Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, με λένε Διονύση και η ιστορία που θα σας διηγηθώ ξεκίνησε κάποια χρόνια πριν, το 2008. Να σας πω λίγα πράγματα για τον τότε εαυτό μου. Στα σχολικά χρόνια ήμουν 1,75 με αρκετά λεπτό σώμα, ξανθά μαλλιά και καφεπράσινα μάτια. Ήμουν αρκετά ντροπαλός και δύσκολα έκανα παρέες, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα το είχα με τις κοπέλες. Αν και είχα δει ενδιαφέρον από κάποιες, δεν είχα το θάρρος να μιλήσω και να το προχωρήσω οπότε έχανα τις όποιες ευκαιρίες παρουσιάζονταν.

Έτσι, με το τέλος του σχολείου, αφού είχα περάσει σε μια πόλη που δεν είχα κανένα γνωστό, αποφάσισα ότι έπρεπε να αλλάξω, να γίνω πιο κοινωνικός για να κάνω φίλους και φυσικά για να βρω γκόμενα. Για καλή μου τύχη στον ίδιο όροφο στην πολυκατοικία που νοίκιασα γνώρισα ένα παιδί, το Γιώργο, που ήταν και αυτός πρωτοετής στην ίδια σχολή με μένα. Φαινόταν πολύ συμπαθητικό παιδί και από την πρώτη στιγμή κολλήσαμε.

Έφτασε λοιπόν η πρώτη μέρα της σχολής. Το πρώτο μάθημα ήταν αρκετά νωρίς, οπότε ξυπνήσαμε με κόπο και πήγαμε να πάρουμε καφέ, βρίζοντας αυτούς που βγάζουν το πρόγραμμα. Μετά από λίγη ώρα μπαίναμε στο λεωφορείο. Κάτσαμε στις 2 τελευταίες άδειες θέσεις και ξεκινήσαμε. Χαζεύοντας τον κόσμο πρόσεξα λίγο πιο πέρα μία κοπέλα όρθια με πλάτη προς εμάς. Φορούσε ένα αμάνικο μπλουζάκι και τζιν. Είχε καστανά κατσαρά μαλλιά μέχρι λίγο κάτω από τους ώμους λευκό δέρμα και λεπτή μεσούλα, αλλά το σημείο που έμεινα κολλημένος για αρκετή ώρα ήταν ο κώλος της, που διέγραφε απίστευτα μέσα από το τζιν.

Φτάσαμε στη σχολή και κατεβήκαμε πρώτοι από το λεωφορείο μιας και ήμασταν πιο κοντά στην πόρτα. Αρχίσαμε να προχωράμε προς τα εκεί που πιστεύαμε ότι θα ήταν η αίθουσα αλλά τελικά είχαμε κάνει λάθος και κοντοσταθήκαμε μήπως βρούμε κάποιον να ρωτήσουμε. Ξαφνικά ακούμε μια γλυκιά φωνή από πίσω μας.

- Συγγνώμη, μήπως ξέρετε που είναι η αίθουσα 3 του οικονομικού;

Γυρίσαμε να δούμε την κοπέλα που μας μίλησε. Ήταν πολύ όμορφη και μετά από λίγα δευτερόλεπτα κατάλαβα από τα ρούχα της ότι ήταν η κοπέλα από το λεωφορείο. Η μπροστά όψη της ήταν υπέροχη, όπως ακριβώς και η πίσω. Είχε πολύ όμορφο πρόσωπο, καταπράσινα μάτια και τα βυζιά της ήταν αρκετά μεγάλα για τόσο λεπτή. Αυτό που συμπλήρωνε όμως την εμφάνιση της ήταν τα γυαλιά μυωπίας που φορούσε και της έδιναν μία πρόστυχη νότα.

- Δεν έχουμε ιδέα, αυτή ψάχνουμε κι εμείς, πρωτοετής κι εσύ;…

λέει ο Γιώργος καθώς εγώ κατάπια τη γλώσσα μου.

- Ναι πρωτοετής, Κατερίνα χάρηκα.

και μας δίνει το χερι.

- Γιώργος και από δω ο φίλος μου ο Διονύσης.

- Χάρηκα πολύ…

λέω καθώς της σφίγγω το χέρι αφού ευτυχώς ξεπάγωσα. Ευτυχώς εκείνη την ώρα πέρασε ένα παιδί που ήξερε να μας καθοδηγήσει και φτάσαμε στην αίθουσα στην ώρα μας. Κάτσαμε σε διπλανές θέσεις και στη δίωρη παρακολούθηση εγώ δεν πήρα τα μάτια μου από πάνω της. Πρέπει να το κατάλαβε γιατί την έπιασα να με κοιτάζει και αυτή 1-2 φορές πριν αποστρέψω γρήγορα το βλέμμα μου. Μετά από αυτό το μάθημα είχαμε 2 ώρες κενό οπότε αποφασίσαμε να πάμε για ένα καφέ στο κυλικείο της σχολής. Ο Γιώργος, με την πρόφαση ότι θα πάει να βρει την αίθουσα που θα είχαμε μετά μάθημα, έφυγε και είπε ότι θα μας έβρισκε αργότερα. Στο δρόμο για το κυλικείο μου έστειλε μήνυμα.

- Μαλάκα σας άφησα για να παίξεις μπαλίτσα, κάνε με περήφανο.

Το διάβασα και με έπιασε λίγο άγχος αλλά το έκρυψα ευτυχώς με επιτυχία. Πήραμε τον καφέ μας και κάτσαμε σε ένα τραπέζι. Μιλούσαμε κυρίως για τη σχολή αλλά κατάφερα να μάθω ότι είναι ελεύθερη εδώ και μερικούς μήνες και ότι δεν είχε κανένα γνωστό στην πόλη. Προσπαθώντας να μην κοκκινίσω της είπα ότι είναι χαρά μου να εξερευνήσουμε μαζί την πόλη και της ζήτησα το τηλέφωνό της για να κανονίσουμε, το οποίο μου έδωσε με μεγάλη προθυμία. Αφού πέρασε η ώρα, τηλεφώνησα στο Γιώργο και ξεκινήσαμε να τον βρούμε για το επόμενο δίωρο.

Μετά τη σχολή μπήκαμε στο λεωφορείο για να επιστρέψουμε. Αφού κατέβηκε η Κατερίνα στη στάση της είπα στο Γιώργο τι είχε παιχτεί και συμφωνήσαμε ότι είναι μια καλή αρχή, αλλά θα έπρεπε να το παίξω σωστά για να μη μπω στο γνωστό friendzone.

Γύρω στις 6 το απόγευμα την πήρα τηλέφωνο να της προτείνω να πάμε μια βόλτα στην πόλη και ίσως για ένα ποτό αν υπήρχε όρεξη. Δέχτηκε με χαρά και δώσαμε ραντεβού στις 9 στο κλασικό σημείο συνάντησης των πρωτοετών. Ντύθηκα απλά με τζιν και ένα χαλαρό πουκάμισο έξω από το παντελόνι και κατά τις 9 παρά 20 ξεκίνησα. Στο δρόμο φρόντισα μετά από παρότρυνση του Γιώργου να πάρω ένα κουτάκι προφυλακτικά, που αν και ήμουν σίγουρος ότι δε θα χρειαστούν, δεν είναι κακό να τα έχεις για παν ενδεχόμενο.

Έφτασα 10 λεπτά νωρίτερα και περίμενα υπομονετικά. Μετά από λίγο τη βλέπω από μακριά να έρχεται προς το μέρος μου. Μόλις έφτασε δίπλα μου έμεινα άγαλμα, ήταν 10 φορές πιο όμορφη απ ότι το πρωί. Φορούσε ένα καλοκαιρινό μαύρο φορεματάκι μέχρι τα γόνατα και ανοιχτό λίγο στο στήθος, είχε πιάσει τα μαλλιά της κοτσίδα και είχε φορέσει φακούς επαφής. Συνήλθα σχετικά γρήγορα και της έκανα το πρώτο μου κομπλιμέντο.

- Είσαι πολύ όμορφη.

Από μέσα μου παρακαλούσα να μη με περάσει για λιγούρι. Αυτή αφού χαμογέλασε απαλά, με ευχαρίστησε και μου είπε ότι μου πάει πολύ το πουκάμισο και να ντύνομαι έτσι πιο συχνα. Ξεκινήσαμε τη βόλτα μας και όσο προχωρούσαμε ένιωθα τα μάτια των περαστικών να είναι πάνω της. Περπατούσαμε κάνα μισάωρο μέχρι που φτάσαμε σε ένα μπαράκι που μας άρεσε και είπαμε να κάτσουμε για ένα ποτό.

Με το που μπήκαμε μέσα σκέφτηκα ότι ήταν το ιδανικό μέρος. Είχε χαμηλό φωτισμό και απαλή μουσική που μπορούσες να συζητήσεις άνετα. Βρήκαμε ένα σταντ και παραγγείλαμε ποτό. Μιλούσαμε πολύ ώρα και μάθαμε πολλά πράγματα ο ένας για τον άλλο, αλλά αυτό που με χαροποιούσε ιδιαίτερα ήταν το γεγονός ότι η συζήτηση δεν ήταν χαλαρή όπως το πρωί αλλά πήγαινε περισσότερο προς το ερωτικό. Στις μικρές παύσεις που κάναμε από τη συζήτηση, η Κατερίνα λικνιζόταν στο ρυθμό της μουσικής κι εγώ απολάμβανα το άκρως αισθησιακό κούνημα της, το οποίο με είχε καυλώσει αρκετά. Πολλές φορές καθώς χόρευα κι εγώ μαζί της την ακουμπούσα σε τυχαία σημεία, προσέχοντας πάντα να μην το παρακάνω και θυμώσει, αλλά αντίθετα έδειχνε να της αρέσει και καθώς περνούσε η ώρα γινόταν και αυτή πιο διαχυτική.

Χωρίς να το καταλάβουμε η ώρα πήγε 2 και αποφασίσαμε να φύγουμε, μιας και το πρωί είχαμε πάλι νωρίς μάθημα. Σαν σωστός κύριος προσφέρθηκα να τη συνοδεύσω μέχρι το σπίτι της και αφού τη βεβαίωσα ότι δεν είναι κόπος δέχτηκε. Μέσα μου γινόταν μια μεγάλη μάχη για το αν θα έπρεπε να την είχα φιλήσει στο μαγαζί ή αν θα έπρεπε να τη φιλήσω όταν θα την αποχαιρετούσα στο σπίτι της. Αποφάσισα να δω πως θα πάει όταν φτάσουμε.

Μετά από ένα τέταρτο που μου φάνηκε σαν αιώνας ήμασταν στην εξώπορτα της πολυκατοικίας της. Αφού με ευχαρίστησε που τη συνόδευσα και για την πολύ όμορφη βραδιά φιληθήκαμε στο μάγουλο και είπαμε καληνύχτα. Γύρισα να φύγω γεμάτος απογοήτευση με σκοπό να πάω σπίτι και να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο επειδή δείλιασα για άλλη μια φορά όταν ξαφνικά άκουσα το όνομα μου.

- Διονύση;

Γυρνάω και την κοιτάω. Για μια στιγμή μου φάνηκε ότι τα μάτια της γυάλισαν.

- Έχουμε σχολή αύριο, αλλά θα μου άρεσε να έρθεις για ένα τελευταίο ποτό, πρωτοετείς είμαστε δεν θα γίνει κάτι να μην πάμε μια μέρα.

Ένιωσα την καρδιά μου να χάνει ένα χτύπο.

- Φυσικά κι εμένα θα μου άρεσε.

Την ακολουθώ και μπαίνουμε στο ασανσέρ. Πατάει το κουμπί του ορόφου και γυρνάει προς το μέρος μου. Κοιταζόμαστε και αρχίζουμε να φιλιόμαστε. Το ασανσέρ σταμάτησε αλλά εμείς συνεχίσαμε με πολύ πάθος. Ένιωθα τον πούτσο μου πολύ σκληρό καθώς της χούφτωνα τον κώλο και τον πίεζα στο μουνί της πάνω από τα ρούχα. Βγήκαμε από το ασανσέρ και μπήκαμε στο διαμέρισμα. Φιλιόμασταν με τέτοιο πάθος που δεν παίρναμε ανάσα.

- Από το μαγαζί κατάλαβα ότι είχες καυλώσει…

μου είπε και άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο πάνω από το τζιν.

- Από το πρωί που σε είδα στο λεωφορείο είμαι έτσι…

της λέω εγώ και της ξεκουμπώνω το φόρεμα. Το βγάζει και μένει όρθια με τα εσώρουχα. Τα βυζιά της ήταν τεράστια, της έβγαλα το σουτιέν και άρχισα να της γλείφω με μανία τις ρώγες. Χούφτωνα το σφιχτό της κώλο και ένιωθα ότι ονειρεύομαι. Μου ξεκουμπώνει τα κουμπιά από το πουκάμισο και καθώς μου το βγάζει μου φιλάει το στήθος. Βγάζω το παντελόνι και μένω και εγώ με το εσώρουχο. Αμέσως με σπρώχνει να κάτσω στον καναπέ που ήταν πίσω μου, ανεβαίνει πάνω μου και αρχίζει να τρίβεται με δύναμη πάνω στον πούτσο μου.

- Θέλω να μπω μέσα σου.

- Όχι ακόμα, έχω άλλα σχέδια…

μου λέει και αρχίζει σιγά-σιγά να κατεβαίνει προς τα κάτω φιλώντας με σε κάθε σημείο που περνούσε. Φτάνει τον πούτσο μου, μου βγάζει το εσώρουχο και τον βάζει στο στόμα της. Φαινόταν ότι είχε κάποια εμπειρία, έγλειφε το κεφάλι, τα αρχίδια, τον φιλούσε σε όλο το μήκος του και τον έβαζε αρκετά μέσα. Ένιωθα τη ζεστασιά απ το στόμα της και την καυτή της ανάσα.

- Χύνω…

της λέω και αυτή αντί να τραβηχτεί τον έβαλε περισσότερο μέσα και πήρε όλο το σπέρμα στο στόμα της. Το κατάπιε και με κοίταξε με ευχαρίστηση.

- Σειρά μου τώρα…

της λέω και την ξαπλώνω στον καναπέ. Αρχίζω να τη φιλάω στο στόμα, στο λαιμό, έκανα μια μεγάλη στάση στις ρώγες της και τον αφαλό και έφτασα στο μουνάκι της. Τέτοιο μουνί δεν έχω ξαναδεί μέχρι σήμερα. Το έγλειφα με μανία και το δάγκωνα για αρκετή ώρα και έπαιρνα θάρρος από τις κραυγές που έβγαζε και από τα νύχια της που μου έγδερναν την πλάτη. Μετά από λίγο την ένιωσα να τρέμει και με μια κραυγή μου γέμισε το πρόσωπο με τους χυμούς της, που τους ρούφηξα όλους.

Κάτσαμε λίγο αγκαλιά να χαλαρώσουμε. Με το ένα χέρι μου χάιδευε τον πούτσο που είχε γίνει πάλι πέτρα. Της έσπρωξα το κεφάλι και τον πήρε στο στόμα της. Ξεκίνησε ένα αργό και πολύ υγρό τσιμπούκι. Καθώς το έκανε με κοίταζε στα μάτια και ήταν το πιο ωραίο θέαμα που είχα δει ποτέ.

- Θέλω να σε νιώσω μέσα μου…

μου λέει και χωρίς να χάσω χρόνο φοράω προφυλακτικό και έρχεται και κάθεται πάνω μου. Παίρνει τον πούτσο μου, τον οδηγεί στο μουνάκι της και με 2-3 κινήσεις το παίρνει όλο μέσα της. Σταμάτησε λίγα δευτερόλεπτα για να βολευτεί και άρχισε να χοροπηδάει με μανία ενώ είχε τυλίξει τα χέρια της στο λαιμό μου και έβγαζε πνιχτές κραυγές καύλας. Νόμιζα ότι είμαι στον παράδεισο. Είχα χώσει το πρόσωπο μου στα μεγάλα βυζιά της και τα έγλειφα, ενώ με τα χέρια μου την κρατούσα από τη μέση και την κάρφωνα με περισσότερη δύναμη πάνω στην πούτσα μου. Μετά από 10 λεπτά δεν άντεξα άλλο.

- Θα σε χύσω καύλα μου.

- Χύνω κι εγώ άντρα μου…

μου λέει και τελειώσαμε ταυτόχρονα. Κάτσαμε για λίγα λεπτά πάλι αγκαλιά να βρούμε τις ανάσες μας και αποφασίσαμε να μπούμε για ένα ντουζάκι γιατί είχαμε γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα.

Μέσα στο μπάνιο ήταν μια οπτασία. Την έβλεπα γυμνή μπροστά μου και αισθανόμουν ο πιο τυχερός άντρας του κόσμου. Τρίβαμε ο ένας τον άλλο και φιλιόμασταν ταυτόχρονα. Αφού βγήκαμε και σκουπιστήκαμε πήγαμε στο κρεβάτι. Μετά από ένα παθιασμένο φιλί που μπορεί να κράτησε ώρες ή δευτερόλεπτα γυρίσαμε και ξεκινήσαμε ένα απίστευτο 69. Δεν είχα εμπειρία στην πίπα μιας και ήταν η πρώτη κοπέλα που μου έκανε αλλά ήταν υπέροχη. Τα χείλη της ταίριαζαν απίστευτα στην πούτσα μου και μπορούσε να με κάνει να τελειώσω σε δευτερόλεπτα αν ήθελε. Εγώ είχα αφοσιωθεί στο μουνάκι της το οποίο έβγαζε καυτά υγρά συνέχεια και προσπαθούσα να εφαρμόσω ότι είχα μάθει από τις αμέτρητες τσόντες που είχα παρακολουθήσει μέχρι τότε.

Της έγλειφα τα μουνόχειλα και έβαζα τη γλώσσα μου μέχρι μέσα. Όταν έβαλα το πρώτο δάχτυλο φάνηκε σαν να ηλεκτρίστηκε και σταμάτησε να με γλείφει για μια στιγμή αλλά αμέσως συνέχισε με περισσότερη ένταση. Κατάλαβα ότι της άρεσε οπότε έβαλα και δεύτερο και τα έπαιζα με μεγάλη ταχύτητα. Δεν άργησα να της χαρίσω έναν ακόμα οργασμό που συνοδεύτηκε από δυνατές κραυγές. Αφού με κοίταξε με ένα πολύ όμορφο χαμόγελο σηκώθηκε και στήθηκε στα 4.

- Θέλω να με σκίσεις…

μου είπε και πριν τελειώσει τη φράση της είχα μπει ήδη μέσα της χωρίς προφυλακτικό. Γαμιόμασταν σαν σκυλιά με πολύ μεγάλη ένταση και κρατώντας την απ τους ώμους την κάρφωνα με δύναμη πάνω μου. Ένιωθα τα αρχίδια μου να χτυπάνε τα τοιχώματα του μουνιού της και καύλωνα ακόμα περισσότερο. Με το ένα χέρι της έπαιζε το μουνάκι της και φαινόταν εκστασιασμένη.

- Που θέλεις να σε χύσω καύλα μου;

- Στον κώλο μου.

Μέτα από μερικά ακόμα μέσα έξω βγαίνω και χύνω πάνω της. Τα χύσια ήταν τόσα πολλά που της γέμισαν τον κώλο, την πλάτη και λίγο τα μαλλιά. Καθώς ένιωσε το καυτό σπέρμα πάνω της άρχισε να χύνει και αυτή. Οι κραυγές μας ήταν τόσο δυνατές που σίγουρα ακουστήκαμε σε όλη την πολυκατοικία. Χωρίς καμία διάθεση να σκουπιστεί δώσαμε ένα τελευταίο φιλί και μας πήρε ο ύπνος αγκαλιά.




Copyright protected OW ref: 157296



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.