Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Παντρεμένος εδώ και 4 χρόνια με τη γυναίκα μου, και ενώ πριν το γάμο ήμασταν σχεδόν άλλα 5 χρόνια μαζί, η σχέση μας από σεξουαλικής άποψης είχε βαλτώσει για κάποιο λόγο. Εκείνη ήταν πολύ συντηρητική και οι επαφές μας ήταν τόσο αραιές που είχα χάσει το ενδιαφέρον μου, όπως κι εκείνη. Το σεξ είχε πάρει μια μορφή ρουτίνας και κάθε φορά ήταν πανομοιότυπη με όλες τις προηγούμενες. Δεν ήμουν ποτέ έτσι και αν κάποτε αυτή η… κατά κάποιο τρόπο, αθωότητα της Καίτης με εξίταρε, τώρα πια είχα βαρεθεί να περιμένω την απελευθέρωση της. Ένιωθα πως όλα μου φταίνε και το ίδιο κι εκείνη μάλλον. Καυγάδες συνέχεια και φωνές χωρίς ουσία. Είπαμε να κάνουμε μια καινούρια αρχή και μας δόθηκε μια εξαιρετική ευκαιρία με την αλλαγή της δουλειάς μου, μιας και μετατέθηκα σε ένα άλλο υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Εκεί θα ήμασταν ο ένας για τον άλλο, χωρίς παρέες και άλλα ενδιαφέροντα και μέχρι να δικτυωθούμε θα είχαμε χρόνο να δούμε λίγο τη σχέση μας. Μετά από λίγο καιρό απλά είδαμε ότι κι εκεί τα θέματα μας συνέχιζαν να υπάρχουν. Στασιμότητα. Ούτε όταν κι εκείνη έπιασε δουλειά βελτιώθηκε κάτι. Είχαμε καταντήσει κάτι σαν συγκάτοικοι που όταν κάποιος από τους δύο είχε απροχώρητες καύλες, κάναμε πάλι το ίδιο σεξ. Εκείνο της ρουτίνας.

Μια μέρα που είχα ρεπό και ενώ εκείνη ήταν στη δουλειά είπα να πάω σούπερ μάρκετ. Ψωνίζοντας σχεδόν δίπλα-δίπλα με μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα διαπιστώσαμε σχεδόν ταυτόχρονα πως αγοράζαμε σχεδόν τα ίδια πράγματα. Χαμογελάσαμε ο ένας στον άλλο και όταν αυτό συνεχίστηκε αποφάσισα να αστειευτώ.

- Μην νομίζεις ότι αν βρούμε ένα τελευταίο πράγμα από αυτά που θέλουμε στο ράφι, θα σε αφήσω να το πάρεις έτσι απλά! Θα μονομαχήσουμε.

- Ούτε κι αν σου δώσω κάτι ως αντάλλαγμα;… μου απαντά.

- Εξαρτάται από το αντάλλαγμα… της λέω.

- Εξαρτάται από το πράγμα που θα βρούμε… μου λέει.

Μια σατανική σύμπτωση μας έφερε μπροστά στο ράφι με τους ελληνικούς καφέδες και διαπιστώνω πως έχει μείνει ένας τελευταίος από μια συγκεκριμένη μάρκα. Δεν έπαιρνα αυτή τη μάρκα αλλά είπα να δοκιμάσω την τύχη μου.

- Κι εσύ αυτό θες;

- Φυσικά αυτό θέλω.

Μου απάντησε. Ακόμα και αυτή τη στιγμή πιστεύω πως και οι δύο λέγαμε ψέματα.

- Λοιπόν! Ακούω αντάλλαγμα.

- Θα με αφήσεις να τον πάρω και έρθεις να σου ψήσω έναν διπλό να το ευχαριστηθείς.

- Σύμφωνοι…

Της απαντάω και μόλις πάμε να συνεχίσουμε τα ψώνια, μια υπάλληλος με ένα τροχήλατο καρότσι έρχεται και γεμίζει το ράφι με τους καφέδες.

Επιστρέφω και παίρνω κι εγώ έναν και εκείνη μου έκανε μια γκριμάτσα ανασηκώνοντας τους ώμους της σαν να μου λέει "Τι να κάνουμε;"

Φτάνουμε στο ταμείο και την αφήνω να περάσει πρώτη.

- Έλσα! Χάρηκα, μου λέει.

- Επίσης της λέω. Και φρόντισα να συστηθώ με ένα υποκοριστικό του ονόματος μου για παν ενδεχόμενο. Αφού πλήρωσα κι εγώ, κατευθύνθηκα προς την έξοδο. Μόλις βγήκα την αντίκρισα να περιμένει απ’ έξω.

- Θα έρθει να σε πάρει κάποιος; Τη ρώτησα.

- Μπα μόνη μου είμαι και λέω να πάρω ταξί. Απαντάει.

- Μπορώ να σε πάω εγώ με το αμάξι. Της λέω.

- Το σπίτι μου είναι δυο τετράγωνα παρακάτω. Μου απαντάει.

- Κι εμένα προς τα εκεί είναι. Άκου μιας και η συμφωνία μας χάλασε πριν θα κάνουμε μια καινούρια. Εγώ θα σε βοηθήσω με τα ψώνια και εσύ θα μου ψήσεις εκείνον το καφέ που έλεγες.

- Καλό ακούγεται. Μου απαντάει.

Φορτώσαμε το αμάξι και ξεκινήσαμε. Αναπτύχθηκε γρήγορα μια μεγάλη οικειότητα. Ένιωθα να τη γνωρίζω χρόνια. Πήγαμε σπίτι της. Τακτοποίησε τα ψώνια της και μέχρι εκείνη τη στιγμή της είχα πει τα πάντα για τη ζωή μου όπως κι εκείνη. Κι εκείνη σχετικά καινούρια στη γειτονιά, είχε προλάβει να κάνει μόνο μια φίλη από το κομμωτήριο και έναν φίλο από το σούπερ μάρκετ, όπως χαρακτηριστικά είπε. Ήταν νοσοκόμα στο επάγγελμα, 35 ετών και εδώ και περίπου ένα χρόνο δεν είχε κάνει σχέση μιας και είχε χωρίσει άσχημα και ήθελε μόνο να περνάει καλά αυτό το διάστημα. Έφερε τον καφέ, ο οποίος ήταν εξαιρετικός και της είπα.

- Μπράβο ρε Έλσα! Ξέρεις πως να περιποιηθείς έναν άντρα.

- Αυτό είναι περιποίηση; Πρέπει να έρθεις ένα βράδυ για να δεις τι σημαίνει περιποίηση.

Δεν ήθελα και πολύ.

- Θα φροντίσω να γίνει κι αυτό. Της απάντησα και γύρισε και μου έριξε ένα βλέμμα σκέτη τρέλα. Αφού ήπια τον καφέ έφυγα για το σπίτι μου που ήταν αρκετά κοντά. Δε μπορούσα να τη βγάλω από το μυαλό μου. Πέρασαν δυο μέρες που είχε κολλήσει η εικόνα της στο κεφάλι μου και είχα τρελαθεί. Μετά από τρεις μέρες οι συνάδελφοι από τη δουλειά θα έβγαιναν για τσίπουρο και με προσκάλεσαν να πάω κι εγώ. Ενημέρωσα τη γυναίκα μου και ξεκινήσαμε. Μετά την πρώτη ώρα που κατάφερα να ξεχαστώ λίγο, η εικόνα της Έλσας ξαναγύρισε και με το ποτό να κάνει χειρότερα τα πράγματα αποφάσισα να της στείλω ένα μήνυμα.

- Τι θα γίνει με εκείνη την περιποίηση;

- Φτάνω σπίτι γύρω στις 11. Μου απαντά.

- Θα είμαι από κάτω.

Έτσι κι έκανα. Στήθηκα και περίμενα μέσα στο παρκαρισμένο αμάξι μου. Γύρω στις 11 παρά δέκα έφτασε και ανέβηκε τρέχοντας επάνω. Της έδωσα λίγο χρόνο και ανέβηκα κι εγώ. Όταν μου άνοιξε ήταν ακόμα όπως την είδα κάτω. Με ένα μαύρο καμπαρντινάκι και ψηλές μαύρες μπότες ως το γόνατο. Στο κεφάλι φορούσε αυτό που φοράνε οι νοσοκόμες και το μακιγιάζ της την έκανε ακόμα πιο καύλα. Σάστισα για λίγο και με τράβηξε μέσα. Πήγα σχεδόν να της ορμήσω, αλλά με μια σταθερή, σίγουρη φωνή μου λέει:

- Κάτω τα χεράκια.

Υπάκουσα σαν υπνωτισμένος. Με αργές επαγγελματικές κινήσεις ξεκίνησε να με γδύνει και να τακτοποιεί τα ρούχα μου, ώσπου με άφησε ολόγυμνο με τον πούτσο μου να στέκεται περήφανα όρθιος μιας και είχα καυλώσει τρελά με το σκηνικό. Με έβαλε να καθίσω σε μια πολυθρόνα και μου έδεσε τα χέρια με ένα μακρύ ύφασμα που ήταν περασμένο από κάτω στα μπράτσα της πολυθρόνας. Απομακρύνθηκε, έβγαλε το καμπαρντινάκι και κατευθύνθηκε στην κουζίνα. Γύρισε με δυο ποτήρια με πάγο και σέρβιρε δύο ουίσκι. Τότε την πρόσεξα καλύτερα. Φορούσε τις μπότες και την άσπρη ρόμπα της δουλειάς. Ήταν σα φαντασίωση.

Κάθισε στο πόδι μου και μου έδωσε να πιώ. Ήπιε κι αυτή. Είχα μείνει και δεν μπορούσα να βγάλω λέξη. Γούσταρα τρελά. Έπιασε το τηλεκοντρόλ και έβαλε μια αργή και αισθησιακή μουσική. Σηκώθηκε, στάθηκε μπροστά μου και άρχισε να ξεκουμπώνει τη ρόμπα λικνίζοντας το κορμί της στο ρυθμό. Άνοιξε και έβγαλε εντελώς τη ρόμπα και έπαθα σοκ. Είχε σωματάρα… φαινόταν κι από πριν αλλά είχα τρελαθεί. Είχε δυο μαύρα αυτοκόλλητα με Χ που κρύβανε τις ρώγες της και ένα περίεργο φιογκάκι στο μουνάκι της. Ακριβώς δίπλα από το μουνάκι της είχε ένα τατουάζ με κάτι αστεράκια και οι μπότες ακόμα εκεί. Χόρευε με το ρυθμό της μουσικής, ερχόταν κοντά μου, κάθε φορά που με ακουμπούσε με διαπερνούσε ρεύμα. Τι καύλα ήταν αυτή; Πατώντας πάνω στην πολυθρόνα έφερνε τον κώλο της στο πρόσωπο μου και κολλούσε το μουνάκι της στο στόμα μου. Προσπαθούσα να γλείψω αλλά τραβιόταν. Έβαζε το πρόσωπο μου μέσα στα βυζάκια της και μου έκοβε την ανάσα. Με τα βυζιά της έσφιγγε τον πούτσο μου και τον ανεβοκατέβαζε σαν γνήσια Ισπανίδα, ενώ το ίδιο έκανε και με τα κωλομάγουλα της.

Έτριβε το μουνάκι της στον πούτσο μου. Έχυνε ουίσκι στο σώμα μου παντού και το έγλειφε ενώ φευγαλέα περνούσε και τη γλώσσα της από τον πούτσο μου να γλείψει ότι ουίσκι έφτανε εκεί. Δεν τον έπαιρνε στο στόμα της μόνο με βασάνιζε. Σε κάποιο από τα παιχνιδίσματά της δεν άντεξα και έχυσα. Τέτοια καύλα είχα. Με έλυσε και με πήρε από το χέρι στο μπάνιο. Ένα πλαστικό σκαμπό ήταν στημένο στην μπανιέρα. Με έβαλε να μπω και έβαλε αφρόλουτρο σε ένα υπέροχα απαλό σφουγγάρι. Με σαπούνισε παντού σχολαστικά και αφού με καθάρισε και με γέμισε αφρό παντού επικεντρώθηκε στον κώλο μου και στον πούτσο μου, όπου πέρασε αρκετή ώρα να τα σαπουνίζει. Κάθε φορά που περνούσε το σφουγγάρι από πάνω τους ο πούτσος μου καύλωνε κι άλλο. Με έβαλε και κάθισα στο σκαμπό και μπήκε μέσα στην μπανιέρα.

- Βγαλ' τα μου προσεχτικά! Πρόσταξε.

Της ξεκόλλησα τα αυτοκόλλητα και αποκάλυψα τις υπέροχες ροζ, τεράστιες και σκληρές ρώγες της, που στη δεξιά είχε piercing και έβγαλα τον φιόγκο για να εμφανιστεί αυτό το υπέροχο ροζ και άτριχο μουνάκι της δίπλα από το όμορφο σχέδιο του τατουάζ. Το ακούμπησα και είδα ότι στάζει αλλά με έναν αναστεναγμό και ένα αυστηρό βλέμμα της σταμάτησα. Καβάλησε τον πούτσο μου αφού έβαλε το νερό να τρέχει επάνω μας. Τα κορμιά μας και οι γλώσσες μας ενώθηκαν και τα φιλιά και τα χάδια έδιναν και έπαιρναν. Όταν ο αφρός ξεπλενόταν εκείνη έριχνε κι άλλο και ανεβοκατέβαινε στον πούτσο μου με έναν ρυθμό σχετικά αργό αλλά σταθερό. Άρχισε να επιταχύνει και να με σφίγγει όλο ένα και περισσότερο στην αγκαλιά της και τα βυζιά της είχαν κολλήσει στο στήθος μου.

Έχυσα μέσα σε ένα παραλήρημα και εκείνη έβγαλε τον πούτσο μου από μέσα της, κάθισε άκρη της μπανιέρας, άνοιξε τα πόδια της και άρχισε να παίζει με το μουνάκι της. Αποσβολωμένος κοιτούσα να γουστάρει τρελά αυτό που κάνει χωρίς να τη νοιάζει που κοιτάω. Μάλλον το γούσταρε κιόλας. Ένα χαμόγελο έσκασε στα χείλη της και τέλειωσε κι εκείνη βαριανασαίνοντας και φωνάζοντας. Αφού βρήκε την ανάσα της, μας ξανασαπούνισε και αφού ξέβγαλε τους αφρούς, σκούπισε πρώτα εμένα και μετά εκείνη.

- Πήγαινε στο κρεβάτι ξάπλωσε και περίμενε... είπε.

Έτσι έκανα κι εγώ χωρίς αντίρρηση. Ξάπλωσα και περίμενα. Σε λιγότερο από δύο λεπτά ήρθε κι εκείνη. Έσβησε το φως, άναψε μερικά κεριά τριγύρω στο δωμάτιο και πλησίασε. Τράβηξε μια βαλίτσα κάτω από το κρεβάτι και πήρε κάποια πράγματα. Η κλεφτή ματιά στη βαλίτσα με τρέλανε ακόμα περισσότερο. Ήταν γεμάτη με ερωτικά βοηθήματα και παιχνίδια.

- Γύρνα μπρούμυτα. Είπε.

Πριν καν τελειώσει τη φράση της είχα σχεδόν γυρίσει. Κάτι δροσερό έσταξε στην πλάτη μου και με ξάφνιασε αλλά πολύ γρήγορα άρχισε να το απλώνει πάνω μου περίτεχνα. Ήταν λάδι για μασάζ από ότι κατάλαβα. Άπλωσε μπόλικο λάδι σε όλο μου το σώμα και βεβαιώθηκε με τα χεράκια της ότι πήγε παντού. Από πίσω από τα αυτιά, στο σβέρκο μέχρι της παλάμες, τις πατούσες. Μέχρι και τα αρχίδια μου, βάζοντας το χέρι της και χουφτώνοντας τα ανάμεσα από τα πόδια μου. Τελειώνοντας άπλωσε λάδι και σε όλο το μήκος της κωλοχαράδρας μου και άφθονο στην τρύπα μου. Πίεσε με κάτι που δεν μπορούσα να δω την είσοδο της σούφρας μου και πήγα να διαμαρτυρηθώ, αλλά συνέχισε να πιέζει, βάζοντας παράλληλα το στόμα της σε απόσταση αναπνοής από το αυτί μου, ανατριχιάζοντας με και λέγοντας μου.

- Σ… ησύχασε. Είναι κρίμα να χάσεις τέτοια απόλαυση…

και πήρε στο στόμα της το αυτί μου και το πιπίλισε καυλώνοντας με κι άλλο, χαλαρώνοντας με παράλληλα όσο χρειαζόταν για να κάνει τη δουλειά της. Κάτι τάπωσε την τρύπα μου και είχε μείνει εκεί. Ο λίγος πόνος που ένιωθα μες την καύλα μου έφυγε γρήγορα. Ταυτόχρονα η Έλσα είχε ανέβει πάνω μου και στηρίζοντας το σώμα της στα χέρια και στα πόδια της γλιστρούσε με τον κώλο της πάνω στο κορμί μου. Απίστευτη, ανεπανάληπτη αίσθηση. Το συνέχισε για λίγο και μετά έκανε το ίδιο με τα βυζιά της. Γλιστρούσε πάνω μου σαν χέλι. Ένιωθα της καυλωμένες ρώγες της να γλιστράνε πάνω στο δέρμα μου και είχα εκστασιαστεί.

Με γύρισε ανάσκελα και συνέχισε το ίδιο παιχνίδι. Γλιστρούσε πάνω μου με τον κώλο της, τα βυζάκια της και το μουνάκι της. Το έκανε καταπληκτικά και με είχε απογειώσει. Σε κάποια φάση έκανε μια κίνηση βγαλμένη από ενόργανη γυμναστική, λες κι ήμουν πλάγιος ίππος, έκανε ένα ψαλίδι και άλλαξε κατεύθυνση, φέρνοντας το μουνάκι της και τον κώλο της κοντά στο πρόσωπό μου όπου και παρατήρησα πως έχει στον κώλο της κάτι σαν αυτό που είχε βάλει και στο δικό μου, όμως από το δικό της κρεμότανε μια φουντωτή ούρα. Άρπαξε με τα δυο της χέρια τον πέτρινο πια πούτσο μου. Με λάδι απλωμένο πάνω του και στα χέρια της, η Έλσα άρχισε να περιστρέφει με αντίθετες φορές τα χέρια της και να μαλακίζει ταυτόχρονα τον πούτσο μου με κινήσεις που μοιάζανε επαγγελματικές. Αφού πέρασαν κάποια λεπτά με έμενα στα ουράνια και εκείνη να σιγουρεύεται πως το καυλί που κρατούσε στα χέρια της δε σκληραίνει άλλο μιας και είχε φτάσει σε πλήρες πρήξιμο και τέλεια ακαμψία, έκανε άλλη μια κίνηση όπως πριν και καβάλησε τον πούτσο μου.

Άρχισε να γαμιέται μόνη της με κινήσεις πάνω κάτω και ταυτόχρονα κυκλικές. Η λεκάνη της πήγαινε σαν χορεύτριας με τον πούτσο μου καρφωμένο βαθιά μέσα της και εκείνη να το απολαμβάνει χαμογελώντας, μουγκρίζοντας, γλείφοντας και δαγκώνοντας τα χείλη της, σφίγγοντας τα βυζάκια της και παίζοντας με τις ρώγες της, χαϊδεύοντας και παίζοντας την κλειτορίδα της ενώ που και που γάντζωνε τα νύχια της στο δέρμα μου. Δεν άργησε να χύσει και να πλημμυρίσει τον πούτσο μου με τα υγρά της. Ξεκαβάλησε αμέσως αλλά αντί να πέσει δίπλα μου στο κρεβάτι, κάθισε στα τέσσερα και μου έκλεισε το μάτι τουρλώνοντας τον κώλο της. Σηκώθηκα και πήγα από πίσω της. Σήκωσα λίγο την ουρά που μου έκρυβε τη θέα και θαύμασα το μεγαλείο της. Γυάλιζαν όλα από το λάδι και τα υγρά της και γλιστρούσε αφάνταστα.

- Βγάλε την ουρίτσα μου και κάνε τον κώλο μου να χύσει, καυλιάρη μου… είπε.

Εννοείται πως δεν έχασα στιγμή. Τράβηξα αργά έξω το φουντωτό αξεσουάρ και άρχισα να σπρώχνω τον πούτσο μου στην ήδη ανοιχτή τρύπα της. Φρίκαρα στιγμιαία γιατί θυμήθηκα πως και εγώ έχω ένα τέτοιο στον κώλο μου και φαντάστηκα πως θα μου έχει ξεσκίσει το σφιγκτήρα και πήγα να το βγάλω. Με πήρε είδηση και μου είπε ναζιάρικα.

- Έλα κάνε λίγη υπομονή ακόμα. Θα σου το βγάλω εγώ.

Υπάκουσα και άρχισα να της γαμάω τον κώλο με αργό ρυθμό. Πόσο τέλειο γαμήσι; Γλιστρούσα μέσα- έξω στον κώλο της εύκολα αλλά ταυτόχρονα ήταν σφιχτά και εκείνη δεν πονούσε καθόλου και φαινόταν να το απολαμβάνει. Ο ρυθμός συνεχώς ανέβαινε και ταυτόχρονα της χαστούκιζα τα κωλομέρια με μανία ενώ προσπαθούσα και να τα γραπώσω αλλά γλιστρούσε άπειρα μέχρι που στο τέλος πιάστηκα από το προσκέφαλο του κρεβατιού και τη γαμούσα τόσο γρήγορα που θύμιζα κούνελο. Ένα μούδιασμα κυρίευσε το κορμί μου καθώς άδειαζα καυτό σπέρμα μέσα της. Μες στα μουγκρητά της ψέλλισε.

- Με καις πούστη.

Ξέπνοος έπεσα δίπλα της και το ίδιο έκανε κι εκείνη. Μόλις βρήκαμε τις ανάσες μας πήγαμε για ένα ντους ακόμα. Αυτή τη φορά στο ντους δεν έγινε κάτι. Μόνο φιλιά και αγκαλιές κάτω από το νερό. Βγήκα σκουπίστηκα τύλιξα την πετσέτα στη μέση μου και βγήκα πρώτος. Πήγα στο ψυγείο το άνοιξα και πήρα ένα μπουκάλι νερό για να πιώ. Ήρθε από πίσω μου και φευγαλέα είδα να έχει φορέσει ένα σετ με μικροσκοπικά εσώρουχα. Απογοητεύτηκα λίγο γιατί νόμιζα ότι η νύχτα μας φτάνει στο τέλος της αλλά τύλιξε τα χέρια της γύρω μου, ψηλάφησε την άκρη της πετσέτας την τράβηξε και την άφησε να πέσει κάτω και έπιασε στη χούφτα της τον πούτσο μου σφίγγοντας τον, φιλώντας και γλείφοντας την πλάτη μου.

- Μ… δεν αργεί να ετοιμαστεί βλέπω…

είπε και με τράβηξε από τον πούτσο κάνοντας βήματα προς τα πίσω. Ανέβηκε πάνω στον πάγκο της κουζίνας και άνοιξε τα πόδια της ανεβάζοντας τα κι αυτά πάνω.

- Γιατί ντύθηκες;…

ρώτησα και πήγα να λύσω το σουτιέν που μόλις έκρυβε τα βυζάκια της.

- Μη τα βγάζεις. Μου είπε και με γέμισε απορία. Φα' τα…

και ένα βλέμμα πονηριάς αποκατέστησε την τάξη.

Άρχισα να γλείφω και να δαγκώνω τα εσώρουχα που είχαν μια υπέροχη γεύση σοκολάτας και εκείνα έλιωναν και κολλούσαν πάνω της κάνοντας με να συνεχίζω να γλείφω και να ρουφάω. Μόλις εξαφανίστηκαν από πάνω της εντελώς εγώ συνέχισα να γλείφω και να ρουφάω το υπέροχο μουνάκι της. Ήταν κάτι που το ήθελα όλο το βράδυ. Βύθιζα το πρόσωπό μου ανάμεσα στα πόδια της, το σαγόνι μου κρατούσε ανοιχτά τα μουνόχειλα της και η γλώσσα μου έπαιζε με την κλειτορίδα της την οποία που και που ρουφούσα με τα χείλη μου. Έχωνα τη γλώσσα μου βαθιά στην τρυπούλα της και έγλειφα από πάνω μέχρι κάτω όλη την επιφάνεια της σχισμής της.

- Γαμώτο θέλω να κρατήσει για πάντα αυτό, αλλά ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις και δεν μπορώ να κρατηθώ…

είπε και άρχισε ένα μικρό τρέμουλο στην κοιλίτσα της. Βλέποντας το εγώ συνέχισα πιο έντονα κάνοντας την να έχει πιάσει τα μαλλιά μου και να παραληρεί με βογκητά και βαριές ανάσες να πηγαίνουν εναλλάξ και το τρέμουλο να μοιάζει πια με σπασμούς. Είχε έναν πολύ έντονο οργασμό που άρχισε να κλαίει και να γελάει ταυτόχρονα με το σώμα της από τη μέση και κάτω να πηγαίνει σαν κομπρεσέρ και να μη σταματάει ούτε καν μετά από κάποια λεπτά που είχε τελειώσει. Το θέαμα που απήλαυσα με ξανακαύλωσε και έτσι την κατέβασα κάτω, ανέβασε το ένα της πόδι πάνω στον πάγκο και της έμπηξα τον πούτσο μου βαθιά μέσα στο υγρό μουνάκι της. Αρχίζοντας τρυφερά με χάδια στα βυζάκια της και δίνοντας της στο στόμα τα δάχτυλα μου να πιπιλίζει, μπαινοέβγαινα με αργό ρυθμό μέσα της . Γυρνούσε και με φιλούσε που και που. Τα φιλιά της σιγά-σιγά αγρίευαν και μου δάγκωνε τα χείλη. Ζητούσε αγριάδα με τον τρόπο της. Άρχισα να επιταχύνω και να σφυροκοπάω δυνατά το μουνάκι της με τα αρχίδια μου να χτυπάνε στα τοιχώματα του, έχοντας πιάσει τα κοντά ξανθά μαλλιά της με το ένα χέρι και το άλλο μου χέρι να της σφίγγει ελαφρώς το λαιμό.

- Έτσι! Σκίσε με ρε καυλιάρη!

Γαμούσα με όλη μου τη δύναμη ενώ ταυτόχρονα της ψιθύριζα στο αυτί λόγια καύλας που την ξεφτίλιζαν.

- Ξεφτίλισε με… αυτό θέλω η πουτάνα…

έλεγε μέσα σε αυτά που μούγκριζε. Μετά από ένα ανελέητο σφυροκόπημα βγήκα δευτερόλεπτα πριν τελειώσω και εκσφενδόνισα το σπέρμα μου σε όλη της την πλάτη και τον κώλο. Γύρισε μου έριξε ένα τρελό γλωσσόφιλο και πήγε να πλυθεί. Εγώ κάθισα βαθιά στην πολυθρόνα που εκεί άρχισαν όλα. Όλα αυτά τα γαμήσια με είχαν εξουθενώσει. Αυτό το παιχνιδάκι που είχε βυθίσει η Έλσα στην κωλότρυπα μου ενώ στην αρχή με είχε κάνει να αισθάνομαι άβολα, μου εκτόξευε την καύλα στο άπειρο και με τρέλαινε. Ντρεπόμουν λίγο αλλά από ένα σημείο και μετά η υπομονή έγινε ηδονή. Και μέσα στις σκέψεις μου εμφανίζεται και η Έλσα.

- Όπου να ‘ναι η περιποίηση τελειώνει για απόψε. Μου λέει. Θες να περάσουμε στο τελικό στάδιο;

- Σαν τρελός…

είπα. Και με έβαλε να καθίσω βαθιά στην πολυθρόνα με τα πόδια μου να είναι περασμένα στα μπράτσα της ορθάνοιχτα. Ξεκίνησε πιπιλώντας εναλλάξ τα αρχίδια μου γλείφοντας τα και παίζοντας τα με τη γλώσσα της. Ο πούτσος μου δεν είχε συνέλθει εντελώς από τα γαμήσια και ήταν ελαφρώς χαλαρός. Προς στιγμήν αγχώθηκα μήπως και δεν ανταπεξέλθει αλλά τα παιχνιδίσματα με το στόμα της άρχισαν να τον σκληραίνουν και το ότι αυτό γινόταν μέσα στο στόμα της με καύλωνε κι άλλο οπότε δεν άργησε να ορθώσει πλήρως το ανάστημα του. Άρχισε σιγά-σιγά να τραβάει το παιχνίδι από την τρύπα μου μέχρι που το έβγαλε εντελώς. Η αίσθηση ήταν τόσο περίεργη. Ήταν λες και τόση ώρα έχυνα από τον κώλο αλλά επειδή είχε τάπα δεν έβγαινε τίποτα και ελευθερώθηκαν τα υγρά με την αφαίρεση του πώματος. Τίποτα από αυτά δεν είχε συμβεί. Ήταν μόνο η αίσθηση και το κάψιμο της καύλας που ένιωθα. Πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και έκανε τόσο αργές και υγρές κινήσεις που η καύλα μου πάλι τερμάτισε. Ταυτόχρονα άρχισε να βάζει ένα δάχτυλό της στον ανοιχτό μου κώλο και έπειτα δύο. Ενώ ρουφούσε τον πούτσο μου, μου γαμούσε τον κώλο με τα δυο της δάχτυλα, τον έβγαζε, τον έφτυνε, τον έγλειφε, τον βύθιζε μέχρι το λαρύγγι της και ταυτόχρονα έβγαζε τη γλώσσα της να φτάσει να μου γλείφει τα αρχίδια. Ένα τεράστιο κύμα σπέρματος άρχισε να κυλάει μέσα στον πούτσο μου που όμοιο του δεν είχε σχηματιστεί ποτέ. Τα δάχτυλα της κάνανε μασάζ στον προστάτη μου και σύντομα το σπέρμα μου κατέληξε στο στόμα της.

Εκείνη αντί να τραβηχτεί άρχισε να τον ρουφάει με μανία καθαρίζοντας τον από όλο το σπέρμα μου σαν να περίμενε να βγάλει και την τελευταία του σταγόνα στραγγίζοντας κάθε υποψία υγρού. Το συναίσθημα ακόμα και τώρα δε μπορώ να το περιγράψω. Δε μπορώ να θυμηθώ πόσο φώναζα, τι έλεγα και πόση ώρα έκανα να συνέλθω. Με πήρε ο ύπνος εκεί και με ξύπνησε κάποια λεπτά αργότερα. Πήγαμε μέσα και πέσαμε στο κρεβάτι χωρίς άλλες δυνάμεις. Κοιμηθήκαμε ολόγυμνοι. Αγκαλιά. Έξω είχε πάρει να ξημερώνει. Κάποια στιγμή λίγες ώρες αργότερα που εμένα μου φάνηκαν λεπτά χτύπησε το κουδούνι. Η Έλσα πήρε ένα σεντόνι τυλίχτηκε σαν Αρχαίος Έλληνας και πήγε να ανοίξει στον επίμονο επισκέπτη. Εγώ δε μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου και ήμουν κομμάτια. Μια γνώριμη φωνή και ένα κλάμα ήχησαν στα αυτιά μου.

- Το κάθαρμα, ο αλήτης! Δε γύρισε σπίτι καθόλου! Τον έχω πάρει εκατό φορές και δεν απαντάει.

Και πάλι κλάματα. Μα για περίμενε! Η φωνή αυτή είναι πολύ γνωστή! Είναι η γυναίκα μου.

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 157333



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.