Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι παντρεμένος με την Αιμιλία εδώ και 16 χρόνια. Σήμερα εγώ είμαι 46 χρονών και η Αίμη 38. Την παντρεύτηκα όταν ήταν 22 χρονών, άβγαλτη φοιτήτρια, η οποία ήταν τρελά ερωτευμένη μαζί μου. Μέχρι και τώρα είναι μια κούκλα. Έχει ύψος 1.65, υπέροχο πρόσωπο, ένα σώμα φωτιά, με καμπύλες που αναστατώνουν τους πάντες. Το δυνατό της στοιχείο είναι το μεγάλο στήθος που έχει. Βαρύ, στητό, με μεγάλες ρώγες. Είναι 54 κιλά, βάρος ιδανικό για το ύψος της. Σε αντίθεση με το πρόστυχο μπούστο, το κωλαράκι της είναι σχετικό μικρό, αλλά πολύ σφιχτό και τα πόδια της χυτά με πανέμορφες γάμπες. Στο σεξ, έχουμε μια εκπληκτική χημεία, που μέχρι και σήμερα είναι μέρος των φαντασιώσεων μου. Μαζί μου κάνει τα πάντα, αν και με δυσκολία μου δίνει κώλο. Επιμένει ότι πονάει, αλλά όταν το ζητάω επιτακτικά δέχεται. Αντιθέτως είναι αρκετά θετική, όταν της προτείνω να προκαλεί. Αυτό την ερεθίζει πολύ.

Όταν κυκλοφορούμε, ντύνεται προκλητικά τόσο όσο να είναι κυρία, αλλά να δημιουργεί αίσθηση όπου και αν πάμε. Για παράδειγμα, αρέσκεται να φοράει πουκάμισα ή μπλουζάκια που θα αναδεικνύουν το στήθος της, κολλητά παντελόνια ή στενές φούστες και γόβες με ψηλό τακούνι. Δεν είναι λίγες οι φορές, ιδίως τα καλοκαίρια που κυκλοφορεί χωρίς σουτιέν και οι ρώγες της βγάζουν μάτι. Εγώ στις φαντασιώσεις μου, τη σκέφτομαι να ξεσκίζεται με κάποιον άλλο και να την βλέπω. Όσες φορές το προσπάθησα, τελευταία στιγμή έκανε πίσω και δεν το πραγματοποιούσε. Κατά βάθος είναι αρκετά συντηρητική και φοβάται τις επιπτώσεις που θα έχει κάτι τέτοιο στο γάμο μας. Αρκετές φορές μιλάω διαδικτυακά με διάφορους που ψάχνουν ζευγάρια. Οι περισσότερες περιπτώσεις αφορούν τελειωμένα άτομα, που αδυνατούν να βρουν αυτό που ζητάνε και περιορίζονται στη μαλακία.

Πέρυσι γνώρισα έναν τύπο από την κεντρική Ελλάδα, 35 χρονών, που ξεκινήσαμε να μιλάμε με μηνύματα. Φάνηκε σωστός και αρκετά σοβαρός άνθρωπος. Ανταλλάξαμε κάποιες φωτογραφίες. Αυτός μου έστελνε φώτο από γκόμενες που είχε κατά καιρούς και εγώ κάποιες άσχετες που κατέβαζα από τσοντοσάιτ, με σώματα γυναικών που έμοιαζαν της Αίμης. Του έλεγα βέβαια ότι ήταν πραγματικές φωτογραφίες της γυναίκας μου. Φτάσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο και να τον παίζουμε για πάρτη της. Είχε πάθει εμμονή μαζί της και με αυτά που του περιέγραφα για αυτή. Κάποια στιγμή κατέβηκε Αθήνα και συναντηθήκαμε για καφέ. Πράγματι ήταν ένας γοητευτικός άντρας, ψηλός με αρκετά δυνατό σώμα και εξαιρετικός ομιλητής. Ο Δημήτρης κέρδισε την εμπιστοσύνη μου. Σε αυτή τη συνάντηση ζήτησε να γνωρίσει την Αίμη και του είπα ξανά ότι ήταν σχεδόν αδύνατο να πετύχει κάτι.

- Άσε με τουλάχιστον να τη γνωρίσω και ας μην γίνει τίποτα.

Η αλήθεια είναι ότι δίσταζα. Σε αυτή τη συνάντηση του είπα ότι οι φωτογραφίες που έβλεπε ήταν άσχετες και δήλωσε πως το κατανοεί, αλλά αν δεν του έχω εμπιστοσύνη τότε είναι χαμένος κόπος όλο αυτό. Την επόμενη μέρα του έστειλα τρεις αληθινές φωτογραφίες της γυναίκας μου και πραγματικά εκστασιάστηκε.

- Έχεις τέτοιο πλάσμα και μου έστελνες βλακείες;

Πλέον είχα περάσει σε άλλο επίπεδο. Κάθε στιγμή σκεφτόμουν πως θα κατάφερνα μια συνάντηση και γνωριμία της Αίμης μαζί του. Η διαφορά ηλικίας ήταν απαγορευτική για να προφασιστώ ότι ήταν παλιός φίλος από το στρατό ή κάτι ανάλογο. Τελικά συμφωνήσαμε, να αρχίσω να αναφέρω την ύπαρξή του, λέγοντας ότι ήταν ένας παλιός συνάδερφος από μια εταιρεία που δούλευα πριν τέσσερα χρόνια και είχε πωλητές στην επαρχία. Πράγματι ξεκίνησα αδιάφορα στην αρχή να τον αναφέρω. Είπα ότι μου έστειλε mail και μετά μιλήσαμε στο τηλέφωνο, με ένα παλιό συνάδερφο που έχει χάσει τη δουλειά του και ζήτησε βοήθεια στην αναζήτηση για νέα εργασία. Στην αρχή το άκουγε και δεν έδινε κάποια σημασία, μετά όταν έλεγα πόσο καλό παιδί είναι και πόσο δύσκολα του τα έφερε η ζωή, έκανε κάποιες ερωτήσεις, αλλά πάλι σε τυπικό επίπεδο. Αυτό κράτησε πάνω από μήνα. Από την πλευρά της όταν έφερνα τη συζήτηση στον Δημήτρη, μου έλεγε…

- αν μπορείς βοήθα τον άνθρωπο αφού είναι τόσο σωστός όπως λeς.

Αρχές Νοεμβρίου, της είπα πως θα ερχόταν Αθήνα και θα βγαίναμε παρέα.

- Αν θες να έρθεις, πάμε παρέα να τον γνωρίσεις και εσύ. Βαριέμαι να πάω μόνος μου.

Δέχτηκε χωρίς κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Βγήκαμε βράδυ για φαγητό στο κέντρο της Αθήνας. Πραγματικά ο Δημήτρης ήταν άψογος. Διακριτικός απέναντι της, μίλαγε για την αναζήτηση εργασίας και μας είπε πως κάτι έχει βρεθεί σε μια εταιρεία επεξεργασίας κρεάτων. Του λέγαμε τη γνώμη μας και η συζήτηση επεκτάθηκε στα προσωπικά του. Μίλησε ειλικρινά για ένα σοβαρό δεσμό που είχε και διαλύθηκε επειδή έμεινε άνεργος. Εκεί η Αίμη πήρε θέση και κατηγορηματικά αντέδρασε εναντίον της πρώην κοπέλας του Δημήτρη:

- Είναι αδιανόητο ο άνθρωπος που ήσασταν μαζί, να σε εγκαταλείπει όταν είχες ανάγκη στήριξης.

Διέκρινα μια καλή χημεία μεταξύ τους και έβλεπα την Αίμη να ανοίγεται και να γελάει δυνατά με το χιούμορ του Δημήτρη. Εκεί μας πρότεινε να ανεβούμε τα Χριστούγεννα στα Τρίκαλα, όπου μένει και να μας φιλοξενήσει. Η Αίμη δέχτηκε ευχαρίστως, κρατώντας μια επιφύλαξη για το 6χρονο παιδί μας και αν θα μπορεί η μητέρα της να το κρατήσει. Στα αλήθεια είχε εντυπωσιαστεί μαζί του και δήλωνε τη συμπάθεια της σε κάθε ευκαιρία. Ο μήνας πέρασε και με δική μου προτροπή κανονίσαμε να κρατήσει η πεθερά τον μικρό για να πάμε τρεις μέρες στα Τρίκαλα. Στις 5 Δεκεμβρίου ξανάρθε στην Αθήνα και βγήκαμε για ποτό. Πάλι διακριτικός και φιλικός, κέρδισε τις εντυπώσεις. Κάποια στιγμή την πήρε και χόρεψαν μαζί δίπλα στην μπάρα που καθόμασταν. Έβλεπα να τον κοιτάζει λες και γνωρίζονταν χρόνια, χόρευαν και μίλαγαν, γέλαγαν και αυτός που και που την άγγιζε στην πλάτη ή την έπιανε από τη μέση λικνίζοντας την. Εκείνο το βράδυ η Αίμη φόραγε ένα λευκό βαμβακερό μπλουζάκι με άνοιγμα στο μπούστο και ένα κολλητό παντελόνι. Είχε κόψει τα μαλλιά της καρέ και έδειχνε σαν κοριτσάκι. Ένα κοριτσάκι προκλητικό, υπέροχο, με το στήθος της να πάλλεται στο ρυθμό της μουσικής και τις ρώγες της να έχουν γίνει πέτρα. Του προτείναμε να τον φιλοξενήσουμε και αυτός αρνήθηκε ευγενικά, λέγοντας πως έχει κλείσει δωμάτιο. Η Αίμη έριξε την ιδέα να του γνωρίσουμε μια φίλη της, που είναι μόνη. Αυτός με αριστοτεχνικό τρόπο απάντησε ότι έχει μάθει να επιλέγει μόνος του τη γυναίκα που τον ενδιαφέρει και δεν τον εξιτάρει η λογική του φτιαχτού ραντεβού. Αυτό και αν εντυπωσίασε την Αίμη.

- Πόσο αντρική συμπεριφορά έχει και πόση αυτοπεποίθηση εκπέμπει…

μου έλεγε στην επιστροφή. Εκείνο το βράδυ γαμήθηκε μαζί μου με λύσσα. Τις επόμενες μέρες ξεκίνησα ένα παιχνίδι, που το συνηθίζαμε, κατά το οποίο ήταν μόνη της στο κρεβάτι γυμνή και χαϊδευόταν στα σκοτεινά. Εγώ δε μίλαγα, απλά την άκουγα στο σκοτάδι να αναστενάζει και να αυνανίζεται. Κάποια στιγμή ξάπλωνα δίπλα της και έμπαινα στο παιχνίδι χωρίς μιλιά. Αυτή φαντασιωνόταν κάποιον άλλο, αλλά δε λέγαμε κουβέντα. Στο γαμήσι που ακολούθησε έχυνε συνέχεια, το σεντόνι είχε γίνει μούσκεμα. Έτρεμε και ζούσε μια απόλυτη έκσταση. Όταν τελειώσαμε τη ρώτησα ποιον είχε στο μυαλό της και απέφυγε να απαντήσει.

Όταν επέμεινα, μου είπε φανερά ενοχλημένη:

- Έναν άγνωστο. Τίποτα συγκεκριμένο!

Δεν το συνέχισα. Αυτό εξελίχθηκε με διαφορετική "σκηνοθεσία" και τα επόμενα βράδια. Μια ότι πήγαινε στο σπίτι αυτού του αγνώστου, μια ότι βρίσκονταν σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου, μια ότι έκαναν μαζί ένα Σαββατοκύριακο σε κάποιο νησί. Σε μια από αυτές τις βραδιές που η καύλα της χτύπαγε κόκκινο, της ψιθύριζα "τυχαία" ονόματα γνωστών. Αυτή σε κάθε όνομα έλεγε: "όχι" ή "μη λες βλακείες". Συνέχιζα να τη βασανίζω γαμώντας την σιγά-σιγά και αυτή ζήταγε να την ξεσκίσω δυνατά.

- όχι ακόμα. Πρώτα θα βρω ποιος γαμάει το μυαλό σου αυτή τη στιγμή και μετά.

Συνέχισα αναφέροντας άσχετους γνωστούς και αρκετά ονόματα που ήξερα ότι ούτε καν την ενδιέφεραν. Έδειχνε να δυσανασχετεί και με παρακάλαγε να σταματήσω να μιλάω και να την γαμήσω δυνατά. Την ρώτησα, αν αυτός που σκέφτεται την γουστάρει και απάντησε:

- Δεν ξέρω, αλλά νομίζω πως ναι!

- Σου αρέσει τόσο πολύ;

- Τρελαίνομαι, δεν το νοιώθεις;

- Είναι ωραίος;

- Υπέροχος!

- Εγώ τον ξέρω;

- Ναι.

- Θα γαμιόσουν μαζί του και στην πραγματικότητα;

- Δεν ξέρω. Μπορεί.

- Είναι ο Σπύρος;

- ΟΧΙ.

- Δεν πάει το μυαλό μου ποιος είναι.

- Δεν πρόκειται να το βρεις. Σταμάτα.

- Είναι από τη δουλειά;

- ΟΧΙ.

- Τον γνωρίζεις καιρό;

Δεν απάντησε.

- Είναι μεγαλύτερος από σένα;

- Όχι.

- Μένει Αθήνα;

- Δεν απάντησε.

- Μήπως είναι ο Δημήτρης;

Σιωπή από τη μεριά της. Της έπιασα τα κωλομάγουλα και μπήκα μέσα της με μεγαλύτερη δύναμη.

- Ο Δημήτρης είναι;

- Ναι…

Τώρα την γάμαγα πιο σκληρά. Άρχισε να τρέμει και υγρά εκτοξεύονταν με δύναμη στο καυλί μου.

- Του χύνεις το καυλί;

- Ναι! Με γαμάει, με ξεσκίζει και χύνω συνέχεια.

Άναψα ένα μικρό φωτάκι και την ανέβασα να κάτσει πάνω μου. Της είπα να κοιτάει τον καθρέπτη που υπήρχε απέναντι και να φαντάζεται ότι κάθεται πάνω στο καυλί του. Καρφωνόταν επάνω μου με δύναμη, τα υγρά της έκανα θόρυβο καθώς έβγαιναν με πίεση από το μουνί που σφυροκοπούσα. Κοίταζε μόνο τον καθρέπτη και έπιανε το στήθος της. Έγλειφε και δάγκωνε τις ρώγες της. Είχε ξεφύγει. Το ζούσε.

- Θες να σε γαμήσει στην πραγματικότητα;

- Ναι… ναι… θέλω!

Την τούμπαρα στα τέσσερα και έφτυσα στην πίσω τρύπα της.

- Θα του έδινες κώλο αν στο ζήταγε;

- Θα έκανε ότι μου ζήταγε!

Άρχισα να της γαμάω τον κώλο. Αυτή με το χέρι της έπαιζε το μουνί της, την κλειτορίδα και συνέχισε να χύνει. Δάγκωνε το χέρι μου για να μην ουρλιάξει κα ακουστεί. Ο κώλος της είχε ανοίξει και έμπαινα μέσα της με δύναμη. Την έχυσα μέσα στον κώλο. Το άλλο πρωί, είχε μούτρα και μου λέει:

- Λέω να μην ανέβουμε στα Τρίκαλα!

- Γιατί;

- Αυτό που έγινε χθες βράδυ, οκ ήταν υπέροχο, αλλά δε θέλω να προχωρήσει.

- Μην είσαι χαζή. Αυτό είναι μεταξύ μας. Ένα παιχνίδι που φτιάχνει εμάς τους δύο. Μια φαντασίωση. Το έχουμε κάνει αλλεπάλληλες φορές και έμεινε εκεί. Ποτέ δεν το προχωρήσαμε με κάποιον τρίτο επειδή τον βάζαμε στις φαντασιώσεις μας. Δε βλέπω το λόγω να αναβάλουμε το ταξίδι. Άλλωστε ο άνθρωπος δεν έχει δείξει κάτι που να μας βάζει σε σκέψεις.

Με κοίταξε στα μάτια σκεπτική και εν τέλει συμφώνησε.

- Δίκιο έχεις. Ότι γίνεται μεταξύ μας δεν αφορά κανέναν άλλο.

Στις 20 Δεκεμβρίου είχαμε κανονίσει να ανέβουμε Τρίκαλα για τρεις μέρες. Μέχρι τότε όταν κάναμε έρωτα λειτουργούσα σαν να μην έγινε τίποτα. Δεν τον ανέφερα καθόλου, αν και είμαι σίγουρος ότι το περίμενε. Εν το μεταξύ, είχα ενημερώσει το Δημήτρη, για όλα όσα έγιναν και αυτός μου έλεγε ότι έπαιζε κάθε μέρα μαλακία για χάρη της.

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 157177



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.