Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που "μιλούσα" στο mirc! με τη "Μ". Mου είχε κάνει εντύπωση ότι έγραφε με πολύ χιούμορ και διακριτικά αισθησιακά. Σκέφtηκα και την κάλεσα σε "πριβέ" κουβεντούλα και ανταποκρίθηκε άμεσα, αρχίζοντας να ανταλλάσουμε απόψεις καθημερινότητας. Δεν άργησε η συζήτηση να έρθει και σε πιο προσωπικά θέματα, με εκατέρωθεν ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων για τη ζωή μας και την ερωτική μας διάθεση με τους συντρόφους μας.

Πάντα λίγο έως πολύ ατακτούλης εγώ, επιζητούσα περιπέτεια και ανταποκρίθηκε… δειλά στην αρχή, πιο θερμά αργότερα με την κουβέντα.

Διαπιστώνω από τα γραφόμενα της ότι επιζητούσε να αντιμετωπίζεται από το σύντροφο της με τρυφερότητα και να της αφιερώνει χρόνο σε ερωτικά παιχνίδια - χάδια και φιλιά παντού, μέχρι να ζητήσει να μπει μέσα της για την σεξουαλική επαφή.

Αναρωτήθηκα και της ζήτησα να μου πει τι ακριβώς εννοεί. Με δυσκολία αναφέρθηκε στο ότι ο σύντροφός της δεν της κάνει συχνά στοματικό, ενώ επιζητεί και απαιτεί από εκείνη να είναι σχεδόν μόνιμα με τον πούτσο του στο στόμα της. Από την περιγραφή της δεν είχα καμιά αμφιβολία ότι δεν ήταν και το μοντέλο αλλά όχι και ότι ήταν όπως συνήθως λέμε "μπάζο". Αργότερα διαπίστωσα ότι απλά ήταν μια καθημερινή γυναίκα της διπλανής πόρτας που συνήθως λέμε, ηλικίας περίπου 40 χρονών, με βυζάρες, λίγη κοιλίτσα, με μπουτάρες και καπούλια για αμαρτίες, παντρεμένη όπως κι εγώ, με 3 παιδιά… οπότε δικαιολογείτο και η σχετική κοιλίτσα, αλλά οι βυζάρες της καμαρωτές με διακριτική πτώση που ούτε την καταλάβαινες, με ρώγες να σε προκαλούν να τις παιδέψεις με τη γλώσσα και τα δάχτυλα.

Στην κουβέντα μας μου ζήτησε να της περιγράψω πως είμαι και τι μου αρέσει στο γυναικείο σώμα να απολαμβάνω. Απάντησα ότι είμαι (τότε) 55 χρονών και ότι έχω τη σχετική κοιλίτσα. Τα υπόλοιπα περιμένω να τα διαπιστώσει αν θέλει να συναντηθούμε και ότι κυρίως τη γυναίκα τη θέλω περιποιημένη στο μουνάκι της.

Προς στιγμή ίσως σοκαρίστηκε από αυτό που της έγραψα, αλλά γρήγορα μου απάντησε ότι αν θελήσει να συναντηθούμε να την περιποιηθώ αναλόγως. Για να μη μακρηγορώ, η συνάντηση κανονίστηκε στο λόμπυ ενός διακριτικού ξενοδοχείου μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και σε περιοχή που δεν ήταν εύκολο να μας δουν μάτια γνωστά και στους 2. Προετοιμάστηκα κατάλληλα με αφρούς, ξυριστική μηχανή, κρέμα σώματος με άρωμα γαρδένιας που με τρελαίνει και της αγόρασα για έκπληξη ένα σετ με3 στρινγκ με διακριτικό άνοιγμα, μια σφηνίτσα και τις κλασικές διεγερτικές μπίλιες για τη μετέπειτα ηδονή της!

Όταν βρεθήκαμε στα γρήγορα πήρα δωμάτιο με υδρομασάζ. Εντυπωσιάστηκε και άρχισε να με φιλάει και να μου δίνει γλώσσα να τη δαγκώνω και να την γλείφω. Τα ρούχα έφυγαν γρήγορα και βρεθήκαμε στο ζεστό νερό να απολαμβάνουμε το υδρομασάζ. Η ευχαρίστηση της ήταν εμφανής και την έδειχνε με τα χάδια της στο κορμί μου και με τα φιλιά που μού έδινε. Γρήγορα πήρα το αφρόλουτρο και άρχισα να περιποιούμαι το κορμί της και ειδικά τις βυζάρες και τη μουνάρα της που είχε όπως διαπίστωσα αρκετές τριχούλες.

- Καυλιάρα μου, της λέω, ήρθε η ώρα να σου περιποιηθώ τη μουνάρα σου και την τρυπούλα πίσω ακριβώς όπως σου είχα υποσχεθεί!

Με ανακούφιση και ένα αναστεναγμό καύλας απόλαυσε τη διαδικασία όπως κι εγώ. Στο τέλος δε, αφού καθαρίσαμε και την πίσω διαδρομή με τον γνωστό τρόπο του κλύσματος, μεταφερθήκαμε στο κρεβάτι για να αφοσιωθώ σε ένα γλειφομούνι με δάκτυλα και στις δύο τρυπούλες μέχρι που την ακούω να ανασαίνει βαριά και να ψιθυρίζει…

- μου έρχεται να κατουρήσω!

- Κάνε το…

της απαντώ και βλέπω να πετάγονται με ρυθμό εκτόξευσης μίγμα υγρών και κρεμούλας και δε χορταίνω να τα ρουφάω και να καταπίνω. Νόστιμα και πολλά τα υγρά της κρατώ λίγα στο στόμα μου, τη φιλάω στο στόμα και της δίνω να δοκιμάσει και εκείνη το νέκταρ της.

- Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό καυλιάρη μου…

ψιθυρίζει.

- Τα χυσάκια σου ήταν, μόνο που αυτή τη φορά πέταξες τα υγρά σου όλα έξω και όλο αυτό από την καύλα σου και τον ερεθισμό που σου έδινα στο μουνάκι σου και σε συγκεκριμένο σημείο.

Με τρόπο παίρνω τη σφηνούλα που είχα πάρει και δοκιμάζω να την χώσω στην κωλοτρυπίδα της. Με την καύλα που της έδινα με το συνεχόμενο γλειφομούνι, η αντίσταση της ήταν σχεδόν ανύπαρκτη. Τη δέχτηκε με σχετική ευκολία και λίγο πόνο. Όμως τη συνήθισε γρήγορα και έδειχνε να την ευχαριστεί αρκετά. Το έδειχνε παίρνοντας με στο στόμα της σε ένα βαθύ και υγρό τσιμπούκι πού είδα σε λίγο αστράκια και χύνοντας βαθιά στο λαιμό της χωρίς να αφήσει σταγόνα χαμένη. Έκανε ότι και εγώ! Μου έδωσε βαθύ φιλί και δοκίμασα τα δικά μου πλέον χύματα.

Με καβαλάει, καρφώνεται στην πούτσα μου και αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει και να χύνει συνέχεια από την καύλα της και την ένταση που αισθανόταν με τη σφήνα στον κώλο της. Ηρέμησε για λίγο και γύρισε με αγκαλιάζει και τρυφερά μου λέει ότι αισθάνεται πολύ όμορφα και καυλωμένη. Τη γυρίζω στα 4, της βγάζω τη σφήνα και σπρώχνω τον πούτσο μου στο κωλοτρυπίδι. Ένα "αχ…" και ήταν σχεδόν μέσα της με την προεργασία. Για 10 περίπου λεπτά τη γαμούσα μέχρι που αισθάνομαι ότι θα αδειάσω πάλι.

- Στον κώλο τα θέλω αλλά και στο μουνί μου!

Τα πήρε όλα στις τρυπούλες της. Ξεκουραστήκαμε και ετοιμαστήκαμε να φύγουμε όταν της έδωσα τις μπίλιες που της έβαλα στην μουνάρα της μαζί με ένα στρινγκάκι, ένα που φόρεσε και ένα που της έδωσα στην τσάντα της.

- Αυτά που έχεις στην μουνάρα σου θα τα βγάλεις όταν θα φθάνουμε να σε αφήσω! Θα μου τα δώσεις να τα γλείψω να έχω την γεύση σου και μετά θα τα κρατήσεις για την επόμενη φορά, ώστε να τα βρω όταν θα σε γλείφω στη συνάντησή μας πάλι… αν το θέλεις και εσύ!

- Σίγουρα καυλιάρη μου θα έχει και συνέχεια. Αισθάνθηκα πολύ γυναίκα σήμερα και μου χάρισες ατελείωτη καύλα. Σε ευχαριστώ για τις στιγμές που περάσαμε.

- Τη σφήνα μαζί σου και στην κωλάρα σου. Βαλ' τη μόνη σου για να συνηθίζεις σε όλα τα βοηθήματα της καύλας σου.




Copyright protected OW ref: 157057



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.