Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ελεύθερη, ωραία και μοιραία, τακτοποίησε γρήγορα και ανέξοδα το θέμα με τη δουλειά της. Πήρε εύκολα απόσπαση για άλλο υποκατάστημα, μακριά από τους δυο τελευταίους εραστές της, χωρίς καν να χρειαστεί να καθίσει στο διευθυντή, αν και δεν θα της κακόπεφτε. Ήταν ένας γοητευτικότατος εξηντάρης, αρσενικό με τα όλα του, που ήξερε πολύ καλά πως να κάνει, οποιανδήποτε γυναίκα, να θέλει να πάει μαζί του. Αφού ακόμη κι εγώ, τώρα που πιστεύω ότι έχω τη τέλεια σχέση με τη γυναίκα μου, φοβάμαι ότι, άμα θελήσει και όποτε θελήσει μπορεί να μου την πηδήξει. Αν βέβαια δεν το έχει κάνει ήδη. Ο κερατάς πάντα το μαθαίνει τελευταίος. Ευτυχώς δεν έχουν συχνή επαφή τελευταία.

Χαρούμενη, με το χαρτί της απόσπασης στη τσάντα της, πήρε ταξί για το σπίτι. Η χαρά της που γλύτωσε από τους απίθανους που είχε μπλέξει, είχε αποτυπωθεί στο πρόσωπο της, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον οδηγό.

- Καλημέρα σας, επιτέλους μπήκε κι ένα χαμογελαστό άτομο στο ταξί.

- Γιατί τόσο άσχημα ήταν από το πρωί;

- Αφήστε τα, τι να σας λέω. Ευτυχώς τώρα εσείς με την ωραία σας παρουσία μου φτιάξατε τη μέρα.

- Ευχαριστώ…

διαπιστώνοντας ότι το τιμόνι το κρατούσε ένας νεαρός, σκέτο κουκλί. Κάθισε χαλαρά, αφήνοντας ελεύθερο οπτικό πεδίο προς τα μπουτάκια της.

Συνέχισε να την ανεβάζει, με το πολύ ωραίο καμάκι που της έκανε. Χωρίς καμιά απολύτως χυδαιότητα, με ευγένεια, της έδειχνε πόσο πολύ του άρεσε. Οι ροκ μπαλάντες που ακούγονταν από το ραδιόφωνο, συμπλήρωναν το σκηνικό. Η διαδρομή όμως ήταν μικρή και το ταξί έφτασε έξω από την πολυκατοικία της.

- Εδώ είμαστε, του λέει με όσο γίνεται πιο γλυκιά φωνή.

- Δυστυχώς όλα τα καλά πράγματα έχουν ένα τέλος.

- Ίσως και μιαν αρχή, ρίχνει το υπονοούμενο αδιαφορώντας για τη διαπίστωση ότι αρκετά νεώτερος της.

- Αν θέλεις πάρε την κάρτα με τηλέφωνο μου, για ότι χρειαστείς.

- Ευχαριστώ, χάρηκα πολύ με τη γνωριμία σου…

και μετά από χειραψία παίρνει την κάρτα.

- Θα χαρώ αν τα ξαναπούμε.

Ένα χαμόγελο για απάντηση και κατευθύνθηκε προς το σπίτι σιγοτραγουδώντας. Η επιστροφή είχε αρχίσει.

Αφήνοντας πίσω πια τους θλιβερούς όπως αποδείχθηκε, πρόσφατους γκόμενους, ανεβασμένη από το καλλιτεχνικό καμάκι του νεαρού και ωραίου ταξιτζή, με αυτοπεποίθηση στα ύψη, πήγε για τη σαββατιάτικη διασκέδαση της στο γνωστό κλαμπ των βορείων προαστίων. Ο καθένας θα στοιχημάτιζε, με τον αέρα της μοιραίας γυναίκας που εξέπεμπε, ότι στο τέλος της βραδιάς θα είχε βγάλει γκόμενο.

Τυχερός, ανάμεσα σε πολλούς υποψήφιος, που της την έπεσαν, ένας συνταξιούχος πιλότος της πολεμικής αεροπορίας. Όταν λέμε συνταξιούχος, εννοούμε ηλικία σαράντα επτά ετών. Όπως και να το κάνουμε, οι πιλότοι έχουν το κάτι που τραβάει τις γυναίκες. Ήταν καλό κορμί, με τη λίγο παραπάνω κοιλίτσα του απόστρατου, με καθαρό πρόσωπο, καστανά καλοχτενισμένα μαλλιά και της ίδιας απόχρωσης μάτια. Οι γκρίζοι κρόταφοι του έδιναν μια επιπλέον γοητεία. Τη διεκδίκησε με σιγουριά νικητή και εύκολα την απέσπασε από τους άλλους διεκδικητές. Διασκέδασαν μαζί την υπόλοιπη βραδιά και ανταλλάξανε τηλέφωνα για να ξαναβρεθούν.

Την εβδομάδα που ακολούθησε, ξαναβρέθηκε με τον Κωστάκη, το νεαρό ταριφόπουλο. Η απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς την ανάγκασε να καταφύγει στη λύση του ταξί. Τηλέφωνο και άμεση ανταπόκριση. Με χαμόγελα και φιλοφρονήσεις, έδιωξε τον εκνευρισμό της από την κίνηση και άρχισε να τον βλέπει και λίγο αλλιώς. Του άφησε με υπονοούμενα, μια αμυδρή υπόσχεση για μελλοντικό ραντεβού, που έκανε τον νεαρό να φύγει κορνάροντας από χαρά.

Ο Γιώργος, ο συνταξιούχος πιλότος, της τηλεφωνούσε συνέχεια, όλη την εβδομάδα, μέχρι που την κατάφερε. Συμφώνησαν να βγουν για ποτό μόνοι τους, κάπου στη γειτονιά της. Είχε ακόμη επιρροές από το προηγούμενο διπλό παιχνίδι. Κατά βάθος της άφησε μια κρυφή γλύκα.

Ντύθηκε στολίστηκε και πήγε να τον συναντήσει, σε ένα καλόγουστο μπαράκι στην Πανόρμου. Αν πήγαινε καλά η βραδιά, ήταν αποφασισμένη να τον ανεβάσει στο σπίτι της για ένα ποτό ακόμη, με όλα τα παρελκόμενα. Η είσοδος της στο μαγαζί δεν πέρασε απαρατήρητη από κανένα θαμώνα. Ήταν εκθαμβωτική και σέξι μέχρι θανάτου. Είδε το Γιώργο στο βάθος να κάθεται σε ένα τραπέζι. Πλησίασε και βλέπει ότι υπήρχε κι άλλος στο τραπέζι.

- Καλησπέρα, ψελλίζει δειλά.

- Καλώς τη, (σηκώνεται και τη φιλά).

- Κάθισε, από δω ο φίλος μου ο Γιάννης.

- Χάρηκα…

με την ίδια αμήχανη φωνή και δίνει το χέρι της για χειραψία. Πλάκα μου κάνει σκέφτηκε. Δεν είναι δυνατόν να με έχει πρήξει όλη τη βδομάδα να βγούμε ραντεβού, με σκοπό να τη βρούμε οι δυο μας και να μου κουβαλά το φίλο του για παρέα. Κομπλεξικός ή ανώμαλος είναι. Θα έφευγε αμέσως αλλά το γεγονός ότι ο φίλος ήταν ομορφότερος απ’ αυτόν τη συγκράτησε. Είχε περιέργεια να δει που θα κατέληγε.

Μετάνιωσε που έμεινε, γιατί όλη η βραδιά κύλησε, με τους δυο φίλους να συζητούν κυρίως μεταξύ τους και να συγκρίνουν την Άννα με όσες γκόμενες γνώρισαν. Ένοιωσε σαν πράγμα προ πώληση, που οι υποψήφιοι αγοραστές εξέταζαν τα πλεονεκτήματα του και το σύγκριναν με άλλα όμοια πράγματα. Ευτυχώς που στο τέλος βγήκε η καλύτερη όλων.

- Λοιπόν παιδάκια κάπου εδώ πρέπει να σας αφήσω, του λέει γύρω στα μεσάνυχτα.

- Δε θα μείνεις να πάμε και κάπου αλλού για συνέχεια;… τη ρωτά ο Γιώργος.

- Άσε άλλη φορά, σήμερα είμαι λίγο κουρασμένη.

- Δηλαδή θα υπάρξει κι άλλη φορά;

- Εξαρτάται με ποιον από τους δυο θα είναι το ραντεβού.

- Τι εννοείς, φανερά ενοχλημένος με την μπηχτή της.

- Ποιος μου έβαλε καλύτερο βαθμό, σε ποιον αρέσω περισσότερο ;

- Κατάλαβα τη μαλακία μου, εντάξει δίκαιο έχεις. Εγώ πάντως θα ήθελα να σε ξαναδώ.

- Μόνος σου η με παρέα ;

Στο σημείο αυτό ο έτερος συνδαιτυμόνας, πάει να πει κάτι αλλά ο Γιώργος τον κόβει.

- Εντάξει, το είπαμε, μαλακία μου, μόνος μου και σου υπόσχομαι ότι θα περάσουμε καλά.

- Εντάξει, τηλεφώνησε μου να το κανονίσουμε το άλλο Σάββατο.

Τον φιλά και ετοιμάζεται να φύγει, αλλά κοντοστέκεται και απευθύνεται και στο Γιάννη.

- Γιάννη ειλικρινά χάρηκα που σε γνώρισα και αν δεν ήταν ο φίλος σου στη μέση, θα επιχειρούσα να σε γνωρίσω καλύτερα. Του έκλεισε το μάτι και έφυγε.

Ο τύπος ήταν γάτα, και στη χειραψία αποχαιρετισμού της πρόλαβε και της πέρασε κάρτα με τα τηλέφωνα του. Την κράτησε για μια ώρα ανάγκης.

Τα τελευταία λόγια, σπόροι διχόνοιας, τα είπε μεν από εκδίκηση για τη χάλια βραδιά που πέρασε, αλλά της είχε αρέσει πραγματικά, αλλά έτσι που είχε μπλεχθεί η κατάσταση, ήταν αδύνατη οποιαδήποτε συνέχεια.

Ειλικρινά το σκέφτηκε πολύ και με κρύα καρδιά αποφάσισε, μετά από τρία τηλεφωνήματά του, να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στον πιλότο. Άλλωστε δεν ήθελε να τον ξαποστείλει, χωρίς να το δοκιμάσει στο κρεβάτι. Κανόνισαν να βρεθούν, όπως τα είχανε συμφωνήσει, το Σάββατο για ποτό, με την αυστηρή διευκρίνηση ότι θα ήταν οι δυο τους μόνο.
Στο μεταξύ, ο Κωστάκης ενθαρρυμένος από τη στάση της την τελευταία φορά, την έστηνε κάθε πρωί κάτω από το σπίτι της, δήθεν τυχαία, και την πήγαινε δωρεάν κούρσα στη δουλειά. Της άρεσε που την περιποιόταν. Επίσης ήταν ολοφάνερο πως ο νεαρός είχε φάει κόλλημα μαζί της. Όπως έκανε συνήθως, τον έπαιζε. Θα περίμενε τι θα γίνει με τον άλλον και αναλόγως θα είχε ή όχι την ευκαιρία του. Με χαμηλές προσδοκίες, αλλά με πολύ σέξι εμφάνιση, στα όρια του προκλητικού, πήγε στο ραντεβού της. Πως την είδε ο πιλότος, κόντεψε να πάθει βέρντικο. Δεν θα πρέπει να είχε ξανακυκλοφορήσει με τέτοια γυναικάρα.

- Καλησπέρα, κουκλάρα είσαι σήμερα!

- Γεια σου, ευχαριστώ.

Φιλήθηκαν και κάθισαν δίπλα-δίπλα σε ένα απόμερο τραπέζι του μαγαζιού. Παρήγγειλαν τα ποτά τους και άρχισαν να συζητούν χαλαρά, για τα ενδιαφέροντά τους, τις ασχολίες τους, για την ζωή τους γενικά. Περίμενε και ανυπομονούσε να πάει η συζήτηση στη σχέση τους ή σε ότι τέλος πάντων είχαν ή επρόκειτο να έχουν. Μάταια όμως. Ο τύπος γύρισε, αν είναι δυνατόν στη χήρα μάνα του. Την παίνευε και μιλούσε σαν ερωτευμένος για αυτή. Εκτός από μαλάκας ήταν και μαμάκιας. Τα είχε πάρει άσχημα. Σκέφτηκε να σηκωθεί να φύγει. Δε μπορούσε όμως να χωνέψει, ένα ακόμη χαμένο Σάββατο μαζί του. Αποφάσισε να πάρει πρωτοβουλία και να επιτεθεί αυτή.

- Καλά όλα αυτά που λέμε εδώ και μια ώρα, αλλά ας μιλήσουμε και λίγο για μας.

- Ναι όπως θέλεις, φανερά αιφνιδιασμένος.

- Πες μου ρε παιδί μου σου αρέσω σαν γυναίκα.

- Δεν είναι φανερό, ότι μ' αρέσεις υπερβολικά;

Την αγκαλιάζει και της δίνει ένα φιλάκι στα κλεφτά.

- Ξέρεις… στις γυναίκες αρέσουν τα κομπλιμέντα…

και κουρνιάζει σαν γατούλα στο απλωμένο χέρι του.

- Δεν έχεις ανάγκη εσύ μωρό μου από κομπλιμέντα.

- Καλά το πας…

χαμογελαστή και αποφασισμένη να πηδηχτεί επιτέλους μαζί του. Χαλαρά και αγαπησιάρικα κύλησαν οι υπόλοιπες δυο ώρες, με φυσική κατάληξη, μετά από πολύ προβληματισμό το κρεβάτι του σπιτιού της, που ήταν σχετικά κοντά. Άλλωστε ο τύπος έμενε με τη μάνα του και για ξενοδοχείο ούτε κουβέντα.

Τα προσόντα του μέτρια. Χαμένη υπόθεση σκέφτηκε, αλλά δε μπόρεσε να αντισταθεί να του πάρει μια ξεγυρισμένη πίπα. Εξάλλου έπαθε αυτό που παθαίνει πάντα όταν αντικρίζει ανδρικό όργανο. Το μουνάκι της μουσκεύει αμέσως. Άμαθος σε τέτοια κόλπα έχυσε στο στόμα της. Όλα έδειχναν ότι δεν ήταν γραφτό να τη γαμήσει. Δεν θα τα παράταγε έτσι εύκολα.

Τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο και άρχισε ξανά τη προσπάθεια της από εκεί που την άφησε. Ανέλαβε τον πούτσο του η γλώσσα και τα χείλη της. Σε λίγο ήταν έτοιμος να τον γευτεί στα σκέλια της. Του φόρεσε το προφυλακτικό, μιας και ο ίδιος δυσκολευόταν και κάθισε πάνω του. Επιτέλους τον είχε μέσα της και ευτυχώς πρόλαβε να τελειώσει πριν από αυτόν και να σώσει στοιχειωδώς την παρτίδα του Σαββάτου.

Τον ξεπροβόδισε ευγενικά, άλλωστε δε θα μπορούσε να κοιμηθεί μακριά από τη μάνα του, δίνοντας του να καταλάβει ότι δεν θα είχε άλλη μια παρόμοια εμπειρία. Η γνωριμία τους έλαβε τέλος. Δεν άξιζε τον κόπο να προσπαθήσει για τίποτε παραπάνω.

Πήρε λοιπόν σειρά ο νεαρός ταξιτζής. Μεσοβδόμαδα μετά από κούρσα που ήλθε και την πήρε από τη δουλειά της, πήγανε για φαγητό. Απρόσμενα ευγενικός, να δείχνει σε κάθε του έκφραση και λόγο, πόσο του άρεσε και πόσο την ήθελε. Δεν τον απασχόλησε ούτε στιγμή η διαφορά ηλικίας. Αυτό τουλάχιστον έδειχνε. Της άρεσε σαν άνδρας, μάλλον καλύτερα, σα νεαρός άνδρας, έμεινε έκπληκτη από τους τρόπους του και την υπομονή του και την επιμονή του. Τόσο καιρό τον έψηνε κι αυτός έδειχνε σχεδόν ευτυχισμένος που επιτελούς καθόταν σε ένα τραπέζι μαζί της και απλώς έτρωγαν και συζητούσαν. Η βραδιά τελείωσε, με εναγκαλισμό, φιλί και υπόσχεση για σαββατόβραδη έξοδο. Έφυγε χαρούμενος και όπως πάντα κορνάροντας.

Το Σάββατο δεν άργησε να έρθει και δε δυσκολεύτηκε καθόλου να αποφασίσει ότι πριν ξημερώσει Κυριακή θα είχε πηδηχτεί με τον Κωστάκη. Έβαλε ότι πιο σέξι και προκλητικό είχε. Μια καινούργια μίνι φούστα, ένα πουκάμισο που εξίταρε την φαντασία κάθε άνδρα. Σουτιέν μόνο για να κρατά το πλούσιο στήθος της και όχι να καλύπτει και φυσικά ένα από τα περίφημα διάφανα βρακάκια της, σέξι πέδιλο στα όμορφα ποδαράκια της, μια ζακέτα, καθότι άνοιξη ακόμη και το βράδυ είχε μια κάποια ψύχρα.

Στο κινητό της αναπάντητη κλήση, σημάδι ότι είχε έρθει και την περίμενε κάτω από το σπίτι της. Θα πηγαίνανε πρώτα για φαγητό στο Χαλάνδρι σε ένα ιταλικό ρεστοράν και θα συνεχίζανε ανάλογα με τα κέφια τους. Κατέβηκε κουνιστή και λικνιστή και μπήκε στο πίσω κάθισμα. Της άρεσε να φαντασιώνεται την μεγαλοκυρία με το σοφέρ της. Δεν ήθελε να δώσει και δικαιώματα στη γειτονιά.

Έκπληξη μεγάλη, καθώς μέσα στη αριστερή μεριά του πίσω καθίσματος, βρισκόταν ένας ακόμη νεαρός, όμορφος και χαμογελαστός.

- Συγνώμη μωρό μου, της λέει με απολογητικό ύφος, θα πετάξουμε τον φίλο από δω μέχρι πιο πάνω, στο μαγαζί που δουλεύει και συνεχίζουμε εμείς.

Βρε σε τι μαλάκες πέφτω τώρα τελευταία, σκέφτεται. Ο τύπος είναι ανεκδιήγητος. Σε ραντεβού, σίγουρο γαμήσι, παίρνει κούρσα το φίλο του; Της πέρασε η ιδέα να κατέβει, αλλά παρατηρώντας τον έτερο νεαρό δίπλα της άλλαξε γνώμη. Ήταν από τους τύπους που δεν περνάνε απαρατήρητοι από καμιά γυναίκα. Πλούσια ξανθιά μαλλιά, γαλαζοπράσινα μάτια, θεϊκό πρόσωπο και όλα αυτά σε ένα γυμνασμένο συμμετρικό κορμί. Κόλαζε και αγία.

- Σάκης, της αυτοσυστήνεται απλώνοντας το χέρι του.

- Άννα και ανταποδίδει τη χειραψία.

- Τελικά φίλε μου, είναι πολύ ωραιότερη από τις περιγραφές σου.

- Τα παραλές…

επεμβαίνει εμφανώς κολακευμένη, αλλά και εκνευρισμένη, που έγινε θέμα συζήτησης μεταξύ των δύο ανδρών και μάλιστα εν απουσία της. Θα δεις που με παρουσίασε σαν τρόπαιο, στον φίλο του, συνεχίζει με τις σκέψεις που επιμένουν να της χαλάσουν τη βραδιά.

Το ταξί ξεκίνησε προς τα βόρεια προάστια. Το που θα κατέληγε τελικά κανένας τους εκείνη τη στιγμή δεν ήξερε. Μόλις κύλισαν οι ρόδες, το παλικάρι, που κατάλαβε τον εκνευρισμό της, με μια αστραπιαία και επιδέξια κίνηση, βρέθηκε κολλημένος στο πλάι της. Σκύβει και πλησιάζει το κεφάλι του προς το αυτί της. Νιώθει την ανάσα του στο λαιμό της. Μια ανατριχίλα διαπερνάει το κορμί της.

- Δε σου αξίζει γλύκα μου να χαλάς τη ζαχαρένια σου για οτιδήποτε στον κόσμο, της ψιθυρίζει με την αισθησιακή του φωνή.

Του χαμογελά χωρίς να κάνει την παραμικρή κίνηση να τον απωθήσει.

- Έτσι μπράβο κουκλάκι μου, όταν χαμογελάς λάμπεις, της λέει και τα χείλη του σχεδόν εφάπτονται στη βάση του αυτιού της.

Της μιλά και της συμπεριφέρεται σαν να είναι αυτό ο γκόμενος που βγήκε ραντεβού και όχι ο νεαρός οδηγός. Είναι θέμα ελαχίστου χρόνου να μπει και αυτή στο ρόλο της παρτενέρ του. Κι η συμπεριφορά του Κωστάκη είναι αιτία και αφορμή να αφεθεί στον διπλανό πολιορκητή της. Ο οποίος βλέποντας ότι δε συναντά ουσιώδη αντίσταση, γίνεται όλο και πιο επιθετικός.

- Σου έχουν πει σίγουρα ότι ανάβεις κάθε αρσενικό που θα βρεθεί δίπλα σου…

συνεχίζει το σφυροκόπημα, αδιαφορώντας για το φίλο του. Της πέρασε φευγαλέα από το μυαλό να προβάλλει κάποια αντίσταση, ή και να τον σταματήσει. Θεώρησε όμως, πως αφού ήταν αποφασισμένη να γαμηθεί εκείνο το βράδυ, γιατί να μην το κάνει με τον ωραιότερο από τους δυο, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος. Το ένα χέρι του είναι πια, στα γυμνά της μπούτια, που εξέχουν από την πολύ κοντή φούστα της, ενώ το άλλο το έχει περάσει πίσω από το σβέρκο της και το κατευθύνει προς το αριστερό βυζί της. Σφίγγει προς στιγμή τα πόδια της, προσπαθώντας να ανακόψει την πορεία του προς τα ενδότερα. Το αισθησιακό φιλί του στο άσπρο της λαιμουδάκι, και η ανεπαίσθητη αίσθηση της γλώσσας του στο πίσω μέρος του αυτού της, την κάνουν όχι μόνο να χαλαρώσει το σφίξιμο των ποδιών της αλλά και να τα ανοίξει όσο της επιτρέπει η φούστα της.

- Καλά το κατάλαβα ότι είσαι πολύ καυλιάρα γυναίκα…

αναφωνεί καθώς πιάνει το καυτό μουνάκι της.

- Μπροστά σου εσύ, μην μας τσακίσεις…

προστάζει τον νεαρό οδηγό, που βλέποντας τα τεκταινόμενα από τον καθρέφτη τα έχει χάσει.

- Και καλά θα κάνεις να πας προς την περιφερειακή Υμηττού, για τα μέρη τα δικά μας. Ήταν κι οι δυο από την Καισαριανή.

Υπάκουσε σαν υπνωτισμένος. Η Άννα τον είχε ξεχάσει. Είχε πλέον αφεθεί στα παθιασμένα στο στόμα της φιλιά του Σάκη. Ενώ το ένα του χέρι συνέχισε να παίζει με το μουσκεμένο μουνάκι της, το άλλο το είχε αποσύρει από το στήθος της και αφού ξεκούμπωσε το σουτιέν της, ώστε να είναι ελεύθερα και σαφώς πιο ευδιάκριτα από το πουκάμισο, στο οποίο είχαν ξεκουμπωθεί τα πάνω κουμπιά, το είχε φέρει μπροστά της πάλι. Της πιάνει τη παλάμη της και την φέρνει πάνω από το φερμουάρ του παντελονιού του, όπου εύκολα διακρινόταν το σηκωμένο όργανο του. Ξεκουμπώνει το παντελόνι και κατεβάζει το φερμουάρ του. Ήταν στην Κατεχάκη, κοντά στην πύλη της πολυτεχνιούπολης όταν ο πούτσος του ελευθερώθηκε. Ήταν ανάλογος των υπολοίπων προσόντων του. Αυτό τη χαροποίησε ιδιαίτερα και την καύλωσε ακόμη περισσότερο. Τον έπιασε με την παλάμη της και άρχισε να του τον παίζει.

Είχαν φτάσει στο νεκροταφείο της Καισαριανής, όταν με την καθοδήγηση του, έγειρε στο πλάι να πάρει στο στόμα της το στητό του παπάρι. Άρχισε να τον πιπώνει τρελά, ενώ αυτός μάλαζε το κωλαράκι της και επειδή το χέρι του δεν έφτανε μπροστά, έπαιζε με την πίσω τρυπούλα της. Τρελαμένος ο οδηγός τους πήρε ένα παράδρομο, προφανώς να βρει ένα απόμερο σημείο στο άλσος για να παρκάρει.

Στο πίσω κάθισμα γινόταν χαμός. Καθώς πήραν χαμπάρι ότι το αυτοκίνητο είχε βγει από τον κεντρικό δρόμο, ξεσάλωσαν τελείως. Η Άννα είχε ξεκουμπώσει όλα τα κουμπιά του πουκαμίσου της, πέταξε το σουτιέν της στο κάθισμα και είχε βάλει τον πούτσο του ανάμεσα στα υπέροχα βυζιά της. Αυτός έχοντα απελευθερωθεί από το παντελόνι και το εσώρουχο του, δεν πίστευε τι του έλαχε. Μια χαμένη υπόθεση, η μέλλουσα γκόμενα του φίλου του να του κάνει ένα από τα καλύτερα τσιμπούκια της ζωής του.

- Με τρελαίνεις έτσι που μου τον ρουφάς μωρό μου, φωνάζει, αλλά τώρα πρέπει να περιποιηθώ κι εγώ το μουνάκι σου!

- Ναι… το μουνάκι μου σε θέλει.

Τη γυρίζει και την ξαπλώνει ανάσκελα κατά μήκος του πίσω καθίσματος. Στη στενότητα του χώρου, αν και μερσεντές, καταφέρνει, αφού της ανοίξει τα πόδια, τα οποία έφτασαν σχεδόν μέχρι την οροφή, να την τραβήξει προς τον στητό πούτσο του. Μπήκε μονομιάς μέσα της καθώς το ταξί ακινητοποιούταν. Η αλήθεια όμως ήταν ότι δεν τους βόλευε πολύ αυτή η στάση.

Ο Κωστάκης τα είχε εντελώς χαμένα. Από τη μια ήθελε να τους πετάξει έξω και να τους παρατήσει στην ερημιά. Από την άλλη, είχε καυλώσει τόσο πολύ, από αυτά που έβλεπε και άκουγε, που δεν ήθελε να διακόψει την όλη φάση. Αφού πέρασε στο κάθισμα του συνοδηγού, γύρισε προς τα πίσω, έβγαλε το σηκωμένο όργανο του και άρχισε να το παίζει με τα μανίας.

Ήταν η στιγμή που η Άννα σηκώθηκε, και έκατσε πάνω στο Σάκη με πλάτη προς αυτόν και πρόσωπο προς τον οδηγό. Άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω του και να χύνει ασύστολα βογκώντας και φωνάζοντας. Βλέπει ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα τον πούτσο του νεαρού ταξιτζή να προεξέχει. Σκύβει και του τον παίρνει στο στόμα. Μετά το πρώτο αιφνιδιασμό, αυτός έρχεται όσο πιο κοντά γίνεται στο πρόσωπο της για να κάνει την απόλαυση του ακόμη μεγαλύτερη.,

Η Άννα έχει απογειωθεί τελείως. Επιτέλους μια ακόμη χρόνια φαντασίωση της γίνεται πραγματικότητα. Κάνει σεξ συνειδητά και ξύπνια με δυο άνδρες ταυτόχρονα. Η συνειδητοποίηση και μόνο του γεγονότος αυτού την κάνει να χύσει άλλη μια φορά.
- Κρυφοπουτανίτσα η δικιά σου…

λέει ο Σάκης, βλέποντας την να πιπώνει τον φίλο του.

- Ναι η καργιόλα, αλλά κάνει τρελό τσιμπούκι.

Σε άλλες περιπτώσεις, ίσως θα ξενέρωνε αν την βρίζανε έτσι, αλλά τώρα τα βρομόλογα τους την εξιτάριζαν περισσότερο.

- Μαλάκα έρχομαι να γαμήσω κι εγώ!

Τραβιέται, φέρνει το κάθισμα του συνοδηγού όσο γίνεται πιο μπροστά, και με μιας βρίσκεται κι αυτός στο πίσω μέρος του οχήματος.

- Ξεκαβάλα καυλιάρα μου, προστάζει.

Χωρίς δεύτερη κουβέντα, κατεβαίνει και στήνεται στα τέσσερα πάνω στο κάθισμα, προσφέροντας του την θέα του υπέροχου κώλου της. Πριν προλάβει να διαμαρτυρηθεί ο Σάκης, αρχίζει να τον τσιμπουκώνει άγρια. Ο άλλος, στριμωγμένος, καταφέρνει μιας και δεν είναι το πρώτο μπόι, χωρίς χρονοτριβή μπαίνει στο μουνί της πισωκολλητά. Έχει καλύτερο εργαλείο από τον άλλον και αυτό την τρελαίνει από ηδονή. Δε μπορεί όμως να φωνάξει γιατί είναι μπουκωμένη από τον άλλον, ο οποίος μετά από λίγο γεμίζει το στόμα της με το καυτό του σπέρμα. Ο έτερος των επιβητόρων, συνεχίζει για λίγο ακόμη το σφυροκόπημα, επιχειρεί να αλλάξει τρύπα και να διεισδύσει στο κωλαράκι της. Αλλά δε μπορεί να ελέγξει την καύλα του και χύνει στην κωλοτρυπίδα. Παρά την έκσταση που νιώθει, ασυνόδευτα ίσως, σκουπίζει τα χύσια του από πάνω της, για να μη λερωθεί πολύ το κάθισμα. Λαχανιασμένοι κάθονται κι οι τρεις με την Άννα ανάμεσά τους, η οποία έχει σε κάθε της χέρι από ένα μαραμένο καυλί.

Σαν να τον τσίμπησε μύγα, ο Κωστάκης φοράει βιαστικά το παντελόνι του μαζί με το εσώρουχό του, πηγαίνει στη θέση του οδηγού και βάζει μπροστά το αυτοκίνητο.


- Κανονικά θα έπρεπε να σας παρατήσω εδώ, αλλά έχετε χάρη που γάμησα καλά και θα σας βγάλω μέχρι την λεωφόρο και μετά μόνοι σας, απευθύνεται προς τους πίσω.

- Ρε φιλαράκι θα χάσω τη δουλειά μου αν καθυστερήσω κι άλλο.

- Μια κουβέντα ακόμη και σε κατέβασα εδώ. Ας σκεφτόσουν λίγο όταν την έπεφτες στην γκόμενα, που αποδείχθηκε πολύ μεγάλη πουτάνα

Τον είδαν αρκετά θυμωμένο και δεν τόλμησαν να ξαναμιλήσουν. Άρχισαν να ντύνονται βιαστικά καθώς τα φώτα της λεωφόρου φαινόταν στον ορίζοντα. Μόλις βγήκαν στην Αλίμου, σταματάει το ταξί, και αφού τους κατεβάζει κάτω, φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

- Λοιπόν κούκλα δεν μεν παίρνει να μην πάω στη δουλειά, αν και πολύ θα το ήθελα να πηγαίναμε στο σπίτι μου να συνεχίσουμε.

- Ασ' το ρε φίλε, του λέει αυτή. Κοίταξε να σταματήσεις κανένα ταξί να μας πάει πιο κάτω, στον πολιτισμό.

Για καλή τους τύχη, σε λίγο σταμάτησε ένα άδειο. Ο οδηγός βλέποντας τους αναψοκοκκινισμένους, υπέθεσε και όχι άδικα, ότι γυρίζανε από γαμήσι και δεν παρέλειψε να ρίξει τις αγενέστατες σπόντες τους. Η Άννα, καθώς κάθισε, κατάλαβε πως δε φόραγε βρακί. Πάνω στην ταραχή και τη βιασύνη της να συμμαζευτεί, χωρίς καλά-καλά να έχει συνέλθει από τα γαμήσια που βίωσε, άφησε σουβενίρ το εσώρουχό της, τρόπαιο στον Κωστάκη.

Κατάφερε τελικά μετά από ώρα να φτάσει στο σπίτι της. Άναψε το θερμοσίφωνα και μετά από λίγο βουτούσε στην γεμάτη με ζεστό νερό μπανιέρα της. Έντονο γεμάτο συγκινήσεις το βράδυ. Θα προτιμούσε να εκπληρωνόταν η φαντασίωση της σε ένα ευρύχωρο δωμάτιο και όχι στο στενό πίσω χώρο ενός ταξί. Όπως να τους έχει και τους δυο ταυτόχρονα μέσα της, έναν από μπροστά κι έναν από πίσω. Αντί να αισθάνεται ντροπή γι' αυτό που της συνέβη, χαμογέλαγε και χάιδευε το μουνί της. Είχε περάσει καιρός, που πάτησε τα σαράντα και έπαιρνε δυο-δυο τους νεαρούς. Η σκέψη αυτή την γέμισε ικανοποίηση και έτσι απόλυτα ικανοποιημένη την πήρε ο ύπνος να την ταξιδέψει στα πιο καυλιάρικα της όνειρα.




Copyright protected OW ref: 157080



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.