Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τα τελευταία χρόνια, κάθε καλοκαίρι πηγαίνω στο παραθεριστικό μας και κάθομαι μία εβδομάδα χωρίς το δικό μου. Όμως έρχονται μαζί μου η πεθερά μου και η μάνα μου. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, επειδή μαλώσαμε με τον δικό μου, ξεκίνησα να πάω μόνη μου, δύο μέρες νωρίτερα απ' ότι είχαμε κανονίσει με σκοπό να μου τις φέρει το Σάββατο.

Με το που έφτασα, άνοιξα τα παράθυρα να αεριστεί το σπίτι, φόρεσα το μαγιό μου και έφυγα για την παραλία. Κάθισα αρκετή ώρα για ηλιοθεραπεία, ώσπου την ησυχία μου την χάλασαν κάποιοι που έπαιζαν beach volley. Γύρισα το βλέμμα μου, είδα ότι όλοι ήταν καλογυμνασμένοι και ήδη αρκετά μαυρισμένοι.

Ήρθε η μπάλα δίπλα μου, σηκώθηκα να τους τη δώσω και τότε μου είπαν να συμμετέχω κι εγώ. Δεν αρνήθηκα, καθώς κάθε χρόνο παίζω το βόλεϊ μου κι εγώ! Στην αρχή δε μου μιλούσαν πολύ, αλλά όταν έκανα τις πρώτες σωστές πάσες, άρχισαν τα θετικά σχόλια και μάλιστα δύο από αυτούς άρχισαν να μου μιλάνε περισσότερο από τους άλλους. Ο Τ και ο Γ μου εξήγησαν ότι αν νικούσαμε θα μας κερνούσε μπύρες η αντίπαλη ομάδα στο πάρτι που θα ακολουθούσε στο μπαρ του μαγαζιού.

Νικήσαμε και με κάλεσαν να διασκεδάσω μαζί τους. Τους είπα ότι έπρεπε να γυρίσω σπίτι, αλλά αφού δε με περίμενε κανείς, δεν τους έπεισα ότι ήθελα να φύγω και είπα να καθίσω τελικά. Η μία μπύρα έφερε την άλλη κι έτσι βρέθηκα πάνω στο μπαρ να χορεύω μόνη και από κάτω ένα σωρό άντρες να φωνάζουν! Ένιωσα αμήχανα. Ο Τ και ο Γ το κατάλαβαν, αλλά πριν με κατεβάσουν, ανέβηκε κάποιος, ήρθε από πίσω μου, άρχισε να χορεύει και να τρίβεται πάνω μου και να χύνει τη μπύρα του στο στήθος μου.

Με κατέβασαν αμέσως τα παιδιά. Είχαν καταλάβει ότι αυτό που έγινε δε μου άρεσε καθόλου και φύγαμε σε απόμερο σημείο για να ηρεμήσω. Κάθισα σε μια ξαπλώστρα, αλλά άρχισα να κρυώνω επειδή νύχτωνε και ήμουν βρεγμένη. Ο Γ με αγκάλιασε. Γυμνασμένος και ογκώδης, χάθηκα μέσα στην αγκαλιά του.

Μιλήσαμε με τα παιδιά για αρκετή ώρα και βρέθηκα ξαπλωμένη πλάγια με τον Γ κολλημένο πίσω μου. Ένιωθα ότι το πέος του ήταν πέτρα όση ώρα ακουμπούσε στον κώλο μου. Καθόμουν ακίνητη, καθώς ήταν αμήχανη στιγμή.

- Σήμερα ήρθες;... με ρώτησε ο Τ.

- Ναι και ήρθα μόνη, δεν άντεχα άλλο στην πόλη!

- Πόσες μέρες θα είσαι μόνη;… πετάχτηκε ο Γ που κόλλησε κι άλλο πάνω μου.

- Μέχρι αύριο, του είπα.

- Οπότε δε θα σε έχουμε για πολύ εμείς;… είπε γελώντας ο Τ

- Μόνο για σήμερα…

τους είπα και ο Γ πέρασε το χέρι του στην κοιλιά μου και άρχισε να το κατεβάζει. Έμεινα ακίνητη. Το ήθελα κι εγώ και του έδινα το δικαίωμα. Το χέρι του ήταν στο μαγιό, ανασήκωσα ελαφρώς το πόδι, αλλά δεν πήγε προς τα κάτω

- Ακόμη μούσκεμα είναι το μαγιό σου, μου είπε ο Γ.

- Πάμε σπίτι σου να αλλάξεις, είπε ο Τ

Πήραμε το πράγματα και με πήγαν με το αμάξι τους στο σπίτι. Στο δρόμο τα πειράγματα έγιναν πιο έντονα και άρχισαν να λένε ότι χόρευα ωραία πριν και τους ξεσήκωσα όλους εκεί.

- Τώρα στο σπίτι να αλλάξεις χορεύοντας, είπε ο Τ.

- Γιατί; Στριπτίζ θέλετε;

- Ναι… είπαν και οι δυο μαζί.

- Δεν κάνω τέτοια, εσείς θα καθίσετε έξω κι εγω θα μπω να αλλάξω.

Φτάσαμε στο σπίτι, κάθισαν στο μπαλκόνι και πήγα να αλλάξω. Με το που έβγαλα το πάνω του μαγιό, άκουσα βήματα. Ήταν ο Γ. Γύρισα προσπαθώντας με το χέρι να κρύψω το στήθος και μου χαμογέλασε. Χωρίς να πει κάτι με άρπαξε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Έβαλα το χέρι μου στο μαγιό του και έπιασα το πέος του που ήταν σκληρό όπως πριν στην ξαπλώστρα. Άρχισα να του το παίζω και γονάτισα. Τον έβαλα στο στόμα χωρίς να του τον πιάσω και άρχισα να του το ρουφάω άγρια. Έτσι όπως τον ρουφούσα δυνατά, άκουσα τη φωνή του Τ :

- Θα σε ξεφτιλίσουμε

- Σκάσε…

του λέει ο Γ και ανοίγω τα μάτια. Βλέπω τον Τ με το κινητό να με τραβάει βίντεο. Σηκώθηκα και άρχισα να του φωνάζω. Ο Γ τον έβρισε και του είπε να φύγει. Με φίλησε πριν φύγει ο Τ και με ξάπλωσε στο κρεβάτι. Μου είχε φύγει η όρεξη και του είπα να φύγουμε.

Άλλαξα και μπήκαμε στο αμάξι του. Πήγαμε σπίτι του και συνεχίσαμε από εκεί που μείναμε. Γονάτισα μπροστά του και πριν το καταλάβω άρχισε να χύνει μέσα στο στόμα μου. Μπήκαμε να κάνουμε μπάνιο, φιλιόμασταν συνέχεια παθιασμένα και πριν φτάσουμε στο κρεβάτι με πήδηξε στα όρθια. Με έστησε με τα χέρια στον τοίχο και άρχισε να με καρφώνει τρελά. Έχυνα πάνω στο χοντρό καυλί του και φώναζα. Με πίεζε δυνατά με τα μπράτσα του πάνω του και τρελαινόμουν. Το δάχτυλο του μπαινόβγαινε στο στόμα μου και του ρουφούσα, σαν να ήταν καυλί. Με πήγε στο κρεβάτι, με πήδηξε στα 4 και με έχυσε στην πλάτη. Τα ένιωθα καυτά πάνω. Ξαπλώσαμε μετά από πολύ ώρα. Κοιμήθηκα ιδρωμένη και χυμένη παντού.

Το πρωί, σηκώθηκα τρομαγμένη, ντύθηκα, με γύρισε σπίτι μου και δεν ξαναβρεθήκαμε. Πήγα ξανά σε εκείνη την παραλία, αλλά καθόμασταν μακριά. Μπορεί να μην έγινε το τρίο, αλλά ήταν η πρώτη φορά που απάτησα.
Copyright protected OW ref: 157217Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.