Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το όνομά μου είναι Νίνα. Είμαι 25 ετών, μελαχρινή με ελαφρώς σκουρόχρωμη επιδερμίδα, ύψος περίπου 1.75 με ένα σφιχτό και γυμνασμένο σώμα. Τρελαίνω όλα τα αρσενικά με την κωλάρα μου, που μετά από τόσα χρόνια γυμναστήριο αναδεικνύεται εξαιρετικά ό, τι κι αν φορέσω. Το μειονέκτημά μου είναι ότι έχω μικρό σχετικά στήθος, για αυτό και προσπαθώ συνέχεια να το ενισχύω με τα κατάλληλα σουτιέν ή στενά ρούχα.

Η αλήθεια είναι πως στην ερωτική μου ζωή ήμουν εξαιρετικά άτακτη. Έχω πάει με πολλούς άνδρες, από μικρότερους έως και αισθητά μεγαλύτερους, πολλοί δε εξ’ αυτών ήταν μόνο για μια φορά και δεν τους ξαναείδα. Γουστάρω τρελά την πούτσα και δε μπορώ να αντισταθώ. Παρασύρομαι πάρα πολύ εύκολα, οπότε όπως καταλαβαίνετε συχνά με εκμεταλλεύονται, χωρίς να το θέλω. Οι συντριπτικά περισσότεροι άντρες που είχα σχέση μέχρι σήμερα με ήθελαν μόνο για το σεξ και με παρατούσαν όταν είτε βαριούνταν είτε ζητούσα εγώ κάτι περισσότερο. Κι αυτό είναι κάτι που δε μπορώ να αντέξω καθώς όσο κι αν μου αρέσει το σεξ, πλέον τα χρόνια έχουν περάσει και αναζητώ κάτι πιο σταθερό και συναισθηματικό.

Πριν μερικούς μήνες μπήκε στη ζωή μου ο Άρης. Τον γνώρισα τυχαία μέσω κοινής γνωστής και με κέρδισε ο ντροπαλός τρόπος που με προσέγγισε. Αν και ένα χρόνο μικρότερος ήταν πολύ καλός στην επικοινωνία. Αρχίσαμε να βγαίνουμε, κάναμε σύντομα σχέση και είναι πρώτη φορά μετά από χρόνια που φαίνεται να βρήκα κάποιον σοβαρό, που δε με θέλει μόνο για το κρεβάτι του και υπάρχει μεταξύ μας συναίσθημα και επικοινωνία. Είναι μια σχέση που θέλω να κρατήσω και μέχρι πρόσφατα δεν είχαμε προβλήματα. Υπολόγιζα όμως χωρίς τον ξενοδόχο.

Ξέχασα να αναφέρω ότι εργάζομαι ως γραμματέας σε γραφείο. Το αφεντικό μου είναι σχεδόν 70 χρονών. Με γουστάρει τρελά, είναι φανερό ότι τον καυλώνω με τα μίνι και τα στενά μου, δεν έχω επιτρέψει όμως ποτέ να γίνει κάτι παραπάνω καθώς η διαφορά ηλικίας είναι υπερβολικά μεγάλη και αυτός προφανώς το αντιλαμβάνεται και δεν έχει πιέσει καταστάσεις. Βέβαια τον έχω εκμεταλλευτεί λίγες φορές όταν θέλω κάποια άδεια ή κάποιο bonus, και το ζητάω συνήθως με μίνι και σταυροπόδι ή με στενό παντελόνι, στρινγκάκι και τον κώλο τούρλα.

Δε συμβαίνει το ίδιο όμως με το Γιώργο. Ο Γιώργος είναι ας πούμε ο δεύτερος τη τάξει στο γραφείο. Αν και δεν είναι αντικειμενικά ωραίος άνδρας, για κάποιο λόγο πάντα με τρέλαινε. Ίσως επειδή καθ’ όλη τη διάρκεια που τον γνωρίζω είχε σχέση και αυτό είναι κάτι που με εξιτάρει σε όλους. Του την έχω πέσει πολλές φορές, είτε στο γραφείο είτε εκτός και δεν έχει χάσει την ευκαιρία να μου ρίξει έναν πούτσο. Όσο όμως κι αν το είχα προσπαθήσει δε χώριζε τη δικιά του. Με θέλει μόνο για να με πηδάει όποτε γουστάρει και έχει καύλες, τίποτα περισσότερο. Από ένα σημείο και μετά δε, ακόμα κι όταν εγώ σταμάτησα να κάνω κινήσεις, μου την έπεφτε μόνος του στην ψύχρα. Κι όχι μόνο στο γραφείο, κάποιες φορές ήρθε και μόνος του σπίτι μου απροειδοποίητα, χωρίς να με ενημερώσει, απλά να με ξεσκίσει να του φύγει η καύλα και να φύγει πάλι!

Όπως καταλαβαίνετε, όταν έμαθε ο Γιώργος ότι έχω πλέον σταθερή σχέση σαν κλασικός άνδρας που είναι άρχισε να με διεκδικεί. Πολύ εγωιστικό εκ μέρους του, μιας που γνώριζα πολύ καλά ότι ήθελε μόνο να με πηδάει. Για αυτό και αντιστεκόμουν. Μέχρι πριν περίπου δύο εβδομάδες, αρχές Μαΐου.

Περιμέναμε κάτι σημαντικούς πελάτες στο γραφείο, οπότε είχα ντυθεί σχετικά επίσημα, πάντα όμως προκλητικά. Φορούσα μια γκρι χαλαρή μπλούζα που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους και το στήθος, μια φούστα μακριά μεν, ως το γόνατο, αλλά υπερβολικά στενή, όπου το κωλαράκι μου ασφυκτιούσε, και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες για να φαίνονται οι γάμπες μου καλοσχηματισμένες. Στη συνάντηση ήταν παρόντες τόσο το αφεντικό μου όσο και ο Γιώργος με τους πελάτες. Εγώ αρχικά μπαινοέβγαινα για να τους φέρω καφέδες, νερά, χαρτιά κλπ. Όπως πάντα όταν φοράω τακούνια κουνούσα πέρα-δώθε τον κώλο μου, που αναπηδούσε πιεζόμενος από το στρινγκ. Αφότου δε τα έφερα όλα, έμεινα μέσα μαζί τους για να δακτυλογραφώ. Το αφεντικό και οι πελάτες ήταν ολοφάνερα καυλωμένοι, ο Γιώργος όμως είχε πάρει μια έκφραση που δεν είχα ξαναδεί και ανησυχούσα.

Όταν τελείωσε το ραντεβού το αφεντικό έφυγε με τους πελάτες, είπε δε στο Γιώργο να φτιάξει το συμφωνητικό και σε εμένα να τακτοποιήσω και να τον βοηθήσω. Μάζεψα τα ποτήρια και τα φλιτζάνια για να τα πλύνω στο νεροχύτη. Έτσι όπως ήμουν σκυμμένη, με το νερό να τρέχει και να κάνει θόρυβο, ώστε να μην ακούω βήματα και κινήσεις, νιώθω ξαφνικά δύο χέρια να χουφτώνουν γερά τον κώλο μου και μετά να τον χαϊδεύουν. Πετάχτηκα πάνω, γύρισα και βλέπω το Γιώργο από πάνω μου, τέρμα καυλωμένο να με κοιτάει με ένα βλέμμα όλο πόθο.

- Καυλίτσα ήρθε η ώρα να σε ξεσκίσω. Γδύσου, θα τον φας καλά σήμερα, με έχεις τρελάνει.

- Γιώργο ξέχνα το, τα είπαμε αυτά, πλέον έχω σχέση, αυτά τελείωσαν.

- Σκάσε μωρή καριόλα, αφού είσαι ένα πουτανάκι που γουστάρει πούτσο. Το έχουμε πει, θα σε παίρνω όποτε θέλω και γουστάρω.

- Γιώργο είπα όχι…

- Κι εγώ είπα ναι!

Με γύρισε προς το μέρος του και έχωσε τη γλώσσα του στο στόμα μου. Τα χέρια του άρχισαν να με χουφτώνουν, ξεκινώντας από τη μέση, έπειτα ανέβαιναν προς τα πάνω, για να καταλήξουν τελικά να γραπώσουν γερά τον κώλο μου. Όσο κι αν προσπαθούσα να αντισταθώ ήταν μάταιο, το μουνάκι μου είχε ήδη αρχίσει να τρέχει, από την επαφή δεν καταλάβαινα ότι η στύση του σήμερα ήταν πελώρια και από ένα σημείο και μετά απλά την ήθελα μέσα μου. Σε λίγο έφυγε από το στόμα μου και έχωσε το κεφάλι του στο λαιμό μου, να με δαγκώνει και να με ρουφάει. Πλέον βογκούσα από την καύλα. Όταν χόρτασε το κωλαράκι μου έπιασε τη φούστα μου και άρχισε να τη σηκώνει, ώσπου έβγαλε τα μισά μου μπούτια σε κοινή θέα. Τότε με άρπαξε από τα μαλλιά και με πήγε γραμμή στο γραφείο μου.

Με πέταξε πάνω μπρούμυτα, τα πόδια μου να ακουμπάνε στο έδαφος και τον κώλο μου να ξεπετάγεται. Κατάλαβα ότι θα με έπαιρνε από εκεί και προς στιγμήν πάγωσα. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά, το αντίθετο, όμως το αγόρι μου επειδή ήμαστε μικρό διάστημα μαζί ακόμα δεν είχε πλησιάσει, και τώρα θα με ξέσκιζε ο Γιώργος πριν από αυτόν.

Ο Γιώργος συνέχισε να τραβά πάνω τη φούστα μου και χούφτωνε μανιωδώς τα μπούτια και τους μηρούς μου. Ξεκούμπωσε τη φούστα και την άφησε να πέσει. Έσκισε το καλσόν μου με μανία, και όταν το έκανε κομματάκια τράβηξε απότομα το στρινγκ και έχωσε το δάχτυλό του στη σούφρα μου. Έβγαλα ένα ουρλιαχτό πόνου και μου έκλεισε το στόμα με το ένα χέρι, ενώ το άλλο συνέχιζε να δουλεύει την τρυπούλα μου. Όταν αυτή άνοιξε σχετικά καλά έφτυσε πάνω της και ακούμπησε το πελώριο καυλί του. Χρειάστηκε λίγη προσπάθεια για να μπει, όταν όμως το κατάφερε άρχισε να με ξεσκίζει. Το παλούκι του άνοιγε τον κώλο μου στα δύο και έφτανε όλο και βαθύτερα. Συνέχιζα να πονάω αλλά τα βογκητά μου δεν ακούγονταν. Η όλη φάση με είχε καυλώσει τέρμα και έχυνα ασταμάτητα.

Όταν ήταν κοντά να χύσει βγήκε τελείως απότομα, με τράβηξε από τα μαλλιά και μου τον έδωσε στο στόμα. Άρχισα να το γλείφω και να το ρουφάω με μανία, τα χύσια του δεν άργησαν να πλημμυρίσουν το στόμα μου, τα κατάπια όμως όλα. «Καλό κορίτσι», μου είπε και έφυγε για το μπάνιο να πλυθεί.

Μέχρι να γυρίσει προσπάθησα να μαζευτώ και να συνέλθω, έβγαλα το σκισμένο καλσόν και φόρεσα ξανά τη φούστα και το στρινγκ μου. Το μακιγιάζ φυσικά είχε γίνει χάλια, όπως και τα μαλλιά μου, θα φτιαχνόμουν όμως στο μπάνιο. Τώρα που η καύλα έφευγε άρχισα να αισθάνομαι αφόρητες τύψεις απέναντι στο αγόρι μου. Τον είχα κερατώσει με κάποιον που ήξερα ότι δεν άξιζε. Αποφάσισα ότι ήταν η τελευταία φορά, δε θα το ξαναεπέτρεπα και το είπα στο Γιώργο μόλις γύρισε. Αυτός γέλασε, έβγαλε το κινητό του, άνοιξε ένα φάκελο και μου τον έδειξε. Πάγωσα. Ήταν γεμάτος από φωτογραφίες μου. Γυμνή, να του παίρνω πίπα, να μου τον χώνει, ξαπλωμένη στο κρεβάτι, πολλές.

- Μα πως;

- Πουτανάκι όπως βλέπεις σε κρατάω. Κάνε όσες σχέσεις θες με όσους μαλάκες βρεις, εμένα όμως θα είσαι η πουτάνα μου και αυτό δεν αλλάζει. Θα σε πηδάω όποτε έχω καύλες, και εσύ ειδικά μου τις προκαλείς συχνά. Αν δε θες να δει ο καλός σου αυτές τις φωτογραφίες θα συνεχίσεις να είσαι μια καλή και υπάκουη καργιολίτσα. Αλλιώς θα έχεις μπλεξίματα. Και μη μου παριστάνεις τη στενοχωρημένη. Το ξέρουμε καλά ότι το καυλί μου το γουστάρεις σαν τρελή. Απλά σε διευκολύνω να συνεχίσεις να το τρως.

Πραγματικά δεν είχα τι να απαντήσω, δε με έπαιρνε να πω τίποτα. Σάστισα, παρέμεινα σιωπηλή και τη σιωπή μου ο Γιώργος την εξέλαβε ως αποδοχή.

- Έτσι μπράβο. Τώρα μπορείς να φύγεις, έχει τελειώσει και το ωράριό σου. Θα εισηγηθώ και στο αφεντικό ένα bonus για την… υπερωρία. Επίσης στο λέω από τώρα, την Κυριακή σε κλείνω για την πάρτη μου. Θα περάσω να σε πάρω από το σπίτι σου να πάμε για μπάνιο, έχει τρομερή ζέστη. Δεν ξέρω πως θα το κάνεις, ο μαλάκας σου να μη μας ενοχλήσει. Φόρα το πιο σέξι μαγιό σου και να είσαι έτοιμη από νωρίς.

Τον κοίταξα, ένευσα με το κεφάλι συγκαταβατικά και έφυγα. Στην επιστροφή ήθελα να κλάψω αλλά δε μου έβγαινε. Είχα τεράστιες τύψεις απέναντι στον Άρη και ενισχύονταν από το γεγονός ότι είχα ευχαριστηθεί τρομερά την πούτσα που έφαγα. Ο Γιώργος μου φερόταν σα σκουπίδι και το γούσταρα. Όσο κι αν ήθελα σταθερή σχέση αποδείκνυα ότι δε μου ταίριαζε. Και το ακόμα χειρότερο, ανυπομονούσα να έρθει η Κυριακή (ήταν Παρασκευή)!

Για το σκηνικό της Κυριακής θα σας γράψω σε επόμενη ιστορία.




Copyright protected OW ref: 157286



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).