δε μπορούσα να διανοηθώ ότι θα είναι εκείνη που θα επιλέξει το πότε και το πως. Έτσι της είπα ότι είμαι κουρασμένος και έφυγα βιαστικά.

Τις επόμενες μέρες επανήλθαμε στα τυπικά. Φαινόταν στενοχωρημένη από την όλη κατάσταση μεταξύ μας. Τα πράγματα ήταν ιδιαίτερα αμήχανα, και τότε αποφάσισα να κάνω κίνηση. Της έστειλα ένα μήνυμα πως θέλω να φάμε μαζί απόψε. Η θετική απάντηση ήρθε σε δευτερόλεπτα. Το ραντεβού κανονίστηκε στο σπίτι μου το ίδιο βράδυ.

Ήρθε casual ντυμένη με μια υπέροχη φούστα και ένα τοπ που αναδείκνυε το στήθος της. Το άρωμα της με είχε τρελάνει, όπως με τρέλαινε κάθε μέρα στη δουλειά. Μετά το φαγητό, λίγο το κρασί, λίγο η μουσική ήρθαμε πιο κοντά. Διστακτικά με προσέγγισε, όμως εγώ είχα άγριες διαθέσεις. Την έπιασα από τον λαιμό και της έδωσα ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο. Φιλιόμασταν για ώρα, όλα γίνονταν γρήγορα. Την έγδυσα, την πήρα στα χέρια μου και την πήγα στο κρεβάτι.

- Τι έχεις σκοπό να μου κάνεις; ρώτησε

- Θέλω να φάω το μουνάκι σου απόψε. Δε μπορείς να φανταστείς πόσο καιρό περίμενα αυτή την στιγμή.

Ήταν φανερό πόσο καυλωμένη ήταν, το μουνί της φαινόταν υγρό, και δεν την είχα αγγίξει ακόμα. Την έγλειφα και το απολάμβανα πραγματικά, το μουνί της ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν εκείνη την στιγμή. Εκείνη φώναζε και μου χάιδευε τα μαλλιά. Ετοιμαζόταν να χύσει, όμως ήθελα να την βασανίσω, σταμάτησα να τη γλείφω και της έδωσα τον πούτσο μου στο στόμα.

- Θα σε βασανίσω σήμερα, για όσα βάσανα μου έχεις προκαλέσει τόσο καιρό της είπα και της γέμισα το στόμα με τον πούτσο μου.
Η πίπα της πολύ καλύτερη από ότι περίμενα, τον ρουφούσε και φαινόταν ότι το απολάμβανε. Με κοίταζε στα μάτια και μου έδειχνε ότι είναι έτοιμη να γίνει το πουτανάκι που θέλω στην ζωή μου. Της άνοιξα τα πόδια και μπήκα μέσα αργά, αλλά βαθιά, ήθελα να με νοιώσει σιγά-σιγά να χώνομαι ολόκληρος μέσα μέχρι την μήτρα. Αύξησα ρυθμό και ξεκίνησα να την γαμάω δυνατά.

- Με σκίζεις, φώναζε.

- Αυτό σου αξίζει πουτανάκι της έλεγα εγώ. Την είχα μπροστά μου και έβγαζα όλη την ένταση που μου είχε δημιουργήσει τον προηγούμενο καιρό.

Έχυσε αρκετές φορές, μέχρι που ήρθε η ώρα να χύσω κι εγώ. Χωρίς να της πω τίποτα τον πήρε στο στόμα. Ήταν τόσο αποφασιστική η κίνησή της που κατάλαβα ότι τα ήθελε στο στόμα. Έχυσα πολύ έντονα και τα κατάπιε όλα. Συνεχίσαμε με δεύτερο γύρο στα 4. Είχα τη θέα ίσως του πιο όμορφου κώλου που έχω δει στη ζωή μου. Τη χαστούκιζα και την έβριζα καθώς καρφωνόμουν μέσα της με μανία. Αυτό ήθελε η πουτάνα, αυτό γούσταρε, άγριο γαμήσι ξύλο και βρωμόλογα. Έχυνε και ξανάχυνε χωρίς σταματημό. Την έχυσα άλλη μια φορά, ξανά στο στόμα, και τα ήπιε μέχρι την τελευταία σταγόνα. Ξαπλώσαμε για να ξεκουραστούμε λίγο, καθώς ήταν ήδη μια δύσκολη μέρα στη δουλειά και μετά το γαμήσι που ακολούθησε έπρεπε να πάρουμε δυνάμεις.

Με πήρε ο ύπνος. Ξύπνησα το πρωί και δεν τη βρήκα εκεί. Έψαξα για κάποιο σημείωμα ή μήνυμα στο κινητό, τζίφος. Θα μας τρελάνει αυτή η γυναίκα σκέφτηκα. Έκανα ένα γρήγορο ντους, ξυρίστηκα και ετοιμάστηκα για την δουλειά. Ανυπομονούσα να την ξαναδώ, αλλά και να την ρωτήσω γιατί εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.

Έφτασα στην δουλειά στην ώρα μου, εκείνη ήταν ήδη εκεί και προετοίμαζε μαζί με τον Στέλιο (έναν άλλο συνάδελφο) μια παρουσίαση για το μίτινγκ που θα ακολουθούσε σε μισή ώρα. Αποφάσισα να μην ενοχλήσω και περιορίστηκα σε μια τυπική, συναδελφική καλημέρα. Η μέρα δεν θα ήταν καλή όμως.

Στο μίτινγκ που ακολούθησε, ο Στέλιος, μετά την παρουσίασή του ενημέρωσε τους συναδέλφους ότι είναι σε σχέση με τη Μαρία εδώ και κάποιο καιρό και δεν θα ήθελαν να είναι πλέον κρυφό. Εκείνη χαμογελούσε, εγώ κοιτούσα σαν χαμένος. Μήπως δε συνέβη το χθεσινό; Μήπως τρελάθηκα και βλέπω όνειρα που τα νομίζω για αληθινά;

Βγήκα έξω βιαστικά και κατευθύνθηκα στην τουαλέτα για να ηρεμήσω. Δε μπορούσα να πιστέψω τι ζούσα. Επέστρεψα στο γραφείο μου και χάθηκα για ώρα στις σκέψεις μου. Επικρατούσε σιωπή, δεν είχα καμία όρεξη να δουλέψω. Έως ότου έλαβα ένα μήνυμα από την Μαρία:

"Το βράδυ σπίτι σου;"




Copyright protected OW ref: 157369



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.